انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اضافه کردن save to pdf در قسمت پرینت کردن ( حل شد )  (دفعات بازدید: 15187 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nazparvar.oveis

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
سلام . وقت بخیر
تازه به لینوکس پیوستم
Elementary Os نصب دارم

توی ویندوز وقتی روی پرینت میزدم ( توی همه نرم افزار ها ) یک قسمت می آورد که می تونستم به جای پرینت کردن محتویات . آنها رو در یک فایل Pdf ذخیره کنم .

این برام خیلی مهم و کاربردی هست . راهی هست تا اینکار رو انجام بدم

برای نرم افزار Scilab می خواستم

با تشکر 
« آخرین ویرایش: 17 شهریور 1395، 02:28 ق‌ظ توسط nazparvar.oveis »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : اضافه کردن save to pdf در قسمت پرینت کردن
« پاسخ #1 : 17 شهریور 1395، 02:17 ق‌ظ »
توی گنو/لینوکس هم هست، ولی مثل اینکه نرم‌افزار سایلب این قابلیت رو نداره.

البته نرم‌افزار سایلب نرم‌افزاری نیست که صد در صد آزاد باشه و دو تا از تابع‌هاش مشکل داره.
https://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=749833

ویرایش: حالا این پرینت کردن به چه دردی می‌خوره؟
« آخرین ویرایش: 17 شهریور 1395، 02:20 ق‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین nazparvar.oveis

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 17 شهریور 1395، 02:24 ق‌ظ »
مشکل برطرف شد

کافیه که یه یک پرینتر مجازی که به pdf سیو کنه ایجاد کنید . این کار رو برنامه ی cups-pdf انجام میده

با دستور sudo apt-get install cups-pdf نصب کنید

در هر صورت بهتر از این هست که از متلب با استفاده از crack تو لینوکس استفاده کنم

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #3 : 17 شهریور 1395، 02:26 ق‌ظ »
نگفتی به چه کاری می‌یاد این save as pdf ؟

آفلاین nazparvar.oveis

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 17 شهریور 1395، 02:27 ق‌ظ »
توی گنو/لینوکس هم هست، ولی مثل اینکه نرم‌افزار سایلب این قابلیت رو نداره.

البته نرم‌افزار سایلب نرم‌افزاری نیست که صد در صد آزاد باشه و دو تا از تابع‌هاش مشکل داره.
https://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=749833

ویرایش: حالا این پرینت کردن به چه دردی می‌خوره؟

بیشتر می خوام چند تا توضیحات کد رو به pdf سیو کنم و سپس pdf ها رو بهم بچسبونم و پرینت بگیرم  8) راحت تره

یه سوال . این scilab خیلی بده یا نه . چون من دو ساله که فقط با متلب کار می کنم . و فقط به خاطر اینکه free باشه می خوام از scilab  اسفتاده کنم و کد هاش رو یاد بگیرم

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #5 : 17 شهریور 1395، 02:36 ق‌ظ »
بیشتر می خوام چند تا توضیحات کد رو به pdf سیو کنم و سپس pdf ها رو بهم بچسبونم و پرینت بگیرم  8) راحت تره
اگه منظورت از توضیحات، کامنت‌ها هستن که خوب راحت اون رو با با هر ویرایشگر متنی که باز کنی می‌تونی ازش پی‌دی‌اف بگیری.

یه سوال . این scilab خیلی بده یا نه . چون من دو ساله که فقط با متلب کار می کنم . و فقط به خاطر اینکه free باشه می خوام از scilab  اسفتاده کنم و کد هاش رو یاد بگیرم
کی گفته بده؟ خیلی هم خوبه.

ولی نرم‌افزار Octave (آکتِیو) compatibility بهتری با متلب داره (از لحاظ یکی بودن syntax)، شما داری از المنتری او اس استفاده می‌کنی که بر پایه‌ی اوبونتو ۱۴.۰۴ هست در صورتی که الآن اوبونتو ۱۶.۰۴ آخرین نسخه هست و ویرایش جدیدتری از آکتیو رو داره. اگه از اوبونتو استفاده کنی بهتره یا اینکه خودت آخرین نسخه‌ی آکتیو رو از سایتش بگیری و کامپایل کنی.

نسخه آکتیو که تو داری، GUI نداره و همه‌چیزش command هست، اگه دستورهای متلب رو بلد باشی مشکلی نداری.

ویرایش: چون متلب رو بلدی، باهاش کار کن ولی با پایتون خیلی از کارها رو می‌تونی انجام بدی، matplotlib ، numpy یا بقیه. برای اطلاعات بیشتر این رو ببین: https://en.wikipedia.org/wiki/SciPy
« آخرین ویرایش: 17 شهریور 1395، 02:43 ق‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین nazparvar.oveis

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 17 شهریور 1395، 02:58 ق‌ظ »
کی گفته بده؟ خیلی هم خوبه.

ولی نرم‌افزار Octave (آکتِیو) compatibility بهتری با متلب داره (از لحاظ یکی بودن syntax)، شما داری از المنتری او اس استفاده می‌کنی که بر پایه‌ی اوبونتو ۱۴.۰۴ هست در صورتی که الآن اوبونتو ۱۶.۰۴ آخرین نسخه هست و ویرایش جدیدتری از آکتیو رو داره. اگه از اوبونتو استفاده کنی بهتره یا اینکه خودت آخرین نسخه‌ی آکتیو رو از سایتش

مرسی از جوابت . ولی وقت یادگیری برنامه جدید رو ندارم . دوست دارم ولی وقت ندارم  :(

الان octave بهتر هست یا scilab
چون من octave رو نصب کردم  :( فقط command line داشت ولی به گفته شما ورژن جدید رو حتما نصب می کنم

scilab یه چیز خوبی که داره اینه که حتی میشه از دستورات متلب هم تو برنامه استفاده کرد ( اونایی که خود scilab عوض کرده با کد mtlb_  میشه استفاده کرد ) و اینکه میشه با فرمت .m سیو کرد و تو متلب اجرا کرد .

یه سوال مهم . من بیشتر کارم با متلب هست ولی نمی خوام از نسخه کرکی استفاده کنم . پیشنهاد شما scilab  یا octave ؟ برم کد های جدید scilab رو یاد بگیرم یا برم octave
یک مشکل دیگه ام که دارم این هست که باید پروژه ها رو با متلب تحویل استاد بدم تا قبول کنه  :(
« آخرین ویرایش: 17 شهریور 1395، 03:00 ق‌ظ توسط nazparvar.oveis »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
شما فرض کن داری با متلب می‌نویسی، همون رو بنویس و با آکتیو اجرا کن. اگه برنامه‌ات جواب داد آخرکار بخاطر مطمئن شدن یک بار هم روی متلب اجرا کن و بعد تحویل کسی که آموزگارت هست بده. البته طبق تجربه‌ی شخصی، توی loopها متلب سریع‌تر از آکتیو کار می‌کنه.

برای کار تو بنظر می‌رسه که آکتیو بهتر هست، چون با آکتیو نیاز نیست که syntax جدید یاد بگیری. در ضمن خودت رو درگیر کامپایل نکن. المنتری رو پاک کن، اوبونتو ۱۶.۰۴ بریز، بعدش راحت آکتیو رو نصب کن. هر وقت بیکار شدی، بشین کامپایل کردن آکتیو  رو هم باد بگیر.

نکته اخلاقی: خیلی خوب کاری می‌کنی که از متلب می‌خوای جدا بشی. من حتی با اینکه نسخه‌ی اوریجینالش دانشگاه بهمون داده، بازم من استفاده نمی‌کنم و از همون آکتیو استفاده می‌کنم. بنظر من دلیلی نداره، زحمتش رو تو بکشی، بعدش برای اجرا شدن برنامه‌ای که تو زحمتش رو کشیدی به یه شخص سوم که هیج‌کاره هست پول بدی.

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
البته اکتیو و متلب شباهت سینتکسشون زیاده ولی باهم اختلافاتی دارند...!
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................