سلام من واقعا از ویندوز خسته شدم از باگ های زیادش همیشه داشتم باهاش سروکله میزدم گفتم بیام لینوکس ولی واقعا دلیل برتری لینوکس چیه؟ فقط امنیت؟ چرا تو لینوکس همه چی به ترمینال مربوطه؟ چرا یه برنامه رو به سادگی نمیشه حذف و نصب کرد؟ چرا 4 تا برنامه درست و حسابی نداره؟
الان من میخام یه برنامه شبیه ای دی ام با قابلیت زمانبندی و... داشته باشم دهنم سرویس شد یکی سالم پیدا نکردم خاستم یه شبیه ساز انردیو بنصبم دیدم اصلا وجود نداره حتما باید ویزیول باکس نصب کنم و یه برنامه اندروید توش بنصبم که اینطوری که سرچ کردم خیلی ها باهاش مشکل دارن اومدم یه فایوروال نت بنصبم دیدم یکی وجود داره که اصلا خواست های منو برطرف نمیکنه اومدم یکی نمایش دهنده مصرف نت تو تسکبار بنصبم یکی دوستان معفی کردم نصب کردم دیدم اصلا اجرا نمیشه !!
چرا هیچی تو لینوکس ساده نیست و همه اینقدر پیچیدست؟ یکی مثل من که یه سیستم عامل عادی به جر ویندوز میخاد باید چیکار کنه؟
سوال دوم ======================
تفاوت های فدورا و اوبونتو و مینت و.... در چیه که این همه نسخه میدن بیرون؟ هی کی از خواب بیدار میشه یه نسخه رو میده بیرون کدوم بهتره واقعا؟
مینت ادعا کرده برترین لینوکس هستش و رغیب اصلی برای ویندوز و اپل هستش راسته؟
نظورتون درباره اوبونتو چیه؟ بدون تعصب.
خیلی خیلی ممنون میشم اساتید عزیز این پست رو کامل جواب بدن.
۱. لینوکس نه... گنو/لینوکس
۲. هر تصوری از ویندوز داشتی بریز بیرون!
۳. همه چی به ترمینال مربوط نیست، خیلی کار ها رو هم شما میتونی با محیط گرافیکی انجام بدی. ترمینال اتفاقا یه ابزار کمکیه از نظر من که کار ها رو خیلی راحت می کنه.
۴. فقط بحث امنیت نیست، شخصی سازی بالا، آزاد بودن و چند چیز دیگه هم عامل این شده که ما از گنو/لینوکس استفاده کنیم...
۵. والا تا اونجایی که یادمه زدن sudo apt install <package> یا sudo apt remove <package> واسه نصب و حذف کردن نباید زیاد سخت باشه. شما احتمالا میرید بسته هایی که تو مخازن نیستن رو نصب می کنید که شدیدا توصیه میشه اینکارو نکنید! چون اگر امنیت داشتن، توی مخازن بودن!
۶. شما برای مدیریت بارگیری میتونید از پرسپولیس که گرافیکیه استفاده کنید یا wget که تحت پایانست!
۷. شبیه ساز اندورید هم موجود هست.
۸. گنو/لینوکس ویندوز نیست پس در نتیجه لازم نیست فایروال از بیرون بیارید نصب کنید. اون فایرواله ویندوزه که سوراخ داره انگار
پس چیزی که شما می خواستی نصب کنی حرکت اضافه بوده!
۹. نمایش دهنده مصرف اینترنت من براتون ۳تا معرفی می کنم:
* nutty
* nethogs
* System Load Indicator
اگه برای نصبشون سوال داشتی، همینجا بپرس باز جواب میدم
۱۰. والا چیز پیچیدهای نداره! شما به ویندوز و گزینه هاش عادت دارید در نتیجه فعلا سردرگمید. مدتی صبر کنید و آرامش داشته باشید حل میشه.
۱۱. هر کدوم از توزیع ها برای افراد خاصی تولید شدن. برای شما که مثل منید . کار عادی با سیستم دارید پیشنهاد میشه اوبونتو نصب کنید. انجمن هاش زیاده، کاربر هاش بیشتره در نتیجه زود تر اگر به مشکلی بر خوردی مشکلت حل میشه.
۱۲. نظر شخصی خودن نسبت به اوبونتو:
سیستم عاملی قوی، با انجمن های فعال و کلی مزیت خوب دیگه که به نظرم به یه سیستم عامل کاملا ایده آل تبدیلش کرده.