انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: حل شد: نصب نرم افزار در اوبونتو مثل ویندوز  (دفعات بازدید: 2896 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین msasan1367

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
چطور می تونم در اوبونتو نرم افزار نصب کنم مثل ویندوز که با دابل کلیک روی فایل برنامه نصب می شه
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1389، 12:07 ب‌ظ توسط msasan1367 »

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 279
پاسخ به: نصب نرم افزار در اوبونتو مثل ویندوز
« پاسخ #1 : 17 خرداد 1389، 02:37 ب‌ظ »
فکر  نکنم تو  لینوکس بشه اینطوری از برنامه ها اجرا گرفت!
امیدوارم همیشه بروز باشید!

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #2 : 17 خرداد 1389، 03:08 ب‌ظ »
با gdebi عملا با دابل کلیک نصب میشه اما باز هم میره که دپدنسیهاشو دانلود نه اونجوری که یه پکیج با کل دپدنسیهاش باشه نیست

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
  • LINUX is My life
« پاسخ #3 : 18 خرداد 1389، 11:47 ق‌ظ »
بعضی از فایلها پسوند .Deb دارن ، این نوع فایلها نیازی به دیپندنسیها (ملزومات) ندارن و با همون دابل کلیک نصب میشن
یه نوع دیگه فایل با پسوند Run هست که بیشتر برای درایور کارت گرافیک و بازی ها استفاده میشه و اونا رو با یه دستور sudo sh filename.run توی ترمینال میشه اجرا و نصب کرد.
یه روش دیگه برای نصب نرم افزار اینه که (بدون استفاده از Software center ) اونو بخوای نصب کنی مثلا برای VLC میتونی بنویسی sudo apt-get install VLC .
یه روش دیگه هم اینه که توی Software center بگردی و برنامهت رو پیدا کنی....من خودم از این استفاده میکنم(خیلی راحت تره مخصوصا برای کسایی که ADSL یا WiMax دارن.

یه روش دیگه هم اینه که بیای و سورس فایل رو که معمولا با پسوند .tar.gz یا .tar.gz2 و... هست رو دانلود کنی،آنزیپ کنی و با دستور:
Make
make install اونو کامپایل کنی و نصبش کنی
این روش آخریه یه کم حرفه ای میزنه ولی وقتی دستت باهاش راه افتاد دیگه از بقیه روشها آسونتر میشه(تازه اگه با برنامه نویسی هم آشنا باشی میتونی برنامت رو شخصی سازی کنی!!!!!!)

دوستان و اساتید بزرگوار لطفا اگه راه دیگه ای هست بگن
ما هم یاد بگیریم.....
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
وطنم پاره ی تنم..... ای زاد گاه و میهنم ..... بر خاک تو بوسه میزنم .... ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #4 : 18 خرداد 1389، 12:01 ب‌ظ »
بعضی از فایلها پسوند .Deb دارن ، این نوع فایلها نیازی به دیپندنسیها (ملزومات) ندارن و با همون دابل کلیک نصب میشن
یه نوع دیگه فایل با پسوند Run هست که بیشتر برای درایور کارت گرافیک و بازی ها استفاده میشه و اونا رو با یه دستور sudo sh filename.run توی ترمینال میشه اجرا و نصب کرد.
یه روش دیگه برای نصب نرم افزار اینه که (بدون استفاده از Software center ) اونو بخوای نصب کنی مثلا برای VLC میتونی بنویسی sudo apt-get install VLC .
یه روش دیگه هم اینه که توی Software center بگردی و برنامهت رو پیدا کنی....من خودم از این استفاده میکنم(خیلی راحت تره مخصوصا برای کسایی که ADSL یا WiMax دارن.

یه روش دیگه هم اینه که بیای و سورس فایل رو که معمولا با پسوند .tar.gz یا .tar.gz2 و... هست رو دانلود کنی،آنزیپ کنی و با دستور:
Make
make install اونو کامپایل کنی و نصبش کنی
این روش آخریه یه کم حرفه ای میزنه ولی وقتی دستت باهاش راه افتاد دیگه از بقیه روشها آسونتر میشه(تازه اگه با برنامه نویسی هم آشنا باشی میتونی برنامت رو شخصی سازی کنی!!!!!!)

دوستان و اساتید بزرگوار لطفا اگه راه دیگه ای هست بگن
ما هم یاد بگیریم.....
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
راهنمایی خوبی بود
ولی فایلهای دات deb هم خیلی از مواقع نیاز به پیشنیاز دارند و شاید چون شما به اینترنت به صورت دائم وصلید متوجه دانلود پیش نیاز ها نشدید
برای اینکه اشتباه نشه این صحبت دوستمون هم کامل کنم ، شما برای نصب مثلا برنامه VLC باید در ترمینال بزنید  sudo apt-get install vlc دقت کنید که در لینوکس بزرگی و کوچکی حروف لحاظ میشه واگه vlc رو با حروف بزرگ بنویسید ترمینال خطای برنامه مورد نظر پیدا نشد را میده

آفلاین msasan1367

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
« پاسخ #5 : 18 خرداد 1389، 12:07 ب‌ظ »
من چون تازه کارم فعلاً نرم افزارهای با پسوند .deb را نصب کردم چون از همه راحت تره

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
شما بعدها خواهید توانست همه وابستگی ها و سورس یک برنامه رو برای خودتان جمع آوری کنید و همه آنها را در یک فایل deb. قرار دهید و بعد با دوبار کلیک اون برنامه رو براحتی نصب کنید ولی در عملا این روش خیلی کاربردی نیست چون وقت گیره و فقط برای آزمایش و تجربه مفیده.
یک نکته مهم که شاید گفتنش خالی از لطف نباشه اینه که نیازی نیست تا شما مثلا هر 6 ماه یکبار سیستمت رو ارتقا بدی و مجبور باشی همه برنامه ها رو از اول نصب کنی! موندن رو یک نسخه به مدت های طولانی مثل چهار پنج سال در لینوکس چیز عادی هست و کاربران حرفه ائی این کار رو انجام می دن!
یکبار شما یک نسخه از هر توزیعی که باب میلیت هست رو نصب کن ، کانفیگ کن و برنامه های مورد نیازت رو با دقت روش نصب کن و بعد سالها ازش استفاده کن بدون دغدغه خسته شدن یا ایراد رجیستری (مثل ویندوز). از امتیازات پایداری لینوکس این هست که می شه سالها بدون نیاز به بوت مجدد یا تعویض نسخه ازش استفاده کرد. برای این کار فکر کنم حتی ارزش اینکه آدم یک جعبه رایانه (کیس) رو زیر بغل بگیره و ببره کافی نت رو داشته باشه (و البته من در صورت نداشتن اینترنت پرسرعت از دی وی دی های مخازن استفاده می کنم ;) تا به همون هم نیاز نداشته باشم).
بروزرسانی ها و ارتقا ها معمولا بیشتر بدرد سیستم هائی که میزبان وب هستند و رایانه های حاوی اطلاعات فوق محرمانه می خوره و نه رایانه های شخصی!
و درنتیجه نگران روش یا وقتی که برای نصب برنامه ها می گذارید نباشید چون در دراز مدت بسیار به صرفه خواهد بود ;D
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
  • LINUX is My life
ریچارد استایلمن بزرگ ممنون
توضیحاتت کامل بود دمت گرم یاد گرفتیم...
eMan جان شما هم بابت تذکرت ممنون .....
دیگه اشتباه چاپی پیش میاد دیگه
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

شاید این پیش نیاز ها رو دانلود کنه(I don't know any thing)
دفعه دیگه که خواستم یه فایل deb رو نصب کنم یادم باشه فعالیتهای شبکه رو هم نیگا کنم ببینم چیکار میکنه

ممنون eMan جانننن
وطنم پاره ی تنم..... ای زاد گاه و میهنم ..... بر خاک تو بوسه میزنم .... ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
خواهش میکنم
شما تاج سری  ;D گل پسری  ;)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خب نصب برنامه در ویندوز که خیلی دردسر داره. به جای اون همه کار فقط کافیه توی ubuntu software center بری و دکمه‌ی install برنامه‌ی دل‌خواهت رو بزنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
خب نصب برنامه در ویندوز که خیلی دردسر داره. به جای اون همه کار فقط کافیه توی ubuntu software center بری و دکمه‌ی install برنامه‌ی دل‌خواهت رو بزنی
+1
ببخشید مطرح میکنم ولی خب ...
من امروز برای یه دانشجو اومدم اتوکد 2011 نصب کنم ، تا اومدم کرکش کنم دمارم در اومد ، پیش خودم گفتم 1000 رحمت به همون ترمیناله لینوکس  :D

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
شما بعدها خواهید توانست همه وابستگی ها و سورس یک برنامه رو برای خودتان جمع آوری کنید و همه آنها را در یک فایل deb. قرار دهید و بعد با دوبار کلیک اون برنامه رو براحتی نصب کنید ولی در عملا این روش خیلی کاربردی نیست چون وقت گیره و فقط برای آزمایش و تجربه مفیده.
یک نکته مهم که شاید گفتنش خالی از لطف نباشه اینه که نیازی نیست تا شما مثلا هر 6 ماه یکبار سیستمت رو ارتقا بدی و مجبور باشی همه برنامه ها رو از اول نصب کنی! موندن رو یک نسخه به مدت های طولانی مثل چهار پنج سال در لینوکس چیز عادی هست و کاربران حرفه ائی این کار رو انجام می دن!
یکبار شما یک نسخه از هر توزیعی که باب میلیت هست رو نصب کن ، کانفیگ کن و برنامه های مورد نیازت رو با دقت روش نصب کن و بعد سالها ازش استفاده کن بدون دغدغه خسته شدن یا ایراد رجیستری (مثل ویندوز). از امتیازات پایداری لینوکس این هست که می شه سالها بدون نیاز به بوت مجدد یا تعویض نسخه ازش استفاده کرد. برای این کار فکر کنم حتی ارزش اینکه آدم یک جعبه رایانه (کیس) رو زیر بغل بگیره و ببره کافی نت رو داشته باشه (و البته من در صورت نداشتن اینترنت پرسرعت از دی وی دی های مخازن استفاده می کنم ;) تا به همون هم نیاز نداشته باشم).
بروزرسانی ها و ارتقا ها معمولا بیشتر بدرد سیستم هائی که میزبان وب هستند و رایانه های حاوی اطلاعات فوق محرمانه می خوره و نه رایانه های شخصی!
و درنتیجه نگران روش یا وقتی که برای نصب برنامه ها می گذارید نباشید چون در دراز مدت بسیار به صرفه خواهد بود ;D

اگه یه نفر الان از یه ورژن اوبونتو مثل 7.04 استفاده کنه که دیگه به روز نمیشه اونوقت بعد نصب چه اتفاقی می افته. می تونه برنامه ای چیزی نصب کنه یا نه؟ مخازنش از کار می افتن یا فقط به روز نمیشن؟
آخه من از 7.04 خیلی راضی بودم.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
مطمئن نیستم ولی فکر می کنم مخازن  رو از طریق اینترنت نداشته باشید ( البته مطمئن نیستم! ) ولی به هر جهت منطقی ترین کار برای استفاده از یک نسخه قدیمی تر تهیه مخازن بر روی سی دی یا دی وی دی هست ;)
یکی از سیستم های من از  9.4 استفاده می کنه (البته هنوز بروزرسانی میشه) و هیچ مشکلی نداره. به هر جهت یک مسئله مهم هم باید در نظر گرفته بشه: حتی اگر واقعا به مخازن هم دسترسی نداشته باشید می تونید براحتی سورس برنامه ها رو برای نسخه خودتون کامپایل کنید! بنا بر این مشکلی به نام برنامه برای نسخه خودتون نخواهید داشت.
اما اگر مسئله تکنیکی خاصی ندارید شاید بهتر باشه از یه نسخه جدیدتر استفاده کنید (7.4 آخه دیگه خیلی قدیمیه!) . خیلی پیش نیاز های سخت افزاری تغییر نکرده اند!
از برنامه ارسال رایگان یک نسخه درخواست کنید یا از فروشگاه ها یک نسخه خریداری کنید!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!