انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه اوبونتو 16.4 کنار ویندوز نصب و پارتیشن بندی کنم؟ (حل شد)  (دفعات بازدید: 4492 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین arshiafagihihi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
به علت پیچیدگی زیاد سوالاتم بهتر اول بخش راهنما رو خوب مطالعه کنید.
راهنما:
فرض کنید که می خواهیم هارد دیسک جدید HD720 ای دیتا را برای نصب لینوکس و ویندوز در کنار هم آماده کنیم. توجه داشته باشید که در اینجا تمامی حجم های پارتیشن ها سلیقه ی نویسنده می باشد و شما می توانید به هر اندازه که دوست داشتید آنها را تنظیم نمایید اما توجه داشته باشید که در مورد پارتیشن root و swap پیشنهادات نگارنده بر اساس تجربه ی کاربری چندین ساله انتخاب شده است و حجم های بیشتر از آن ممکن است باعث هدر رفتن فضای هارد دیسکتان شود.

برای این کار ما یک پارتیشن ۱۰۰ گیگابایتی ( هر چقد که دوست دارید) از نوع Primary برای نصب ویندوز و یک پارتیشن ۲۰ گیگابایتی ( پیشنهاد نگارنده) بازهم از جنس Primary برای نصب اوبونتو می سازیم. چون تعداد پارتیشن های Primary محدود است ، مابقی فضای باقی مانده از هارد دیسک را به یک پارتیشن Extended اختصاص می دهیم تا بعدا بتوانیم پارتیشن های Logical خود را درون آن قرار دهیم.

در مرحله بعد کافیست که سیستم فایل های مورد نظر خود را بر روی پارتیشن ها قرار دهید. دقت کنید که پارتیشن ویندوز را باید به NTFS فرمت کنید و اوبونتو را بر روی فایل سیستم ext4 قرار دهید. همچنین swap را باید بر روی فرمت Linux-Swap قرار داد
پس بر اساس آنچه قبلا گفته شد ، مابقی پارتیشن های مورد نیاز بایستی درون فضای Extended و از نوع Primary ساخته شوند. شما برای این کار لازم است مابقی فضای هاردتان را مابین سایر پارتیشن هایی که می خواهید داشته باشید تقسیم کنید.
یعنی کافیست که پارتیشن home و سایر پارتیشن های مورد نیاز برای استفاده در ویندوز را بسازید و تمامی عملیات ها را Apply کنید تا تغییرات مورد نظر بر روی هارد دیسکتان اعمال شود.
دوباره تاکید می کنم که پارتیشن های ویندوزی را بر روی NTFS فرمت کنید و پارتیشن home نیز بر ext4 قرار داده شود.
خب اینهم از راهنما.ببخشید اگه یکم طولانیشد ;)
و حالا اینم مطلب اصلی و سوالات من از شما:
سلام دوستان. بالاخره تصمیم به نصب سیستم عامل گنو/لینوکس اوبونتو 16.0 در کنار سیستم عامل ویندوز 7 گرفتم.
به من گفتند اول ویندوز رو نصب و بعدش ابونتو رو نصب کنم در غیر این صورت ویندوز اجازه ورود به اوبونتو رو نمیده.
اما مشکلی که من دارم اینه که موقع نصب ویندوز۷ د بخش پارتیشن بندی تنها دو نوع درایو میشه درست کرد که یک نوعش نوع NTFS و یکیشم نوع Extended.واسه ساخت درایو هایی که از نوع ext4 و  Linux-Swap هستند نمیشه با پارتیشن بندی ویندوز انجام داد.سوال منم همینه که چجوری برنامه پارتین بندی اختصاصی ویندوز دو درایو ext4 و Linux-Swap رو بسازم؟ . و اینکه من میخوام 2 درایو از نوع Extended برای ریخت اطلاعات خودم و ۳ درایو شامل درایو r Linux-Swap و NTFS  و ext4 داشته باشم.
برای فضا هم 70 گیگ برای ویندوز و 50 گیگ درایوی که از نوع ext4 یا همون درایو root و به مقداری که شما خودتون پیشنهاد میدید برای درایوی که از نوع Linux-Swap استفاده و در انتها هرچی موند به صورت مساوی به دو درایو Extended بدهم.
این هم مشخصات لپتابم:
intel® core ™ i5-4200u 1.6GHz with turbo boost up to 2.6GHz
amdradeon™r7 m265 with 2 gb dedicated vram
500 gb hdd
4 gb ddr3 l memory
ممنون میشم راهنماییم کنید.
« آخرین ویرایش: 05 شهریور 1395، 02:04 ب‌ظ توسط arshiafagihihi »
gun/linux/ubunto 16.4,windows7
4gb ram

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
سلام دوستان. بالاخره تصمیم به نصب سیستم عامل گنو/لینوکس اوبونتو 16.0 در کنار سیستم عامل ویندوز 7 گرفتم.
به من گفتند اول ویندوز رو نصب و بعدش ابونتو رو نصب کنم در غیر این صورت ویندوز اجازه ورود به اوبونتو رو نمیده.
فقط میخواستم بدونم برای پارتیشن بندی با سیستم نصب ویندوز تنها دو نوع درایو میشه درست کرد که یک نوعش مربوط به اطلاعات خودمون شامل عکس و اینجورجیزها میشه و یکیشم درایو ویندوز که اونجا خود ویندوز و برنامه هاش قرار میگیره.واسه ساخت درایو های root و Swap چجوری باید این کار رو بکنم.واینکه من میخوام 2 درایو واسه اطلاعات خودم و 3 درایو شامل درایو root و Swap و windows داشته باشم.
برای فضا هم 70 گیگ برای ویندوز و 50 گیگ به روت و هرچی که شما بگید رو برای swap و بقیش رو تقسیم بر دو بکنم و در 2 درایو خودم واسه اطلاعاتم استفاده بکنم.
این هم مشخصات لپتابم:
500 gb hdd
4 gb ddr3 l memory
ممنون.
سوالتون خیلی بد مطرح شده. متوجه نشدم اصلا!!!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین arshiafagihihi

• Jr. Member
  • *
فقط میخواستم بدونم برای پارتیشن بندی با سیستم نصب ویندوز تنها دو نوع درایو میشه درست کرد که یک نوعش مربوط به اطلاعات خودمون شامل عکس و اینجورجیزها میشه و یکیشم درایو ویندوز که اونجا خود ویندوز و برنامه هاش قرار میگیره.واسه ساخت درایو های root و Swap چجوری باید این کار رو بکنم.واینکه من میخوام 2 درایو واسه اطلاعات خودم و 3 درایو شامل درایو root و Swap و windows داشته باشم.
برای فضا هم 70 گیگ برای ویندوز و 50 گیگ به روت و هرچی که شما بگید رو برای swap و بقیش رو تقسیم بر دو بکنم و در 2 درایو خودم واسه اطلاعاتم استفاده بکنم.
این هم مشخصات لپتابم:
500 gb hdd
4 gb ddr3 l memory
ممنون.
سوالتون خیلی بد مطرح شده. متوجه نشدم اصلا!!!
سلام.سوال رو اصلاح و قابل فهم کردم.ببخشید اگه بد نوشته بودم.
4gb ram

آفلاین Dr.Root

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
  • This is a world where nothing is solved
.

اونم میشه با تعمیر گراب حل کرد (:
بقیه سوالتونم اصلا معلوم نیست چی گفتید!
we are creatures that should not exist by natural law
programmed with total assurance that we are each somebody, when in fact everybody is nobody

آفلاین arshiafagihihi

• Jr. Member
  • *
.

اونم میشه با تعمیر گراب حل کرد (:
بقیه سوالتونم اصلا معلوم نیست چی گفتید!
دوباره اصلاح و بخش راهنما اضافه شد.برای درک سوالات من اول بخش راهنمارا به دقت مطالعه بکنید.ببخشید اگه زیاد وقتتون رو گرفتم.ممنون.
4gb ram

آفلاین arshiafagihihi

• Jr. Member
  • *
دوستان سلامو.مشکلم  حل شد ولی اینجا نه تو یکی دیگه تز پست هایی که گذاشته بودم مشکل حل شد.دوستانی هم که این مشکل رو دارند به لینک زیر بروند.اونجا استاد جادی راهنماییتون میکنه.ممنونم.
اموزش نصب اوبونتو کنار ویندوز:http://www.aparat.com/v/mQr1k
4gb ram