انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب یک ویندوز و درامان ماندن از دست ان!  (دفعات بازدید: 1478 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
نصب یک ویندوز و درامان ماندن از دست ان!
« : 24 شهریور 1395، 04:45 ب‌ظ »
با عرض سلام.
به دلایلی میخوام یه ویندوز نصب کنم. :oops:
از اونجایی که خود ویندوز یه ویروسه! و برنامه هایی که قراره روش نصب کنم
اکثرا ویروسند(100٪ و بدون شک) و توی ویندوز قراره حسابی کثافت کاری بشه ،با encrypt کردن پارتیشن لینوکس میشه از شر بدافزارها درامون موند؟
کلا از لحاظ تئوری اگه یه سیستم عامل مخرب وجود داشته باشه میتونه اطلاعات یه سیستم عامل encrypt شده رو کنترل کنه؟
« آخرین ویرایش: 24 شهریور 1395، 05:25 ب‌ظ توسط alireza.crs »

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
پاسخ : نصب یک ویندوز و درامان ماندن از دست ان!
« پاسخ #1 : 24 شهریور 1395، 07:19 ب‌ظ »
اگر گنو/لینوکس رو بر روی یک فایل سیستم‌‌ای که ویندوز به صورت مستقیم ازش پشتیبانی نکنه نصب کنید در حالت عادی مشکلی برای خود گنو/لینوکستون و فایل‌های شخصیتون روش نمی‌افته. پارتیشن رمزنگاری شده هم به همین صورت. ولی ویندوز و نرم‌افزار‌هاش، یا یک برنامه مخرب به خود پارتیشن‌ها (نه فایل‌ها) دسترسی دارن میتونن اونا رو دستکاری، فرمت، تخریب و ... کنند.

ابزارهایی هستن که پشتیبانی از رمزنگاری‌ها و فایل‌سیستم‌های لینوکس رو به ویندوز اضافه می‌کنند. (یا فرضا فک کن بعد یه آپدیت به ویندوز اضافه بشه) پس از نظر تئوری اگر رمزعبورت لو بره یا قابل حدس باشه و بدافزاریی که توانایی بازکردن پارتیشن رمز شده و خوندن فایل سیستم مورد استفاده رو داشته باشن میتونند به اطلاعات دسترسی داشته باشند. شاید احتمال رخ دادن همچین سناریویی به صفر میل کنه ولی خوب از نظر تئوری به شرطی که بتونند به نحوی رسیدن به رمزعبور رو مدیریت کنند، پارتیشن رو باز و فایل سیستم رو بخونند، میشه ;D
« آخرین ویرایش: 24 شهریور 1395، 07:21 ب‌ظ توسط M!lad »
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
« پاسخ #2 : 24 شهریور 1395، 07:23 ب‌ظ »
دوست عزیز نیازی نیست که شما بخواین کل پارتیشن لینوکس رو encrypt کنین این که بگیم ویندوز یا نرم افزارهاش ویروسن یکم بی انصافیه (ویندوز ویروس نیست ولی خب باگ امنیتیش زیاده که متاسفانه بعضیاشون حتی از xp هم موندن) درسته که به لحاظ ساختاری ویندوز از سیستم عامل های یونیکس / شبه یونیکسی امنیت بسیار پایین تری داره ولی خب اگه کاربر خودش آگاهانه حرکت کنه ویروسی نمی شه پیشنهاد من برای امن موندن این کاراست :
1.نرم افزار ترجیحا اورجینال استفاده بشه اگه امکانش نیست حداقل از سایتای معتبر مثل soft98 دانلود کن
2.برای در امون موندن از ویروس ها و بدافزارهای حافظه های فلش از آنتی ویروس های قدرتمند استفاده کن ( طبق avtest و avcompare بهترین آنتی ویروس ها bitdefender و کسپرسکی هستش‌ )
3.همون طور که تو لینوکس نباید نرم افزارهای گرافیکی رو با دستور روت اجرا کرد تو ویندوز هم نباید به عنوان administrator وارد بشین تا در صورت ویروسی شدن دسترسی ویروس محدود بشه که نتونه هر کاری که خواست بکنه ( وفقط در صورتی که نیاز داشتی به صورت administrator وارد شو ولی در حالت عادی برای انجام پروژه یا وب گردی عادی یا تماشای فیلمو ... نیازی به administrator نیست )
** در مورد آسیب زدن به لینوکس هم بگم که ویروس های ویندوز به هیچ عنوان به لینوکس آسیب نمی زنن و حتی می شه یه فلش ویروسی که به ویروس های ویندوزی آلوده شده رو تو لینوکس پاک کرد پس از این بابت خیالت راحت باشه ولی متاسفانه ماهیت باج افزارها یکم متفاوته و باید در این مورد خیلی حواسمون باشه چون بعضی از باج افزارها هستن که کلا هارد رو با الگوریتم های رمز نگاری قفل ی کنن می تونن کل هاردتو قفل کنن و برای دسترسی به هر چی که بخوای چه ویندوز و چه لینوکس و چه فایلا و ... باید باج رو بپردازی !!! تا برات کلید امنیتی باز کردن قفلو بده ولی خب !!! اگه حواسمون باشه بهش آلوده نمی شیم  ;)

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 25 شهریور 1395، 02:35 ق‌ظ »
دوست عزیز نیازی نیست که شما بخواین کل پارتیشن لینوکس رو encrypt کنین این که بگیم ویندوز یا نرم افزارهاش ویروسن یکم بی انصافیه (ویندوز ویروس نیست ولی خب باگ امنیتیش زیاده که متاسفانه بعضیاشون حتی از xp هم موندن) درسته که به لحاظ ساختاری ویندوز از سیستم عامل های یونیکس / شبه یونیکسی امنیت بسیار پایین تری داره ولی خب اگه کاربر خودش آگاهانه حرکت کنه ویروسی نمی شه پیشنهاد من برای امن موندن این کاراست :
1.نرم افزار ترجیحا اورجینال استفاده بشه اگه امکانش نیست حداقل از سایتای معتبر مثل soft98 دانلود کن
2.برای در امون موندن از ویروس ها و بدافزارهای حافظه های فلش از آنتی ویروس های قدرتمند استفاده کن ( طبق avtest و avcompare بهترین آنتی ویروس ها bitdefender و کسپرسکی هستش‌ )
3.همون طور که تو لینوکس نباید نرم افزارهای گرافیکی رو با دستور روت اجرا کرد تو ویندوز هم نباید به عنوان administrator وارد بشین تا در صورت ویروسی شدن دسترسی ویروس محدود بشه که نتونه هر کاری که خواست بکنه ( وفقط در صورتی که نیاز داشتی به صورت administrator وارد شو ولی در حالت عادی برای انجام پروژه یا وب گردی عادی یا تماشای فیلمو ... نیازی به administrator نیست )
** در مورد آسیب زدن به لینوکس هم بگم که ویروس های ویندوز به هیچ عنوان به لینوکس آسیب نمی زنن و حتی می شه یه فلش ویروسی که به ویروس های ویندوزی آلوده شده رو تو لینوکس پاک کرد پس از این بابت خیالت راحت باشه ولی متاسفانه ماهیت باج افزارها یکم متفاوته و باید در این مورد خیلی حواسمون باشه چون بعضی از باج افزارها هستن که کلا هارد رو با الگوریتم های رمز نگاری قفل ی کنن می تونن کل هاردتو قفل کنن و برای دسترسی به هر چی که بخوای چه ویندوز و چه لینوکس و چه فایلا و ... باید باج رو بپردازی !!! تا برات کلید امنیتی باز کردن قفلو بده ولی خب !!! اگه حواسمون باشه بهش آلوده نمی شیم  ;)
از اونجایی که هدف از نصب ویندوز کثافت کاریه!
راهی نیست نرم افزار هارو محدود کنیم؟مثلا توی sandbox ی چیزی نصب کنیم

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #4 : 25 شهریور 1395، 09:11 ق‌ظ »
توی Virtual Box نصب کنی، بهتر نیست؟  :)
کلا ویندوز نصب کردن روی هارد، یعنی به گند کشیدن هارد! از پارتیشن بندی‌ای که انجام میده بگیر تا چک‌دیسک کردن و دیفرگ کردن و ...
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین yahya.musavi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
  • بهترین موسیقی دنیا=شنیدن صوت قرآن
« پاسخ #5 : 25 شهریور 1395، 09:16 ق‌ظ »
توی Virtual Box نصب کنی، بهتر نیست؟  :)
کلا ویندوز نصب کردن روی هارد، یعنی به گند کشیدن هارد! از پارتیشن بندی‌ای که انجام میده بگیر تا چک‌دیسک کردن و دیفرگ کردن و ...
من هم موافقم.
نپرسید کشورتان چه کاری می‌تواند برای شما انجام دهد. بپرسید شما چه کاری می‌توانید برای کشورتان انجام دهید.   جان اف. کندی

آزادی در پرتو قانون. همانند هوایی است که ما تنفس می کنیم. دوایت آیزنهاور

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
« پاسخ #6 : 25 شهریور 1395، 10:56 ق‌ظ »
با عرض سلام.
به دلایلی میخوام یه ویندوز نصب کنم. :oops:
از اونجایی که خود ویندوز یه ویروسه! و برنامه هایی که قراره روش نصب کنم
اکثرا ویروسند(100٪ و بدون شک) و توی ویندوز قراره حسابی کثافت کاری بشه ،با encrypt کردن پارتیشن لینوکس میشه از شر بدافزارها درامون موند؟
کلا از لحاظ تئوری اگه یه سیستم عامل مخرب وجود داشته باشه میتونه اطلاعات یه سیستم عامل encrypt شده رو کنترل کنه؟

سلام : )
به چه دلایلی؟
سیستم گلستان؟ دردتو درک می کنم.. نصب ویندوز توی virtualbox می تونه جوابگو باشه.. البته راه های دیگه ای هم هست مث این که..
اگه بخوای بازی کنی که دیگه فک می کنم نصب ویندوز تو virtualbox به دردت نخوره..
چون فک می کنم performance ویندوز روی خود سخت افزار واقعا بالاتر هست تا روی virtualbox..
اگه هدفت بازی باشه و حتما بخوای راه virtualbox رو بری به نظرم بهتره توزیع لینوکسیت رو توی virtualbox نصب کنی..
بعدشم خوب چرا حالا می خوای ویروس نصب کنی..؟ : )
خود ویندوز که اصن پارتیشن های لینوکسی رو نه می خونه نه فایلاشو دست کاری می کنه البته تا جایی که می دونم..
که باید نرم افزار مخصوص نصب کنی..
من توی این همه سال که مشکلی نداشتم..!
ویروس های ویندوزی که اصن فک می کنم تو لینوکس اجرا نمی شن..
اونایی هم که تو ویندوز اجرا شدن فک می کنم تا حالا کاری به فایلای ext4 هام نداشتن..!
حساب بکن طرف ویروس نویسه باید اول زحمت بکشه تا بتونه ext4 رو بفهمه و دسترسی داشته باشه..
البته بعضی ویروس ها ممکنه کلن بزنن یه بخش حساسی از هارد دیسکتون رو دستکاری کنن.. مثلا جدول پارتیشن ها و اینا بپره.. که در این صورت فک می کنم حتی encryption پارتیشن ها هم فایده ای نداره..
خوب شما مواظب باش گیر چنین ویروسی نیافتی..! آنتی ویروس می تونی نصب کنی.. هر چیزی رو از اینترنت دانلود نکنی.. تا جایی که من می دونم..
« آخرین ویرایش: 25 شهریور 1395، 11:00 ق‌ظ توسط ارباب! »
Void Linux + XFCE

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 26 شهریور 1395، 11:51 ق‌ظ »
اهداف زیاده ولی یکی از اونا بازی کردنه که vbox برای بازی جواب نمیده(فریم ریت افت تا 50% هم تجربه کردم)
نقل‌قول
اخ که الان حرف دلمو زدی
یه پارتیشن ترو تازه با فرمت ntfs کادوپیچ تحویل ویندوز دادم که عموجون بیا اینجا نصب شو! نشد که نشد.قشنگ میتونه پارتیشن هارو دستکاری کنه پاک کنه درست کنه هرکاری بکنه ولی وقتی میخواد نصب شه مینویسه we couldnt detect ..... مجبور شدم لیونکس رو پاک کنم hdd  رودربیارم از اینترنت درایور ssd رو دانلود کنم بریزم تو فلش بعد درایور رو لود کنم پارتیشن تیبل رو پاک کنم بعد دوباره بنویسم این وسط هم یه دوجین ریستارت کنم تا ویندوز افتخار بده نصب شه
یعنی خیلی دوست دارم با برنامه نویس های نابغه مایکروسافت یه ملاقاتی داشته باشم

نتیجه ای که گرفتم : encrypt کردن فقط جلوی دستکاری رو میگیره ولی جلوی خرابکاری رو نمیگیره که خود ویندوز توش استاده چه برسه به ویروس هاش.اگه کامپیوتر ما مستقیما مورد حمله قرارگرفته باشه امکانش هست که encrypt کردن جلوی دستکاری رو هم نگیره
« آخرین ویرایش: 26 شهریور 1395، 12:17 ب‌ظ توسط alireza.crs »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #8 : 26 شهریور 1395، 12:10 ب‌ظ »
نقل‌قول
یعنی خیلی دوست دارم با برنامه نویس های نابغه مایکروسافت یه ملاقاتی داشته باشم
ملاقات کافی نیست. یه چندتا نارنجک جنگی هم همرات ببر بنداز وسطشون  ;D

یه راه دیگه هم هست! یه هارد ۸۰ بخر روش ویندوز نصب کن. هر بار که خواستی باهاش کار کنی، هارد یا ssd رو آنپلاگ کن و هارد ۸۰ رو پلاگ کن. نهایتا اسلات IDE یا SATA شُل میشه و مجبور میشی بری یه مادربورد دیگه بخری  ;D و این‌دفعه به جای نارنجک دستی، خودتم همراش انتحاری بری تو شرکت مایکروسافت  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 556
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
« پاسخ #9 : 27 شهریور 1395، 04:20 ق‌ظ »
اونوقت این شرکت‌ داره پاورشل می نویسه  ](*,)