انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بازی های لینوکسی در اوبونتو  (دفعات بازدید: 13110 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
بازی های لینوکسی در اوبونتو
« : 22 دی 1385، 08:21 ب‌ظ »
سلام بچه ها نظرتون چیه سی دی مثل هما باشه یا باهم باشن فرقی نمی کنه در مورد بازی های حرفه ای اپن جی ال
این کار محبوبیت و حالت دسکتاپ لینوکس رو افزایش میده و پاسخگوی خوبی برای کاربران خواهد بود
نظرتون چیه؟ ::)

آفلاین Navid

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
    • گنوایران.ارگ (اخبار و مقالات فارسی گنو/لینوکس)
پاسخ به: بازی های لینوکسی در اوبونتو
« پاسخ #1 : 23 دی 1385، 02:16 ق‌ظ »
نمی‌دونم چقدر از ملت برای این موضوع علاقه‌مند هستند.
می‌تونی این کار رو شروع کنی اگر جواب بده حتما همکار هم پیدا می‌کنی که بهت کمک کنند.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 23 دی 1385، 11:17 ق‌ظ »
می‌تونی این کار رو شروع کنی اگر جواب بده حتما همکار هم پیدا می‌کنی که بهت کمک کنند.
این که نشد!!  باید کمک کنین تا نتیجه بگیره من کار کنم نتیجه بده بعد شما بیایین کمک کنین 100 سال طول میکشه .

آفلاین Navid

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
    • گنوایران.ارگ (اخبار و مقالات فارسی گنو/لینوکس)
« پاسخ #3 : 23 دی 1385، 04:18 ب‌ظ »
این که نشد!!  باید کمک کنین تا نتیجه بگیره من کار کنم نتیجه بده بعد شما بیایین کمک کنین 100 سال طول میکشه .

سلام
 راستش پروژه‌ی اوپن سورس همین طوری می‌شه! غیز از این خیلی کم پیش میاد که درست راه بیافته.
ریچارد اولین برنامه‌های آزاد رو تنهایی شروع کرد، لینوکس هسته رو تنهایی شروع کرد، Ian Morduk هم دبیان رو تنهایی شروع کرد و .... اگر مطمئنی که کارت درسته پس شروع کن پس از مدتی که کارت گرفت یه تعدادی هم به پروژه می‌پیوندند. فرمول شروع کارها همینه.
مطمئن باش وقتی مهدی می‌خواست هزاردستان یا اوبونتوایران رو راه بیاندازه دست تنها بود یا آلن وقتی می‌خواست تکنوتاکس و پارسیکس و ایکس‌فاردیک رو راه بیاندازه، توی ایران خیلی وقت‌ها تا آخرش مجبروی دست تنها باشی، پس کاری رو شروع کن که بهش اعتقاد داری مطمئنی و فقط روی خودت حساب کن .

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 23 دی 1385، 05:10 ب‌ظ »
باشه . من همیشه رو هدفی که دارم همیشه متمرکز میشم و به کارایی که می کنم اعتقاد کامل دارم حتی اگه ناقص باشن ولشون نمی کنم
پس خبرتون می کنم ...