انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

قرار دادن نرم افزارهای کپی رایت دار مانند محصولات ادوبی کاربری لینوکس را برای شما؟

بسیار راحت تر می کند!
راحت تر می کند!
ای بدک نیست!
خوب نیست!

نویسنده موضوع: نظر سنجی: با مخلوط متن باز و بسته موافقید؟  (دفعات بازدید: 24769 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
کرگدن زیبا سلام
اینا که گفتی یعنی چه؟ :
نقل‌قول
ولی می فهمید تبلیغ دزدی یعنی چی؟
شما می فهمید قانون یعنی چی؟
دنیا ایران نیست که هر کاری خواستید بکنید
باور کن من بیرون ایران از این بدترش رو هم کردم ;D
اینا رو که خودشونم انجام میدن!
عصبانی نشو ! صحبت پول و لینوکسه نه گنو/لینوکس
شما بعدا بیا کاربرا رو به راه راست هدایت کن ;) اصلا می خوای یه تبلیغ میذاریم توش همه روزای یکشنبه بیان تو کانال شما براشون برای رفتن به راه راست وعظ کن! بخدا من مشکلی ندارم!
حالا فعلا فقط یه نظرسنجی سادست! جوگیر نشو کرگدن جان!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
کرگدن زیبا سلام
اینا که گفتی یعنی چه؟ :
نقل‌قول
ولی می فهمید تبلیغ دزدی یعنی چی؟
شما می فهمید قانون یعنی چی؟
دنیا ایران نیست که هر کاری خواستید بکنید
باور کن من بیرون ایران از این بدترش رو هم کردم ;D
اینا رو که خودشونم انجام میدن!
عصبانی نشو ! صحبت پول و لینوکسه نه گنو/لینوکس
شما بعدا بیا کاربرا رو به راه راست هدایت کن ;) اصلا می خوای یه تبلیغ میذاریم توش همه روزای یکشنبه بیان تو کانال شما براشون برای رفتن به راه راست وعظ کن! بخدا من مشکلی ندارم!
حالا فعلا فقط یه نظرسنجی سادست! جوگیر نشو کرگدن جان!

اینکه کی چی کار انجام می ده به خودش مربوطه
هزران نفر هم تو دنیا قتل و غارت می کنن

نرم افزار کرک یعنی دزدی
پول در آوردن از این روش یعنی دزدی
پیشرفت و همگانی شدن از این راه یعنی دزدی

اصلاً  قضیه پیچیده ای نیست

فلسفه آزاد با کدک ها به این راحتی کنار نمیاد بد شما حرف کرک می زنید؟

من نمی خوام کسی رو به راه راست هدایت کنم هر کسی می تونه هر جور دوست داره زندگی کنه

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
++++1  کرگدن.
الان حرف ما هم یه ساعته همینه...
جناب شما که هیچ چیز استالمن رو ( که واقعا هم شخصیت بزرگی هست ) قبول ندارید چرا نام کاربریتون اینه؟ واقعا دارید به استالمن فحش میدید. شما اصلا چرا لینوکسی شدید؟
شما اصلا نیاز نیست که لینوکس رو رواج بدید. لینوکس دو تا دوست مثل شما داشته باشه دشمن برای چشه؟
اصلا شما همچین کاری نمیتونید بکنید برادر... طرف مگه مرض داره پلتفورم اصلی نرم افزار رو ول کنه بیاد روی لینوکس باهاش کار کنه؟ در حالی که مصلما روی لینوکس به خوبی خود ویندوز کار نمیکنن نرم افزارها...

مطمئن باش اگه اینکار خوب بود خیلی ها برای گسترشش این کارو میکردن. ](*,) نکن این کارو. ( البته اگر بتونی ) خیانت بزرگی به گنو و حتی لینوکس میکنی... همین. دیگه من حرفی ندارم تو این تاپیک بزنم. تصمیم گیری با خودتون. موفق باشید.
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
ادامه پست قبل

من نمی خوام کسی رو به راه راست هدایت کنم هر کسی می تونه هر جور دوست داره زندگی کنه
شما حق ندارید قوانین محیطی که توش هستید رو نا دیده بگیرید و آزادی کاربران دیگه رو محدود کنید

شما حق ندارید وقتی عضو انجمنی میشید قوانین اون رو نادیده بگیرید و هر رفتاری که دوست داشتید انجام بدید
شما بند ۱۳ و ۱۴ قوانین رو ببنید
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,242.0.html
در غالب یک نظر سنجی دارید استفاده از نرم افزار های کرک شده  رو توجیه می کنید که با قوانین سایت در تضاد هست

از ناظران درخواست دارم رسیدگی کنند

• High Sr. Member
  • *
بکارگیری warez، توصیه به استفاده از crackها، مباحث مربوط به crack، خرابکاری و نفوذ، تبلیغ یا انتشار غیر قانونی نرم‌افزار، کتب و موارد مشابه.

مسلما انواع مقایسه بین نرم‌افزارهای آزاد و غیرآزاد شامل این بند نمیشود.

ببخشید من کی رو به استفاده از کرک تشویق کردم؟  ???

تفسیر به رای نکنید لطفا. این یک نظر سنجی هست که میتونید بگید خوبه یا بده ! فقط همین!  ;D

من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----

• High Sr. Member
  • *
مسعود جان عزیز

اتفاقا فکر می کنم اسم انتخابی بسیار با مسماست! و مخاطب رو به فکر کردن وادار می کنه! دلیل فلسفی انتخاب این اسم رو هم قبلا توضیح دادم.
من اصلا ادعا نکردم می تونم این کار رو بکنم! من فقط دارم نظرسنجی می کنم! پول این کار رو می کنه نه من! من فقط نگهبان دروازم! :D
خوب البته شما هم یه زمانی احتمالا از نرم افزار Wine استفاده کردی! نکردی؟ چرا نرم افزار رو روی پلتفرمی که مال خودش نبوده استفاده کردی؟
خیانت؟ من ؟ اصلا این بحث این حرف ها نیست! بقول قدیمی ها هنوز نه به داره و نه به باره! فقط می خوام نظر دوستان رو بدونم و اگر درست فهمیده باشم نظر شما مخالف هست و کرگدن کاملا با نظر من موافق ;)
----

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
بکارگیری warez، توصیه به استفاده از crackها، مباحث مربوط به crack، خرابکاری و نفوذ، تبلیغ یا انتشار غیر قانونی نرم‌افزار، کتب و موارد مشابه.

مسلما انواع مقایسه بین نرم‌افزارهای آزاد و غیرآزاد شامل این بند نمیشود.

ببخشید من کی رو به استفاده از کرک تشویق کردم؟  ???

تفسیر به رای نکنید لطفا. این یک نظر سنجی هست که میتونید بگید خوبه یا بده ! فقط همین!  ;D

نقل‌قول
۱۳. انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به نحوی قوانین کپی رایت را زیر پا بگذارد معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوان‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. از مواردی که در شمول این بند قرار گیرند می‌توان به بکارگیری warez، توصیه به استفاده از crackها، مباحث مربوط به crack، خرابکاری و نفوذ، تبلیغ یا انتشار غیر قانونی نرم‌افزار، کتب و موارد مشابه.

۱۴. انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به هر نحوی کاربران را به استفاده از نرم‌افزارهای غیرآزاد، مایل نماید معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوان‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. مسلما انواع مقایسه بین نرم‌افزارهای آزاد و غیرآزاد شامل این بند نمیشود.

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
مسعود جان عزیز

اتفاقا فکر می کنم اسم انتخابی بسیار با مسماست! و مخاطب رو به فکر کردن وادار می کنه! دلیل فلسفی انتخاب این اسم رو هم قبلا توضیح دادم.
من اصلا ادعا نکردم می تونم این کار رو بکنم! من فقط دارم نظرسنجی می کنم! پول این کار رو می کنه نه من! من فقط نگهبان دروازم! :D
خوب البته شما هم یه زمانی احتمالا از نرم افزار Wine استفاده کردی! نکردی؟ چرا نرم افزار رو روی پلتفرمی که مال خودش نبوده استفاده کردی؟
خیانت؟ من ؟ اصلا این بحث این حرف ها نیست! بقول قدیمی ها هنوز نه به داره و نه به باره! فقط می خوام نظر دوستان رو بدونم و اگر درست فهمیده باشم نظر شما مخالف هست و کرگدن کاملا با نظر من موافق ;)

در مورد wine هم می تونید یک تاپیک باز کنید تا در موردش صحبت کنیم

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
نقل‌قول

نه جناب استالمن عزیز!!!!!! من اصلا از wine استفاده نکردم. میدونید چرا؟ چون کلا دزدی مخالفم. حتی یک بار هم نرم افزار ویندوزی نصب نکردم. چون با اپن سورس عشق میکنم. چون پیشرفتش رو که میبینم کیف میکنم.

شما بر فرض که این کار رو بکنید و تعداد زیادی کاربر جذب کنید. اونوقت دیگه نرم افزارهای اپن سورس پیشرفتشون تحت تاثیر قرار میگیره. ( اگه منظورمو نمیفهمید بیشتر توضیح میدم ) برای این من میگم خیانت. نه بخاطر فلسفه و....
شما میگی هنوز نه به باره نه به داره و.... ولی من سعی دارم عواقب این کار رو در دراز مدت برای شما ترسیم کنم.

بله من 100 درصد مخالفم. ولی نمیدونم شما چرا فکر کردی کرگدن با شما موافقه!!!؟؟؟
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

• High Sr. Member
  • *
خوب کرگدن عزیز که همیشه به من لطف داره و یار و مشوق من هست و همیشه از من دفاع می کنه.
باور کنید یه گنجشک نمی تونه شمس العماره رو به ..... بکشه! آنچه در ایران درباره نرم افزارهای کپی رایت دار اتفاق افتاد ( و همینطور توی 5 کشور دیگه که در اونها چین با جمعیت زیادش از همه مهمتر هست) نشون میده که تغییرات در اینجا خیلی روی اتفاقات جاهای دیگه تاثیر گذار نیست.
ما توی یه جزیره متروکه زندگی می کنیم :(
----

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
خوب کرگدن عزیز که همیشه به من لطف داره و یار و مشوق من هست و همیشه از من دفاع می کنه.
باور کنید یه گنجشک نمی تونه شمس العماره رو به ..... بکشه! آنچه در ایران درباره نرم افزارهای کپی رایت دار اتفاق افتاد ( و همینطور توی 5 کشور دیگه که در اونها چین با جمعیت زیادش از همه مهمتر هست) نشون میده که تغییرات در اینجا خیلی روی اتفاقات جاهای دیگه تاثیر گذار نیست.
ما توی یه جزیره متروکه زندگی می کنیم :(

وقتی دید اکثر استفاده کننده ها از نرم افزار ها به سمت کرک کردن و.... استفاده های کم هزینه بره توسعه نرم افزار در اون کشور غیر منطقی و اشتباه میشه.
همینطور که الان شده و شرکت ها نمی دونن تولید نرم افزار چقدر هزینه داره و وقتی می خوان هزینه کنن در دنیای دیگه ای هستن
برای مثال محصولاتی که نمونه خارجیش بیشتر از ۵۰۰ میلیون تا میلیارد ها قیمت داره  رو حاضر نیستن با ۱۰۰ میلیون انجام بدن ( و معمولاً چند بار با قیمت ۲۰ میلیون با شکست انجام می دن و در کل همون حدود میشه :)

در مورد نرم افزار های کپی رایت دار
حتی ماکروسافت و شرکت های بزرگ برای کمک به مصرف کننده قیمت محصولاتش رو خیلی پایین تر میاره (برای کشور هایی که سرانه درآمدشون پایین هست )

حالا اگر شما به جای اینکه با استفاده از محصولات کرک شده بیاید لینوکس رو فراگیر کنید به توسعه نرم افزار های آزاد کمک کنید بسیار بهتر هست
من  در مورد اینکه شما یا فرد دیگه ای کرک استفاده کنه یا نکنه هیچ صحبتی ندارم و به من مربوط نمیشه :) ولی وقتی این رو مطرح کنید و به طور محصول هم بخواید بدید
این مشکلات رو داره:

-شما طبق قوانین نمی تونید محصول شرکت دیگه رو بدون اجازه و یا خرید لایسنس در محصول خودتون بذارید ( این حتی در مورد بعضی از محصولات آزاد هم صادق هست )
-شما دارید از محصولات کرک شده استفاده می کنید که یعنی دزدی و مطمئن باشید با این گونه گسترش دادن یک محصول به قول شما نمیشه زمانی کاربرانش رو به راه راست دعوت کرد :) چون فلسفه جذبتون درست نبوده

بحث قوانین انجمن هم چیز دیگه ای هست :) که باید رعایت بشه

در مورد wine هم
wine استفاده های بسیار زیادی داره
۱- برای برنامه نویس هایی که برای چند پلتفرم محصول تولید می کنن و می خوان یه تست سریعی از محصولشون بکنن ( در حالی که در لینوکس دارن تولیدش می کنن )
۲- استفاده از برنامه هایی که معادل لینوکسی ندارن یا به هر دلیلی می خواید ازش استفاده کنید که نسخه لینوکسی نداره
۳- برای شرکت هایی که می خوان محصولاتشون تو لینوکس اجرا بشه و ایجاد نسخه لینوکسی مستقل براشون فعلاً زمانبر هست (  حتی ممکنه محصولشون هم آزاد باشه )

در همه این موارد شخص استفاده کننده هست که قوانین رو رعایت می کنه و از محصولات قانونی ویا غیر قانونی استفاده می کنه و مسئولیتش با شخص هست
اینکه از این ابزار برای برنامه های کرک شده استفاده بشه مشکل این ابزار نیست :)
شما می تونید فقط از محصولات آزاد- مجانی - و یا با پرداخت هزینه از wine استفاده کنید :)

• High Sr. Member
  • *
کرگدن زیبا
بازم از حمایتتون ممنونم. اینکه به من می آموزید واقعا حمایت بزرگی هست! البته من به هیچ وجه منکر حرف های شما نیستم و غالب حرف های شما رو قبول دارم. ولی منکر واقعیت های کشور خودمون هم نشید! من بیشتر از اینکه هوادار باز یا بسته بودن و یا حتی آزادی در دنیاهای مجازی یا فیزیکیش باشم تاجرم!
از نظر من شرایط وجود وضعیت بسیار مناسبی برای فعالیت های تجاری هست و واقعیت اینه که در کشور ما مردم ما استفاده از نرم افزارها رو - حتی کرک شده - دزدی نمی دونن! من به حسن اخلاق شما احترام می ذارم و می تونم احساسات شما رو کاملا درک کنم ولی لطفا از دیدگاه بازار به مسئله نگاه کنید: الان با شرایط موجود لینوکس توجیه اقتصادی در کشور ما نداره! ( کاری به شخص شما ندارم) این واقعیت بازار هست که جامعه ما به بیماری استفاده از نرم افزار های کپی رایت دار مبتلاست و مطمئن باشید حتی با قبول قوانین کپی رایت از طرف دولت این مسئله در کوتاه مدت در کشور ما حالت اصولی نمی گیره!
از طرف دیگر میانگین سنی کاربران رایانه در کشور ما هم بسیار پایین هست و عموما قشری کاربر رایانه هستند که از پس مخارج خودشان هم بر نمی آیند! شرکت ها و ادارات هم مشکلات خود را بطور خصوصی مرتفع می کنند و بازار مشخصی برای آنها نمی توان قائل شد.
ولی در این شرایط من این نوع طرح ها رو فرصت های طلائی می بینم از نوع فرصت هائی که مایکروسافت یا ادوبی ساز هستند و شما هم می دانید که این حرف من بی راه نیست.
تجارت خوب و بد شناس نیست ! سود شناس هست. من می خوام بررسی کنم که سرمایه گزاری توی این زمینه توجیه بازگشتی داره یا نه! به هر جهت نباید منکر این مطلب باشید که توجیه اقتصادی طرح ها حتی غیر اخلاقی ، تنها عامل پیدایش و توانمند شدن شرکت های تجاری هستند!
من واقعا زمینه های کاری نرم افزارهای باز متن رو اینگونه نمی شناسم که بتوان در آنها ( در ایران ) سرمایه گزاری نمود و انتظار بازگشت سرمایه داشت! اگر سراغ دارید لطفا با من به اشتراک بگذارید! مطمئن باشید توجیه داشته باشه من توان و علاقه حرکت به سمت آنها را دارم ;)
 من فکر می کنم ( و فعلا فقط در حال پرسیدن نظر دوستان در اینباره هستم) که این فرصتی است که از یک سو بازگشت خوبی برای سرمایه گزار داره و از سوی دیگر به هر جهت با زیاد شدن کاربر فرصت معرفی اخلاقیات گنو و نرم فزارهای آزاد هم بهتر و ساده تر ایجاد خواهد شد! این واقعا از محاسن جانبی چنین طرح هائی هست که مثلا اگر بتوان سه میلیون کاربر آشنا به لینوکس ایجاد نمود - که از این طریق با این نرم افزار آشنا شده باشند -  به هر حال هم میدان بزرگتری برای ارائه نظرات آزادی طلبانه در میان آنها پیدا خواهد شد و هم در هر صورتی بزودی تعدادی از آنها به سمت نرم افزارهای آزاد کشیده خواهند شد - و بعد به آنچیزی که به این مسیر آورده شان فحش خواهند داد! - .
شما غیر از این فکر می کنید؟
----

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
لینوکس! نرم افزار کرک شده! عجب تاپیک پرباری.
شما پارازیت منفی رو بنداز  :D
دوم این یه نظر سنجیه اگه بیخود بود یه تیم بزرگ نمیومدند روش سرمایه گذاری کنن و سعی کنن که لیندوز رو راه بندازند ( مربوط به گذشته نه چندان دور ) درسته با شکست مواجه شدند ولی مطمئنا هم یه همچین پروژه ای بدون فکر راه اندازی نشده بوده
هرکسی بیاد نظر بده  
به دور از تعصب ....
خب من حرفم تموم شد LinuxRevo  بیا ادامه پارازیتت رو بنداز  :D

روژه لیندوز شکست خورد با این که یه فکری پشتش بوده؟!!!!!!!!!!!
این نظر سنجی خلاف مقررات انجمن است البته از ایجاد کننده آن هم انتظاری بیش از این نمی رفت.
« آخرین ویرایش: 24 خرداد 1389، 01:27 ق‌ظ توسط LinuxRevo »
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
استاد بزرگ! ریچارد استالمن بزرگ!!!!

شما هنوز مفهوم متن باز (منبع باز) و متن بسته (منبع بسته) و کرک رو از هم تشخیص نمی دهید؟؟‌ متن بسته با کرک شده هیچ قرابتی ندارد جز برای دزدان آثار معنوی که البته به لطف تربیت و فرهنگ اجتماعی ایرانیان واژه بسیار ناآشنایی است (مالکیت معنوی)

لینوکس متن باز نقطه مقابل متن بسته است و البته برای این مخالفت نرم افزارهای متن بسته را ندزدید و کرک نکرد بلکه برای آن معادل هایی ساخت که به خوبی با نرم افزار متن بسته مشابه برابری و رقابت می کند. شما که چنین نظر سنجی (مخالف با مقررات انجمن) را ایجاد کرده اید و دوستان شما هم که مدعی هستند فکر پشت اینگونه ایده ها هست چرا خودتان یک تیم تشکیل نمی دهید و به سرقت دست نمی زنید؟؟ همین الان اگر خود شما و امثال شما یک برنامه که چه عرض کنم کاور سی دی طراحی کنید خود را ۳۰۰ سال صاحب آن می دانید تا جای ممکن به دنبال منافع مادی اش می دوید و اگر کسی آن را کپی کند دمار از روزگارش درمی آورید. حالا برای ترقی و همه گیر شدن لینوکس پیشنهاد ساخت یک نسخه بر پایه سرقت آثار معنوی را ارایه می کنید؟

واقعا مدتی است که با دیدن یک سری از پست ها در این انجمن به این نتیجه رسیده ام که هستند تعدادی از کاربران تازه وارد و تازه کار و کهنه کار و مدعی که نه تنها از لینوکس چیزی نمی دانند که از اخلاقیات و ادب و فرهنگ و احترام به قانون هم بویی نبرده اند و عجب که بر موضع باطل خود اصرار می کنند.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

• High Sr. Member
  • *
پاسخ به: نظر سنجی: با مخلوط متن باز و بسته موا
« پاسخ #44 : 21 خرداد 1389، 04:01 ق‌ظ »
 دوست عزیز! از شما بدلیل واژه استاد ممنونم! اما من صندلی دانشگاه ندیده ام و استاد نیستم! مهربانی شما را با تمام مهربانی خود پاسخ می دهم! من از فرهنگ سرشار شما بسیار سپاسگزارم!
بروی چشم ! سعی می کنم حتی به روی گل روی شما هم که شده یک نمایه سی دی ایجاد کنم که "کپی نرایت" داشته باشه! امیدوارم این کمی به آرامش شما کمک کرده باشه! \\:D/
خاطر آسوده باشید حتی پروژه های شکست خورده هم تفکر خوبی در پشت خود دارند! نمی شود کسی وقت و سرمایه اش را خرج کند بدون هیچ تفکری! ولی به امید خدا وارد زندگی که شدید متوجه خواهید شد که نود درصد تلاش ها به شکست می انجامد و فقط ده درصد آنها موفقیت به همراه دارند. این جنس وجودی زندگی هست ;)
 اینجا ما همگی به پژواک روحی ( برابر سازی کردم برای واژه آثار معنوی) احترام می گذاریم و نظر سنجی ما فقط یک نظرسنجی است!
فکر کنم شما در نظر سنجی ما گزینه سوم را انتخاب می کنید!
راستی: ریچارد استالمن بزرگ! در آخرش فقط یک علامت تعجب دارد. فکر کنم شما به خاطر احساسات زیاد شمارگان آنها را ناخواسته زیاد نموده اید! و شاید بهتر باشد بجای واژه عربی موضع الباطل از واژه پارسی پایگاه اشتباه استفاده کنید!
از گرانسنگ هم گامی شما سپاسگزارم!
« آخرین ویرایش: 21 خرداد 1389، 04:05 ق‌ظ توسط ریچارد استالمن بزرگ! »
----