انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در ، دریافت کودک های جدید برای برنامه موسیقی لینوکس  (دفعات بازدید: 2360 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
سلام

دوستان ، چند چند روز گذشته ، من برای اجرای فایل mp3  رفتم و ان نرم افزار مخصوص خواندن فایل در صوتی در لینوکس را باز کردم.. Move player و اگر فایلی اجرا میکردم و نمیتوانست ان را بخواند ، یه گذینه به نام سرچ می امد و من ان را میزدم و ان برنامه ، فایل های مورد نظر را جستجو میکرد و دانلود میکرد و اجرا میشد ... ولی الان وقتی که به اینترنت وصل هم هستم و این کار را برای فایل های دیگر میکنم ارور میدهد و چیزی را دیگر مثل گذشته جستجو نمیکند..!!! علت چیست؟

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
بعضی وقتها از این مشکلات پیش میاد
برنامه پکیج مربوط به مشکل شما رو پیدا نمیکنه
شما بهتره برنامه VLC رو نصب کنید
یا بسته های GStream رو از داخل synaptic تیک دار کنید و بنصبید تا خیالتون بابت اجرا تمامی فرمت ها راحت بشه
یا بسته Ubuntu restricted extras رو نصب کنید

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
بعضی از برنامه در مخازن اصلی هستند و بعضی خیر. برای اینکه برنامه بتونه کدکهای مورد نیازش رو بگیره باید مطمئن بشید آدرس مخزن ها در لیست مخازن سیستم شما اضافه شده باشه.
احتمالا هم خطای سیستم شما شامل همین مطلب هست. یعنی میگه آدرس مخزن پیدا نشد!
پیش نهاد ایمان جان پیشنهاد خوبی هست: VLC یک نرم افزار هست برای همه فرمت های صوتی و تصویری و خیال شما رو از نظر نرم افزار پخش مدیا برای همیشه راحت می کنه و همه کدک های مورد نیازشو هم در زمان نصب با خودش نصب می کنه.
من مابقی نرم افزارهای مدیای پیش فرض روی سیستمم رو حذف کردم که یوساژ پی اف پایین بیاد و البته SMPlayer رو هم نصب کردم ;)
کلا تلاش کن چیزهائی که خوب کار میده رو نگه دار و چیزهائی که کار نمی ده یا کم کار میده رو حذف کن و منوی اصلی رو هم ویرایش کن که خلوت تر بشه تا بیشتر از سیستمت لذت ببری. خیلی از نرم افزارها چند تا کار رو با هم می کنن ;D
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
مخازن مدیبونتو رو اضفه کنید و بسته‌ی non-free-codecs رونصب کنید
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
سلام

متشکر از پاسخ شما..

من چطور باید این vcl رو نصب کنم؟؟؟ بلد نیست چیزی توی اوبونتو نصب کنم .. لطفا ادرس صفحه خواص و... رو ندید که بگید برو اونجا بخون.. یکی از دوستان لطف کنه و ساده ترین راه نصب این برنامه و برنامه های دیگر رو توضیح بده.. متشکر

آفلاین rezass

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • مرگ بر نژاد پرستی
سلام

متشکر از پاسخ شما..

من چطور باید این vcl رو نصب کنم؟؟؟ بلد نیست چیزی توی اوبونتو نصب کنم .. لطفا ادرس صفحه خواص و... رو ندید که بگید برو اونجا بخون.. یکی از دوستان لطف کنه و ساده ترین راه نصب این برنامه و برنامه های دیگر رو توضیح بده.. متشکر

اون بالا سمت چپ Applications رو میزنی و آخرین گزینه رو میزنی که توی ۱.۰.۴ هست Ubuntu software center
اون بالا سمت راست توی سرچ باکس مینویسی vlc اولین گزینه برای من همین vlc هست دکمه install بغلش سمت راست رو میزنی پسوردت رو وارد میکنی و صبر میکنی تا دانلود و نصب بشه.
بعدش از منو applications وارد قسمت sound and video میشی باید اونجا پیداش کنی \\:D/