لومیون عزیز!
کم کم داری موفق می شی اونقدر خستم کنی که عکس العمل های نا معقول ببینی!
باور کن من وقتی جدی حرف می زنم خیلی جدی حرف می زنم! همونطور که وقتی شوخی می کنم خیلی شوخی می کنم:
این اخطار شما دقیقا با کدوم بند از قوانینی که من قبول کردم منافات داره ؟ اگر قوانین بروز رسانی شده لطفا اعلام کنید چون من معمولا رسیدم به جائی که روزی دو دفعه بخاطر بیسوادی و بی نزاکتی بعضی دوستان مجبور می شم قوانین رو بخونم و کم کم دارم حفظشون می شم!
خسته شدم بابا از این اخطارهای چپ و راست! این هم قوانین مربوط به کپی رایت همین فروم در تاریخ همین امروز:
. شما توافق میکنید که در طول مدت استفاده از این انجمن، هیچگونه ارسال کذب، افتراآمیز، ناصحیح، توهین آمیز، مبتذل، منافی ادب و عفت عمومی، منفور، آزار دهنده، موهن، کفرآمیز، جنسی، تهدید آمیز، آشکار کننده مسائل شخصی و خصوصی زندگی افراد و یا به نحوی مخالف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران نخواهید داشت.
. شما توافق میکنید که هیچگونه ارسال ناقض قوانین حق نشر و طبع (Copyright) بدون اجازه رسمی از صاحبان آن حق نخواهید داشت.
ارسال هرزنامه، انبوهارسال، تبلیغات، نامههای زنجیروار، طرح و برنامههای شرکتهای هرمی و درخواستهای نامربوط و نامعقول نیز در این انجمنها ممنوع است.
. انجمنهای اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به نحوی قوانین کپی رایت را زیر پا بگذارد معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوانهایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ میداند. از مواردی که در شمول این بند قرار گیرند میتوان به بکارگیری warez، توصیه به استفاده از crackها، مباحث مربوط به crack، خرابکاری و نفوذ، تبلیغ یا انتشار غیر قانونی نرمافزار، کتب و موارد مشابه.
. انجمنهای اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به هر نحوی کاربران را به استفاده از نرمافزارهای غیرآزاد، مایل نماید معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوانهایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ میداند. مسلما انواع مقایسه بین نرمافزارهای آزاد و غیرآزاد شامل این بند نمیشود.
چیز دیگری هم هست که من ندیده باشم؟
اگر دوست دارید یک وکیل حقوقی بگیرم در این باره به شما مشاوره بده و یا مجددا آنرا بخوانید و یا کمینه بار حقوقی آنرا از کسی که می داند بپرسید!
در این نظر سنجی مطابق نظر یک وکیل حقوقی (خواستی فاکست رو بده تا نظر رسمی ایشون رو با مهر رسمی حقوقی شرکت نفت برای شما فاکس کنم):
توی این نظر سنجی به من دزد لقب داده شده ، بیسواد لقب داده شدم ، ..... یه بار بخونش خودت می فهمی افترا و توهین یعنی چی! ولشون کردی به من اخطار می دی؟ دستت درد نکنه!
ولی من که به کسی توهین نکردم؟ افترا نزدم؟ ....؟ لطفا یه بار به دقت بخون همشو!
ارسال ناقض قوانین حق و نشر رو هم نمی تونی به نظر سنجی من نسبت بدی: یا محبت کن قوانین حق و نشر رو بخون و یا دقیقا مشخص کن این ارسال من کدام بند از حقوق حق و نشر رو زیر پا گذاشته! حتی به سبک اروپائی و رویاییش!
جزء درخواست های نامعقول هم که به حساب نمیاد! اینکه بپرسید "نظر شما در رابطه با این مساله چیه " که ایشالا درخواست نامعقولی به نظر شما نیست؟ یا تعریف دقیقی از عقل و درخواست های عاقلانه بلد نیستید؟ این دو تعریف کاملا در قوانین جزائی ایران تعریف شدند و می تونید اونها رو در قوانین پیدا کنید!
می رسیم به بند مورد علاقه شما : کلمه بگذارد استفاده فرمودید ، این نظر سنجی بخودی خود و بدون اقداماتی در آینده به هیچ وجه کپی رایت را زیر پا نمی گذارد! بخاطر اینکه اصولا درباره چیزی توضیح نمی دهد! سئوالی هست که سئوالات هم ناقض حقوق کپی رایت و کپی نرایت نیستند! علاقمند هستید درباره آن در قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران تحقیق نمایید! حتی جزء مباحث بکارگیری وارز یا مباحث مربوط به کرک هم به حساب نمیاد به این دلیل که جنبه سئوالی آن کاملا به مخاطب آشکار و تفهیم می شه!
و هم اینکه احتمالا باید بتونید درک کنید که این نظرسنجی به دلایل قانونی قابل اثبات ، کسی رو متمایل به استفاده از چیزی نمی کنه! و یا شاید لازمه کمی ادبیات زبان فارسی تون رو قوی کنید تا مفهوم افعال آینده و حاضر رو درک کنید!
حالا محبت کن و از همه اختیارات قانونیت استفاده کن و اون اخطار خوشگلتو عملی کن تا درباره باقیش بعدا و در جائی که از قانون و حق طبع و نشر و حق و مالکیت متخصص وجود داره با هم صحبت کنیم!
واقعا دلم می خواد یه سفر تفریحی بیام تهران و خصوصا شما دوستان گرامی رو هم توی تهران ! زیارت کنم.