انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دبیان 9 با کد stretch از کرنل ۴.۱۰ پشتیبانی خواهد کرد.  (دفعات بازدید: 2499 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین yahya.musavi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
  • بهترین موسیقی دنیا=شنیدن صوت قرآن
دبیان stretch تا این تاریخ ، فعلا testing است ،اما نسخه stable اینده.
گویا تیم دبیان اعلام کرده اند ،که نسخه استیبل آینده، از کرنل ۴.۱۰ لینوکس پشتیبانی خواهد کرد. یعنی پشتیبانی بلند مدت. همچنین گویا تاریخ انتشار نهایی دبیان stretch  فبریه ۲۰۱۸  خواهد بود.
اینم لینک:
https://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=Debian-Stretch-Delay-4.10
https://lists.debian.org/debian-devel-announce/2016/03/msg00000.html
« آخرین ویرایش: 23 شهریور 1395، 07:05 ق‌ظ توسط y.musavi »
نپرسید کشورتان چه کاری می‌تواند برای شما انجام دهد. بپرسید شما چه کاری می‌توانید برای کشورتان انجام دهید.   جان اف. کندی

آزادی در پرتو قانون. همانند هوایی است که ما تنفس می کنیم. دوایت آیزنهاور

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
حالا بخوایم تا ۲۰۱۸ بمونیم...بجاش الان دارم ازش استفاده میکنم ;D ;D

آفلاین yahya.musavi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
  • بهترین موسیقی دنیا=شنیدن صوت قرآن
البته بنظر من دبیان تستینگ قبل از فریز شدن ،بسته هاش با sid ،فقط از لحاظ پایداری تفاوت داره ضمن اینکه قبل از فریز شدن، اون مخزن سیکوریتی تستینگ هیچ کاربردی نداره، چون-->
مثلا یک نسخه جدید برای کرنل میادتو sid ،بعد از مدت خیلی کوتاهی ،تیم امنیتی دبیان مشکلات امنیتی کرنل stable رو از طریق مخزن سیکوریتی stable ،فیکس میکنن ، ولی یه خورده طول می کشه، که برای تستینگی که هنوز فریز نشده ، اون نسخه از کرنل رو از طریق مخزن main ارائه کنن.
برای مثال حتی یک مشکل تو iceweasel داشتم که بعداز مدتی نسخه جدیدش داخل sid آمد یک روز بعد از طریق مخزن سیکوریتی برای جسی آمد اما برای تستینگ مدتها طول کشید منم اون زمان، sid رو فعال کردم و فقط iceweasel رو اپگرید کردم و درست شد.
بنظر من stable ،از هر لحاظ، stable است.

« آخرین ویرایش: 29 شهریور 1395، 04:00 ب‌ظ توسط y.musavi »
نپرسید کشورتان چه کاری می‌تواند برای شما انجام دهد. بپرسید شما چه کاری می‌توانید برای کشورتان انجام دهید.   جان اف. کندی

آزادی در پرتو قانون. همانند هوایی است که ما تنفس می کنیم. دوایت آیزنهاور

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
نقل‌قول
دبیان همیشه به دنبال پایداری بوده تا امکانات جدید و گرنه هر کسی که دبیان رو نصب کنه خودش می تونه mainline های مثلا اوبونتو رو روش نصب کنه و یا خودش کرنلو کامپایل کنه و اونو بنصبه ولی خب معمولا پایدار نیستند
تو سرورا بیشتر از همه پایداری مهمه تا امکانات واس همون اگه اشتباه نکنم دبیان تو سرورا حتی از ردهت هم جلو زده ولی شخص خودش می تونه هر کاری خواست بکنه مثلا من چون پورت usb 3.1 داشتم کرنل 4.6 رو نصب کرده بودم (الان 4.7)
« آخرین ویرایش: 29 شهریور 1395، 04:23 ب‌ظ توسط ali76 »