شما که استاد تشریف دارید در مورد نصب دستی jdk گفتم نه jre؛ jre نباشه یا باشه برای user مهمه که زمان نصب vuze و .. وقت و فرصت داره
در مورد variable مگه فقط javahome هستش؟
و این یه قسمت بود. خیلی با نصب موافق نیستم چون اساس java این نیست
class path رو عوض کردن و کلی دردسر بعد از نصب و هدر رفتن وقت و اشکالاتی که بارها برای افراد مبتدی بوجود میاد؟ و کلی سر کار میمونن برای خیلی مسايل جزيی
تجربه من میگه دستی بهتره؛ در همه چی نتنها jdk
دوست عزیز بنده استاد نیستم
هر کسی که جاوا کار کنه می دونه چقدر وحشتناک هست و هر چقدر هم که کار کنی هر چند سال زیر و رومیشه
پس منم هر چقدر کار کرده باشم خودم رو استاد نمی دونم
jdk هم همون داستان رو داره
مثلا در مورد این پکیج ببین که پکیج اصلی eclipse هست
http://packages.ubuntu.com/lucid-updates/eclipse-jdtجزو recommended هاش هست
اگر بگردی پیدا می کنی
هر چند که من از فدورا استفاده می کنم که اصلا در مخازنش نیست و خودم دستی نصب می کنم
و همچنین توصیه می کنم eclipse و محصولات دیگه جاوایی رو به همون علت های بالا ( حداقل کسی که حرفه ای جاوا کار می کنه ) دستی نصب بکنه ولی مزایا و معایبش رو گفتم و تصمیم با خود فرد هست
من خودم زمانی که از سوزه و اوبنتو استفاده می کردم اولین کاری که می کردم نصب پکیج بود ( به خاطر دیپندسی ها ) و بعد خودم شروع می کردم دستی نصب کردن jdk , maven ant , junit و.... چون در مخازن ورژن قدیمی هست
در توزیع مندریوا و سوزه این حالت بهتر هست
در مورد متغییر ها هم یک بار دیگه می گم هیچ فرقی نمی کنه فقط و فقط آدرس رو به jdk نصب شده می دید و هیچ فرق دیگه ای نداره
ویرایش:
بنده شما رو از تو j2ee list می شناسم
ومی دونم کجا کار می کنید و رو چه چیز هایی ( به طور حدودی ) و می دونم خوب کار می کنید
منم که حساب کردم همون حدود ۵ سال ۵ سال نیم هست خیلی فرقی نمی کنه
جاوا اونقدر گسترده هست که هیچ کس نمی تونه ادعای استادی در موردش بکنه
منم خیلی وقت گذاشتم روش و روی یک قسمت هایی خوب کار کردم و روی یک سری قسمت ها هم اصلا کار نکردم
( مثل هر java ee کار دیگه ای)
الان هم درگیر ESB و Messaging هستم و خیلی مخم پکیده
)
همین ۲ تا مبحث برام کافیه که بدونم هیچی از جاوا نمی فهمم
حالا spring roo و AOP با Spring و JBPM و.................................... که وقت نکردم باهاشون کار کنم بماند
جاوا دنیای بزرگیه
و بحث برای نصب jdk از مخازن و دستی بسیار ........... هست :دی دیگه بماند