انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ریچارد استالمن(اوبونتو از کاربران خود جاسوسی میکند)  (دفعات بازدید: 3786 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Linux_Lover

• Full Member
  • *
  • ارسال: 120

سلام.

ریچارد استالمن(اوبونتو از کاربران خود جاسوسی میکند)

http://www.aparat.com/v/zyas2

نظرتون؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
داداش تاریخش رو نگاه کردی؟
بعد حرفش هم گوشی کردی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Linux_Lover

• Full Member
  • *
داداش تاریخش رو نگاه کردی؟
بعد حرفش هم گوشی کردی؟
نه الان میخاستم گوش کنم تازه دان کردم
انگار ورژن قدیمیه اوبونتو رو میگفت

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 556
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
آره 14.04.
البته من بهش شک دارم. فک می کنم پشت کل اوبونتو ماکروسافت نشسته.
اول وارد شد، آروم آروم رشد کرد الان چون مهم شده دیگه همکاریش با ماکروسافت مهمه.
مث اون کاریکاتوره که جادی گذاشته دیگه وقت رفتنه.
همه باهم، گیکس یا دبیان هرد ;D

آفلاین Linux_Lover

• Full Member
  • *
آره 14.04.
البته من بهش شک دارم. فک می کنم پشت کل اوبونتو ماکروسافت نشسته.
اول وارد شد، آروم آروم رشد کرد الان چون مهم شده دیگه همکاریش با ماکروسافت مهمه.
مث اون کاریکاتوره که جادی گذاشته دیگه وقت رفتنه.
همه باهم، گیکس یا دبیان هرد ;D
موافقم باهات.
Debian is best :d

راستی کو کاریکاتوری که جادی جان گذاشته؟
ایشون کدوم توزیع استفاده میکنن؟

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت

برای دوستان غیرلینوکسی یا غیردنبال کننده اخبار هرد بگم که این کاریکاتور سیستم عامل‌های توی خونه کارتونیست رو نشون می ده. طرف با داس شروع کرده و بعد مک و ویندوز و در نهایت حوالی سال دوهزار و نه لینوکس جایگزینشون شده. بعد دوباره مک و اندروید و همزیستی با او اس تن که احتمالا حوالی ۲۰۱۶ به هم می رسن و می شن یک سیستم عامل. بعدش در ۲۰۲۰ یک فلان.جی.اس. جای همه رو گرفته و به سیستم عامل تبدیل شده که شوخی ای است با اینکه الان جاوا اسکریپت داره به سرعت رشد می کنه و سمت سرور و کلاینت رو جوابگو شده.

در همین حوالی سیستم عامل تی. هم می یاد که احتمالا مربوط .....و بعدش هم الون ماسک که کمپانی فضایی اسپیس ایکس رو داره به سیستم عاملی می رسه که باعث می شه ما کم کم برای بعضی کارها و دور بودن از بلاد درون، مجبور بشیم بریم سراغ همون داس !

حوالی سال ۲۰۴۵ بشریت بر اثر یک آتش سوزی از بین می ره و از ۲۰۵۰ به بعد دیگه هیچ اثری از بشریت و سیستم عامل نیست.

تا اینکه در سال ۲۰۶۰ در خونه کارتونیست فقط از گنو/هرد استفاده شده. گنو/هرد سیستمی است شبیه گنو/لینوکس که به جای هسته لینوکس از هسته هرد استفاده می کنه که قراره جدیدتر و باحالتر و غیره باشه و ولی هنوز عملیاتی نیست، هرچند که روی چیزهایی مثل «دبیان گنو/هرد» می تونین تستش کنین یا توضیحات بیشترش رو تو وبلاگ دانیال بخونین.

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
نمی دونم چه ارتباطیه که تمامیه کسیایی که از کالی دفاع می کنن و کردن، توی این چند وقت هم توی اون مطلب کذایی دیدمشون به یک باره دارن موضوعاتی رو مطرح می کنن که از نظر من یکم قصد خراب کردن اوبونتو توی انجمنش دارن که همین خودش خیلی جالبه!

مثلا مطلبی با این موضوع:
عاقبت اوبونتو
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=139681.0

یا همین مطلب با موضوع:

بدونی که اصلا طرف کامل بخونه میاد همچین موضوعی میزنه. بنظر من کاملا شبیه یه حرکت خراب کردن یه موضوغه، که باعث میشه افرادی که می خوان بیان سمت اوبونتو با دیدن این دو موضوع منصرف شن!!!

البته من مشکلی با نقد های درست ندارم، مشکل من مشخصا با همین موضوع ها و مطالبیه که کاملا کذب و اصلا تحقیق و چیز درست حسابی روش نشده.

بازم تصمیم با ادمین ها، اما به عنوان یه کاربر انجمن ایرانی اوبونتو نظرمو دادم :)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
نمی دونم چه ارتباطیه که تمامیه کسیایی که از کالی دفاع می کنن و کردن، توی این چند وقت هم توی اون مطلب کذایی دیدمشون به یک باره دارن موضوعاتی رو مطرح می کنن که از نظر من یکم قصد خراب کردن اوبونتو توی انجمنش دارن که همین خودش خیلی جالبه!

مثلا مطلبی با این موضوع:
عاقبت اوبونتو

یا همین مطلب با موضوع:

بدونی که اصلا طرف کامل بخونه میاد همچین موضوعی میزنه. بنظر من کاملا شبیه یه حرکت خراب کردن یه موضوغه، که باعث میشه افرادی که می خوان بیان سمت اوبونتو با دیدن این دو موضوع منصرف شن!!!

البته من مشکلی با نقد های درست ندارم، مشکل من مشخصا با همین موضوع ها و مطالبیه که کاملا کذب و اصلا تحقیق و چیز درست حسابی روش نشده.

بازم تصمیم با ادمین ها، اما به عنوان یه کاربر انجمن ایرانی اوبونتو نظرمو دادم :)
چرا سر خودتو درد میاری؟
طرف هنوز مطلب رو نخونده، ندیده و نشنیده اومده تاپیکش کرده اینجا، آخه این کارشون بحث کردن داره؟ ](*,)

نقل‌قول
نه الان میخاستم گوش کنم تازه دان کردم
انگار ورژن قدیمیه اوبونتو رو میگفت

آفلاین ehsang1855

• Full Member
  • *
  • ارسال: 157

سلام.

نظرتون؟
دوست عزیز شما اگه می خوای اینجور مطلبی بذاری اول کامل تحقیق کن و با مدرک حرفت بزن و در درجه بعد هم فارس باشه

مثلا مطلبی با این موضوع:
عاقبت اوبونتو

یا همین مطلب با موضوع:

کسی به اوبونتو کاری نداشته ولی افرادی مثل شما به یکی از توزیع های گنو/لینوکس (کالی لینوکس )گیر دادین و می گویین ی نسخه از ویندز بعد کاربراش مسخره می کنین به سوال کاربراش جواب نمی دین و...
هر کس هر توزیعی دوس داره نصب می کنه و استفاده می کنه ازش
من نمی دونم این همه بحث و خراب کردن توزیع های گنو/لینوکس چیه؟؟
و در اخر:
من حتی اگه توی این بحث های اخیر چیزی هم گفتم تجربه شخصیم بوده یا منبعش گزاشتم.

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
دوست من، اینجا کسی سر جنگ با توزیع دیگه نداره، طاقت بدگویی پشت سر اوبونتو رو هم نداره
اما در مورد کالی باید بگم تا حدودی کم‌کاری از خود کاربرای اصیلشه
اگه خودشون درست فرهنگ سازی کنن و مثلا یه چیزی شبیه همین انجمن راه‌اندازی کنن باعث میشه دیگه بچه‌های دبیرستانی نیفتن دنبالش که چطوری وایفای همسایه رو هک کنن
اگه اوبونتو طرفدار متعصب داره بخاطر کار فرهنگیه که شده
شما هم و هرکسی طرفدار کالیه و میتونه جواب سوالای تخصصی رو بده پا پیش بذاره یه مکان درست بکنه که هم حرمت کاربراش نگه داشته بشه هم رسالت واقعی این توزیع مشخص بشه
کسی سر دشمنی نداره خوب دوست من فقط واس همه ما بد جا افتاده که کالی مال چه جور کاربراییه

آفلاین ehsang1855

• Full Member
  • *
دوست من، اینجا کسی سر جنگ با توزیع دیگه نداره، طاقت بدگویی پشت سر اوبونتو رو هم نداره
اما در مورد کالی باید بگم تا حدودی کم‌کاری از خود کاربرای اصیلشه
اگه خودشون درست فرهنگ سازی کنن و مثلا یه چیزی شبیه همین انجمن راه‌اندازی کنن باعث میشه دیگه بچه‌های دبیرستانی نیفتن دنبالش که چطوری وایفای همسایه رو هک کنن
اگه اوبونتو طرفدار متعصب داره بخاطر کار فرهنگیه که شده
شما هم و هرکسی طرفدار کالیه و میتونه جواب سوالای تخصصی رو بده پا پیش بذاره یه مکان درست بکنه که هم حرمت کاربراش نگه داشته بشه هم رسالت واقعی این توزیع مشخص بشه
کسی سر دشمنی نداره خوب دوست من فقط واس همه ما بد جا افتاده که کالی مال چه جور کاربراییه
من دوست ندارم کلا درباره توزیع های گنو/لینوکس بد گویی بشه حالا هر کدوم می خواد باشه.
توی این چند مدت جنگ که نه ولی بحث هایی پیش امده که کلا چیزی جز خراب کردن توزیع ها نبوده
اگه کرک وایفا که با ی گوشی اندرید و ی برنامه کرک می کنن کالی لازم نداره (فقط برای مثال بحث پیش نیاد:چرا کسی نمی گه هرکی ی گوشی اندروید برداشته و داره وایفای مردم هک می کنه؟؟؟)
من بتونم جواب سوال های دوستان می دم در حد توان خودم (حتی شایدم اشتباه باشه)فرقی هم نداره که چه توزیعی باشه.
کاربرای کالی انچنان زیاد نیستن و اکثرا به خاطر جوی که افتاده بینشون کالی نصب کردن و ساخت چنین جایی ی کم سخت بعدشم اوبونتو و کالی و... پایه شون دبیان و تو انجمن هم ی بخش هست سایر توزیع ها.
من کالی برا هک نصب نکردم و اتفاقی نصب شده و از اونجایی که کلی برنامه و کانفیگ روی این سیستم کردم و مشکلی هم نداره از توزیع دیگه ای استفاده نکردم(به عنوان توزیع اصلی)وگرنه زبونتو هم دارم.
« آخرین ویرایش: 18 شهریور 1395، 12:57 ق‌ظ توسط ehsang1855 »

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو

سلام.

نظرتون؟
دوست عزیز شما اگه می خوای اینجور مطلبی بذاری اول کامل تحقیق کن و با مدرک حرفت بزن و در درجه بعد هم فارس باشه

مثلا مطلبی با این موضوع:
عاقبت اوبونتو

یا همین مطلب با موضوع:

کسی به اوبونتو کاری نداشته ولی افرادی مثل شما به یکی از توزیع های گنو/لینوکس (کالی لینوکس )گیر دادین و می گویین ی نسخه از ویندز بعد کاربراش مسخره می کنین به سوال کاربراش جواب نمی دین و...
و در اخر:
ببینید، البته خودت درجریانی دیگه، یه بخش داریم که مربوط میشه به  سایر توزیعهای لینوکس، اونجا اسمی از چند توزیع هست. اما اسمی از کالی نیست، شاید حرفم درست نباشه اما این یعنی که این انجمن توزیع کالی رو به رسمیت نمیشناسه و نمی تونه جوابی به سوالای این دسته از افراد رو بده.
ولی با این تفاسیر بعضی مواقع که سوال پرسیده میشه،‌دوستان جواب میدن...
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین ehsang1855

• Full Member
  • *

سلام.

نظرتون؟

مثلا مطلبی با این موضوع:
عاقبت اوبونتو

یا همین مطلب با موضوع:

و در اخر:
ببینید، البته خودت درجریانی دیگه، یه بخش داریم که مربوط میشه به  سایر توزیعهای لینوکس، اونجا اسمی از چند توزیع هست. اما اسمی از کالی نیست، شاید حرفم درست نباشه اما این یعنی که این انجمن توزیع کالی رو به رسمیت نمیشناسه و نمی تونه جوابی به سوالای این دسته از افراد رو بده.
ولی با این تفاسیر بعضی مواقع که سوال پرسیده میشه،‌دوستان جواب میدن...
بله حق با شماست از اونجایی که علاوه بر شما ی سری افراد دیگه و حتی ناظر های انجمن عقیده ای تقریبا مثل شما دارن بهتر ما از اینجا بریم  ):P ):P ):P ):P
درضمن یکی از ناظر های عزیز اکانت من هم حذف کنه گشتم نبود یا پیدا نکردم.

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
آره بریم.
خب فروم تریسکل یا بی بی اس آرچ،
یا خودمون یه فروم بزنیم؟
کدوم توزیع فروم نداره؟

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
یه چیزی هست بهش میگن تیتر زرد
متاسفانه خبرنگاران که یجورایی باید جزو اون گروه نمک جامعه باشن خودشون گندیده هستن و خیلی از این تیتر های مزخرف رو میزنن
شما باید همیشه کل مطلب رو بخونی نه فقط تیتر رو
خیلی از این خبرنگاران عقل و شعور و سواد کافی در خیلی از موارد ندارن
کلا عقده توجه دارن و میان تیتر بد انتخاب میکنند
این هم تیترش یجورایی شبیه اون هست
دوما این حرف مال چند قرن پیشه
سوما کل داستان رو اول بخونید بعد بیاید در مورد حرف بزنید
چهارما حالا که اینجوره منم میگم خود استالمن مامور سیا هست و چون اوبونتو خیلی امنه اومده خرابش کنه :))
--------
استالمن به شخصه از اوبونتو خوشش نمیومده یه سوژه پیدا کرده خواسته عقده هاشو خالی کنه و طی یک حرکت ناجوانمردانه یه همچین حرفی زده بود
کل جریان هم این بود که اوبونتو هر ی تو دش نوشته میشد رو تو اینترنت سرچ میکرد
و مشکل این بود که این قابلیت پیش فرض فعال بود بعدا که به صورت پیش فرض غیر فعال شد و کل ماجرا تموم شد رفت پی کارش
امنیت یک چیز پیچیده هست و نیاز به درک زیر ساخت های حوزه شبکه و الکترونیک داره و این که اوبونتو امنه و ویندوز نیست و ... بحث دیگری هست
نصب کردن چهار تا نرم افزار برسی امنیت اون توزیع رو ایمن و شاخ نمیکنه و اتفاقا استفاده از اوبونتو خیلی بهتره تا توزیعی که روش هزار تا ابزار عجیب غریب داره و تو هر کدوم ممکنه کلی باگ و ... باشه
در ضمن چرا این انجمن از https پشتیبانی نمیکنه ؟
ادعاتون گوش فلک رو کر کرده بعد سایت https نداره هر پسوردی بزنی شنود میشه
صدای پلیس : هاپ هاپ