انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پچ کارت کرافیک انویدیا رو برای نصب رو کرنل 2.6.34 از کجا باید بگیرم؟  (دفعات بازدید: 3226 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
بسم الله.
سلام.
من آخرین نسخه کرنل رو کامپایل کردم ، بالا آوردم، ولی موندم چطوری روش کارت گرافیکمو نصب کنم؟مثله اینکه درایورمو باید پچ کنم ولی فایلشو ندارم چه کنم.درایوری که دارم:NVIDIA-Linux-x86_64-195.36.24 است.
این پچ رو از کجا دانلود کنم؟
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
بسم الله.
سلام.
من آخرین نسخه کرنل رو کامپایل کردم ، بالا آوردم، ولی موندم چطوری روش کارت گرافیکمو نصب کنم؟مثله اینکه درایورمو باید پچ کنم ولی فایلشو ندارم چه کنم.درایوری که دارم:NVIDIA-Linux-x86_64-195.36.24 است.

شما صرفا نیاز به هیدر کرنل دارین که تو توزیعهای مختلف عناوین متفاوتی براش هست برخی توزیعها هم ممکنه هیدر رو جدا نذاشته باشن پس تو اونا باید سورس کرنل کلا نصب کرد ! همچنین پکیجهای مخصوص کامپایل رو

سپس درایور اصلی سایت انودیا رو نصب کنید !

پکیجهای که تو مخازن توزیعها برای نصب درایور انودیا هست مخصوص همون کرنل پیشفرضه نه اینی که شما سفارشی کردین  ;)
« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1389، 09:38 ب‌ظ توسط Freeman »

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
بسم الله.
سلام.

شما صرفا نیاز به هیدر کرنل دارین که تو توزیعهای مختلف عناوین متفاوتی براش هست برخی توزیعها هم ممکنه هیدر رو جدا نذاشته باشن پس تو اونا باید سورس کرنل کلا نصب کرد ! همچنین پکیجهای مخصوص کامپایل رو

سپس درایور اصلی سایت انودیا رو نصب کنید !

پکیجهای که تو مخازن توزیعها برای نصب درایور انودیا هست مخصوص همون کرنل پیشفرضه نه اینی که شما سفارشی کردین  ;)
حسن جون زیر سیکل صحبت کن ما بفهمیم.
ببین من نمیخوام از مخازن استفاده کنم.من الان دوتا نسخه از درایور کارت گرافیک رو -که یکیشو اون بالا ورژنشوگفتم-دارم.حالا میدونم که برا نصبش پچ میخواد-البته تو یه فرومی دیدم یکی از این ورژنا نمیخواد-اون پچه رو از کجا دانلود کنم؟یه چیزی مثل اینnvidia-190.53-2.6.33.patch.txt یا  nvidia-195-2.6.33.patch.txt  میخوام.شما قضیه رو خیلی پیچیدش کردی.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
ببین من نمیخوام از مخازن استفاده کنم.من الان دوتا نسخه از درایور کارت گرافیک رو -که یکیشو اون بالا ورژنشوگفتم-دارم.حالا میدونم که برا نصبش پچ میخواد-البته تو یه فرومی دیدم یکی از این ورژنا نمیخواد-اون پچه رو از کجا دانلود کنم؟یه چیزی مثل اینnvidia-190.53-2.6.33.patch.txt یا  nvidia-195-2.6.33.patch.txt  میخوام.شما قضیه رو خیلی پیچیدش کردی.

نمیخوام که نداریم  ;D باید مثلا libc6-dev نصب باشه دیگه و ... این یه بیسه برای اینکارها تو برخی توزیعها مثه اوپن سوزه هم
kernel-source یا kernel-desktop-devel لازمه و .... یا تو یکی مثه Arch این kernel26-headers  لازمه و .....

مدولش توسط اون درایور سایت انودیا ساخته میشه حین نصبش ( پچ نیست ) روشش هم در مورد خانواده اوبونتو همین روش ویکی هست

http://wiki.ubuntu.ir/BinaryDriverHowto/Nvidia#head-3da0965bdf77dec75f06b4812c2a69e85345e323

کرنل تو خودش بصوت پیشفرض پیش نیاز کار با راه انداز انودیا و ای تی ای و .... رو داره ( تموم کرنل ازاد نیست ) فقط باید راه انداز کارت شما ساخته بشه تا کار کنه راه اندازشم که داری

موفق باشی
« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1389، 10:19 ب‌ظ توسط Freeman »

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
ببین من نمیخوام از مخازن استفاده کنم.من الان دوتا نسخه از درایور کارت گرافیک رو -که یکیشو اون بالا ورژنشوگفتم-دارم.حالا میدونم که برا نصبش پچ میخواد-البته تو یه فرومی دیدم یکی از این ورژنا نمیخواد-اون پچه رو از کجا دانلود کنم؟یه چیزی مثل اینnvidia-190.53-2.6.33.patch.txt یا  nvidia-195-2.6.33.patch.txt  میخوام.شما قضیه رو خیلی پیچیدش کردی.

نمیخوام که نداریم  ;D باید مثلا libc6-dev نصب باشه دیگه و ... این یه بیسه برای اینکارها تو برخی توزیعها مثه اوپن سوزه هم
kernel-source یا kernel-desktop-devel لازمه و .... یا تو یکی مثه Arch این kernel26-headers  لازمه و .....

مدولش توسط اون درایور سایت انودیا ساخته میشه حین نصبش ( پچ نیست ) روشش هم در مورد خانواده اوبونتو همین روش ویکی هست

http://wiki.ubuntu.ir/BinaryDriverHowto/Nvidia#head-3da0965bdf77dec75f06b4812c2a69e85345e323

کرنل تو خودش بصوت پیشفرض پیش نیاز کار با راه انداز انودیا و ای تی ای و .... رو داره ( تموم کرنل ازاد نیست ) فقط باید راه انداز کارت شما ساخته بشه تا کار کنه راه اندازشم که داری

موفق باشی
حسن جان.شرمنده ولی اگه یادتون باشه اون آدرسی که دادین رو یه قسمتشو خودم براتون پیغام خصوصی دادم که تو ویکی اصلاحش کنین.برا 9.10 و برا 10.04 گفتم که بهش یه چیزایی اضافه کنین.من تا حالا n بار کارت nvidia رو نصب کردم.راستشو بخوای تقریبا تمام اون ویکی رو حفظم.فکر میکنم اصلا شما سوال منو درست متوجه نشدین یا من اصلا کلا خیلی تعطیلم.اینو از وبلاگ erghazi عزیز میزنم تا منظورم روشن شه.:
نقل‌قول
اما نکته مهمتر در مورد کرنل ۲.۶.۳۳ اینکه شما همه کارا رو درست انجام دادید. کار تموم شده. نوبت می‌رسه به نصب درایور کارت گرافیکی انویدیا.

جالبه بدونید درایور رسمی انویدیا موقع نصب به شما پیغام خطا خواهد داد. برای حل این مشکل شما باید از یک پچ استفاده کنید. این پچ رو اینبار به درایور انویدیا وصله پینه می‌کنیم:)) و  ربطی به کرنل نداره:دی

برای اینکار بسته به درایور انویدیایی که دارید یکی از دو پچ زیر را دانلود کنید.

nvidia-190.53-2.6.33.patch.txt
nvidia-195-2.6.33.patch.txt

بعد از اینکه مطمئن شدید که پچ و درایور رسمی انویدیا در یک دایرکتوری قرار دارند، با یکی از دو دستور زیر (بسته به نسخه درایور) پچ رو اعمال کنید. توجه کنید درایور رسمی انویدیا باید مجوز اجرا شدن را نیز داشته باشد(chmod 777 NVidia.run)

./NVIDIA-Linux-x86-190.53-pkg1.run –apply-patch nvidia-190.53-2.6.33.patch.txt
./NVIDIA-Linux-x86-195.30-pkg1.run –apply-patch nvidia-195-2.6.33.patch.txt

با اعمال دستور بالا درایور پچ شده انویدیا به صورت زیر در دایرکتوری جاری ساخته خواهند شد.

./NVIDIA-Linux-x86-190.53-pkg1-custom.run
./NVIDIA-Linux-x86-195.30-pkg1-custom.run

که از این به بعد می‌شه با این درایور به صورت معمول کار کرد(sudo ./NVIDIA-Linux-x86_64-195.30-pkg2-custom.run).

و اما نکته آخر اینکه آخرین نسخه از درایور رسمی انویدیا ( NVIDIA-Linux-x86_64-195.36.08-pkg2.run ) به صورت رسمی منتشر شده! اما همچنان فک نکنم بشه رو کرنل ۲.۶.۳۳ نصبش کرد و باید منتظر پچ اصلاحیش باشیم:)
حالا من پچ میخوام برا کرنل 2.6.34 و درایور NVIDIA-Linux-x86_64-195.36.2

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
عجبا گرفتم الان  :) متاسفانه پچشو سراغ ندارم  ::)