0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: Linux_Lover در 18 شهریور 1395، 03:10 بظنقلقول از: RAS00L در 18 شهریور 1395، 03:05 بظنقلقول از: Linux_Lover در 18 شهریور 1395، 01:42 بظتقصیر تو نیست اکثر لینوکسیا فقط ادعا دارن و دور هم جمع میشن و گنده بازی درمیارن.شمام جوش نیار عمو من میرم با این فروم تون خوش باشینترول هم خودتی برو با گنولینوکست خوش باش ولی اگر سواد کافی داشته باشین به توزیع های دیگه مثل کالی بی احترامی نمیکنی. بیسواد هستین و جز این انتظاری نیستوالا ادعا رو ما از کالیدوستا داشتیم فقط. طرف ۲۰ ساله متخصص امنیته، کالی رو آدمم حساب نمیکنه. اونوخ توی ایران بعضیا ۲ ماه لینوکس کار کردن، فکر کردن خبریه توزیعی که حتی نصب کردنش هم ریسک داره! لازم نیست شما خودت بری. ما خودمون میندازیمت بیرون. شما عضه نخورکالی مگه توزیعه که من بخوام بهش بی احترامی کنم؟ هر وخ گرفتی کالی دبیان بیسه و با اوبونتویی که دبیان بیسه هیچ فرقی نداره (مگر در فلسفهش که افتضاح به بار آورده) اینجا واسه من کُری نمیخوندی!بیسواد اونیه که قبل از یادگیری لینوکس، میره کالی نصب میکنه کالی یعنی درمان بعد از مبتلا شدنگنولینوکس یعنی پیشگیری قبل از مبتلا شدنشما اگه راست میگی، بدون کالی امنیتت رو تضمین کن! میبینی که نمیتونی! چرا؟ چون سوادش رو نداری. با کالی کار کردن کسی سواد پیدا نمی کنه. برای چی میگن واسه اسکریپت کیدیاس؟ لابد از اونایی هستی که به خودتم میگی هکر اوسکول جان من کالی ندارم ولی میخام یه سری نفهم رو بفهمونم همه کسایی که کالی دارن بچه مچه نیستن.مجددا اوسکول عزیز و ازیز دل برادر من نگفتم هکرم لاقل مثل شمام نیستم ادعا الکی بکنم خودمو بزرگ کنم.درکل ادبت رو رعایت کن دهن منم باز نکن. رسو خان دو تا تاپیک راجب کالی بحث شده و هرموقع هم سوشا و بقیه دلیلی منطقی ارائه نمیدن. یکی میگه اونیکی تایید میزنه. باشه عاقا قبول کردیم شما کاربلد خخخخشما برو با اون فرد 20 ساله که امنیت کار میکنه خوش باش.هرکسی در حوزه فعالیتش سابقه فعالیتی داره اگه راست میگه. شمام حرف مفتی نزنبااااااااااااااااایهی میگه اسکل و نفهم بعد میگه ادب رو رعایت کن )))))اونم ازیز نیست عزیزه ))))))خیلی قشنگ خروج کن برو،نیاز نیست حسابت پاک شه.
نقلقول از: RAS00L در 18 شهریور 1395، 03:05 بظنقلقول از: Linux_Lover در 18 شهریور 1395، 01:42 بظتقصیر تو نیست اکثر لینوکسیا فقط ادعا دارن و دور هم جمع میشن و گنده بازی درمیارن.شمام جوش نیار عمو من میرم با این فروم تون خوش باشینترول هم خودتی برو با گنولینوکست خوش باش ولی اگر سواد کافی داشته باشین به توزیع های دیگه مثل کالی بی احترامی نمیکنی. بیسواد هستین و جز این انتظاری نیستوالا ادعا رو ما از کالیدوستا داشتیم فقط. طرف ۲۰ ساله متخصص امنیته، کالی رو آدمم حساب نمیکنه. اونوخ توی ایران بعضیا ۲ ماه لینوکس کار کردن، فکر کردن خبریه توزیعی که حتی نصب کردنش هم ریسک داره! لازم نیست شما خودت بری. ما خودمون میندازیمت بیرون. شما عضه نخورکالی مگه توزیعه که من بخوام بهش بی احترامی کنم؟ هر وخ گرفتی کالی دبیان بیسه و با اوبونتویی که دبیان بیسه هیچ فرقی نداره (مگر در فلسفهش که افتضاح به بار آورده) اینجا واسه من کُری نمیخوندی!بیسواد اونیه که قبل از یادگیری لینوکس، میره کالی نصب میکنه کالی یعنی درمان بعد از مبتلا شدنگنولینوکس یعنی پیشگیری قبل از مبتلا شدنشما اگه راست میگی، بدون کالی امنیتت رو تضمین کن! میبینی که نمیتونی! چرا؟ چون سوادش رو نداری. با کالی کار کردن کسی سواد پیدا نمی کنه. برای چی میگن واسه اسکریپت کیدیاس؟ لابد از اونایی هستی که به خودتم میگی هکر اوسکول جان من کالی ندارم ولی میخام یه سری نفهم رو بفهمونم همه کسایی که کالی دارن بچه مچه نیستن.مجددا اوسکول عزیز و ازیز دل برادر من نگفتم هکرم لاقل مثل شمام نیستم ادعا الکی بکنم خودمو بزرگ کنم.درکل ادبت رو رعایت کن دهن منم باز نکن. رسو خان دو تا تاپیک راجب کالی بحث شده و هرموقع هم سوشا و بقیه دلیلی منطقی ارائه نمیدن. یکی میگه اونیکی تایید میزنه. باشه عاقا قبول کردیم شما کاربلد خخخخشما برو با اون فرد 20 ساله که امنیت کار میکنه خوش باش.هرکسی در حوزه فعالیتش سابقه فعالیتی داره اگه راست میگه. شمام حرف مفتی نزنبااااااااااااااااای
نقلقول از: Linux_Lover در 18 شهریور 1395، 01:42 بظتقصیر تو نیست اکثر لینوکسیا فقط ادعا دارن و دور هم جمع میشن و گنده بازی درمیارن.شمام جوش نیار عمو من میرم با این فروم تون خوش باشینترول هم خودتی برو با گنولینوکست خوش باش ولی اگر سواد کافی داشته باشین به توزیع های دیگه مثل کالی بی احترامی نمیکنی. بیسواد هستین و جز این انتظاری نیستوالا ادعا رو ما از کالیدوستا داشتیم فقط. طرف ۲۰ ساله متخصص امنیته، کالی رو آدمم حساب نمیکنه. اونوخ توی ایران بعضیا ۲ ماه لینوکس کار کردن، فکر کردن خبریه توزیعی که حتی نصب کردنش هم ریسک داره! لازم نیست شما خودت بری. ما خودمون میندازیمت بیرون. شما عضه نخورکالی مگه توزیعه که من بخوام بهش بی احترامی کنم؟ هر وخ گرفتی کالی دبیان بیسه و با اوبونتویی که دبیان بیسه هیچ فرقی نداره (مگر در فلسفهش که افتضاح به بار آورده) اینجا واسه من کُری نمیخوندی!بیسواد اونیه که قبل از یادگیری لینوکس، میره کالی نصب میکنه کالی یعنی درمان بعد از مبتلا شدنگنولینوکس یعنی پیشگیری قبل از مبتلا شدنشما اگه راست میگی، بدون کالی امنیتت رو تضمین کن! میبینی که نمیتونی! چرا؟ چون سوادش رو نداری. با کالی کار کردن کسی سواد پیدا نمی کنه. برای چی میگن واسه اسکریپت کیدیاس؟ لابد از اونایی هستی که به خودتم میگی هکر
تقصیر تو نیست اکثر لینوکسیا فقط ادعا دارن و دور هم جمع میشن و گنده بازی درمیارن.شمام جوش نیار عمو من میرم با این فروم تون خوش باشینترول هم خودتی برو با گنولینوکست خوش باش ولی اگر سواد کافی داشته باشین به توزیع های دیگه مثل کالی بی احترامی نمیکنی. بیسواد هستین و جز این انتظاری نیست
اوسکول جان من کالی ندارم ولی میخام یه سری نفهم رو بفهمونم همه کسایی که کالی دارن بچه مچه نیستن.مجددا اوسکول عزیز و ازیز دل برادر من نگفتم هکرم لاقل مثل شمام نیستم ادعا الکی بکنم خودمو بزرگ کنم.درکل ادبت رو رعایت کن دهن منم باز نکن. رسو خان دو تا تاپیک راجب کالی بحث شده و هرموقع هم سوشا و بقیه دلیلی منطقی ارائه نمیدن. یکی میگه اونیکی تایید میزنه. باشه عاقا قبول کردیم شما کاربلد خخخخشما برو با اون فرد 20 ساله که امنیت کار میکنه خوش باش.هرکسی در حوزه فعالیتش سابقه فعالیتی داره اگه راست میگه. شمام حرف مفتی نزنبااااااااااااااااای
در ضمن چرا این انجمن از https پشتیبانی نمیکنه ؟ادعاتون گوش فلک رو کر کرده بعد سایت https نداره هر پسوردی بزنی شنود میشه