انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اتصال به اینترنت توسط آبنتو 10.4 چگونه است ؟  (دفعات بازدید: 8350 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 279

همون طور که در نخستین پاسخ به شما گفته شد این مودم قابلیت نصب در ورژن های کنونی را ندارد.
چی؟!! :o اگه منظور شما پاسخ taha1983 هست. والا من جواب بچه های دیگه رو خوندم بعد اون پست رو فرستادم. اتفاقا وقتی پست taha1983 دیدم باعث شد کنجکاو بشم و برم تو نت چک کنم. چون از اونجایی که دیده بودم خیلی از بچه ها می گن نه نمیشه  بعد آخرسر آدم می فهمه اه! اتفاقا می شده! من همین الانش هم مصمم که جواب درست و حسابی ایی واسه unbeatable وجود داره!
امیدوارم همیشه بروز باشید!

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت

همون طور که در نخستین پاسخ به شما گفته شد این مودم قابلیت نصب در ورژن های کنونی را ندارد.
چی؟!! :o اگه منظور شما پاسخ taha1983 هست. والا من جواب بچه های دیگه رو خوندم بعد اون پست رو فرستادم. اتفاقا وقتی پست taha1983 دیدم باعث شد کنجکاو بشم و برم تو نت چک کنم. چون از اونجایی که دیده بودم خیلی از بچه ها می گن نه نمیشه  بعد آخرسر آدم می فهمه اه! اتفاقا می شده! من همین الانش هم مصمم که جواب درست و حسابی ایی واسه unbeatable وجود داره!
خوب شما که در نت چک کردید پاسخ را قرار دهید افرادی که این مشکل را دارند استفاده ببرند. دلیلی وجود ندارد که جواب درست و حسابی یک پرسش، مثبت و در جهت خواسته فرد باشد. همانطور که عرض کردم گاهی اوقات پاسخ یک سوال نه است که در عین منفی بودن درست و حسابی هم هست. با این حال در صورت یافتن پاسخ دلخواه حتما در این تاپیک مرقوم فرمایید تا دوستان استفاده کنند.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین farid_f

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
اتصال به اینترنت توسط آبنتو 10.4 چگونه است ؟
« پاسخ #17 : 25 امرداد 1389، 10:45 ب‌ظ »
با سلام.
مدت طولاني اي مي شود كه اوبونتو نصب كردم ولي اطلاعات كافي براي كار با آن در دسترس بنده نيست.
مودم من
Conexant D330,HDA,MDC,v.92,modem
در vostro 1500  قرار دارد. براي پيدا كردن درايور و نصب صحيح آن لطفا مرا راهنمايي فرماييد. در ضمن مي دانم كه در اينجا نبايد پرسيد ولي شرمنده، نمي خواهم تاپيك اضافه بزنم.
لطفا در مورد كارت گرافيك اين سيستم هم كه Nvidia.Geforce8600M GT مي باشد راهنمايي فرماييد.(پيدا كردن آخرين ورژن درايور و طريقه نصب آن).
در ضمن بنده NVIDIA-Linux-x86-256.35.run را از اينترنت دانلود كردم.آيا كاربردي دارد؟
همه اميدم به اين سايت است.لطفا نااميدم نكنيد.
از زحمات شما متشكرم.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
با سلام.
مدت طولاني اي مي شود كه اوبونتو نصب كردم ولي اطلاعات كافي براي كار با آن در دسترس بنده نيست.
مودم من
Conexant D330,HDA,MDC,v.92,modem
در vostro 1500  قرار دارد. براي پيدا كردن درايور و نصب صحيح آن لطفا مرا راهنمايي فرماييد. در ضمن مي دانم كه در اينجا نبايد پرسيد ولي شرمنده، نمي خواهم تاپيك اضافه بزنم.
لطفا در مورد كارت گرافيك اين سيستم هم كه Nvidia.Geforce8600M GT مي باشد راهنمايي فرماييد.(پيدا كردن آخرين ورژن درايور و طريقه نصب آن).
در ضمن بنده NVIDIA-Linux-x86-256.35.run را از اينترنت دانلود كردم.آيا كاربردي دارد؟
همه اميدم به اين سايت است.لطفا نااميدم نكنيد.
از زحمات شما متشكرم.
نخست در انجمن جستجو کنید شاید قبلا مشکل مشابه بررسی شده است در غیر اینصورت حتما تاپیک جدید ایجاد کنید چون ممکن است کسی این تاپیک را نبیند. به ویژه در مورد کارت گرافیک.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
    • It's Me
ضمنا داداش عزیز
اسم این سیستم عامل اوبونتو هست.

دوستان عزیزم کلمات برای بیان اون چیزیه که احتیاج به فهموندن اون به بقیه داریم مهم این نیست که بنویسیم اوبونتو یا آبنتو
چرا بعضی ها توی فروم فقط به فکر گیر دادن هستند ؟؟؟
دوست عزیزم unbeatable  به دنیای لینوکس خوش اومدی و بهت خیر مقدم میگم
شما برای نصب مودم از اینجا شروع کن
http://wiki.ubuntu.ir/DialupModemHowto
سوالی داشتی در خدمتیم  ;)
اصلاح کردن اشتباه یک نفر لطف بزرگیه به اون شخص. گیر دادن یعنی چی؟
Download Arios http://arioslinux.org

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پیشنهاد می‌کنم دوستان این صفحه رو کامل کنند: http://wiki.ubuntu-ir.org/SupportedDialupModems
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
من خوشحال میشم که دوستان راه حلی رو پیدا کنند ولی تا این تاریخ هیچ درایوری برای این نوع مودم پیدا نشده و سعی کردن هم برای این مودم کاملا بی نتیجه هستش.

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 279
درسته! حق با شما بود، من اشتباه کردم.  Motorola SM56 درایور نداره.
امیدوارم همیشه بروز باشید!