انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

قرار دادن نرم افزارهای کپی رایت دار مانند محصولات ادوبی کاربری لینوکس را برای شما؟

بسیار راحت تر می کند!
راحت تر می کند!
ای بدک نیست!
خوب نیست!

نویسنده موضوع: نظر سنجی: با مخلوط متن باز و بسته موافقید؟  (دفعات بازدید: 24753 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
ببخشید!
باید در مکان علامت تعجب از نشانگان خبر استفاده می کردم و بجای احساسات از احساس ها ! گفته بودم بی سوادم :oops:
راستی استاد من "لینوکس روو" عزیز شما می تونید این مصرع شعر عربی زیر آواتار منو ترجمه کنید؟ من هرچی گشتم نتونستم ???
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
جناب ریچارد استالمن بزرگ!
اگه این قضیه رو فقط از جنبه‌ای که شما می‌گید مورد بررسی قرار بدیم باز هم هیچ نتیجه‌ای نداره، هیچ تاثیری تو پیشرفت گنو/لینوکس نداره.
به حرف شما همه جنبه‌های دیگه رو بی‌خیال می‌شیم:
- به منطقی بودن این نظریه کاری نداشته باشیم (یعنی اینکه قبول کنیم با برنامه‌های ویندوزی می‌شه کاربران ویندوز رو آورد لینوکس!)
- به عملی بودنش هم کاری نداریم (یعنی فرض کنیم برنامه‌های ویندوزی با همون عملکرد رو لینوکس کار می‌کنن)
- و از همه مهمتر، فلسفه گنو/لینوکس رو به هیچ بگیریم

برداشت من از حرفهای شما اینه که «بیایم کاری کنیم که کاربرهای لینوکس زیاد بشه، وسیله رسیدن به این هدف هم مهم نیست. در چنین حالتی با توجه با تعداد زیاد کاربرها می‌شه رو توسعه نرم‌افزارهای لینوکس سرمایه گزاری کرد و این باعث پیشرفت لینوکس می‌شه»
این حرف اصلا درست نیست، برای پی‌بردن بهش کافیه به جامعه کاربران ویندوز ایران نگاه کنی. این بهترین مثال نقصه.
ببین ما یه جامعه داریم که تعداد کاربراش خیلی زیادن، تقریبا به جز درصد خیلی ناچیزی همه ویندوز دارن. به نظر تو این تعداد زیاد کاربر باعث شده ما از نظر نرم‌افزارهای ویندوزی پیشرفت خیلی زیادی داشته باشیم؟ شرایط توسعه نرم‌افزاری رو تو ایران می‌دونی؟ تا چه حد تو این زمینه سرمایه گذاری می‌شه؟
اگه نرم‌افزارت یکم عمومی باشه یا بدرد بخور باشه سه سوته قفلش شکسته می‌شه، هیچ تضمینی وجود نداره که تو بتونی سودی از نرم‌افزاری که نوشتی ببری.  تو مجموعه DVDهای نرم‌افزاری ۷و ۸ تایی که شامل هزاران نرم‌افزار می‌شه چندتاش ایرانیه؟ اصلا می‌شه تو چنین فضایی می‌شه نرم‌افزاری نوشت که بتونه با این نرم‌افزارها رقابت کنه. مثلا یک شرکت مهندسی نرم‌افزار می‌تونه یه پخش‌کننده فیلم بسازه؟ با چه قیمتی بفروشه خوبه؟ اگه ۵۰۰ تا تک تومنی هم بفروشه باز زیاده چون با همون پول می‌شه یه مجموعه از بهترین پخش‌کننده‌های فیلم دنیا رو خرید.
تو این شرایط کسی حاضر هست سرمایه گذاری کنه؟ تو زمینه توسعه نرم‌افزاری ویندوز تقریبا به گل نشستیم.
حالا اینا دلیلش چیه؟ نرم‌افزارهای کرک شده! می‌بینی نه تنها به پیشرفت کمک نمی‌کنه بلکه وقتی یه جامعه با تعداد کاربر زیاد هم داشته باشیم این مسئله تنها خودش باعث جلوگیری از پیشرفت می‌شه!
حالا هنوز هم به نظرت کاره خوبی هست که ما از نرم‌افزارهای کرک شده استفاده کنیم؟
اگه دلیلی داری که نرم‌افزار کرک شده می‌تونه به بهبود وضیعت کمک کنه، بگو

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
پاسخ به: نظر سنجی: با مخلوط متن باز و بسته موا
« پاسخ #47 : 21 خرداد 1389، 10:24 ق‌ظ »
ویرایش ...
به منظور احترام به انجمن و کاربران محترم ویرایش شد ;)

« آخرین ویرایش: 21 خرداد 1389، 11:37 ب‌ظ توسط eMan »

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
دوست عزیز! از شما بدلیل واژه استاد ممنونم! اما من صندلی دانشگاه ندیده ام و استاد نیستم! مهربانی شما را با تمام مهربانی خود پاسخ می دهم! من از فرهنگ سرشار شما بسیار سپاسگزارم!
بروی چشم ! سعی می کنم حتی به روی گل روی شما هم که شده یک نمایه سی دی ایجاد کنم که "کپی نرایت" داشته باشه! امیدوارم این کمی به آرامش شما کمک کرده باشه! \\:D/
خاطر آسوده باشید حتی پروژه های شکست خورده هم تفکر خوبی در پشت خود دارند! نمی شود کسی وقت و سرمایه اش را خرج کند بدون هیچ تفکری! ولی به امید خدا وارد زندگی که شدید متوجه خواهید شد که نود درصد تلاش ها به شکست می انجامد و فقط ده درصد آنها موفقیت به همراه دارند. این جنس وجودی زندگی هست ;)
 اینجا ما همگی به پژواک روحی ( برابر سازی کردم برای واژه آثار معنوی) احترام می گذاریم و نظر سنجی ما فقط یک نظرسنجی است!
فکر کنم شما در نظر سنجی ما گزینه سوم را انتخاب می کنید!
راستی: ریچارد استالمن بزرگ! در آخرش فقط یک علامت تعجب دارد. فکر کنم شما به خاطر احساسات زیاد شمارگان آنها را ناخواسته زیاد نموده اید! و شاید بهتر باشد بجای واژه عربی موضع الباطل از واژه پارسی پایگاه اشتباه استفاده کنید!
از گرانسنگ هم گامی شما سپاسگزارم!
در پست دیگری هم عرض کردم که شما این انجمن را با انجمن هزلیات و هجویات (که در مورد شما هجویات بیشتر مورد استفاده است) اشتباه گرفته اید و البته بحث در مورد مسایل واقعی و کاربردی لینوکس را با لوده بازی و ستاره مجلس بودن اشتباه گرفته اید.
این نظر سنجی هم با همان پروژه هایی که فکر پشتش بوده و شکست خورده یک راه را می پیماید و ازآن جا که بنده سارق نیستم به هیچ گزینه ای هم رای ندادم. گزینه آخر را هم انتخاب نکردم چون عبارت مرگ بر شایسته کسی است که از آن استفاده می کند.
ضمنا در صورتی که شما ‍۱۰٪ از اموراتتان به نتیجه رسیده تصور نکنید دیگران هم چنین بوده اند و به این آمار و ارقامی که بیان می کنید و حتما فکر هم پشتش بوده چندان توجه نکنید چون موفقیت نسبی است و بسته به افراد متفاوت است چرا که بنده تاکنون ۹۰٪ موفق و ۱۰٪ شکست خورده ام ;)

ضمنا به جای لوده گری بهتر است به انتقادهای وارد شده به نظریه تخیلی خود پاسخ دهید چون هر چه دوستان پاسخ می دهند و از شما می پرسند که این نظریه جالب! چه مبنای فکری و عملی دارد در مقابل توضیحی دریافت نمی شود جز لوده بازی به همراه دوستان.

برای شروع توضیح دهید چه رابطه ای میان نرم افزار منبع بسته و کرک شده وجود دارد؟؟ البته حتما که نه اما شاید بدانید که منظور رابطه مستقیم است.

منتظر توضیح هستم نه لوده بازی!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

• High Sr. Member
  • *
هرش عزیز
نقل‌قول
اگه دلیلی داری که نرم‌افزار کرک شده می‌تونه به بهبود وضیعت کمک کنه، بگو
خوب این حرف شما کاملا درست و منطقیه و البته از نظر تولید نرم افزارهای جدید با وضع موجود آینده تجاری نمی شه متصور بود. ولی همون بازار ویندوز توی ایران رو که نگاه می کنم (از نظر تجاری و نه از نظر پیش بری یا بهبود وضعیت ممکن ) می شه نامش رو گذاشت بازار : برای نصب ویندوز توی شهر ما ده هزار تومان می دهند و می گیرند! بازار فروش نرم افزارهای جانبی به حد متوسط رو بالا شناخته شده است. مثلا سی دی های لرد و کینگ رو غالب ما که با لینوکس کار کردیم کمینه یک بار دیدیم! MCSE مبحث درامد زائی برای آموزگارانش هست حتی اگر برای دانش آموختگانش درامدزا نباشه! تمرکز بازار تجاری خصوصی بروی این نرم افزار هست : در یک مناقصه "تعدا دویست عدد رایانه دست دوم با قابلیت نصب ویندوز 7 " مورد مناقصه بود!
من مطلب رو اینطور می بینم: ارائه چنین کاری طی یک بازه زمانی چند ساله تعداد کاربران را زیاد می کند ( و در صورت شکست و زیاد نشدن کاربران ، آشنائی جامعه با قدرت محیط رو  ;) ) این باعث میشه تا از دو مسیر بتوان مطلب رو بررسی کرد : نحوه برخورد جامعه با این سیستم عامل. که می توان پیش بینی کرد موجی از گرایش جدید به سمت آن ایجاد شود.
از سوی دیگر میدان برای فعالیت های اقتصادی مشابه ویندوز باز خواهد شد و از این نظر هم به سود دهی خواهد رسید.
سه دلیل شما رو هم اجازه بدید بطور خلاصه مورد بررسی قرار بدم :
- منطقی بودن : این مطلب مهمی هست که یک آموزگار فتوشاپ را نمی توان از محیط ویندوزی کند! یا شرکتی که با محصولات ادوبی ارائه خدمات وب می کند. علت هم بد بودن محیط جدید نیست. علت وابستگی به نرم افزار خاص هست! خیلی ها بخاطر یک نرم افزار پخش مدیای ساده بهاون محیط وابسته هستند.!
- البته من هم می دونم که برنامه های ویندوزی بخوبی روی لینوکس کار نمی کنند. صحبتم بر این منوال هست که همونطور که یک کاربر تازه کار این محیط ( در ایران و با همین هدف ) به سمت Wine جذب می شه ، می توان تعدادی برنامه های خاص کارهای خاص رو به صورت پیش فرض در این توزیع ( اگه بتوان اسمش رو گذاشت توزیع!) قرار داد.
- درباره فلسفه گنو /لینوکس هم عرض کنم که البته منکر خوبی آن نیستم ولی معتقدم ساعقه های حرکتی مناسب را در ایران ندارد. در ایران بستر مناسبی برای آن نیست : شما در بسیاری از مواقع نرم افزارهای قفل شکسته رو با هزینه کمتر و تلاش کمتری از نرم افزارهای آزاد بدست خواهی آورد! و این کاملا برعکس شرایط تولد این فلسفه هست! موردی برای نقض وجود داره! لطفا دقت کنید من نه می گم بده و نه می گم نباید به اون پایبند بود! می گم "جامعه ما بهش نمی تواند با شرایط موجود پایبند باشد" چانکه افتد و دانی ;D
من کاملا بیماری دردناک نرم افزارهای قفل شکسته رو در کشور خودمون قبول دارم و اصلا با آن موافق نیستم ولی می گم به هر جهت این واقعیت هست و نباید آنرا ندید گرفت!
در نهایت : این کار به نظر من به این دلیل به بهبود وضعیت کمک می کنه که طیفی وسیعی از کاربران رایانه رو با این سیستم عامل بطور ملموس و قابل تجربه آشنا می کنه!
باور کنید جوان های محله ما که بعضا دانشجو هم هستند توان و قدرت و سواد و حوصله و تجربه محیط لینوکس را ندارند! واقعا تجربه آنها هیچ وقت از مرحله نصب بالاتر نمی رود! چون فکر می کنند "کاربردی نیست! "
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
از نظر من کرک نرم افزار دزدیه... و هیچ کس دزدی رو پیش نهاد نمی کنه... اگه نرم افزارهایی مثل فوتوشاپ و ... نسخه ی لینوکسی بدن و حتی پولی باشه. اگه به اون نیاز داریم باید بخریمش و لایسنس قانونی اون رو استفاده کنیم. در این صورت هیچ اشکالی نداره که از نرم افزار های کد بسته استفاده کنیم تا نیازهامون رو برطرف کنیم. اما اگه هر وقت دیدیم می تونیم با یک نرم افزار کد باز راحت باشیم اونوقت همه چیز حکم می کنه که از متن باز استفاده کنیم. من با نرم افزار های متن بسته دشمنی ندارم... گاهی نیازه که از اونا استفاده کنیم. اما بدون کرک کردن که هم از نظر قانونی و هم از نظر انسانی با دزدی هیچ فرقی نداره.
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
دوستان به سخنان استالمن دقت نمیکنند و پی در پی از او ایراد فلسفه گنو و اخلاقیات میگیرند . هدف استالمن پول است پول . او به بازار و سود مالی می اندیشد درست مانند همینانی که در بازار ویندوز و نرم افزار کرک شده و اموزش همین کرکیده ها پول در می اورند . حتی جذب کاربر بیشتر به سوی لینوکس هم که شاید در نگاه نخست کار نیکی از سوی او به نگر بیاید در حهت آرمان او یعنی پول است . کاربر بیشتر=فروش بیشتر  و این یعنی سود بیشتر .
+++++++++++++++++++++++
استالمن دید بازاری و سودپرستانه دارد و دوستان دید آزاد منشانه و گنو \لینوکسی

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
نقل‌قول
خوب این حرف شما کاملا درست و منطقیه و البته از نظر تولید نرم افزارهای جدید با وضع موجود آینده تجاری نمی شه متصور بود. ولی همون بازار ویندوز توی ایران رو که نگاه می کنم (از نظر تجاری و نه از نظر پیش بری یا بهبود وضعیت ممکن ) می شه نامش رو گذاشت بازار : برای نصب ویندوز توی شهر ما ده هزار تومان می دهند و می گیرند! بازار فروش نرم افزارهای جانبی به حد متوسط رو بالا شناخته شده است. مثلا سی دی های لرد و کینگ رو غالب ما که با لینوکس کار کردیم کمینه یک بار دیدیم! MCSE مبحث درامد زائی برای آموزگارانش هست حتی اگر برای دانش آموختگانش درامدزا نباشه! تمرکز بازار تجاری خصوصی بروی این نرم افزار هست : در یک مناقصه "تعدا دویست عدد رایانه دست دوم با قابلیت نصب ویندوز 7 " مورد مناقصه بود!
به فروش مجموعه سی‌دی‌ها که نمی‌شه گفت بازار. در مقابل چیزی که از دست می‌دهیم این بازار هیچ ارزشی نداره.
باز هم می‌گم نرم‌افزار کرک شده یعنی بدبختی، عدم پیشرفت و درجا زدن.
چرا نیایم تو خود لینوکس سرمایه گذاری کنیم، بقول دوستمون Freeman یکی از مشکلات کمبود نرم‌افزار، اگه ما رو توسعه نرم‌افزار لینوکس سرمایه‌گذاری کنیم کاربرها خودبه‌خود به طرف لینوکس جذب می‌شن.
جامعه جهانی داره به سمت سرمایه‌گذاری تو لینوکس پیش میره، هر چند وقت یه بار خبر‌هایی از این دست می‌شنویم، ما چرا عقب‌گرد حرکت کنیم؟

نقل‌قول
- درباره فلسفه گنو /لینوکس هم عرض کنم که البته منکر خوبی آن نیستم ولی معتقدم ساعقه های حرکتی مناسب را در ایران ندارد. در ایران بستر مناسبی برای آن نیست : شما در بسیاری از مواقع نرم افزارهای قفل شکسته رو با هزینه کمتر و تلاش کمتری از نرم افزارهای آزاد بدست خواهی آورد! و این کاملا برعکس شرایط تولد این فلسفه هست!
دوست عزیز فلسفه گنو/لینوکس اصلا در مورد مجانی بودن نیست!
تو زبون فارسی که آزاد بودن معنی مجانی بودم هم نداره که ما به اشتباه بیوفتیم.
کم‌کم همه دارن به این نتیجه می‌رسن که توسعه و پیشرفت تو بستر نرم‌افزارهای آزاد و متن‌باز خیلی بهتره. دارن به این سمت حرکت می‌کنن.
شما باید راههای کسب درآمد تو لینوکس رو جستجو کنید. راههایی که قطعا درآمدزایی شون بیشتر از مدل‌های انحصار هست، که تونسته باعث بشه شرکت‌های بزرگ دنیا هم به این سمت بیان.

lomion

• مهمان
بند اخر نظر سنجی (مربوط به کپی رایت)، با قوانین انجمن ناسازگار هست، نظر سنجی ویرایش شد و در صورت لزوم، کل تاپیک قفل خواهد شد.

«ریچارد استالمن بزرگ!»
 موضوع کپی رایت موضوعی است که در این انجمن رعایت می گردد. توصیه می کنم قوانینی را که هنگام ورود پذیرفته اید و متعهد به رعایت آنها شده اید، مجددا جهت یاداوری نگاه کنید. در صورت تخطی مجدد، بر خورد خواهد شد. این یک اخطار رسمی است.

گروه کاربران انجمن فارسی اوبونتو
« آخرین ویرایش: 22 خرداد 1389، 07:01 ق‌ظ توسط lomion »

آفلاین Bersam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • برسام
عجب ... نظر سنجی مقادیری با متن تاپیک فرق می کرد  :-X
من فکر کردم استفاده از چیز هایی مثلا درایور گرافیک انویدیا(که بسته هست) و یا فلش و ... که این ها بسته هستند باشه که معمولا استفاده ازشون خیلی خوبه ...
ولی در مورد نرم افزار کرک شده ... فکر نمی کنی همون ویندوز خیلی خیلی خیلی بهتر باشه ؟ هم راحت تر کار ها روش انجام میشه و هم نیازی نیست استالمن عزیز رو زجر کشش کنی ! درآمدش هم خیلی خیلی بهتره  ;)
ولی پیشنهادی که من دارم اینه که نسخه های دی وی دی درست بشه که با توجه به کاربر های خاص برنامه های خاص روش داشته باشه و می تونه ایرانی باشه ... مثلا Games یا Designer و ...
ولی با این که نرم افزار کرک شده رو بخوایم با واین (که یه شبیه سازه) اجرا کنیم و کلی دردسر دیگه ! بیخیالش بشیم بهتره ...  ](*,) من همین iTunes فری رو هم کلی دردسر داشتم آخر نتونستم با wine اجرا کنم   \\:D/ برای نصب بقیه ی نرم افزار ها دیگه نمی دونم چی بگم !
البته اگه هم قراره که درستش کنی توصیه می کنم برنامه هایی رو کرک شده قرار بده که مشابه‌ش نیست ... (یه ناپیشنهاد بود ! یه جورایی یعنی بیخیخی !)
ولی اگه درستش کنی و با قیمت مناسب بفروشی و کار بده ، خودم یه نسخش رو میخرم :)  \\:D/

همه ی ما با هم برابریم ... لیکن برخی برابر ترند .

• High Sr. Member
  • *
لومیون عزیز!
کم کم داری موفق می شی اونقدر خستم کنی که عکس العمل های نا معقول ببینی!  ;) باور کن من وقتی جدی حرف می زنم خیلی جدی حرف می زنم! همونطور که وقتی شوخی می کنم خیلی شوخی می کنم:
این اخطار شما دقیقا با کدوم بند از قوانینی که من قبول کردم منافات داره ؟ اگر قوانین بروز رسانی شده لطفا اعلام کنید چون من معمولا رسیدم به جائی که روزی دو دفعه بخاطر بیسوادی و بی نزاکتی بعضی دوستان مجبور می شم قوانین رو بخونم و کم کم دارم حفظشون می شم!
خسته شدم بابا از این اخطارهای چپ و راست! این هم قوانین مربوط به کپی رایت همین فروم در تاریخ همین امروز:

. شما توافق میکنید که در طول مدت استفاده از این انجمن، هیچ‌گونه ارسال کذب، افتراآمیز، ناصحیح، توهین آمیز، مبتذل،  منافی ادب و عفت عمومی، منفور، آزار دهنده، موهن، کفرآمیز، جنسی، تهدید آمیز، آشکار کننده مسائل شخصی و خصوصی زندگی افراد و یا به نحوی مخالف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران نخواهید داشت.

. شما توافق میکنید که هیچ‌گونه ارسال ناقض قوانین حق نشر و طبع (Copyright) بدون اجازه رسمی از صاحبان آن حق نخواهید داشت.
ارسال هرزنامه، انبوه‌ارسال، تبلیغات، نامه‌های زنجیروار، طرح و برنامه‌های شرکتهای هرمی و درخواستهای نامربوط و نامعقول نیز در این انجمنها ممنوع است.

. انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به نحوی قوانین کپی رایت را زیر پا بگذارد معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوان‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. از مواردی که در شمول این بند قرار گیرند می‌توان به بکارگیری warez، توصیه به استفاده از crackها، مباحث مربوط به crack، خرابکاری و نفوذ، تبلیغ یا انتشار غیر قانونی نرم‌افزار، کتب و موارد مشابه.

. انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به هر نحوی کاربران را به استفاده از نرم‌افزارهای غیرآزاد، مایل نماید معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوان‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. مسلما انواع مقایسه بین نرم‌افزارهای آزاد و غیرآزاد شامل این بند نمیشود.

چیز دیگری هم هست که من ندیده باشم؟

اگر دوست دارید یک وکیل حقوقی بگیرم در این باره به شما مشاوره بده و یا مجددا آنرا بخوانید و یا کمینه بار حقوقی آنرا از کسی که می داند بپرسید!

در این نظر سنجی مطابق نظر یک وکیل حقوقی (خواستی فاکست رو بده تا نظر رسمی ایشون رو با مهر رسمی حقوقی شرکت نفت برای شما فاکس کنم):
توی این نظر سنجی به من دزد لقب داده شده ، بیسواد لقب داده شدم ، ..... یه بار بخونش خودت می فهمی افترا و توهین یعنی چی! ولشون کردی به من اخطار می دی؟ دستت درد نکنه!
ولی من که به کسی توهین نکردم؟ افترا نزدم؟ ....؟ لطفا یه بار به دقت بخون همشو!

ارسال ناقض قوانین حق و نشر رو هم نمی تونی به نظر سنجی من نسبت بدی: یا محبت کن قوانین حق و نشر رو بخون و یا دقیقا مشخص کن این ارسال من کدام بند از حقوق حق و نشر رو زیر پا گذاشته! حتی به سبک اروپائی و رویاییش!

جزء درخواست های نامعقول هم که به حساب نمیاد! اینکه بپرسید "نظر شما در رابطه با این مساله چیه " که ایشالا درخواست نامعقولی به نظر شما نیست؟ یا تعریف دقیقی از عقل و درخواست های عاقلانه بلد نیستید؟ این دو تعریف کاملا در قوانین جزائی ایران تعریف شدند و می تونید اونها رو در قوانین پیدا کنید!

می رسیم به بند مورد علاقه شما : کلمه بگذارد استفاده فرمودید ، این نظر سنجی بخودی خود و بدون اقداماتی در آینده به هیچ وجه کپی رایت را زیر پا نمی گذارد! بخاطر اینکه اصولا درباره چیزی توضیح نمی دهد! سئوالی هست که سئوالات هم ناقض حقوق کپی رایت و کپی نرایت نیستند! علاقمند هستید درباره آن در قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران تحقیق نمایید! حتی جزء مباحث بکارگیری وارز یا مباحث مربوط به کرک هم به حساب نمیاد به این دلیل که جنبه سئوالی آن کاملا به مخاطب آشکار و تفهیم می شه!

و هم اینکه احتمالا باید بتونید درک کنید که این نظرسنجی به دلایل قانونی قابل اثبات ، کسی رو متمایل به استفاده از چیزی نمی کنه! و یا شاید لازمه کمی ادبیات زبان فارسی تون رو قوی کنید تا مفهوم افعال آینده و حاضر رو درک کنید!

حالا محبت کن و از همه اختیارات قانونیت استفاده کن و اون اخطار خوشگلتو عملی کن تا درباره باقیش بعدا و در جائی که از قانون و حق طبع و نشر و حق و مالکیت متخصص وجود داره با هم صحبت کنیم!
واقعا دلم می خواد یه سفر تفریحی بیام تهران و خصوصا شما دوستان گرامی رو هم توی تهران ! زیارت کنم.
----

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
۱- اگر فروش نرم افزار کرک شده ویا کسب در آمد ازش دزدی نیست بفرمایید اسمش چیه؟
لطفاً نظر وکیلتون رو هم برای بنده ایمیل کنید

۲-اینکه بگیم عملی دزدیه دلیل نمیشه به شما توهینی شده باشه و شما به خودت بگیری
واقعیت توهین نیست
توهین تعریف قانونی داره که فکر کنم بازم وکیلتون می تونه بهتر در این مورد سخن بگه

۳-بر فرض شما در گزینه نظر سنجیتون قوانین سایت رو نقض نکردید ( وقتی سایتی داره می گه ما کپی رایت رو رعایت می کنیم و کاربران هم باید رعایت کنند ) شما کاربران رو در مورد این قضیه مورد سئوال قرار دادید ( بازم می گم تا اینجا هیچی )
مشکل اصلی اینجاست که شما در متن تاپیک استفاده از کرک رو برای گسترش لینوکس و زیاد شدن کاربراش توجیه کردید ( اصلا با اینکه استدلالتون غلط هست یا درست هم کاری ندارم ) شما قوانین سایت رو رعایت نکردید
نقل‌قول
۱۳. انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به نحوی قوانین کپی رایت را زیر پا بگذارد معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوان‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. از مواردی که در شمول این بند قرار گیرند می‌توان به بکارگیری warez، توصیه به استفاده از crackها، مباحث مربوط به crack، خرابکاری و نفوذ، تبلیغ یا انتشار غیر قانونی نرم‌افزار، کتب و موارد مشابه.

۱۴. انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به هر نحوی کاربران را به استفاده از نرم‌افزارهای غیرآزاد، مایل نماید معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوان‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. مسلما انواع مقایسه بین نرم‌افزارهای آزاد و غیرآزاد شامل این بند نمیشود.

قوانینی که شما نقض کردید
۱- شما همه گیر شدن نرم افزار آزاد به کمک استفاده از نرم افزار غیر آزاد رو دارید توجیه می کنید ( بحث و گفتگو و مقایسه نمی کنید بلکه دارید از این ایده دفاع می کنید )
که میشه این قسمت ؛ انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به هر نحوی کاربران را به استفاده از نرم‌افزارهای غیرآزاد، مایل نماید معذور است ؛

۲-شما دارید تشویق می کنید که چون تو جامعه ی ما کپی رایت رعایت نمیشه ما هم می تونیم از این راه استفاده کنیم و درآمد کسب کنیم و توصیه به استفاده از کرک کردید ( حتی نه برای استفاده شخصی ، بلکه کسب درآمد ) و همچنین برای انتشار غیر قانونی نرم افزار هم تبلیغ کردید
 :توصیه به استفاده از crackها، مباحث مربوط به crack، خرابکاری و نفوذ، تبلیغ یا انتشار غیر قانونی نرم‌افزار، کتب و موارد مشابه:

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
من هم با حرفها دوستمون کرگدن کاملا موافقم.
تبلیغ استفاده از نرم‌افزارهای کرک شده مخالف قوانین فروم هست.

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
پاسخ به: نظر سنجی: با مخلوط متن باز و بسته موا
« پاسخ #58 : 22 خرداد 1389، 01:42 ب‌ظ »
سلام به همه.

من با عنوان و متن این تاپیک کلا مخالف و با صحبتهای کرگدن موافقم.

نظر خودم هم اینه که هر کسی دوست داره کرک شده استفاده کنه بره از ویندوز استفاده کنه.

هر کس هم میخواد لینوکسی باشه ، باید حداقلش یک دیدگاه لینوکسی رو داشته باشه.دو کلمه ی لینوکس و کرک اصلا به هم نمیخورن.

نمیشه دو تا چیزی که کامل در خلاف جهت هم هستند رو هم سو کرد.

به جای اینکه بیایم از نرم افزارهای کرک شده رو بیاریم تو لینوکس باید به فکر گسترش فرهنگ لینوکس و گسترش و سرمایه گذاری در زمینه ی نرم افزارهاش باشیم

تا اگر کمبودی هم هست برطرف بشه نه اینکه بیایم مشکل رو پاک کنیم و یه راه حل مخالف با ساختار براش ارائه بدیم.

موفق باشید.
« آخرین ویرایش: 22 خرداد 1389، 01:49 ب‌ظ توسط امیـر وارسـته »

• High Sr. Member
  • *
کرگدن زیبای عزیز
من ( و البته وکیلم ) به

نقل‌قول
واقعا دارید به استالمن فحش میدید. شما اصلا چرا لینوکسی شدید

و

نقل‌قول
خیانت بزرگی به گنو و حتی لینوکس میکنی

و

نقل‌قول
شما دارید از محصولات کرک شده استفاده می کنید که یعنی دزدی

و

نقل‌قول
خودتان یک تیم تشکیل دهید و به سرقت دست بزنید

و

نقل‌قول
واقعا مدتی است که با دیدن یک سری از پست ها در این انجمن به این نتیجه رسیده ام که هستند تعدادی از کاربران تازه وارد و تازه کار و کهنه کار و مدعی که نه تنها از لینوکس چیزی نمی دانند که از اخلاقیات و ادب و فرهنگ و احترام به قانون هم بویی نبرده اند و عجب که بر موضع باطل خود اصرار می کنند.

می گم توهین مستقیم و به :

نقل‌قول
شما استعداد رییس جمهور شدن رو داری شک نکن تو این قضیه حرفات شبیه یکی مثل خودت هست.

و

نقل‌قول
همین الان اگر خود شما و امثال شما یک برنامه که چه عرض کنم کاور سی دی طراحی کنید خود را ۳۰۰ سال صاحب آن می دانید تا جای ممکن به دنبال منافع مادی اش می دوید و اگر کسی آن را کپی کند دمار از روزگارش درمی آورید.

(پشتیبان همه متون رو دارم بطور قانونی تا بعدا یه دفعه غیب نشن!)

می گم افترا و البته این ها فقط مربوط به یک صفحه هست! ولی این اصلا چیز مهمی نیست! شما در یک بحث شرکت کردید و حق دارید احساسات خودتون رو عنوان کنید. خصوصا که بسیاری از دوستان ( مثل لینوکس روو ) میانگین سنی بسیار بسیار پایینی دارند و این کاملا برای من ارزشمنده که حتی احساسات یک جوانتر رو بدونم.

نرم افزار کرک شده مطابق با نظریه آیات عظام برای استفاده بلا مانع می باشند ( لطفا این رو نظر من یا تشویق این مطلب تلقی نکنید! بابا بخدا گناهه نرین استفاده کنین بده ! زشته ! خوب نیست! - این هم نظر من که برای کسی سوء تفاهم نشه -) این قانون حاکم بر این کشور هست! غلطه ؟ (منم میگم غلطه!) آقا وکیل توی مجلس داری برو عوضش کن! ولی افترای دزدی حق نداری به کسی بزنی! به همین راحتی!
دوست من ، من آدمی هستم که 40000000 تومان هزینه می کنم فقط برای اینکه سر یک کلاس یک هفته ائی برم و یاد بگیرم! ( این کار رو کردم). شک نکن قبل از اینکه هر اظهار نظری کنم اول با یک وکیل مشورت کردم. من سنم یخورده از غالب دوستان زیادتره و می دونم چی باید بگم و چی نباید بگم ( حتی وقتی شوخی می کنم).

اولا من نه چیزی رو توجیه کردم و نه چیزی رو دفاع! من فقط در حال بررسی امکان اقتصادی بودن یک طرح سئوال می کنم و پاسخ های دوستان رو با دلیل ضعیف و قوی می کنم! این دقیقا همون بحث مقایسه رو در بر می گیره.
لطفا دقت کن ! من به هیچ وجه توصیه به استفاده از کرک نکردم و یا توصیه به اینکه تشریف ببرید از این راه کسب درامد کنید! حتی در هیچ کجا درباره اینکه به کسی بگویم که کسب درامد از این راه خوبه هم در پست های من برخورد نمی کنید! در هر دو پست من بطور میانگین در یکی از اونها می خونید: " این فقط یک نظرسنجی هست"  یعنی من نظری را در اینباره ندارم!

از نظر قانونی سئوال ها جنبه توصیه ندارند.
با این همه من با هیچ کدام اینها مشکل ندارم. نظر شما محترمه! هرچند من شخصا دوست نداشته باشم آنرا بپذیرم! ولی اینکه یکی پیدا می شه هر دو روزی یک اخطار برای من می فرسته به عنوان کار عملی ، گاهی اونقدر روی اعصابم راه می ره که باور نکنی حاضر بشم برای جواب دادن بهش چقدر وقت و زمان هزینه کنم.
حالا دیگه خودم داوطلب شدم اخطارها عملی بشن. می خوام ببینم این اخطارها فقط تهدید هستن یا صاحبشون این محبت رو می کنه که ته این اخطارها رو هم به من نشون بده!
امروز از اون روزهاست که من واقعا لوده شدم تا معنای لودگی رو به هر کی هر جور می پسنده نشون بدم! هر کی هر مدلشو دوست داره اعلام کنه تا با هم بی پرده صحبت کنیم.
جناب لیمیون عزیز!
بی صبرانه منتظر عکس العمل شما دوست گرامی هم هستم تا در این مورد خاص با هم در مکانی که قانون تعریف مشخص داشته باشه صحبت کنیم  و. نه در یک فروم با میانگین سنی 8 سال.
حاضرم سرمو بدم ولی کسی تهدیدم نکنه!  ;D

دوستان دیگه هم محبت کنن فعلا نظراتشون رو نگه دارن تا لیمیون عزیز تصمیمش رو بگیره. ممکنه بخواد تاپیک رو قفل کنه و دیگه ادامه دانش بی مورد باشه. پس لطفا یکمی صبر از خودتون نشون بدید تا لیمیون عزیز هنرشو رو کنه.
ممنونم

----