انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب اوبونتو 16.4  (دفعات بازدید: 1980 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hooman98

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
مشکل در نصب اوبونتو 16.4
« : 08 شهریور 1395، 06:55 ب‌ظ »
سلام دوستان
من به تازگی می خوام اوبونتو رو سیستم خودم نصب کنم ولی موقعه نصب این خطا رو میده

ممنون میشم راهنمایییم کنید

آفلاین Reza Banivakil

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
  • KArch
پاسخ : مشکل در نصب اوبونتو 16.4
« پاسخ #1 : 08 شهریور 1395، 10:05 ب‌ظ »
در هنگام نصب زمانی که میخوای پارتیشن بندی کنی باید یه پارتیشن efi (اولین پارتیشنت باشه و حجمش هم نهایتا 400 مگ کافی هست. نکته:اگر سیستم عامل دیگه ای شبیه ویندوز داشته باشی نیازی به ساخت این پارتیشن نیست و از قبل این پارتیشن موجود هست!)
بعدش یه پارتیشن سواپ (چون میگن بهتر هست سواپ به ابتدای دیسک نزدیک تر باشه تا سرعت استفاده از سواپ بیشتر باشه و حجمش هم دو برابر رم و کمتر از 8 گیگ باشه. اگه 8 گیگ رم داری 12 گیگ سواپ بزار)
بعد یه پارتیشن ریشه که با / شناخته میشه و حجمش هم نهایتا 70 گیگ باشه. این پارتیشن زیاد پر نمیشه و 50 گیگ هم بزاری باز کلی اضافه میاد ولی حداقل 30 گیگ باشه.
یه پارتیشن هوم هم بساز و بقیه فضای موجود رو بهش اختصاص بده. بهتر هست که حداقل 30 گیگ برای هوم در نظر بگیری چون همه فایل‌های کاربر در اینجا ذخیره میشه.
و اما ارور! موقع پارتیشن بندی اون پایین یه گزینه ای هست برای مشخص کردن مکان بوت لودر که حتما کل دیسک رو انتخاب کن! عموما با عنوان dev/sda/ شناخته میشه.
« آخرین ویرایش: 08 شهریور 1395، 10:07 ب‌ظ توسط RezaBani75 »
We do "What we do" not because they are easy but because they are hard

آفلاین hooman98

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 08 شهریور 1395، 10:49 ب‌ظ »
در هنگام نصب زمانی که میخوای پارتیشن بندی کنی باید یه پارتیشن efi (اولین پارتیشنت باشه و حجمش هم نهایتا 400 مگ کافی هست. نکته:اگر سیستم عامل دیگه ای شبیه ویندوز داشته باشی نیازی به ساخت این پارتیشن نیست و از قبل این پارتیشن موجود هست!)
بعدش یه پارتیشن سواپ (چون میگن بهتر هست سواپ به ابتدای دیسک نزدیک تر باشه تا سرعت استفاده از سواپ بیشتر باشه و حجمش هم دو برابر رم و کمتر از 8 گیگ باشه. اگه 8 گیگ رم داری 12 گیگ سواپ بزار)
بعد یه پارتیشن ریشه که با / شناخته میشه و حجمش هم نهایتا 70 گیگ باشه. این پارتیشن زیاد پر نمیشه و 50 گیگ هم بزاری باز کلی اضافه میاد ولی حداقل 30 گیگ باشه.
یه پارتیشن هوم هم بساز و بقیه فضای موجود رو بهش اختصاص بده. بهتر هست که حداقل 30 گیگ برای هوم در نظر بگیری چون همه فایل‌های کاربر در اینجا ذخیره میشه.
و اما ارور! موقع پارتیشن بندی اون پایین یه گزینه ای هست برای مشخص کردن مکان بوت لودر که حتما کل دیسک رو انتخاب کن! عموما با عنوان dev/sda/ شناخته میشه.

ممنون از راهنماییتون
فقط یه چیزی من فصای سواپ روس 2048 MB میزارم بعد کل فصا را برای ریشه / میزارم ولی به قول شما یه /home بسازم اون وقت تو کدوم قسمت نصب کنم ریشه یا هوم

آفلاین Reza Banivakil

• Jr. Member
  • *
  • KArch
« پاسخ #3 : 08 شهریور 1395، 11:10 ب‌ظ »
بون لودر یا همون گراب باید روی کل دیسک نصب بشه! شما کل دیسک که عموما با نام dev/sda/ هست رو انتخاب کن (بصورت پیشفرض در مراحل نصب همینی که من میگم هستش و نیازی نیست که شما بخوای تغییرش بدی). مثلا اگه هارد شما ۵۰۰ گیگ هست، حجم گزینه ای که برای نصب بوت لودر هست هم همون ۵۰۰ گیگ انتخاب کنید.

تنها کاری که شما باید انجام بدی ساخت همون ۴ تا پارتیشن هست که همونطور که توی پست قبل گفتم اگه ویندوز از قبل نصب داشته باشی نیازی نیست که پارتیشن efi بسازی.

اگر درست متوجه سوالتون شده باشم، نیازی نیست که شبیه نصب ویندوز پارتیشنی که سیستم قرار هست نصب بشه رو خودتون مشخص کنید بلکه  نصاب خودش با توجه به پارتیشن بندی شما نصب رو انجام میده!

آفلاین hooman98

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 09 شهریور 1395، 01:17 ب‌ظ »
بون لودر یا همون گراب باید روی کل دیسک نصب بشه! شما کل دیسک که عموما با نام dev/sda/ هست رو انتخاب کن (بصورت پیشفرض در مراحل نصب همینی که من میگم هستش و نیازی نیست که شما بخوای تغییرش بدی). مثلا اگه هارد شما ۵۰۰ گیگ هست، حجم گزینه ای که برای نصب بوت لودر هست هم همون ۵۰۰ گیگ انتخاب کنید.

تنها کاری که شما باید انجام بدی ساخت همون ۴ تا پارتیشن هست که همونطور که توی پست قبل گفتم اگه ویندوز از قبل نصب داشته باشی نیازی نیست که پارتیشن efi بسازی.

اگر درست متوجه سوالتون شده باشم، نیازی نیست که شبیه نصب ویندوز پارتیشنی که سیستم قرار هست نصب بشه رو خودتون مشخص کنید بلکه  نصاب خودش با توجه به پارتیشن بندی شما نصب رو انجام میده!

دوست عزیز طبق گفته شما عمل کردم ولی بازم موقعه نصب همون خطا رو میده
اینم یه عکس از پارتیشن بندی من

[

آفلاین Reza Banivakil

• Jr. Member
  • *
  • KArch
« پاسخ #5 : 09 شهریور 1395، 07:15 ب‌ظ »

خب الان شما پارتیشن efi اصلا ندارید! شاید هاردتون mbr باشه. شما نباید فلش یا سی‌دی رو بصورت uefi بالا یارید و باید بصورت معمولی بوت کنید و هنگام نصب هم اول پارتیشن / رو بسازید و بعد پارتیشن swap رو چون پارتیشن تیبل هاردتون gpt نیست. اروری که نصاب بهتون میده برای همین هست.

پی نوشت: البته اگر مادربردتون از uefi پشتیبانی میکنه (که به احتمال زیاد هم همینطور هست) میتونید پارتیشن تیبل هاردتون رو به gpt تبدیل کنید.

آفلاین hooman98

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 13 شهریور 1395، 12:51 ب‌ظ »

خب الان شما پارتیشن efi اصلا ندارید! شاید هاردتون mbr باشه. شما نباید فلش یا سی‌دی رو بصورت uefi بالا یارید و باید بصورت معمولی بوت کنید و هنگام نصب هم اول پارتیشن / رو بسازید و بعد پارتیشن swap رو چون پارتیشن تیبل هاردتون gpt نیست. اروری که نصاب بهتون میده برای همین هست.

پی نوشت: البته اگر مادربردتون از uefi پشتیبانی میکنه (که به احتمال زیاد هم همینطور هست) میتونید پارتیشن تیبل هاردتون رو به gpt تبدیل کنید.

دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید من چیزی از حرفاتون متوجه نشدم

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
« پاسخ #7 : 13 شهریور 1395، 01:25 ب‌ظ »
درود

سیستم عامل را به صورت لایو بالا بیاورید و دستور زیر را وارد کنید.

parted -l

در خروجی به قسمت Partition Table دقت کنید. در صورتی که خروجی این قسمت msdos بود به این معناست که جدول پارتیشن بندی فعلی شما mbr است. پس برای این حالت ubuntu باید در حالت legacy بوت شود. با توجه به تنظیمات فعلی شما ubuntu در حالت uefi بوت شده است. برای بوت در حالت legacy باید از طریق تنظیمات بوت در بایوس اولویت دستگاههای بوت را طوری تنظیم کنید که دستگاههای legacy زودتر از uefi بوت شوند. (در صورت وجود سیستم عامل قبلی در سیستم شما عدم وجود پارتیشنی با برچست efi به این معناست که سیستم عامل قبلی به صورت legacy نصب شده است.)

به هر حال تنظیمات بوت در بایوس را ویرایش کنید. در صورتی که نتوانستید تنظیمات مناسب را اعمال کنید از صفحه ی بایوس عکس بگیرید و در اینجا قرار دهید تا دوستان راهنمایی مناسب برای تنظیمات بایوس شما را به شما نشان دهند

موفق باشید

« آخرین ویرایش: 13 شهریور 1395، 01:26 ب‌ظ توسط s1mpleworld »
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین a_atefeh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #8 : 19 شهریور 1395، 03:05 ب‌ظ »
سلام
به کمک نرم افزار LinuxLive USB Creator 2.9.4 لینوکس اوبونتو رو روی فلش مموری به صورت لایو نصب کردم که هر موقع فلش رو وصل کردم از طریق سیستم بتونم با لینوکس بالا بیام و کار کنم اما نمیشه.سیتمم هم لپ تاپ asus k550 هست.
ممنون میشم کمکم کنید که دقیقا باید چیکار کنم.