انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

آیا لینوکس برای شما یک تفنن مشکوک است یا یک سیستم عامل؟

من خیلی جدیم!
من علاقه مندم خیلی!
من علاقه مندم یکمی!
فقط برای پز لینوکسیم!
من باگ دارم!

نویسنده موضوع: نظر سنجی: آیا شما باگ دارید؟  (دفعات بازدید: 17532 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
پاسخ به: نظر سنجی: آیا شما باگ دارید؟
« پاسخ #60 : 12 خرداد 1389، 12:29 ق‌ظ »
نقل‌قول
بنده می گم لینوکس پر از ایراد هست ( مانند هر نرم افزار یا سیستم عامل دیگری  )
ببخشید منظور من تنها شما نبودید و مثل اینکه دو ریالی من هم برعکس افتاده بود ;D

نقل‌قول
پس این نوع برخورد غلط هست که طلبکارانه برخورد بشه
برخورد طلبکارانه نه >:(  ولی انتقاد سازنده چرا  :)

نقل‌قول
از این حرفا بگذریم. کرگدن جان به نظر شما چکار باید کرد تا کاربرای ایرانی برای استفاده از لینوکس راغبتر بشن؟

نمیدونم من مبلغ ضعیفی هستم یا کاربرای ایرانی که رشتشون کامپیوتر نیست علاقع‌ه زیادی به لینوکس ندارن ???

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #61 : 12 خرداد 1389، 12:35 ق‌ظ »
آقا این کرگدن از اسمش پیداست که نمیشه باهاش طرف شد. خطر داره.
راستم میگه. خودتون انتخاب کردین. همینه که هست. آزادی انتخاب یعنی این دیگه.
مثل خودرو سازای ایران میمونه دیگه ماشین تولید میکنن. درب و داغون. هزارتا مشکل داره.
ولی شما نباید ایراد بگیرین و یا انتظار دیگری داشته باشید. چرا ؟ چون خودتون انتخاب کردین. شما آزاد بودید که انتخاب کنید. پس حق ندارید ایراد گرفته یا پیشنهاد بدید.
آقای کرگدن میفرمایند. اینترنت رو هم خودتون انتخاب کردین. ۱۰ برابر قیمت و با کیفیت افتضاح. من اگه کرگدن بودم خودم یه اینترنت انتخاب میکردم با ۱۰ برابر زیر قیمت و با کیفیت عالی. حیف که کرگدن نیستم!  ;D
از این حرفا بگذریم. کرگدن جان به نظر شما چکار باید کرد تا کاربرای ایرانی برای استفاده از لینوکس راغبتر بشن؟
قسمت اول حرفتون ربطی به صحبت های من نداشت :) لطفاً یکبار کامل دوباره بخونید :)
خودروساز های داخلی با این داستان زمین تا آسمون فرق دارن :) منم می خوام در مورد همین صحبت کنم :)
شما کاملاً حق دارید پیشنهاد بدید و مشکلات رو مطرح کنید( بسیار هم ارزشمندهست و مورد استقبال قرار می گیره ) ولی هیچ کس هیچ وظیفه ای در مورد پاسخگویی به شما و رفع مشکلات نداره :) این جمله یکم پیچیدست :)
اگر درکش کنید کل صحبت من همینه ( و جواب این سئوال آخرتون رو هم می گیرید  :) )

اگر موافقید در مورد این جمله صحبت کنیم

برخورد طلبکارانه نه >:(  ولی انتقاد سازنده چرا  :)

دقیقاً :) باید در مورد اینکه اجازه داریم چه انتقاد هایی ( در چه مواردی ) کنیم و چطوری این انتقاد هامون رو سازنده کنیم صحبت کنیم :)
« آخرین ویرایش: 12 خرداد 1389، 12:38 ق‌ظ توسط کرگدن »

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #62 : 12 خرداد 1389، 12:51 ق‌ظ »
نقل‌قول
دقیقاً  باید در مورد اینکه اجازه داریم چه انتقاد هایی ( در چه مواردی ) کنیم و چطوری این انتقاد هامون رو سازنده کنیم صحبت کنیم

منم موافقم اما ممکن بعضی وقتها کاربرای لینوکس از بعضی مشکلات موجود صبرشون لبریز بشه و یه گله هایی بکنن خوب اینم به نظر من طبیعی هست .نباید با برخوردهای تند باعث  دلسرد شدن اونها شد
برای شما حرفه ای ها شاید اینجور موقعیت ها پیش نیاد یا کمتر پیش بیاد ولی برای افراد آماتوری مثل من که حتی رشته تحصیلی مون کامپیوتر نیست ابن موقعیتها خیلی پیش بیاد
حتی گاهی به خودم میخندم که چرا از لینوکس استفاده میکنم  ولی راستش علت اینو که چرا تا حالا او مدت این 15-14 بیخیال نشدم رو نمیدونم .واقعا یه جورایی معتاد شدم

آفلاین EMoshiri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 127
« پاسخ #63 : 12 خرداد 1389، 01:16 ق‌ظ »
خودروساز های داخلی با این داستان زمین تا آسمون فرق دارن :) منم می خوام در مورد همین صحبت کنم :)
شما کاملاً حق دارید پیشنهاد بدید و مشکلات رو مطرح کنید( بسیار هم ارزشمندهست و مورد استقبال قرار می گیره ) ولی هیچ کس هیچ وظیفه ای در مورد پاسخگویی به شما و رفع مشکلات نداره :) این جمله یکم پیچیدست :)
اگر درکش کنید کل صحبت من همینه ( و جواب این سئوال آخرتون رو هم می گیرید  :) )

خب موضوع همینه تا پول ندی کسی هیچ وظیفه ای در مورد پاسخگویی نداره. برای همینه که فروم ها برای اینطور نرم افزارها ایجاد شدن که خود مردم به داد خودشون برسن.
البته ما کاربرای تازه وارد نمیتونیم پیچیدگی را درک کنیم. علما میگن فقط کرگدنا میتونن.  :-X

راستی:
نقل‌قول
این به جای تشکرتون هست که عزیزانی وقتشون رو می ذارن تا منابع رو دانلود کنند و با قیمتی بسیار مناسب ( اگر آهنگ مزخرف دانلود می کردن سر چهار راه میفروختن بیشتر در میاوردن:) ) و دیسک های هما و......... رو در اختیارتون گذاشتن؟

احتراما نظرتون رو جلب میکنم به این آدرس:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,7763.45.html در مورد دیسک هما ۸.۱۰.۱
اون سال من اینترنت پر سرعت داشتم میخواستم هما رو آپلود کنم. حداقل میتونستم کمکی به یک سری بکنم تا دیسک هما رو از طریق تورنت دریافت کنند. مثل بعضی بچه ها تو شهرستانها یا کسایی که مثلا در محل کار یا دانشگاه اینترنت پرسرعت داشتن و لینوکسو تو خونه نصب کرده بودن.
هیچ همکاری نشد.
نه داداش تا نفع مادی نباشه کسی دیسک هما که هیچ دیسک اصغرم وارد بازار نمیکنه.
به قول خودت هیچ کس وظیفه رفع مشکلات رو نداره.
در مقابل کسی هم به اونا نگفته برن مخزن دانلود کنن.  ضمنا هیچ کس وظیفه تشکر کردن رو نداره.
با تمام این حرفا کلی از کاربرا بر خلاف وظیفشون از دانلود کنندگان مخازن تشکر هم کرده اند.
اصلا کسی تو این تاپیک صحبت دیسک هما کرده بود که شما مطرح کردین؟ البته یه کم پیچیدس ولی درکش زیاد سخت نیست  ;)
مثال خوردرو سازها و توزیعهای لینوکس هم ....... (هم توضیحش سادس و هم درکش سادس.) بدرد شما نمیخوره.
آخرشم نگفتی چکار باید کرد تا کاربرای عادی ایرانی برن به سمت لینوکس.
« آخرین ویرایش: 12 خرداد 1389، 01:21 ق‌ظ توسط EMoshiri »

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #64 : 12 خرداد 1389، 01:25 ق‌ظ »
مثل اینکه بوی زدوخورد  داره میاد
لطفا رعایت کنید ](*,)

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: پاسخ به: نظر سنجی: آیا شما باگ دارید؟
« پاسخ #65 : 12 خرداد 1389، 02:07 ق‌ظ »
اگر درکش کنید کل صحبت من همینه ( و جواب این سئوال آخرتون رو هم می گیرید  :) )

خب موضوع همینه تا پول ندی کسی هیچ وظیفه ای در مورد پاسخگویی نداره. برای همینه که فروم ها برای اینطور نرم افزارها ایجاد شدن که خود مردم به داد خودشون برسن.
البته ما کاربرای تازه وارد نمیتونیم پیچیدگی را درک کنیم. علما میگن فقط کرگدنا میتونن.  :-X

راستی:
نقل‌قول
این به جای تشکرتون هست که عزیزانی وقتشون رو می ذارن تا منابع رو دانلود کنند و با قیمتی بسیار مناسب ( اگر آهنگ مزخرف دانلود می کردن سر چهار راه میفروختن بیشتر در میاوردن:) ) و دیسک های هما و......... رو در اختیارتون گذاشتن؟

احتراما نظرتون رو جلب میکنم به این آدرس:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,7763.45.html در مورد دیسک هما ۸.۱۰.۱
اون سال من اینترنت پر سرعت داشتم میخواستم هما رو آپلود کنم. حداقل میتونستم کمکی به یک سری بکنم تا دیسک هما رو از طریق تورنت دریافت کنند. مثل بعضی بچه ها تو شهرستانها یا کسایی که مثلا در محل کار یا دانشگاه اینترنت پرسرعت داشتن و لینوکسو تو خونه نصب کرده بودن.
هیچ همکاری نشد.
نه داداش تا نفع مادی نباشه کسی دیسک هما که هیچ دیسک اصغرم وارد بازار نمیکنه.
به قول خودت هیچ کس وظیفه رفع مشکلات رو نداره.
در مقابل کسی هم به اونا نگفته برن مخزن دانلود کنن.  ضمنا هیچ کس وظیفه تشکر کردن رو نداره.
با تمام این حرفا کلی از کاربرا بر خلاف وظیفشون از دانلود کنندگان مخازن تشکر هم کرده اند.
اصلا کسی تو این تاپیک صحبت دیسک هما کرده بود که شما مطرح کردین؟ البته یه کم پیچیدس ولی درکش زیاد سخت نیست  ;)
مثال خوردرو سازها و توزیعهای لینوکس هم ....... (هم توضیحش سادس و هم درکش سادس.) بدرد شما نمیخوره.
آخرشم نگفتی چکار باید کرد تا کاربرای عادی ایرانی برن به سمت لینوکس.

در مورد لینک من هیچ مشکلی ندیدم :) گفتن اگر می خواید می تونید آپلود کنید :)

در مورد بقیه صحبت هاتون هم می تونم بگم چون خودتون جواب سئوال هاتون رو از قبل دارید صحبت من ارزشی نداره ( حتی نخواستید در موردش صحبت کنید و نظر دیگران رو هم بدونید :) )

پس مستقیم جواب سئوالتون رو می دم و بحث دیگه ای نمی کنم
- در بخش توسعه کمک کنیم ( گزارش باگ - تولید راهنما - ترجمه ها - تست محصولات و......)
- فلسفه نرم افزار آزاد رو درک کنیم و بدونیم هدف این فلسفه این نیست که کاربرانش رو زیاد کنه ( این هدف اصلی نیست ولی در دراز مدت این اتفاق می افته)
- تا جایی که ممکنه به دیگران کمک کنیم و مشکلاتشون رو اگر می تونیم حل کنیم
-به هیچ کس اصرار الکی نکنیم که لینوکس بهتر هست :)
-وقتی از محصولی استفاده می کنیم بدونیم چه شرایطی داره و با توهم اونو تبلیغ نکنیم :)

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #66 : 12 خرداد 1389، 02:43 ق‌ظ »
جناب کرگدن حرف پر مغزی می زنند \\:D/
اگه درست فهمیده باشم منظورتون اینه که پرهیز از تبلیغ برای استفاده از لینوکس نوعی استراتژی هست!؟ اگه اینطوره میشه بازش کنید؟ من دوست دارم این مطلبو دقیقتر بفهمم.
یه نکته ائی هست و اون استراتژی غیر مستقیم کسب درامد از نرم افزارهای آزاد هست که از نظر من کاسب توی اینترنت ، اون هم نوعی پیگیری برای رسیدن به کسب درامد هست: سرمایه اولیه ده میلیون دلار برای اوبونتو تنها یک کمک خیر خواهانه نیست بلکه یک معامله برنده برنده هست برای سود متقابل و بی شک جز این نیست و البته در چهارچوب عدم محدودیت در آزادی نزم افزار.
ولی فکر می کنم (نظر شخصیه) در ایران (به هر دلیلی که اونو در این تاپیک دنبال هستیم کشف کنیم)  کاربران رایانه نوعی پرهیز از استفاده از لینوکس دارن و (باز فکر می کنم) اگر مشکلیابی بشه و حرکت کمی در جهت هدایت این تفکر به سمت کاربری لینوکس بشه بعد از یک مرحله ائی از آشنائی (یعنی یه مقداری که جامعه با این سیستم عامل آشنا شد و اونو یه غول بی شاخ و دم ندید) به ناگهان یک توازن متعارفی در استفاده از این سیستم عامل بوجود میاد. مثلا ما در ایران مثل چنین جمله هائی رو نمی بینیم:" من امروز رفتم شرکت مادرم و روی همه سیستم هاش به خواست خودش اوبونتو نصب کردم!" ( ترجمه از فروم انگلیسی زبان)
این جمله ساده برای من این معنی رو داره که یک صاحب شرکت در یک مرحله ائی از آشنائی با لینوکس قرار می گیره که تصمیم به حرکت به این سمت می گیره!
چه کنیم که توی ایران چنین حرکتی اتفاق بیافته و ایراد اینکه تا به امروز این اتفاق نیافتاده از کجاست؟
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #67 : 12 خرداد 1389، 03:27 ق‌ظ »
جناب کرگدن حرف پر مغزی می زنند \\:D/
اگه درست فهمیده باشم منظورتون اینه که پرهیز از تبلیغ برای استفاده از لینوکس نوعی استراتژی هست!؟ اگه اینطوره میشه بازش کنید؟ من دوست دارم این مطلبو دقیقتر بفهمم.
یه نکته ائی هست و اون استراتژی غیر مستقیم کسب درامد از نرم افزارهای آزاد هست که از نظر من کاسب توی اینترنت ، اون هم نوعی پیگیری برای رسیدن به کسب درامد هست: سرمایه اولیه ده میلیون دلار برای اوبونتو تنها یک کمک خیر خواهانه نیست بلکه یک معامله برنده برنده هست برای سود متقابل و بی شک جز این نیست و البته در چهارچوب عدم محدودیت در آزادی نزم افزار.
ولی فکر می کنم (نظر شخصیه) در ایران (به هر دلیلی که اونو در این تاپیک دنبال هستیم کشف کنیم)  کاربران رایانه نوعی پرهیز از استفاده از لینوکس دارن و (باز فکر می کنم) اگر مشکلیابی بشه و حرکت کمی در جهت هدایت این تفکر به سمت کاربری لینوکس بشه بعد از یک مرحله ائی از آشنائی (یعنی یه مقداری که جامعه با این سیستم عامل آشنا شد و اونو یه غول بی شاخ و دم ندید) به ناگهان یک توازن متعارفی در استفاده از این سیستم عامل بوجود میاد. مثلا ما در ایران مثل چنین جمله هائی رو نمی بینیم:" من امروز رفتم شرکت مادرم و روی همه سیستم هاش به خواست خودش اوبونتو نصب کردم!" ( ترجمه از فروم انگلیسی زبان)
این جمله ساده برای من این معنی رو داره که یک صاحب شرکت در یک مرحله ائی از آشنائی با لینوکس قرار می گیره که تصمیم به حرکت به این سمت می گیره!
چه کنیم که توی ایران چنین حرکتی اتفاق بیافته و ایراد اینکه تا به امروز این اتفاق نیافتاده از کجاست؟

درود

در مورد تبلیغ بیشتر اینه که مردم آزاری نکنیم:)
یک فردی که کارش بازی با کامپیوتر هست برای چی باید از لینوکس استفاده کنه؟:)
یک فردی که کارش با یک نرم افزار تخصصی هست که نمی تونه اونو تو لینوکس اجرا کنه نمی تونه از لینوکس هم استفاده کنه
اینکه بیایم برای این افراد به طور کاذب بگیم لینوکس از ویندوز بهتره بی معنی هست
نرم افزار یک رشته مهندسی هست و سلیقه ای نیست که بگیم ویندوز بد لینوکس خوب :دی
این سیستم ها هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن
در بعضی از زمینه ها بدون رقیب هستن
مثلاً الان شما در همه مودم ها ی adsl خونگی لینوکس دارید :) کاربرا بدون اینکه بفهمند دارن ازش استفاده می کنن
یا در موبایل آندروئید یا میمو واقعآً به بلوغ خوبی رسیدن
یا در ۵۰۰ ابر کامپیوتر دنیا فقط ۲ تاشون  ویندوز هست :)
آره این سیستم ها رو تبلیغ کنید و مزایاش رو هم به همه بگید چون نیاز کاربر نهایی رو به طور کامل و حتی بیشتر از نیازشون رفع می کنه

این رشته مهندسی هست
باید ببینید نیاز چی هست و کدوم نیاز هارو بهتر جواب می ده
در ثانی در دنیای نرم افزار آزاد انتخاب ها بسیار زیاد هست
توزیع های زیادی هست که برای هر کاربر مناسب یا نا مناسب هست :)
اگر تبلیغ می کنیم نباید مردم آزاری کنیم
هدف اصلی استفاده از کامپوتر راحت کردن کار ها هست
ممکنه یکی تو ویندوز به بهترین نحو بتونه کارش رو انجام بده و یکی راحت ترین و حتی تنها انتخابش لینوکس باشه :)
نیاز ها وشرایط هستن که مهم هستن :)

در مورد کسب و کار نرم افزار آزاد هم بحث زیاد هست
بله اوبونتو تازه قرار هست از امسال به سود دهی فکر کنه
سیاستش هم از اول اینطوری بود که وقتی همه در خونه اوبونتو دارن و رو لپتاپشون هم هست
وقتی فروم های اوبونتو بهترن جا برای پاسخ هست
وقتی شرکت ها می بینن چقدر اوبونتو کاربر داره
خب پس چرا سرورشون هم اوبونتو نباشه؟
خب چرا با کانونیکال قرارداد پشتیبانی نبندن؟
خب چرا با کانونیکال همکاری نکن :)

ولی این کسب و کار زیبایی ها و نکات خودش رو هم داره که می تونیم بیشتر در موردش صحبت کنیم

در مورد ایران و مادر:)

- تو ایران شرکت پشتیبانی خوبی در زمینه شبکه و ویندوز  ندرایم چه برسه به لینوکس :)‌ ( به طوری که شرکت های زیادی باهاش قرارداد ببندن و ساپورت شرکت رو بگیره وجد نداره یا حداقل بسیار نا آشنا هستن) پس طبیعتاً سیستمی انتخاب میشه که پسر همسایمون هم باهاش بلده کار کنه :)
ولی اونجا یک امتحان سادس اگر جواب داد می ریم فکر می کنیم که با چه شرکت هایی می تونیم قرارداد پشتیبانی ببندیم که هزینش هم از نرم افزار های خریداری شده کمتره و مشکلی هم برامون پیش اومد کسی هست بهمون کمک کنه :)

- هر کسی بر اساس سلایق خودش حرف می زنه
این بابا که امروز اومده می گه لینوکس برای کار ما خوبه ( حتی اگر واقعن داره درست می گه)  ما نمی تونیم به حرفش اعتماد کنبم چون فکر می کنیم داره برای نون درآوردن خودش می گه  و بر عکسش هم صادقه. اونقدر الکی تکنولوژی ها و ابزار هایی که نیاز مارو جواب نمی داد بهمون معرفی شده و ضرر کردیم که نمی تونیم اعتماد کنیم

- فکر می کنیم نرم افزار آزاد مثل نرمافزار غیر آزاد هست و توقعاتمون همون هست
نرم افزار آزاد برای همه ما هست و هر کسی که ازش استفاده می کنه باید در  پیشرفتش کمک کنه ( حالا به هر شکلی ) چون با پیشرفتش ما صاحب نرم افزار بهتری هستیم
نرم افزار آزاد مال کانونیکال یا ردهت یا ناول نیست مال تک تک کار بر ها و توسعه دهنده ها هست
پس ایراد گرفتن از این شرکت ها مسخره هست ( در مواردی که اصلاً جزو قوانین و شرایطون نیست )و ما باید خودمون کمک کنیم :)
اگر نسخه بعدی اوبنتو ایراد کمتری داشته باشه در اصل ما و تمام توسعه دهنده های نرم افزار آزاد سودشو بردن
 پس حداقل کمک کنیم نسخه بعدی با کیفیت بهتری تولید بشه :) هر چند که می دونیم از این کمک ما اون شرکت ها هم سود می برن ولی واقعیت اینه که اون شرکت ها هم برای ما سرمایه گذاری کردن و دارن هزینه می کنن ( و طبیعتا در راه رضای خدا نیست و سود هم می برن :) ولی این سود ۲ طرفس  و حتی اگر فردا همه این شرکت ها هم تعطیل شدن شما همه زحمت هاتون سر جاش هست و هیچ چیزی رو از دست ندادید :)‌ )

مثال: اوبونتو چه قول هایی داده؟ و ما می تونیم ازش چه انتظاراتی داشته باشیم؟
- همیشه مجانی هست
-برای نسخه های معمولی دسکتاپ ۱۸ ماه و برای LTS سه سال - و سرور ۳ و سرور LTS 5  سال آپدیت امنیتی می کنه ( بدون هزینه)
-دقیقاً هر ۶ ماه نسخه جدید میده و هر ۳ سال یک نسخه LTS
- در نسخه دیفالت از نرم افزار های آزاد استفاده می کنه
- اوبونتو هیچ تضمین و مسئولیتی بر مشکلاتی که رو سیستم شما رخ بده نداره حتی اگر به سخت افزار و نرم افزار ها و داده هاتون خسارت جبران ناپذیری وارد بشه( مانند اکثر محصولات آزاد )

هدف این توزیع در راحت تر کردن استفاده و ساده تر شدن برای  کاربران نهایی و گسترش لینوکس ( این قول نیست بلکه داره به سمتش می ره )

ولی توزیعی مثل فدورا
- آزاد خیلی سخت تر از اوبنتو :)
- نظر کاربران نهایی بسیار ارزشمند هست ( حتی مدیر پروژه - نام نسخه- امکانات نسخه بعد و... توسط رای گیری صورت می گیره)
- حدود هر ۶ ماه باشرط پاس شدن تمام تست های از پیش تعریف شده نسخه جدید می ده و اگر تست ها پاس نشن انتشار با تاخیر صورت می گیره
-پشتیبانی ۱ سال از هر نسخه
-همیشه مجانی
- مانند اوبونتو هیچ تضمین و مسئولیتی بر مشکلاتی که رو سیستم شما رخ بده نداره حتی اگر به سخت افزار و نرم افزار ها و داده هاتون خسارت جبران ناپذیری وارد بشه( مانند اکثر محصولات آزاد )

* برای استفاده از تکنولوژی های جدید درگیر پروژه های دیگه هم میشن و به توسعه اون ها کمک می کنن
هدفش هم اصلاً زیاد شدن کاربر ها نیست و یکبارهم گفتن کار بر های حرفه ای حتی اگر کم باشن برای ما جذاب تر هستن و تعداد کاربر ها به تنهایی برای ما مسئله ای نیست

خب اگر ببینید در این دو تا مثال قول ها و هدف ها کامل فرق می کنه
شما اگر یک توزیع برای آموزش می خواید باید توزیعی که هدفش آموزشی هست انتخاب کنید
یا اگر توزیع دسکتاپ خونگی می خواید که کدک ها روش نصب باشه باید توزیع مناسب همون کار رو انتخاب کنید
یا اگر برای شرکت و کار های اداری می خواید - سرور - بازی -برنامه نویسی و........................
متاسفانه چون هر کس توزیع خودش رو بهترین می دونه و اونو بدون توجه به نیاز دیگران تبلیغ می کنه مشکلات زیادی رخ می ده

اینکه این سبستم عامل کی می تونه طیف وسیع تری از کاربران رو پاسخگو باشه زمان می بره ولی همین کاربر ها هستیم که این زمان رو کم یا زیاد می کنیم :) بحث زیادی برای خودش داره :)
زیاد نوشتم :دی
فعلاً در همین حد باشه و دوست دارم نظر دیگران رو بدونم :)
ممنون
« آخرین ویرایش: 12 خرداد 1389، 03:52 ق‌ظ توسط کرگدن »

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #68 : 12 خرداد 1389، 03:37 ق‌ظ »
درباره ی جلب نظر دیگر کاربران رایانه به سوی اوبونتو من خودم تجریه ی بدی ندارم . یعنی الان توی خونه ی ما بی هیچ زد و خوردی اوبونتو جای ویندوز رو گرفته . پدرم یکی دوبار غر غر کرد ولی وقتی یکی دو تا از توانایی های spreadsheet رو نشونش دادم و فهمید که کارهای اکسلش رو میتونه با spreadsheet انجام بده کوتاه اومد . پدرم قبلا به صفحات جدول بندی میگفت اکسل ولی الان یاد گرفته میگه صفحه گسترده . میخوام بگم نا اگاهی پدرم و امثال او باعث میشه گمان کنند حتی لغت صفحه گسترده تنها بر چیزی مانند اکسل اطلاق و خلاصه میشه . نمونش خاله ام که کار حسابداریش رو جرات نکرد با spreadsheet انجام بده (‌ به spreadsheet میگفت شبه اکسل   ](*,))
به هر روی میخوام بگم کاربر عادی تنها به نیازش نگاه میکنه و اگر اوبونتو هم نیاز کار روزانش رو درست بمانند ویندوز بر آورده کنه هیچ مشکلی با اوبونتو نداره
نقل‌قول
اموزشگاه های علوم رایانه − شبکه اموزش سیما − مهندسین محترم کامپیوتر ... همگی ویندوز و محصولاتش رو تبلیغ میکنند . از نگر من تنها نیاز هست یکی دو تا کتاب در سطح وسیع توی بازار کتاب چاپ بشه ( مثلا برای همین اوبونتو ۱۰٫۰۴ ) و سی دی های اوبونتو در بازار بیاد  . انگاه خواهید دید مردم اوبونتو رو خواهند ازمود و اگر نیاز روزانه شان رو برآورده کنه (‌که در ۹۰٪ زمان ها بخوبی از پسش بر میاد )‌ به اوبونتو روی میارن . مردم اصلا نمیدانند اوبونتو یا فدورا یا دیگر لینوکس/گنو ها چه هستند چرا که همه ی بازار شده افیس و ویندوز و فوتوشاپ  و مایا و ... (‌ منظورم بازار چاپ و پخش سی دی و کتاب است )‌
+++++++++++
البته تاکید من در این پست کاربر عادی هست که کارش نت و فیلم و موسیقی و نوشتن یکی دو تا مقاله در ماه هست و همینطور که ریچارد استالمن ( نویسنده ی پست پیشین را عرض میکنم )‌فرمودند باید کاربر اگاهانه بسوی اوبونتو بیاید . یعنی بداند اینجا بازی های روز خبری نیست یا از مکس و مایای ۲۰۰۰ تومانی خبری نیست
یا اگر با نرم افزار خاصی روی ویندوز کار میکرده یا باید دست بدامن wine شود یا بدنبال جانشین لینوکسیش بگردد.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #69 : 12 خرداد 1389، 08:50 ق‌ظ »
نقل‌قول
در مورد تبلیغ بیشتر اینه که مردم آزاری نکنیم:)
یک فردی که کارش بازی با کامپیوتر هست برای چی باید از لینوکس استفاده کنه؟:)
یک فردی که کارش با یک نرم افزار تخصصی هست که نمی تونه اونو تو لینوکس اجرا کنه نمی تونه از لینوکس هم استفاده کنه
اینکه بیایم برای این افراد به طور کاذب بگیم لینوکس از ویندوز بهتره بی معنی هست
نرم افزار یک رشته مهندسی هست و سلیقه ای نیست که بگیم ویندوز بد لینوکس خوب :دی
این سیستم ها هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن
در بعضی از زمینه ها بدون رقیب هستن
دوست عزیز همه حرفاتون کاملا درسته. ۱+
من عملا به این نتیجه رسیدم. یکی دو ماه بعد از اینکه با لینوکس آشنا شدم برای همه آشناهایی که می‌تونستم، لینوکس نصب کردم ولی نتیجه خوبی نداشت. تو اکثرشون لینوکس خیلی می‌تونست بهشون کمک کنه، نیازهاشون رو رفع کنه ولی اونها این رو درک نکرده بودن، خودشون به این نتیجه نرسیده بودن. قبل از اینکه بدونن چی‌به‌چی هست، رو سیستم‌شون لینوکس می‌دیدن. اِنقد به لینوکس سر نمی‌زدن که پاسوردش رو فراموش می‌کردن. و وقتی واسه ویندوز مشکلی پیش می‌امد و می‌بردن تعمیر، تقصیرها رو می‌نداختن گردن لینوکس! در حالی که اصلا اونا نرفته بودن تو لینوکس.
کلی اطلاعات غلط بهشون می‌دادن. اونجور جاها چون هیچی از لینوکس نمی‌دونستن و می‌دیدن که کاربر عادی لینوکس داره، بد و بیراه می‌گفتن.
خلاصه الان کلا یه‌جور دیگه برخورد می‌کنم. هر وقت کسی رو ببینم فقط با لینوکس آشناشون می‌کنم. چیز‌هایی که داره یا نداره رو می‌گم. اگه خودشون خواستن، اون وقت کمکشون می‌کنم. بهشون می‌گم از کجا می‌تونن سی‌دی رو تهیه کنن، فروم رو بهشون معرفی می‌کنم و ....

آفلاین EMoshiri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 127
« پاسخ #70 : 12 خرداد 1389، 09:51 ق‌ظ »
کرگدن جان - ادامه نمیدم چون هم تاپیک منحرف میشه هم حوصله ندارم. گفتم که یه کم پیچیدس  8)
به هر حال از صحبتات استفاده کردم.
Azhang عزیز - من والا هر جا اسم زد و خورد بیاد اولین کسیم که نقش زمین میشم. من همه رو دوست دارم. داشتیم بحث میکردیم دیگه.
این تاپیک یه کمی شده جای دعوای عاشقا و متعصبین لینوکس و اونهایی که از یک سیستم عامل انتظار یک سیستم عامل رو دارند.
فکر کنم اگه یه مدرکMCSE گرفته بیاد اینجا اینا رو بخونه کلی برامون دست بگیره.
به هر حال لینوکس زنده خواهد ماند و هر روز قویتر خواهد شد. عمو بیل هم بیکار نخواهد نشست.
همین الان من با لینوکس خیلی حال میکنم و اطمینان دارم که در آینده بسیار بسیار بهتر خواهد شد.
اگه یه روزی کپی رایت تو ایران قانونمند بشه و همه مجبور بشن برای خرید ویندوز و آفیس و غیره پول بدن - خواهید دید در و همسایه میان دم در خونتون و ازتون میخوان براشون لینوکس نصب کنید.
تمام  :-X

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #71 : 12 خرداد 1389، 11:03 ق‌ظ »
گرگدن عزیز لذت بردم بسی خوب مینویسی ومنطقی ولی جون من که میخاین سر به تنم نباشه یکم پستاتون رو کوتاه بنویسید (ادم .... ..... میشه تا بخونه)
EMoshiri این عشق و تعصب هم به خاطر جذابیت لینوکس هست .من خودم هم اوایل اشناییم دقیقا همین طوری بودم ولی بعداز یه مدت قبول کردم که مقایسه ویندوز با لینوکس تقریبا صحیح نیست البته از این نظر که بخواهیم ثابت کنیم یکی حتما برتر است و باید قبول کرد که بهتر بودن نسبی هست و وابسته .وابسته به اینکه برای چه نوع کاربری و در چه زمینه ای و .... مقایسه انجام میشه.
اما تو ایران هم به نظر من اگه کپی رایت رعایت بشه این نسبت کاربرا یه تغییر اساسی میکنه :D
 زیرنویس:
این جور بحث ها اگر درست هدایت بشه میتونه باعث رشد فکری تازه کارهایی مثل من بشه
خوشم میاد دیگه کم کم برخورد متعصبانه با لینوکس تو فروم کم رنگ میشه (به کسی بر نخوره) ;)

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #72 : 12 خرداد 1389، 01:19 ب‌ظ »
نقل‌قول
تو ایران هم به نظر من اگه کپی رایت رعایت بشه این نسبت کاربرا یه تغییر اساسی میکنه
به این وسیله اجباری وجود خواهد داشت و یه براورد ساده از هزینه های این کار برای دولت مشخص می کنه که اینکار بسادگی اتفاق نخواهد افتاد. قبض برقی که درب خانه شما میاد با ویندوز مدیریت می شه! برای همین چنین حرکتی احتمالا یا در حد حرف باقی خواهد ماند و یا کمینه با یه حرکت ضربتی و در آینده نزدیک صورت نخواهد گرفت ;)
داستان کاربری لینوکس داستان اجبار نیست! یعنی اینکه مردم بخاطر اینکه اون گرونه سراغ این بیان. داستان فکر می کنم نوعی دیدگاه هست یا نوعی فرهنگ که باید عمومی بشه. این چیزی هست که به نظر می رسه توی ایران گم شده :(
من هم تجربه از سر شور به معرفی پرداختن رو توی یک مکان کاری دارم. در اولین حرکت نتیجه این شد که اجازه نصب " این سیستم عامل مشکوک! " توسط حراست از من گرفته شد! اما بعدا با تغییر روش کم کم شروع کردم به شب نشینی های لینوکسی بدون هیچ اصراری به استفاده از آن ;D. توی کمتر از شش ماه هم اجازه استفاده از لینوکس رو داشتم ، هم تعدادی کاربر کنجکاو پیدا شده بود و هم بخش مدیریت برای خرید 25 سی دی اوبونتو هزینه کرد و بخش رایانه رو مجبور کرد برای تغییر سیستم عامل ها به لینوکس در ظرف سه ماه راه کار عملی ارائه بده ;D و الان این برنامه با جدیت دنبال می شه.
عمده برگ برنده این پروژه برای موفقیت قابلیت لینوکس در برخورد با ویرووس ها بود که برای بخش مدیریت بطور سالانه هزینه زیادی داشت که می تونن با این تمهید این هزینه رو کم کنن!
این کار نیاز به صرف وقت زیادی نداشت و بحث های دراز مدتی هم نداشت اما دقیقا در مورد مشابه بین نمونه آماری کاربرای عادی کاملا بی نتیجه بود. یعنی خیلی ها تا به مرحله ائی که مایل باشن روی رایانه شان این سیستم را داشته باشند هم می رسند اما بعد آنرا رها کرده و به سراغ محیط قبلی می روند. چرا؟
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #73 : 12 خرداد 1389، 01:36 ب‌ظ »
به نظرتون چرا ویندوز و برنامه های ویندوزی تو ایران همه گیر شده؟ ???
ای کاش میشد از یه جامعه آماری بزرگ به اندازه کافی آمار گرفت و دید وقتی قیمت ها واقعی شدند چند درصد این جامعه آماری ویندوز کار میکنن!؟
اگه از اول مثل بقیه کشور ها کپی رایت رعایت میشد حرف شما درست بود  ولی اینجا کمتر کسی حاضره واسه ویندوزی که 1000تومن پول میداد حالا چند صد هزار تومن پول خرج کنه
خوب این تجربه ای هم که گفتید به خاطر برخورد منطقی حاصل شده و شما کم کم  به هدفتون رسیدید و این رو بدونید همون قبضی که تا دیروز با ویندوز مدیریت میشد خیلی راحت (راحت!؟)با لینوکس مدیریت میکنن(ترجیح میدن فشار به جای اینکه به جیبشون وارد بشه به مغزشون وارد بشه)