انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ویرایش یک فایل دیوانه کنندست؟  (دفعات بازدید: 6325 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sonic69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 376
ویرایش یک فایل دیوانه کنندست؟
« : 19 شهریور 1395، 06:04 ق‌ظ »
سلام

من یک هفته هست که به ابونتو امدم و هیچی نمی دونم! هیچی!

یک فایل دارم در مسیر زیر
/etc/apache2/apache2.conf
که می خوام ویرایشش کنم.

تو سایت زیر
https://www.liquidweb.com/kb/how-to-install-and-configure-phpmyadmin-on-ubuntu-15-04/
گفته دستور زیر رو بزن
vim /etc/apache2/apache2.conf

اینو میزنم محتوایات فایل بالا رو نشون میدهُ اما من نمیدونم چطوری میشه توش نوشت
چطوری میشه چیزایی که نوشتم رو ذخیره کنم  و...

توروخدا یکی کمک کنه . نمیشه مثل ویندوز فایل رو باز کرد و توش مستقیم ذخیره کرد؟ حتما باید با ترمینال کار جلو بره!؟

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 556
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
پاسخ : ویرایش یک فایل دیوانه کنندست؟
« پاسخ #1 : 19 شهریور 1395، 06:32 ق‌ظ »
سلام

یک فایل دارم در مسیر زیر
که می خوام ویرایشش کنم.

تو سایت زیر
https://www.liquidweb.com/kb/how-to-install-and-configure-phpmyadmin-on-ubuntu-15-04/
گفته دستور زیر رو بزن

توروخدا یکی کمک کنه . نمیشه مثل ویندوز فایل رو باز کرد و توش مستقیم ذخیره کرد؟ حتما باید با ترمینال کار جلو بره!؟
sudo gedit /etc/apache2/apache2.confاگه مبتدی هستی گدیت بهتر از ویم هست.البته اگه ویم بهتره بعد از دستوری که نوشتی، ویم رو ببند بعد بزن
sudo!!

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #2 : 19 شهریور 1395، 07:24 ق‌ظ »
سلام

یک فایل دارم در مسیر زیر
که می خوام ویرایشش کنم.

تو سایت زیر
گفته دستور زیر رو بزن

sudo gedit /etc/apache2/apache2.confاگه مبتدی هستی گدیت بهتر از ویم هست.البته اگه ویم بهتره بعد از دستوری که نوشتی، ویم رو ببند بعد بزن
sudo!!
دوست عزیز برای محیط های گرافیکی باید از دستور gksudo استفاده شه
gksudo gedit /etc/apache2/apache2.conf
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
« پاسخ #3 : 19 شهریور 1395، 07:26 ق‌ظ »
سلام

یک فایل دارم در مسیر زیر
که می خوام ویرایشش کنم.

تو سایت زیر
گفته دستور زیر رو بزن

sudo!!
روش باید کار کنه. سودو معمولی هم برای کار گرافیکی کافیه. امتحان کن

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • Only Ubuntu <3
« پاسخ #4 : 19 شهریور 1395، 07:31 ق‌ظ »
سلام

یک فایل دارم در مسیر زیر
که می خوام ویرایشش کنم.

تو سایت زیر
گفته دستور زیر رو بزن

sudo!!
میدونم کار می کنه. میگن واسه محیط گرافیکی باید از gksudo استفاده کرد. حرف منم نیست. حرف ناظر های انجمنه. میگن اینجوری امنیت میره بالاتر!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین Sadegh Alirezaie

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
  • Pythonista
    • Sadegh
« پاسخ #5 : 19 شهریور 1395، 09:32 ق‌ظ »
متیونید به جای vim از nano یا gedit و هر ادیتور دیگه ای که خواستید استفاده کنید
ویدیو های آموزش ویم رو میتونید از اینجا ببینید:
http://amirsamimi.ir/category/linux/vim/
Poor Are Those Who Have Eyes But Can Not See

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
« پاسخ #6 : 19 شهریور 1395، 10:03 ق‌ظ »
سلام

یک فایل دارم در مسیر زیر
که می خوام ویرایشش کنم.

تو سایت زیر
گفته دستور زیر رو بزن

sudo!!
میدونم کار می کنه. میگن واسه محیط گرافیکی باید از gksudo استفاده کرد. حرف منم نیست. حرف ناظر های انجمنه. میگن اینجوری امنیت میره بالاتر!
اگه برای یک مبتدی حساب کنی آره.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #7 : 19 شهریور 1395، 10:36 ق‌ظ »

چه ربطی به مبتدی بودن یا نبودن داره؟ برنامه‌ی گرافیکی رو نباید با sudo باز کنی! حتی با همون gksudo هم پیشنهاد نمیشه! اصلا به برنامه‌ی گرافیکی نباید دسترسی روت داد!
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • Only Ubuntu <3
« پاسخ #8 : 19 شهریور 1395، 11:10 ق‌ظ »

چه ربطی به مبتدی بودن یا نبودن داره؟ برنامه‌ی گرافیکی رو نباید با sudo باز کنی! حتی با همون gksudo هم پیشنهاد نمیشه! اصلا به برنامه‌ی گرافیکی نباید دسترسی روت داد!
من هر چی بگم این باید با من مخالفت کنه ](*,) ](*,) ](*,)
@mmj دیگه باورت شد؟:| ](*,)

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
« پاسخ #9 : 19 شهریور 1395، 11:43 ق‌ظ »

خب .برنامه ویرایشگر متنه. بنابر این ما با فایل سیستمی داریم کار میکنیم.حالا یک آشنا با سیستم میدونه که چه کاری باید انجام بشه که سیستم مشکل پیدا نکنه.
درضمن مثلا در دبیان یوزر روت همه کارهاش با sudo انجام میشه برای همین دبیان برای مبتدی خوب نیست و اوبونتو بهتره.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #10 : 19 شهریور 1395، 01:01 ب‌ظ »
خب .برنامه ویرایشگر متنه. بنابر این ما با فایل سیستمی داریم کار میکنیم.حالا یک آشنا با سیستم میدونه که چه کاری باید انجام بشه که سیستم مشکل پیدا نکنه.
درضمن مثلا در دبیان یوزر روت همه کارهاش با sudo انجام میشه برای همین دبیان برای مبتدی خوب نیست و اوبونتو بهتره.

چرا وقتی اطلاعات کافی نداری، مردم رو به اشتباه میندازی؟
جی ادیت یه ویرایشگر متنه. درست! ولی با اجرا کردنش شما برنامه های دیگه‌ای رو هم اجرا میکنی. مثل مدیرسیستم (Xorg)، کیت توسعه‌ی GTK، دسکتاپ گنوم یا ...
این برنامه ها اگه مشکلی داشته باشن، چجوری میخوای از خودت دربرابر حملات دفاع کنی؟ شما به حساب خودت فقط یه جی ادیت ران کردی ولی صدتا برنامه دیگه هم ران شده. پس فکر نکن داری با یه جی ادیت کار میکنی فقط!
بعدشم کی گفته دبیان فقط یوزر روت داره؟ کافیه sudo رو نصب کنی و یه یوزر بسازی و اون یوزر رو عضو گروه sudo‌ کنی. به همین سادگی!
قبل از نظر دادن، یکم اطلاعاتت رو راجع به اون موضوع، بالا ببر. که هم خودت یه چیز یاد بگیری هم به دیگران درست یاد بدی.  :)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Oxygen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 337
« پاسخ #11 : 19 شهریور 1395، 01:43 ب‌ظ »
یکی از مشکلات همیشگی کاربران تازه کار:  :(
یه سوال ساده پرسید، ساده جوابشو میخواد، همین! ولی چی میشه؟ بحث پیش میاد سر نحوه انجام اون کار، جنگ و دعوا...  ](*,) کشت و کشتار... یه باز کردن ساده فایل و ذخیره اون هیچ چیزی نیست. اما یه جوری میپریم که انگار نارنجک پرت کردن  :o آخرشم طرف پشیمون میشه و خسته میشه، میگه برو بابا، اینا با خودشونم مشکل دارن. پیش خودش میگه اصلا میرم از ویندوز استفاده میکنم، اینا یه جوری از امنیت حرف میزنن انگار FBI دنبالمون کرده...  :-X

شما بگو از طریق فلان روش برای ویرایش ترمینالی، و فالن روش هم برای گرافیکی.
حالا تهش بیا درباره فلسفه امنیت در فضای لینوکس مقاله بنویس  :D

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • Only Ubuntu <3
« پاسخ #12 : 19 شهریور 1395، 01:56 ب‌ظ »
یکی از مشکلات همیشگی کاربران تازه کار:  :(
یه سوال ساده پرسید، ساده جوابشو میخواد، همین! ولی چی میشه؟ بحث پیش میاد سر نحوه انجام اون کار، جنگ و دعوا...  ](*,) کشت و کشتار... یه باز کردن ساده فایل و ذخیره اون هیچ چیزی نیست. اما یه جوری میپریم که انگار نارنجک پرت کردن  :o آخرشم طرف پشیمون میشه و خسته میشه، میگه برو بابا، اینا با خودشونم مشکل دارن. پیش خودش میگه اصلا میرم از ویندوز استفاده میکنم، اینا یه جوری از امنیت حرف میزنن انگار FBI دنبالمون کرده...  :-X

شما بگو از طریق فلان روش برای ویرایش ترمینالی، و فالن روش هم برای گرافیکی.
حالا تهش بیا درباره فلسفه امنیت در فضای لینوکس مقاله بنویس  :D
این یه چیزیه که همیشه باهاش هست و باهاش سرو کار داره. این که ما حساسیت نشون میدیم نه بخاطر FBI هست،‌بخاطر اینه که سیستمش نا پایدار میشه بعد میاد میگه اوبونتو یا گنو/لینوکس حال بهم زنه.

آفلاین sonic69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 376
« پاسخ #13 : 19 شهریور 1395، 02:03 ب‌ظ »
ممنونم بچه ها. کارم راه افتاد اما سوال مهم برای من اینه که چرا این همه دنگ و فنگ هست برای باز کردن فایل و ویرایش اون!؟

شما فکر کنید من می خوام در روز بیش از ۱۰ساعت تو لوکال کار کنم و بیشتر فایل ویرایش و ذخیره کنم. باید این همه سختی به خودم راه بدم؟
کاری که تو ویندوز در عرض چند ثانیه انجام میشه. نمیشه مثل ویندوز براحتی ویرایش کرد و فایل ایجاد کرد؟

الان داشتم بررسی می کردم دیدم که فایل جدید رو هم نمی تونم تو پوشه wwww ایجاد کنم و احتمالا باید کد بزنم! میشه یه راهنمایی کلی در این مورد برام داشته باشید که بزرگان این عرصه با این مورد چطوری رفتار می کنند؟

و اینکه من قبلا هم گفتم تو ویندوز از ide و نوت \د ++ استفاده می کنم. خواهشا یه برنامه مناسب و جایگزین برام معرفی کنید و بگید که چطوری باید نصب کنم

مچکرم

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • Only Ubuntu <3
« پاسخ #14 : 19 شهریور 1395، 02:12 ب‌ظ »
ممنونم بچه ها. کارم راه افتاد اما سوال مهم برای من اینه که چرا این همه دنگ و فنگ هست برای باز کردن فایل و ویرایش اون!؟

شما فکر کنید من می خوام در روز بیش از ۱۰ساعت تو لوکال کار کنم و بیشتر فایل ویرایش و ذخیره کنم. باید این همه سختی به خودم راه بدم؟
کاری که تو ویندوز در عرض چند ثانیه انجام میشه. نمیشه مثل ویندوز براحتی ویرایش کرد و فایل ایجاد کرد؟

الان داشتم بررسی می کردم دیدم که فایل جدید رو هم نمی تونم تو پوشه wwww ایجاد کنم و احتمالا باید کد بزنم! میشه یه راهنمایی کلی در این مورد برام داشته باشید که بزرگان این عرصه با این مورد چطوری رفتار می کنند؟

و اینکه من قبلا هم گفتم تو ویندوز از ide و نوت \د ++ استفاده می کنم. خواهشا یه برنامه مناسب و جایگزین برام معرفی کنید و بگید که چطوری باید نصب کنم

مچکرم
شما الانم میتونی بی دردسر پرونده ایتو انتقال بدی به www، دو راه هست یا با پایانه یا این که گروه کاربریشو تغییر بدی که آقا سلمان توی انجمن یه باز توضیح دادن چطور. بگردید پیداش می کنید.

دکمه پ هم روی دکمه m قرار داره.

Gedit هست، vim هم هست. به قول آقای بهزادی کار با vim رو یاد بگیرید، یه بار واسه همیشه خودتون رو راحت کنید.