انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اتصال به اینترنت توسط آبنتو 10.4 چگونه است ؟  (دفعات بازدید: 8349 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین unbeatable

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
با سلام

من  لینوکس آبنتو 10.4 روی سیستم خودم دارم ، ولی نمیتونم به اینترنت متصل شوم .

نوع مودم من هم در زیر نوشته است :

Motorola SM56 Speakerphone Modem

1 : لینک دانلود درایو این مودم برای لینوکس آبنتو 10.4 را برای من بنویسید و طریقه نصب را هم بگویید .
2 : طریقه اتصال اینترنت دیال آپ در این نوع لینوکسها چگونه است ؟
3 : کجا میتونم نرم افزارهای مربوط به آبنتو 10.4 را پیدا کنم و دانلود کنم ؟

من خیلی تو اینترنت گشتم ولی پیدا نکردم .

لطفا خوب راهنماییم کنید تا از کوچ به لینوکس منصرف نشوم .

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
شما باید مودم های  با چیپ اینتل و یا کانکسنت بخرید . این مودم به هیچ عنوان تو هیچ لینوکسی  نصب نمیشه واسه کرنل 2.4 درایورش  بود ولی در  نسخه های جدید اصلاو ابدا. یه مودم سازگاه با لینوکس می تونید تهیه کنید فقط  لازمه 5 هزار  تومان بکنید تو جیبتون . در  مورد مودم های  سازگار  با لینوکس  وبرند ها تو قسمت سخت افزار در  انجمن بحث  شده ه سری  به اونجا بزنید .

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
ضمنا داداش عزیز
اسم این سیستم عامل اوبونتو هست.

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
ضمنا داداش عزیز

دوستان عزیزم کلمات برای بیان اون چیزیه که احتیاج به فهموندن اون به بقیه داریم مهم این نیست که بنویسیم اوبونتو یا آبنتو
چرا بعضی ها توی فروم فقط به فکر گیر دادن هستند ؟؟؟
دوست عزیزم unbeatable  به دنیای لینوکس خوش اومدی و بهت خیر مقدم میگم
شما برای نصب مودم از اینجا شروع کن
http://wiki.ubuntu.ir/DialupModemHowto
سوالی داشتی در خدمتیم  ;)

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
  • LINUX is My life

باید توی خط فرمتن تایپ کنی:sudo pppconfig
البته بعد از اینکه درایور رو نصب کردی....
بعد یه صفحه (یه برنامه اینتراکتیو) باز میشه که میتونی توی اون کانکشن بسازی.
به ترتیب گزینه های زیر رو انتخاب و بعد کلید اینتر رو بزن:
Create a connection
Provider name: که باید نام آی اس پی رو وارد کنی(برا قطع و وصل کردن بهتره که یه اسم ساده بگذاری)
Configure DNS Server)چهارتا اینتر پشت سر هم بزن تا برسی به User Name) بعد یوزر نیم رو وارد کن و اینتر
Password:
speed:
Pulse or tone : تون رو انتخاب کن
Phone Number: شماره تلفن آی اس پی
وبعدم Finish
بعد از اون با دستور Pon)فک کنم این دستور باشه) وصل میشه و با poff قطع میشی(راهنمای اوبونتو رو بخون داره)

فقط کافیه توی Ubuntu software center  جستجو کنی (مثلا برای VLC کافیه بنویسی VLC توی قسمت جستجوش) بعد اگه به اینترنت وصل باشی برات شروع به نصب میکنه(این قسمت برای اونایی که اینترنت پرسرعت مثلا ADSL یا WiMax دران بهتره چون بعضی نرمافزار ها حجم های بالایی دارن)

ولی فک کنم دیسک هما رو اگه بگیری خیلی بهتر باشه(اگه قراره با دیال آپ وصل شی

ضمنا اساتید گرام اگه جایی رو اشتباه گفتم لطفا تصحیح کنید تا منم یاد بگیرم 8) 8)

وطنم پاره ی تنم..... ای زاد گاه و میهنم ..... بر خاک تو بوسه میزنم .... ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
سلام unbeatable عزیز
به استفاده از نرم افزارهای آزاد خوش اومدی. امیدوارم اونقدر تجربه شما با این نرم افزارها زیبا باشه و احساس خوبی به شما بده که هیچ وقت حاضر به منصرف شدن نشین.
در لینوکس نرم افزارها و طرز نصب اونها مقداری با سیستم عامل قبلی متفاوت هست: اونجا همه چیز در قالب یک فایل اجرائی بود که با (دوبار کلیک روی اون باز می شد) و ویزارد نصب شما رو تا آخر هدایت می کرد (که به نکست ، نکست معروف بود!) اما اینجا چیزی به اسم فایل اجرائی به اونصورت وجود نداره! چیزی که اینجا مشابه همون محیط قبلی هست بسته هائی هستن با پسوند deb. (البته در اوبونتو) که با همون دوبار کلیک نصاب اونها برای نصبشون فعال میشه ( البته این اطلاعات فقط برای اول کار خوبه! بصورت فنی نصاب یه برنامست که خودش نصب شده! اسم این برنامه که بطور پیش فرض در اوبونتو نصب هست gdebi  هست و دستوراتی هم برای نصب وجود دارد مثل dpkg که فعلا اصلا مشغولشون نشو ;) مهم نیستن).
اما این بسته ها یه اشکال دارن (که بعدا متوجه متوجه خواهید شد نقطه قدرتشون هست!): نیاز به تعدادی فایل دیگه دارن برای نصب که توی خودشون نیست و اونها قبل از نصب فایل نرم افزار باید نصب شده باشن. به اونها dependency  یا پیش نیاز می گیم. برای همین خیلی کار پیچیده می شه. اما راه حل بسیار ساده ائی برای نصب برنامه ها هست:
هر برنامه ائی که نیاز دارید رو اول باید اسمش رو پیدا کنید: یه جستجوی ساده مثلا توی همین فروم برای نرم افزارهای معادل!
اسمش رو که پیدا کردی دیگه مراحل نصبش راحته:
باید ببینی مخزنش رو در لیست مخازنت داری یا نه ( خیلی از برنامه ها در مخازن اصلی هستن و نیاز به اضافه کردن مخزن ندارن). مخزن چیه؟ درواقع یه انبار پر از نرم افزار ها با پیش نیاز هاشون که در یک سرور در اینترنت نگه داری می شن تا شما براحتی اونها رو بگیرید و نصب کنید!
بعد به اینترنت متصل می شی و توی ترمینال دستور زیر رو می زنی:
apt-get updateیه چیزائی تند تند رد می شن که بهشون توجه نکن ;)
تموم که شد دستور:
apt-get install AS-YOU-NEEDرو بزنید که در این دستور بجای اون حروف درشت نام نرم افزار رو به انگلیسی تایپ کنید! با زدن یک اینتر دوباره یه چیزهائی رد میشه که باز هم مهم نیست. فقط وسط اونها ممکنه یه سئوال بپرسه که آخرش حرف وای و ان انگلیسی هست (مخفف Yes و No ) که باید جواب بدید. می پرسه این برنامه مثلا انقدر حجم می گیره! نصبش کنم؟ خوب اگه می خواهید نصب بشه حرف وای رو تایپ کنید و دوباره اینتر رو بزنید! برنامه نصب می شه و قابل استفادست!
با این روش اگر اینترنت پرسرعت داشته باشین نصب برنامه ها خیلی لذت بخش هست: از سیستم عامل قبلی ساده تر و در دسترس تر!
اما شما که دیال آپ هستی چی؟
نرم افزارهای کینگ یا لورد رو توی سیستم عامل قبلی می شناختی؟ یه چندتا سی دی یا دی وی دی بودن که همه برنامه ائی توش پیدا می شد؟
خوب اینجا هم نمونه همون سی دی ها رو داریم: برای اوبونتو سی دی ایرانی هما تهیه می شه که درواقع بخش بدردبخور (برای عموم کاربران) از مخازن رو دارن و شما که اینترنت کم سرعت داری به عنوان یک راه راحت می توانی از اون ها استفاده کنی. این دی وی دی رو تهیه می کنی و از اون به عنوان یه دی وی دی مخزن استفاده می کنی (مراحل کار باهاش از نصب از اینترنت هم ساده تر هست و توی فروم مراحلش رو پیدا می کنی ;) ).
یه راه دیگه : دوست نداری یه دی وی دی بخری؟ و مایلی از کافی نت فقط یک برنامه رو دانلود کنی و بیاری خونه نصب کنی؟ راه ساده ائی داره! :
یه برنامه در بخش مدیریت داری به اسم سیناپتیک پکیج منیجر!
ابتدا به اینترنت کانکت شو و همون دستور:
apt-get update
رو بزن تا رایانه بفهمه چی هست و چی نیست. خوب برو سراغ برنامه سیناپتیک و بازش کن و داخل لیستش به دنبال اسم برنامه مورد نظر بگرد و تیک جلوش رو فعال کن. می پرسه برای نصب این برنامه باید یه سری فایل دیگه هم نصب بشن و شما تایید کن تا تیک همشون فعال بشه. به قسمت فایل از منوی بالا برو و .... (یه گزینه ائی هست که اسمش یادم رفته) ..... رو انتخاب کن. آدرس ازت می گیره که کجا ذخیرش کنم و شما بهش آدرس بده و بعد اون فایل رو ببر کافی نت و به یک دانلود منیجر بده تا همشو دانلود کنه و بعد بیار و روی سیستمت نصب کن (برای نصب همش هم بطور یکجا یک دستور یک خطی وجود داره!) آموزش بهتر این مسیر رو هم با کمی جستجو در همین فروم پیدا می کنی! .
راه های دیگری هم هستن اما به نظرم بهتره فعلا با همین سه روش آشنا بشید تا سر فرصت.

اول حضورتون توی محیط جدید یه مقدار سردرگمی و گیج شدن طبیعیه: این اون محیطی که بهش عادت داشتید نیست. اما زود قضاوت نکنید و به خودتون اجازه بدید تا به محیط جدید هم عادت کنید. خیلی زود به کسانی که از محیط قبلی استفاده می کنن به عنوان کسانی که شدیدا محدودیت دارن می خندید! اینجا یه نقطه قدرت بزرگ هست: همیشه دوستانی هستن که از صمیم قلب دوست دارن به شما کمک کنن تا به کار با سیستم عاملتون عادت کنید و برای کمک به شما آماده هستن (حتی طاها هم با طرز نوشتن تندش به قصد کمک وارد تاپیک میشه!). بنا بر این شرایط جدید رو به عنوان یه تجربه قشنگ ببینید!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
هادی جان عالی بود ...
استفاده کردیم  ;)

آفلاین unbeatable

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
ضمنا داداش عزیز

دوستان عزیزم کلمات برای بیان اون چیزیه که احتیاج به فهموندن اون به بقیه داریم مهم این نیست که بنویسیم اوبونتو یا آبنتو
چرا بعضی ها توی فروم فقط به فکر گیر دادن هستند ؟؟؟
دوست عزیزم unbeatable  به دنیای لینوکس خوش اومدی و بهت خیر مقدم میگم
شما برای نصب مودم از اینجا شروع کن
http://wiki.ubuntu.ir/DialupModemHowto
سوالی داشتی در خدمتیم  ;)

سلام
ببین دوست خوبم من فقط میخوام برای مودمم یک درایو پیدا کنم ،آیا شما سراغ دارید ؟

با تشکر

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
من یکمی جستجو کردم و به این صفحه رسیدم:
http://www.motorola.com/Business/US-EN/Business+Product+and+Services/Software+and+Applications/Software+Solutions/Communications+Software/SM56_Software_modem_US-EN
اون پایین توی بخش Features نوشته که با پلتفرم های لینوکسی هم کار می کنه. در برگه بغل همین گزینه هم درایور هاشو برای سیستم های تحت ویندوز گذاشته.
ظاهرا این مودم از مودم هائی هست که دردسر سازه ;) کم داریم از این مودم ها در لینوکس. معمولا مودم های USB به دردسر ساز معروفن که من ازشون براحتی استفاده می کنم!
خوب من یه کمی گشتم و به این صفحه ها رسیدم:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=839003
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1100310
http://ubuntuforums.org/showpost.php?p=2756636&postcount=1
اینجور که می گن موتورولا قبلا این مودم رو ساپورت می کرده ولی توی سایت جدیدش اونو حذف کرده! خوب توی سایت لینمودم و توی بخش وینمودم:
http://www.linmodems.org/#pages
یه چیزهائی برای دانلود هست ;) ولی  اول صبر کن تا دوستان دستورالعمل کاملش رو برای شما بذارن. فکر کنم باید مدتی صبر کنی تا یکی از دوستان که تجربه استفاده از این مودم ها رو داره بیاد کمک.
فکر می کنم یه راه ساده ترش هم این باشه که مودمت رو با یه مودم دست دوم دیگه از یه نوع بدردبخور عوض کنی! خیلی از شرکت های کامپیوتری دست دوم فروش این کار رو بدون هزینه می کنن ;)

دوستان من تاحالا با مودم های اینترنال کار نکردم. اگر دوستی اطلاعاتی داره  ;)
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین nomad

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
    • ميكده

باید توی خط فرمتن تایپ کنی:sudo pppconfig
البته بعد از اینکه درایور رو نصب کردی....
بعد یه صفحه (یه برنامه اینتراکتیو) باز میشه که میتونی توی اون کانکشن بسازی.
به ترتیب گزینه های زیر رو انتخاب و بعد کلید اینتر رو بزن:
Create a connection
Provider name: که باید نام آی اس پی رو وارد کنی(برا قطع و وصل کردن بهتره که یه اسم ساده بگذاری)
Configure DNS Server)چهارتا اینتر پشت سر هم بزن تا برسی به User Name) بعد یوزر نیم رو وارد کن و اینتر
Password:
speed:
Pulse or tone : تون رو انتخاب کن
Phone Number: شماره تلفن آی اس پی
وبعدم Finish
بعد از اون با دستور Pon)فک کنم این دستور باشه) وصل میشه و با poff قطع میشی(راهنمای اوبونتو رو بخون داره)

فقط کافیه توی Ubuntu software center  جستجو کنی (مثلا برای VLC کافیه بنویسی VLC توی قسمت جستجوش) بعد اگه به اینترنت وصل باشی برات شروع به نصب میکنه(این قسمت برای اونایی که اینترنت پرسرعت مثلا ADSL یا WiMax دران بهتره چون بعضی نرمافزار ها حجم های بالایی دارن)

ولی فک کنم دیسک هما رو اگه بگیری خیلی بهتر باشه(اگه قراره با دیال آپ وصل شی

ضمنا اساتید گرام اگه جایی رو اشتباه گفتم لطفا تصحیح کنید تا منم یاد بگیرم 8) 8)

سلام
منم تازه 10.4 نصب كردم البته با راهنمايي يه بنده خدايي
هر كار كرديم مودم راه نيفتاد
مودم dial up  جنيوس دارم
دستور  scanmodem رو زدماين پيغام رو داد:
Command 'mon' from package 'mon' (universe)
 Command 'pon' from package 'ppp' (main)
 Command 'kon' from package 'kon2' (universe)
 Command 'ion' from package 'ion3' (multiverse)
 Command 'Poe' from package 'poe.app' (universe)
از راهي كه mohamad123sh تو نقل داه بود رفتم بازهم  ظاهرا درايور رو پيدا نكرده سي دي مودم رو هم ندارم چي كار كنم؟ :(

آفلاین spitman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 101
    • اسپیتمان
دوستان نصب مودم های dialup گاهی اوقات در لینوکس دردسر ساز می شه! ::)
سعه صدر داشته باشید. این مهمترین نکته در هنگام کار با لینوکسه! نه فقط در مورد نصب مودم در هر زمینه ی دیگه هم باید صبر و پشتکار برای جستجو داشته باشی و همینطور خسته نشی و ناامید نباشی!
unbeatable، دوست عزیزم به دنیای لینوکس خوش اومدی...  \\:D/ \\:D/ \\:D/
آزادی مسئولیت دارد!

آفلاین defy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
  • keep moving forward
به نظر من اگه واقعا می خواین با اوبونتو راحت باشین نباید جلوش کم بیارین
من خیلی سعی کردم با مودم قبلیم به اینترنت وصل شم اما نشد
مودمم و عوض کردم و یه مودم usb گرفتم
به شما هم این ‍‍‍توصیه رو می کنم :)
دنیای لینوکس دنیا قشنگیه
من که هیچ وقت دیگه بر نمی گردم ویندوز
The quieter you become , The more you are able to hear

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 279
اگه پول داری 9$ بدی تا طریقه نصب و دانلود درایو رو بفهمی:
http://www.fixya.com/PostQuestionPremium.aspx?dm=1&ctgid=0&prdid=376845&brdid=0&sf=&ref=gab

تازه این پول واسه جواب 7 روزه است!  ;)

البته می تونی به اون روی قضیه هم نگاه کنی! خب وقتی با استفاده از پول می تونی به جواب برسی یعنی لازم نیست که مودمت رو عوض کنی (خب این عالیه) و باید بجای دادن پول تو اینترنت سرچ کنی! (خب این هم آسونه و بنظر من بهتر از اینه که بشینی تا دیگرون بهت جواب بدن، که معلوم نیست کِی کسی پیدا میشه و جواب درست رو می گه!!)

قطعا هر سوالی یه جوابی داره.... پس هر موقع پیدا کردی جواب رو بگو تا اگه کسی مشکل شما رو پیدا کرد بتونه ازش استفاده کنه.

پیروز + صبور باشی دوست من!
امیدوارم همیشه بروز باشید!

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
اگه پول داری 9$ بدی تا طریقه نصب و دانلود درایو رو بفهمی:
http://www.fixya.com/PostQuestionPremium.aspx?dm=1&ctgid=0&prdid=376845&brdid=0&sf=&ref=gab
تازه این پول واسه جواب 7 روزه است!  ;)
البته می تونی به اون روی قضیه هم نگاه کنی! خب وقتی با استفاده از پول می تونی به جواب برسی یعنی لازم نیست که مودمت رو عوض کنی (خب این عالیه) و باید بجای دادن پول تو اینترنت سرچ کنی! (خب این هم آسونه و بنظر من بهتر از اینه که بشینی تا دیگرون بهت جواب بدن، که معلوم نیست کِی کسی پیدا میشه و جواب درست رو می گه!!)
قطعا هر سوالی یه جوابی داره.... پس هر موقع پیدا کردی جواب رو بگو تا اگه کسی مشکل شما رو پیدا کرد بتونه ازش استفاده کنه.
پیروز + صبور باشی دوست من!
راهنمایی فوق عجیبی بود!!! ضمنا گاهی پاسخ برخی پرسش ها (نه) مطلق است.
با سلام
من  لینوکس آبنتو 10.4 روی سیستم خودم دارم ، ولی نمیتونم به اینترنت متصل شوم .
نوع مودم من هم در زیر نوشته است :
Motorola SM56 Speakerphone Modem
1 : لینک دانلود درایو این مودم برای لینوکس آبنتو 10.4 را برای من بنویسید و طریقه نصب را هم بگویید .
من خیلی تو اینترنت گشتم ولی پیدا نکردم .
لطفا خوب راهنماییم کنید تا از کوچ به لینوکس منصرف نشوم .
همون طور که در نخستین پاسخ به شما گفته شد این مودم قابلیت نصب در ورژن های کنونی را ندارد.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
مودم دایال اپ که به usb بخوره ۱۵ تومنه . تازه یک گونه اش هم هست که مانند adsl modem هست ( چهره اش رو میگم ) اونو ۱۰ تومن هم میتونید بیابید
پاساژ ایران زیر همکف داره