0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
از kazam استفاده کن. توی تنظیماتش فریم ریتش رو برابر با فریم ریت مانیتورت قرار بده تا هیچ فریمی از دست نره.
نقلقول از: Reza Banivakil در 12 شهریور 1395، 07:51 بظاز kazam استفاده کن. توی تنظیماتش فریم ریتش رو برابر با فریم ریت مانیتورت قرار بده تا هیچ فریمی از دست نره. ممنون.اول اینکه این kazam توی مخازن اوبونتو هست ؟دوم اینکه فریم مانیتور رو از کجا بفهم؟سوم در ابزار خودش قسمتی داره که فریم رو تنظیم کنم؟
ممنون.اول اینکه این kazam توی مخازن اوبونتو هست ؟دوم اینکه فریم مانیتور رو از کجا بفهم؟سوم در ابزار خودش قسمتی داره که فریم رو تنظیم کنم؟
سلام برای لینوکس ابزاری میخام که فیلمبرداری کنه از دسکتاپ ... SimpleScreenRecorder عالیه ولی حجمی که خروجی میده زیاده ... مورد دیگه میشناسین معرفی کنین؟؟ اکثرا با صدا رکورد میکنم.اوبونتو و کالی دارم.
نقلقول از: Linux_Lover در 12 شهریور 1395، 07:30 بظسلام برای لینوکس ابزاری میخام که فیلمبرداری کنه از دسکتاپ ... SimpleScreenRecorder عالیه ولی حجمی که خروجی میده زیاده ... مورد دیگه میشناسین معرفی کنین؟؟ اکثرا با صدا رکورد میکنم.اوبونتو و کالی دارم.کالی خودش ی ابزار داره اگه میزکارت گنوم باشه معمولا بالا سمت راست هست
نقلقول از: ehsang1855 در 13 شهریور 1395، 12:04 قظنقلقول از: Linux_Lover در 12 شهریور 1395، 07:30 بظسلام برای لینوکس ابزاری میخام که فیلمبرداری کنه از دسکتاپ ... SimpleScreenRecorder عالیه ولی حجمی که خروجی میده زیاده ... مورد دیگه میشناسین معرفی کنین؟؟ اکثرا با صدا رکورد میکنم.اوبونتو و کالی دارم.کالی خودش ی ابزار داره اگه میزکارت گنوم باشه معمولا بالا سمت راست هستاز کالی متنفرم بابا اکثرا روی اوبونتو هستم.دوستان گفتن kazam اینم خوب بود
نقلقول از: Linux_Lover در 13 شهریور 1395، 08:15 قظنقلقول از: ehsang1855 در 13 شهریور 1395، 12:04 قظنقلقول از: Linux_Lover در 12 شهریور 1395، 07:30 بظسلام برای لینوکس ابزاری میخام که فیلمبرداری کنه از دسکتاپ ... SimpleScreenRecorder عالیه ولی حجمی که خروجی میده زیاده ... مورد دیگه میشناسین معرفی کنین؟؟ اکثرا با صدا رکورد میکنم.اوبونتو و کالی دارم.کالی خودش ی ابزار داره اگه میزکارت گنوم باشه معمولا بالا سمت راست هستاز کالی متنفرم بابا اکثرا روی اوبونتو هستم.دوستان گفتن kazam اینم خوب بوداگه متنفری و نمی خوای استفاده کنی پس نپرسپرسیدی جواب دادم.
وی ال سی خوبه.کاظم هم خوبه؛https://launchpad.net/kazam
نقلقول از: Mmj در 13 شهریور 1395، 05:55 قظوی ال سی خوبه.کاظم هم خوبه؛https://launchpad.net/kazamکاظم؟؟ کازام هست اسمش.
از کالی متنفرم بابا اکثرا روی اوبونتو هستم.
کاظم؟؟ کازام هست اسمش.