انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال در مورد تفاوت های توزیع های مختلف با هم  (دفعات بازدید: 9326 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 471
سلام
کرنل pae و default و desktop و firmware و xen و... اینها چه معنی میده و چرا باید مثلا برای نصب vbox کرنل مربوط به vbox رو نصب کنم و به بوتم یک کرنل دیگه اضافه میشه که اونجا نمیتونم گرافیکمو نصب کنم؟
چرا اینها رو یکی نکردن یا اینکه بصورت پیش گزیده طوری نصب بشه که برای نصب vbox و گرافیک مشکل ایجاد نکنه؟
opensuse
ممنون
کتيبه سازمان ملل کوروش کبير
خداوند کشور را از دشمن خشکسالی و دروغ محفوظ دارد

برنامه حسابداری

آفلاین sasan-pink

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
 با تشکر از جوابی که به سئوال قبلیم دادین سئوال دیگه ای داشتم. حالا منبعی وجود داره که بشه با مراجعه بهش فهمید هر سی پی یو از کدوم معماری استفاده کرده ؟ و آیا کلا فناوری های جدیدی که توی سی پی یو های جدید استفاده شدن مثل SSE 4 و بالاتر و امثالهم تفاوت محسوسی رو در کاربرد های رایج کامپیوتری ایجاد میکنه ؟

اگه هم میدونید سئوالم نابجاس سئوال رو منتقل کنم به بخش سخت افزار
هیچ حیوان درنده خویی را ندیدم که بویی از مهربانی و شفقت نبرده باشد و من بویی از شفقت نبرده ام پس حیوان نیستم. (قطار فراری - آندره کونچالفسکی - به جرات میتونم بگم هرکسی باید توی عمرش یکبار این فیلم رو ببینه - درسته که مال 25 سال پیشه اما این فیملیه که میتونه به راحتی احساساتت رو به بازی بگیره ).

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
سلام
کرنل pae و default و desktop و firmware و xen و... اینها چه معنی میده و چرا باید مثلا برای نصب vbox کرنل مربوط به vbox رو نصب کنم و به بوتم یک کرنل دیگه اضافه میشه که اونجا نمیتونم گرافیکمو نصب کنم؟
چرا اینها رو یکی نکردن یا اینکه بصورت پیش گزیده طوری نصب بشه که برای نصب vbox و گرافیک مشکل ایجاد نکنه؟
opensuse
ممنون

pae برای آدرس دهی رم بیشتر از ۴ گیگ برای پردازنده های ۳۲ بیتی هست و xen هم برای مجازی سازی و استفاده چند سیستم عامل به طور همزمان بر روی یک دستگاه هست که در سطح کرنل هست
http://www.suse.de/~garloff/linux/xen/

default , desktop هم فکر کنم ۳۲ بیتی معمولی هستن ( تفاوتشون در opensuse یادم نیست )

برای vbox شما نیاز به کرنل دیگه ای ندارید بلکه هدر و کرنل precompile لازم داره ونیاز نیس کرنل دیگه ای نصب کنید
برای همین موقع نصب اینا با کرنلی که شما دارید با هدرش اینها رو نصب می کنید کار خواهد کرد
در کل شما نیاز به ۱ کرنل بیشتر ندارید و در صورتی که بخواید با کرنل های مختلف کار های متفاوتی انجام بدید می تونید از هر کدوم استفاده کنید

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
با تشکر از جوابی که به سئوال قبلیم دادین سئوال دیگه ای داشتم. حالا منبعی وجود داره که بشه با مراجعه بهش فهمید هر سی پی یو از کدوم معماری استفاده کرده ؟ و آیا کلا فناوری های جدیدی که توی سی پی یو های جدید استفاده شدن مثل SSE 4 و بالاتر و امثالهم تفاوت محسوسی رو در کاربرد های رایج کامپیوتری ایجاد میکنه ؟

اگه هم میدونید سئوالم نابجاس سئوال رو منتقل کنم به بخش سخت افزار

wikipedia
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_microprocessors
و اطلاعات سایت سازنده

برای sse 4 و استاندارد های جدید باید نرم افزار ها هم طوری نوشته شده باشن که از این اینستراکشن های جدید به خوبی استفاده بکنند
در این سایت قسمت پایین یک مثال زده
http://software.intel.com/en-us/articles/schema-validation-with-intel-streaming-simd-extensions-4-intel-sse4/

که نشون داده خیلی تاثیر داره
ولی اینکه حالا همه نرم افزار ها و لایه های پایین تر از این اینستراکشن ها استفاده کنند و پشتیبانیش کنند اطلاع دقیقی ندارم :)

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
برای vbox شما نیاز به کرنل دیگه ای ندارید بلکه هدر و کرنل precompile لازم داره ونیاز نیس کرنل دیگه ای نصب کنید
یعنی یک وصله به کرنل اضافه میشه؟
این کارو نمیشه بصورت پیش گزیده نصب کنن که برای کاربر مشکلساز نشه؟
قبلا در اوبونتو هیچ مشکلی با کرنل نداشتم ! یعنی وصله مربوط به vbox بصورت پیش گزیده در اوبونتو نصبه؟ چرا با اپن سوزه این کارو نمیکنن؟

(اینو میپرسم بخاطر اینکه تصمیم دارم سیستم عاملمو چند وقت یکبار با اپنسوزه استادیو بسازم و هربار هم عالی میشه فقط مشکل کرنل دارم یکبار موس و کیبردو نمیشناسه یکبار گرافیک نصب نمیشه ... و هنوز نتونستم سیستم عامل سالم ازش در بیارم فقط بخاطر کرنل)  ](*,)

برنامه حسابداری

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
یعنی یک وصله به کرنل اضافه میشه؟
این کارو نمیشه بصورت پیش گزیده نصب کنن که برای کاربر مشکلساز نشه؟
قبلا در اوبونتو هیچ مشکلی با کرنل نداشتم ! یعنی وصله مربوط به vbox بصورت پیش گزیده در اوبونتو نصبه؟ چرا با اپن سوزه این کارو نمیکنن؟

(اینو میپرسم بخاطر اینکه تصمیم دارم سیستم عاملمو چند وقت یکبار با اپنسوزه استادیو بسازم و هربار هم عالی میشه فقط مشکل کرنل دارم یکبار موس و کیبردو نمیشناسه یکبار گرافیک نصب نمیشه ... و هنوز نتونستم سیستم عامل سالم ازش در بیارم فقط بخاطر کرنل)  ](*,)

فکر می کنم مشکلتون با کرنل نیست
اگر درست متوجه نشدم بگید
شما منظورتون این هست که چرا یه آپدیت کرنل میاد مجبورید دوباره یک سری کار ها مثل کانفیگ کردن vbox و گرافیک رو انجام بدید؟
اگر مشکلتون این هست به خاطر اینه که در opensuse تا جایی که یادمه dkms نداره و قراره در ۱۱.۳ اضافه بشه که این مشکلتون رو حل می کنه
می تونید تو منابعتون هم یک نگاهی بکنید و ببینید اگر وجود داره نصبش کنید

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
خیر
بعد از نصب سیستم عامل و گرافیک/ برای نصب vm که در dvd موجوده کرنل xen هم باید نصب بشه
بعد از نصب بسته ها باید سیستم رو ریست کنم و از بوتلودر گزینه kernel xen رو انتخاب کنم تا vm کار کنه ولی گرافیکم ازکار میفته و وقتی دوباره ریست کنم برم kernel desktop گرافیک راه میفته و vm از کار میفته  ](*,)

برنامه حسابداری

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
خیر
بعد از نصب سیستم عامل و گرافیک/ برای نصب vm که در dvd موجوده کرنل xen هم باید نصب بشه
بعد از نصب بسته ها باید سیستم رو ریست کنم و از بوتلودر گزینه kernel xen رو انتخاب کنم تا vm کار کنه ولی گرافیکم ازکار میفته و وقتی دوباره ریست کنم برم kernel desktop گرافیک راه میفته و vm از کار میفته  ](*,)

پس vboxنیست :)
چون من برای Vbox اصلاً نیازی به کرنل اضافه نداشتم
اینم راهتمای نصب
http://en.opensuse.org/VirtualBox

اگر امکان داره در تاپیک دیگه ای در مورد این صحبت کنیم :)

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
پس vboxنیست Smiley
چون من برای Vbox اصلاً نیازی به کرنل اضافه نداشتم
در سیستم من vbox و vm هردو برای اجرا نیاز به xen دارن و تا وقتی یکیشون کار نکنه اون یکی هم کار نمیکنه  ](*,) دلیل اینکه vm رو مثال زدم این بود که vm در dvd اپن سوزه هست و در یاست۲ مستقیما گزینه ای برای نصب vm هست و اونجا چند بسته نیاز به نصب داره که یکیش xen هست و من هربار برای نصب vbox اول vm رو نصب میکنم تا به مشکل بر نخورم ولی همچنان گرافیکم ازکار میفته  ](*,)
نقل‌قول
اگر امکان داره در تاپیک دیگه ای در مورد این صحبت کنیم
وقتی مطالب این تاپیک که درمورد کرنل نوشته بودید رو خوندم هیجان زده شدم چون فکر میکردم کسی درمورد کرنل چیزی نمیدونه  :)
اینجا ادامه نمیدم باز تست میکنم اگه نشد یک تاپیک جدا برای کرنل میزنم   :)

برنامه حسابداری

آفلاین multipadra

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2