انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل بوت ویندوز در کنار لینوکس  (دفعات بازدید: 2696 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین arshiafagihihi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
مشکل بوت ویندوز در کنار لینوکس
« : 06 شهریور 1395، 01:19 ب‌ظ »
سلام دوستان.من قبل از نصب یادم رفت که بخش از فایل cرو برای اوبونتو جدا کنم و الان کنار ویندوز.موقع روشن شدن هم واسه بوت ویندوز دکمه ای نمیاد و فقط اوبونتو.چیکار کنم؟لطفا راهنمایی کنید.ممنون.
gun/linux/ubunto 16.4,windows7
4gb ram

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
پاسخ : مشکل بوت ویندوز در کنار لینوکس
« پاسخ #1 : 06 شهریور 1395، 02:55 ب‌ظ »
سلام دوستان.من قبل از نصب یادم رفت که بخش از فایل cرو برای اوبونتو جدا کنم و الان کنار ویندوز.موقع روشن شدن هم واسه بوت ویندوز دکمه ای نمیاد و فقط اوبونتو.چیکار کنم؟لطفا راهنمایی کنید.ممنون.
خیلی سوالتو بد نوشتی!
اصلا معلوم نیست چی شده و چی نیاز داری!!!

ولی فکر کنم منظورت اینه اوبونتو که نصب کردی کنار ویندوز، الان سیستم روشن می کنی فقط میره روی اوبونتو و گزینه ویندوز رو نمیاره.
این باید کارت رو راه بندازه:
اول سیستم رو روشن کن و برو توی اوبونتو
بعد وارد ترمینال شو و دستور پایین رو بزن:
sudo update-grubبعد که تمام شد، سیستم رو راه اندازی مجدد کن ببین ویندوز هم اضافه میشه به گراب یا نه :)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین arshiafagihihi

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 06 شهریور 1395، 09:41 ب‌ظ »
خیلی سوالتو بد نوشتی!

ولی فکر کنم منظورت اینه اوبونتو که نصب کردی کنار ویندوز، الان سیستم روشن می کنی فقط میره روی اوبونتو و گزینه ویندوز رو نمیاره.
sudo update-grubبعد که تمام شد، سیستم رو راه اندازی مجدد کن ببین ویندوز هم اضافه میشه به گراب یا نه :)
سلام.شما در وبلاگ شخصیتون نحوه نصب اوبونتو کنار ویندوز رو گفته اید.در یک قسمت که مربوط به شیرینک کردن درایو ویندوز میشه من اون قسمت رو انجام ندادم و سیریمک نکردم و الان دقیقا کنار ویندوز نصبه و مشکل اینه که در صفحه انتخواب سیستم عامل برای بوت شدن وقتی رو ویندوز میزنم بالا نمیاد.ولی اوبونتو بالا میاد.میخواستم بدونم راه حلی هست که ویندوزم بالا بیاد؟
4gb ram

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #3 : 06 شهریور 1395، 11:13 ب‌ظ »
خیلی سوالتو بد نوشتی!

سلام.شما در وبلاگ شخصیتون نحوه نصب اوبونتو کنار ویندوز رو گفته اید.در یک قسمت که مربوط به شیرینک کردن درایو ویندوز میشه من اون قسمت رو انجام ندادم و سیریمک نکردم و الان دقیقا کنار ویندوز نصبه و مشکل اینه که در صفحه انتخواب سیستم عامل برای بوت شدن وقتی رو ویندوز میزنم بالا نمیاد.ولی اوبونتو بالا میاد.میخواستم بدونم راه حلی هست که ویندوزم بالا بیاد؟
والا برای خودم این مشکل پیش نیومده. از دوستانم  هم پرسیدم کسی راه حلی نداشت...
شرمنده :)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #4 : 07 شهریور 1395، 01:16 ب‌ظ »
و الان دقیقا کنار ویندوز نصبه و مشکل اینه که در صفحه انتخواب سیستم عامل برای بوت شدن وقتی رو ویندوز میزنم بالا نمیاد.ولی اوبونتو بالا میاد.میخواستم بدونم راه حلی هست که ویندوزم بالا بیاد؟
خوب پیغامی چیزی نشون نمی‌ده؟

آفلاین arshiafagihihi

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 13 شهریور 1395، 01:14 ق‌ظ »
و الان دقیقا کنار ویندوز نصبه و مشکل اینه که در صفحه انتخواب سیستم عامل برای بوت شدن وقتی رو ویندوز میزنم بالا نمیاد.ولی اوبونتو بالا میاد.میخواستم بدونم راه حلی هست که ویندوزم بالا بیاد؟
خوب پیغامی چیزی نشون نمی‌ده؟
خیر
4gb ram

آفلاین ehsang1855

• Full Member
  • *
  • ارسال: 157
« پاسخ #6 : 13 شهریور 1395، 01:33 ق‌ظ »
به احتمال خیلی زیاد بوت ویندوز خراب شده باید تعمیرش کنی
http://www.howtogeek.com/howto/32523/how-to-manually-repair-windows-7-boot-loader-problems/
وبعدش احتمالا گراب خراب میشه و باید به صورت لایو بالا بیای و گراب تعمیر کنی.

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 556
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
« پاسخ #7 : 13 شهریور 1395، 04:41 ق‌ظ »
اگه از سی جدا نکردی احتمالا ویندوز پریده.