انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال درباره فرمت gzip  (دفعات بازدید: 1087 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین casper

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
سوال درباره فرمت gzip
« : 14 شهریور 1395، 04:47 ب‌ظ »
سلام خدمت همه ی دوستان
من در گوگل خیلی سرچ زدم ولی متاسفانه مستندات زیاد کاملی درباره فرمت gzip پیدا نکردم به همین دلیل میخام سوالامو اینجا بپرسم شاید کسی بلد باشه

1- اولین سوال اینه ایا میشه چند تا فایل رو بریزیم داخل یک فایل gzip?? مثلا با یک دستور، چند تا فایل رو تبدیل کنیم به یک فایل gzip

2- سوال دوم اینکه که در صورت مثبت بودن جواب سوال بالایی، ایا حتما باید اون فایل ها از نوع متنی باشن؟ یا هر نوع فایل دیگه ای میتونن باشن؟

3- در صورتی که جواب 2 سوال بالا + باشه، نحوه ی اکسترکت کردن اون فایل gzip رو توضیح بدید. و اینکه ایا فایل ها جدا جدا اکسترکت میشن ؟؟

مرسی

آفلاین harand

• Full Member
  • *
  • ارسال: 161
پاسخ : سوال درباره فرمت gzip
« پاسخ #1 : 14 شهریور 1395، 04:58 ب‌ظ »

من در گوگل خیلی سرچ زدم ولی متاسفانه مستندات زیاد کاملی درباره فرمت gzip پیدا نکردم 

سلام داخل ترمینال بنویس man gzip مستندات کاملی داره ;D

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
« پاسخ #2 : 14 شهریور 1395، 05:24 ب‌ظ »
سلام خدمت همه ی دوستان
من در گوگل خیلی سرچ زدم ولی متاسفانه مستندات زیاد کاملی درباره فرمت gzip پیدا نکردم به همین دلیل میخام سوالامو اینجا بپرسم شاید کسی بلد باشه

1- اولین سوال اینه ایا میشه چند تا فایل رو بریزیم داخل یک فایل gzip?? مثلا با یک دستور، چند تا فایل رو تبدیل کنیم به یک فایل gzip

2- سوال دوم اینکه که در صورت مثبت بودن جواب سوال بالایی، ایا حتما باید اون فایل ها از نوع متنی باشن؟ یا هر نوع فایل دیگه ای میتونن باشن؟

3- در صورتی که جواب 2 سوال بالا + باشه، نحوه ی اکسترکت کردن اون فایل gzip رو توضیح بدید. و اینکه ایا فایل ها جدا جدا اکسترکت میشن ؟؟

مرسی

درود دوست عزیز

تا اونجا که بنده اطلاع دارم، gzip فقط برای فشرده سازی هستش و برای نگه داری مسیرها و سطج دسترسی های فایل ها اختیاراتی نداره. پس جواب سوال اول شما باید خیر باشه. برای نگه داری مسیر ها و سطح دسترسی ها از tar استفاده میشه ( و برای اینکار به جای استفاده از gz از tar.gz استفاده میشه) .

خوب جواب سوال دوم و سوم هم که مشخص شد. به هر حال ممکنه دوستان راه حل های دیگه ای داشته باشند
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #3 : 14 شهریور 1395، 05:53 ب‌ظ »
اگه از محیط گرافیکی استفاه می‌کنی، روی اون‌ها راست کلیک کن بزن compress خودش همه‌ی گزینه‌ها رو برات می‌یاره! (شما فقط داری می‌بینی که راست کلیک می‌کنی ولی داری از برنامه‌ی فایل رولر استفاده می‌کنی که به صورت پیش‌فرض روی اوبونتو نصب هست و این برنامه مدیر آرشیو گنوم هست)

اگر هم می‌خوای که از ترمینال استفاده کنی، می‌تونی با دستور tar فایل‌ها سرهم‌بزنی و سپس فشرده کنی.

tar = فایل‌ها رو فشرده نمی‌کنه، فقط فایل‌ها رو میریزه توی یک گونی!
.gz یا xz یا ... = فایل‌های ریخته شده توی گونی رو برات فشار می‌ده تا جای کمتری بگیرن.

آفلاین casper

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 14 شهریور 1395، 09:24 ب‌ظ »
سلام ممنوم از پاسختون.فایل tar میدونم چیه و کارش چیه. سوال من درباره فرمت gzip بود. من تا حدودی یکم اطلاعات اولیه دارم دربارش ولی اطلاعاتم دقیق نیس.

سوالات پست اولم همچنان بی پاسخ مونده

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #5 : 14 شهریور 1395، 09:44 ب‌ظ »
سوالات پست اولم همچنان بی پاسخ مونده
گفتم که دستور tar رو باید استفاده کنی.
man tar

آفلاین casper

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 14 شهریور 1395، 10:00 ب‌ظ »
عزیز با فایل tar خودم اشنا هستم و میدونم چیه. سوال بنده درباره فرمت gzip هست. با tar اصلا کاری ندارم من و نمیخام از tar استفاده کنم

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #7 : 14 شهریور 1395، 10:37 ب‌ظ »
عزیز با فایل tar خودم اشنا هستم و میدونم چیه. سوال بنده درباره فرمت gzip هست. با tar اصلا کاری ندارم من و نمیخام از tar استفاده کنم
یعنی نمی‌خوای مثلا file.tar.gz باشه و می‌خوای که فقط file.gz باشه؟

آفلاین sinasalimi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
  • Power belongs to those who take it.
« پاسخ #8 : 15 شهریور 1395، 11:42 ق‌ظ »
فرضا اسم فایلات file1 , file2 ,... هستش باید اینطوری بزنی
بجای formatfile فرمت فایلتو بزن
zip myzip.zip file*.formatfile
Power belongs to those who take it.

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #9 : 15 شهریور 1395، 04:32 ب‌ظ »
بابا این سوالش یه چیز دیگست چرا یه چیز دیگه جواب میدین؟
داره میگه فرمت gzip چیه:|
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 15 شهریور 1395، 06:19 ب‌ظ »
۱. مستقیماً با gzip خیر، ولی می‌تونی از tgz استفاده کنی که همونه، ولی قبلش tar می‌کنه همهٔ پرونده‌ها رو.
۲. هر پرونده‌ای می‌شه.
۳. ابتدا tgz به یه پروندهٔ بایگانی tar تبدیل می‌شه و بعد اون باز می‌شه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #11 : 18 شهریور 1395، 03:18 ب‌ظ »
سلام خدمت همه ی دوستان

مرسی
یکی از دوستان گفت بزنید man gzip
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!