انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

قرار دادن نرم افزارهای کپی رایت دار مانند محصولات ادوبی کاربری لینوکس را برای شما؟

بسیار راحت تر می کند!
راحت تر می کند!
ای بدک نیست!
خوب نیست!

نویسنده موضوع: نظر سنجی: با مخلوط متن باز و بسته موافقید؟  (دفعات بازدید: 24762 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
  • LINUX is My life
دوستان سلام بازم منم ;D

به دلایل زیر:

۱) این اوبونتو(و در کل لینوکس) تا زمانی که مثل ویندوز User friendly  نشه(البته اخیرا خیلی داره بهتر میشه)

۲) تا زمانی که برای نصب مودم(توی ایران) باید هی اینور و اونور بپری آخرشم مودم Dial-up ت نصب نشه

۳) زبان محلی نداشته باشه

۴) نرمافزارهای معادل مشابه ویندوزی نداشته باشه!!!

فقط منو چندتا دیگه ی رشته کامپیوتر و IT (و چندتا که ۲۴ ساعت توی کامپیوترن و همش دارن میچرخن توی این کامپیوتر تا یه چیز جدید یاد بگیرن ، ببخشید جسارت نشه ها) از لینوکس و حالا مثلا اوبونتو و نرم افزارهای آزاد استفاده میکنیم

eMan جان راست میگه که تا زمانی که نخوایم برای فوتوشاپ نزدیک 780 دلار و برای 3dsMax نزدیک 4700 دلار هزینه کنیم ، مردم به طرف نرم افزار های آزاد نمیرن آقا جان نمیرن( ](*,) ](*,))
ملت حاضرن روی یه کامپیوتر عهد دقیانوس یه وین XP نصب کنن و با حدود 10 دیقه ای بوتش صبر کنن ولی حاضر نیشتن بیان طرف لینوکس

البته این رو هم بگم که تقصیر من و شمایی که میتونیم یاد بدیم هم ، هست چون مثلا یه فردی که تازه میخواد کامپیوتر بگیره راست میره دم یه کامپیوتری میگه یه کامپیوتر میخوام اونم با یه وین XP یا ۷ بهش میده و میره
بعد ۱ سال که یارو کار کرد حالا شما بیا بگو نرم افزار آزاد (اگه باهات بحث نکنه بهت میخنده، اینو خیلی تجربه کردم که میگم).
خوب حالا چرا از خودمون هزینه نکنیم؟
مثلا برای نشر نرم افزار آزاد دیسک ها اوبونتو( یا هر توزیع دیگه لینوکس رو) رایگان بدیم دست ملت.

این قسمت حائز اهمیته چون اگه یه راهنمای درست نصب روش نباشه میشه مثل samane که زد هاردش رو به کل فرمت کرد و یه 80 تومنی هم خرجش شد.

به نظر من بیاین این کارها رو با هم انجام بدیم برای ترویج نرم افزار آزاد(فعلا اوبونتو):

۱) یه توزیع از 10.04 با اخرین آپدیت که نرم افزار هایی مثل VLC و کودکها و همچنین اینترفیس فارسی و چیزهایی رو که لازم داره برای یه تازه کار، بسازیم و بدیم روی یه DVD
۲) یه آموزش ساده و مختصر ، بگذاریم روش
۳) یه برنامه برای نصب بسته های سورس کد به صورت خودکار بسازیم.
۴) یه برنامه هم برای نصب کانکشن از طرق مختلف از جمله دایال آپ بسازیم.

این برنامه ها باید به زبان فارسی باشه(مثل خود سیستم عامل که باید از لحظه بوت از روی دیسک فارسی باشه) که کاربر از همون اول بفهمه که با یه چیز وطنی و کاملا فارسی سر و کار داره..

اینا رو یادم اومد بگم.... دوستان و اساتید لطفا نظر بدین ببینیم به جایی میرسیم یا نه. ??? ??? ::)
وطنم پاره ی تنم..... ای زاد گاه و میهنم ..... بر خاک تو بوسه میزنم .... ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233

ششم:

نقل‌قول
امنیتش که از بین میره، یادگیری که از بین میره

و دقیقا خیر! هم امنیت خواهد ماند و هم فضا برای یادگیری مناسبتر خواهد شد! یک تازه کار با چندین تن اطلاعات جدید به ناگهان درگیر نخواهد شد که بره پشت سرشم نگاه نکنه >:( کم کم و در طول زمان به محیط عادت خواهد کرد و بعد اگر دلخواهش بود میتونه بره با فرهنگ گنو زندگی کنه ولی اگر به گنو علاقه مند نبود از امنیت و پایداری محیط جدید استفاده می کنه و میره پی زندگیش!

هفتم:

نقل‌قول
چجوری میشه یه توزیع درست کرد که توش فتوشاپ کرک شده داشته باشه؟ حالا بر فرض فتوشاپ رو با wine بشه اجرا کرد بقیه نرم افزار ها رو می خواین چی کار کنید؟ باید یه تیم مخصوی کرک نرم افزار ها برای اجرا به وسیله wine درست کنید

سورس کد هست و روش برنامه های لازم رو کاملا بهینه سازی شده پیاده می کنیم. اون بحث خیلی کار شاقی نیست و فعلا مرکز تمرکز نیست!

راستش من اصلا به مسائل فلسفی و ... کاری ندارم فقط می خوام واقعیت رو همین طوری که شما می گید بدونم. فعلا تو ایران کسی حاضر نیست برای نرم افزار پول بده. پس اگه بگی که چجوری می خوای از این قضیه منفعت کسب کنی خیلی بهتر میشه! (شاید ما زودتر رفتیم سراغش >:D) .
یه موضوع دیگه اینه که نرم افزار های اختصاصی برای ویندوز یکی دوتا نیست که بخواین اونو رو یه توزیع کاملا پیاده سازی کنید. یعنی فقط به خاطر فتوشاپ و مایا نیست که کاربرا سمت لینوکس نمیان.
یه موضوع دیگه اینکه اگر کسی با لینوکس هیچ مشکلی نداشته باشه و فقط مشکلش این باشه که یه نرم افزار اختصاصی برای ویندوز داره که اونو نمی تونه تو لینوکس اجرا کنه، میتونه در کنار لینوکس، ویندوز هم نصب کنه و اون نرم افزار ها رو هم در کنار لینوکس داشته باشه.
بدون توجه به اینکه این کار خوبه یا بد به نظر من عملی نیست و نمی تونه باعث جذب کاربرها به سمت گنو/لینوکس بشه! به نظر من بهترین کار برای اینکه یه تازه وارد بیاد سمت گنو/لینوکس اینه که بتونه با همین محیط راحت کار کنه. برای این کار هم یا باید نرم افزار ها کاربر پسند تر (user-friendly) بشن یا باید آموزش های جامع تر و بهتر برای اونا درست بشه که فکر می کنم دومی بیشتر از دست ما بربیاد.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
با سلام
من واقعا نمیتونم درک کنم که چرا بعضی از دوستان اصرار دارند که دیگران رو با هر وسیله ای و به هر قیمتی به گنو/لینوکس متمایل کنند.
گاها دیده می شه که برای جذب کاربر بیشتر از اهداف اصلی باز می مانیم.
اشتباه برداشت نکنید من با معرفی ویژگیها (محاسن ومعایب) گنو/لینوکس و بررسی و مقایسه آن با دیگر سیستم عاملها کاملا موافقم.
ولی نظر بنده این است که وقتی برای یک نفر محاسن و معایب یک چیزی توضیح دادی (آن طور که واقعا هست نه اغراق و غلو) دیگر اختیار انتخاب آن با خود اوست.
این یعنی آزادی انتخاب. نباید اهداف اصلی نرم افزارهای آزاد رو قربانی جذب کاربر جدید کرد.
در هیچ کجای نهضت نرم افزار آزاد (که گنو/لینوکس شاید قسمت کوچکی از آن باشد) نیامده که هدف آن صرفا جذب کاربر است به هر قیمتی.
البته جذب کاربر جدید احتمالا باعث رشد بیشتر خواهد شد (به شرطی که کاربر جدید در جهت اهداف اصلی باشد)
برای رسیدن به اهداف گنو باید نرم افزار و سیستم قوی تر و خلاقانه تر و کلا بهتر داشته باشیم نه صرفا کاربر بیشتر.

ببخشید یک کم تند حرف زدم. :-X
شدیدا موافقم باهاتون !!
بعد از این چند وقتی که توی دنیاس لینوکسم این رو فهمیدم که نباید به اجبار همه رو لینوکسی کرد.
اما منکر این هم نمیشم که من الان فقط برای این روی سیستمم هنوز ویندوز دارم که محصولات ادوب رو استفاده میکنم!(شرمنده! این واقعیته) اما نمیام جار بزنم که یه نرم افزار باز متن رو بخوام خراب کنم و توش نرم افزار کرک شده و غیر قانونی بگنجونم و به همه هم پیشنهاد اسفاده ازش رو بدم.بلکه به نظر من لینوکس رو هر کس میخواد بپذیره باید اون چیزی که هست رو ازش بخواد و طبق قوانینش هست که این احترام به قوانین بازمتن هست که بعضی از ما ایرانیها متاسفانه متاسفانه باید همیشه از حد قانون تجاوز کنیم تا دلمون حال بیاد!! چرا؟؟

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
خوب تاپیک های زیادی می خونم در رابطه با استفاده از وبی که هارد فرمت کرده ;)
وقتی میشه برای کاربری که می خواد ویندوز رو اون بغل نصب کنه و از هر دوتاش استفاده کنه ، مسئله رو راحت تر کرد ، چرا نشه؟
می شه مثلا برنامه wine رو بطور پیشفرض نصب کرد (مثل .... فکر کنم مینت اینطوره ....) تا ترتیب مشکل بقیه نرم افزارهای ویندوزی رو بده.
درباره کسب درامد از این کار: مطمئن باشید من متخصص این کار هستم ;) ولی بطور کلی باور کنید با زیاد شدن کاربران هر کسی که این کار رو بلد باشه می تونه براحتی کسب درامد کنه ( ویندوز توی شهر ما عوض می کنن 10000 تومن!  ??? )
درباره منوئل فارسی قبلا فکر کردم: این دقیقا نیاز کاربر فارسی هست و خیلی بهش کمک می کنه.
مهمتر از اون یک نسخه فارسی از لینوکس هست: لطفا در ترجمه اوبونتو به فارسی در لانچ پد کمک کنید! :
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,13016.0.html

طرح معرفی آن بیس شما محمد 123 ش :
دقیقا با ارزشترین چیزی بود که توی این هفته از کسی که تا حالا ندیده بودمش شنیدم! (این هفته بدجوکر عزیز واقعا برای من سنگ تموم گذاشت) ممنونم!
ایده های شما رو بررسی کارشناسی می کنم و در صورت لزوم با خود شما دربارش بیشتر صحبت می کنم تا از شما بیاموزم \\:D/

علیرضا جان چجوری اینو فهمیدی؟ میشه دربارش بیشتر به من یاد بدی؟ به نظر من اون چیزی که هست چیز خوبی هست! ولی کاربردی نیست! چرا فکر می کنید خراب کردنشه ؟ وقتی عملا غیر از یه تعداد کاربر کنجکاو و ماجراجو و برنامه نویس کاربر دیگری نداره و بدرد کس دیگری نمی خوره ؟ همه گیر شدنش توی کشور ما ( چون این طرح محدود به قوانین کشور ما در کپی رایت می شه) چه ایرادی داره ؟ چرا فکر می کنید هر چیزی رو باید همونجور که بهمون می دن استفاده کنیم؟
میشه بیشتر توضیح بدید؟ ولی لطفا با پرهیز از شعار ؟
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
۱) این اوبونتو(و در کل لینوکس) تا زمانی که مثل ویندوز User friendly  نشه(البته اخیرا خیلی داره بهتر میشه)
اوبونتو به نظره بنده و خیلیهای دیگه عالیه و به اصطلاح شما user friendly هست.
نقل‌قول
۲) تا زمانی که برای نصب مودم(توی ایران) باید هی اینور و اونور بپری آخرشم مودم Dial-up ت نصب نشه
این مشکل ما ایرانیهاست دوست گرامی که هنوز اینترنتمون با قطره چکان داره توزیع میشه!

۳) زبان محلی نداشته باشه

نقل‌قول
۴) نرمافزارهای معادل مشابه ویندوزی نداشته باشه!!!
نرم افزار معادل داره اما تا حدودی با این موافقم که کسی که چند سال با یه نرم فزار وین کار کرده و توش حرفه ای شده براش یه کم سخت و وقت گیره که بخواد تعویض نرم افزار بده.
اما میشه برای نرم افزارهای جدید معادل باز متنش رو پیدا کرد و باهاش شروع کرد.
نقل‌قول
فقط منو چندتا دیگه ی رشته کامپیوتر و IT (و چندتا که ۲۴ ساعت توی کامپیوترن و همش دارن میچرخن توی این کامپیوتر تا یه چیز جدید یاد بگیرن ، ببخشید جسارت نشه ها) از لینوکس و حالا مثلا اوبونتو و نرم افزارهای آزاد استفاده میکنیم
با این حرفتون کاملا مخالفم چون بنده کسایی رو میشناسم که اطلا رشته و کارشون با کامپیوتر نیست اما بر حسب علاقه اومدن سمت لینوکس.
نقل‌قول
ملت حاضرن روی یه کامپیوتر عهد دقیانوس یه وین XP نصب کنن و با حدود 10 دیقه ای بوتش صبر کنن ولی حاضر نیشتن بیان طرف لینوکس

البته این رو هم بگم که تقصیر من و شمایی که میتونیم یاد بدیم هم ، هست چون مثلا یه فردی که تازه میخواد کامپیوتر بگیره راست میره دم یه کامپیوتری میگه یه کامپیوتر میخوام اونم با یه وین XP یا ۷ بهش میده و میره
بعد ۱ سال که یارو کار کرد حالا شما بیا بگو نرم افزار آزاد (اگه باهات بحث نکنه بهت میخنده، اینو خیلی تجربه کردم که میگم).
با اینایی که گفتید تا حدودی موافقم.
نقل‌قول
خوب حالا چرا از خودمون هزینه نکنیم؟
مثلا برای نشر نرم افزار آزاد دیسک ها اوبونتو( یا هر توزیع دیگه لینوکس رو) رایگان بدیم دست ملت.

شما از کجا میدونید که  این هزینه ها نمیشه؟؟ جشن نصب چیه؟؟

نقل‌قول
این قسمت حائز اهمیته چون اگه یه راهنمای درست نصب روش نباشه میشه مثل samane که زد هاردش رو به کل فرمت کرد و یه 80 تومنی هم خرجش شد.
این هم دوباره یه حرف بیهودست!آموزش هست و به نظره من اگر کسی میخواد کاری بکنه باید با سنجیدن تمامی جوانب وارده عمل بشه.
نقل‌قول
به نظر من بیاین این کارها رو با هم انجام بدیم برای ترویج نرم افزار آزاد(فعلا اوبونتو):

۱) یه توزیع از 10.04 با اخرین آپدیت که نرم افزار هایی مثل VLC و کودکها و همچنین اینترفیس فارسی و چیزهایی رو که لازم داره برای یه تازه کار، بسازیم و بدیم روی یه DVD
۲) یه آموزش ساده و مختصر ، بگذاریم روش
اینا که گفتید توی چشن های نصب همگی انجام مبشه.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
علیرضا جان چجوری اینو فهمیدی؟ میشه دربارش بیشتر به من یاد بدی؟ به نظر من اون چیزی که هست چیز خوبی هست! ولی کاربردی نیست! چرا فکر می کنید خراب کردنشه ؟ وقتی عملا غیر از یه تعداد کاربر کنجکاو و ماجراجو و برنامه نویس کاربر دیگری نداره و بدرد کس دیگری نمی خوره ؟ همه گیر شدنش توی کشور ما ( چون این طرح محدود به قوانین کشور ما در کپی رایت می شه) چه ایرادی داره ؟ چرا فکر می کنید هر چیزی رو باید همونجور که بهمون می دن استفاده کنیم؟
میشه بیشتر توضیح بدید؟ ولی لطفا با پرهیز از شعار ؟
راستش یه روز یه پستی توی وبلاگ یکی از اساتید و دوستان گرامی (ROSHA) خوندم که شدیدا به همین مطلب اشاره کرده بود و من باهاش مخالفت کردم اما حالا با مرور چنین تاپیکهایی توی انجمن که جدیدا هم اضافه شده دارم به حرف روزبه جان میرسم!
ببینید من نمیگمهر چیز رو همونجور که بهمون میدم استفاده کنیم نباید هم این جور باشه و نمونه بارزش کاره آقای باغومیان با ارائه توزیع parsix هست.ایشون تمامه این سوال شما رو جواب دادن روش فکر کنید...  یه کاره کامل که تمامی لوازم فارسی رو داره ،ایرانیه،تا اونجایی که میدونم قسمت کانکشن dialup رو داره،و هزاران امکانات دیگه که با دقت به مون نیازهایی که گفتید در نظر گرفته شده اما با احترام به اصل لینوکس و قوانین حاکم بر اون نه با زیر پا گذاشتن قانون و گنجوندن یه نرم افزار کرک شده در لینوکس !!!!
و در مورد کاربراش همونطور که گفتم کاربراش فقط علاقه مند هستند همین و بس.کسی که به چیزی علاقه مند باشه دوست عزیز اون مطلب رو دنبال میکنه با سنجیدن تمامی جوانب و اگر نیاز باشه یادگیریه هر جه که لازم باشه.
امیدوارم کامل بوده باشه.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
لینوکس! نرم افزار کرک شده! عجب تاپیک پرباری.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
اولا : لینوکس بدون فلسفش نابود میشه. شک نکنید.
 دوما : چه دلیلی داره کسی که میخواد بشینه نرم افزار کرک شده ویندوز استفاده کنه بیاد با این توزیع شما کار کنه؟ مثل آدم میشینه با ویندوز کرک شده بدون دردسر کارشو میکنه.
سوما :به هیچ وجه نمیتونید با این کار کاربران لینوکس رو افزایش بدین. اگرم بتونین دیگه توصیه میکنم اسمشو گنو/لینوکس نذارید. چون کاملا همه اهداف لینوکس رو زیر پا گذاشتین. اونوقت میشیم مسخره دست ویندوزی ها : ببین لینوکسی ها چون میدونستن لینوکس سیستم عامل بیخود و مزخرفیه سعی کردن دقیقا بکننش مثل ویندوز ما...!

](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
پاسخ به: نظر سنجی: با مخلوط متن باز و بسته موا
« پاسخ #23 : 20 خرداد 1389، 12:59 ب‌ظ »
ویرایش ...
به منظور احترام به انجمن و کاربران محترم ویرایش شد ;)

« آخرین ویرایش: 21 خرداد 1389، 11:39 ب‌ظ توسط eMan »

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • LINUX is My life
ریچارد جان من محمدرضا شاکر هستم نه محمد۱۲۳ش!!!! :D :D 8) 8)
بعدشم ممنون

مسعود جان شما که نباید با توهین جلو بری
وقتتی نمیدونی نزدیک 80 درصد سرور های دنیا اومدن از خانواده لینوکس استفاده میکنن اونوقت به نظر شما سیستم عامل مزخرفیه؟

توی ایران هم که گفته شد تا زمانی که ایران به WTo نپیونده ملت همون ویندوز دزدی نزدیک 300 دلاری رو استفاده خواهند کرد!!!!!!!!!!(این نظر من بود)

ویندوز میدونستی یه سری باگها داره که حتی خود ماکروسافتم خبر داره و اونو در اختیار سازمانهای CIA و اینتلیجنت سرویس و موساد میگذاره تا از عکسات بگیر تا اطلاعات رمز شدت رو به راحتی کپی اطلاعات میتونن بخونن؟؟؟؟؟؟؟

ضمنا لازم نیست شما از لینوکس تعریف کنی یا اونو مزخرف بشمری
لینوکس اون یوزرهای پرو پا قرص خودش رو داره
نیاز به شمایی که صد درصد ویندوزی هستی نیست مسعود!!!!

یه مطلبی رو چند وقت پیش داشتم میخوندم اینکه توی ویندوز وقتی چیزی پیرینت میگیری! تمام اطلاعاتت از جمله شماره سریال قطعاتت هم چاپ میشه!!!!(دقیق نمیدونم ولی مظمونش این بود)

شما آقا جان نیا استفاده کن زور که نیست!
وقتی که پلیس اومد دم خونت و گفت یا یکسال برو زندان یا 10 میلیون یا بیشتر جریمه بده، اون موقع میای میگی بهبه عجب سیستم عامل توپیه این لینوکس!!!!!!!

به هر حال شما خوشت نمیآد از یه سیستم عامل رایگان استفاده کنی که هم باگ نداره(۱) هم میتونی شخصی سازیش کنی (۲) هم اینترفیسش فارسیه (۳) و......

تو واقعا الله وکیل با فارسی راحت تری یا با انگلیسی؟
الان که اومدی اینجا فارسی نوشتی یا انگلیسی؟؟؟ ??? ??? ???
خواهشا توهین رو بگذاریم کنار OK?

علیرضا شما شاید توی این اصفهان 3.5 میلیون نفری توی عکسهایی که دیدم نزدیک 100 نفر باشین(حالا ضربدر 20 هم بکن) پس معلوم میشه که یوزر لینوکس خیلی کم داریم!!!!!!
به همون دلایلی که توی پست قبلی گفتم!!!!!

من توی شهر 80 هزار نفری خودمون میبینم فقط منم و یه چند تای دیگه(به 5 نمیرسیم) که از لینوکس استفاده میکنن(فقطم منم که دارم کامل استفاده میکنم ! بقیه با Inside Windows هستن)
آیا به نظر شما این کار بسه؟؟؟؟

من بچه شهرستانی که نمیتونم واسه هر جشن بکوبم بیام اصفهان یا تهران به خاطر CD یا DVD شخصی سازی شده!
اگه که سیستمتون تولید شده که چرا یه اسپانسر گیر نمیآرین؟ که اونو براتون توی سطح کشور پخش کنه؟؟؟
مثلا فک کنم دریا خوب باشه(دریا کامپیوتر!!!)

بازم بگین ببینیم به کجا میرسیم

ضمنا مسعود خان ببخشید که تند حرف زدم!!!! :'( ;)
وطنم پاره ی تنم..... ای زاد گاه و میهنم ..... بر خاک تو بوسه میزنم .... ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
علیرضا شما شاید توی این اصفهان 3.5 میلیون نفری توی عکسهایی که دیدم نزدیک 100 نفر باشین(حالا ضربدر 20 هم بکن) پس معلوم میشه که یوزر لینوکس خیلی کم داریم!!!!!!
به همون دلایلی که توی پست قبلی گفتم!!!!!

من توی شهر 80 هزار نفری خودمون میبینم فقط منم و یه چند تای دیگه(به 5 نمیرسیم) که از لینوکس استفاده میکنن(فقطم منم که دارم کامل استفاده میکنم ! بقیه با Inside Windows هستن)
آیا به نظر شما این کار بسه؟؟؟؟

من بچه شهرستانی که نمیتونم واسه هر جشن بکوبم بیام اصفهان یا تهران به خاطر CD یا DVD شخصی سازی شده!
اگه که سیستمتون تولید شده که چرا یه اسپانسر گیر نمیآرین؟ که اونو براتون توی سطح کشور پخش کنه؟؟؟

بازم بگین ببینیم به کجا میرسیم

ضمنا مسعود خان ببخشید که تند حرف زدم!!!! :'( ;)
شما چه آماره جالبی داریا!!!
ببین دوباه میبینم به حرفام خوب فکر نکردی.اگر شما به یه چیز علاقه داری بایدبراش تلاش کنی،میتونید یه لاگ ایجاد کنید و از خودتون مایه بذارد تا به اون چیزی که میخواید برسید .در ضمن اون ۱۰۰ نفری که گفتید با توی خیابونیها که نبودن؟!!! لاگ اصفهان حدود ۵۰ -۶۰ نفر عضو داره که توی اون جشن ۱۰-۲۰ نفرشون هم نبودن!!اما اساتید بنده اونجا حضور داشتن و اگر دقت کنید میبیند که بودجه ای کار رو هیچ نهادی نداده بلکه خود بچه ها تقبل کردن چون میخوان به اون چیزی که دوست دارن برسن.
در ضمن مسعود زیاد چیزه بدی نگفت میگه اگه میخواین کرکی کار کنید برید سراغ همون وین که کرکیه که من باهاش کاملا موافقم.

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
mohamad123sh جان فکر میکنم پست منو درست نخوندی.... من کی توهین کردم؟ به کی؟
چرا میزنی؟ من مخالف این کار هستم. من لینوکسی هستم. من از ویندوز متنفرم. من چیزایی که شما گفتید رو میدونم.
اون قسمت آخر پست قبلیم منظورم این بود که اگه ما همچین کاری بکنیم گنو/لینوکس رو نابود کردیم. و اون جمله آخر از قول ویندوزی ها در صورت انجام این کار بود. :-X :-X :-X اگر ابهامی هست بفرمایید.

نقل‌قول

این پست : http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,13483.0.html

من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • LINUX is My life
ببخشید
۱) علیرضا جان منی که میبینم وقتی حدود حداقل 60 درصد مردم از کامپیوتر استفاده میکنن(حالا حرفه ای ها رو بگذاریم کنار) دلم میسوزه که چرا توی این موقعیت خوب نتونیم ازش استفاده بهینه کنیم و رواجش بدیم
من منظورم این بود اون آمارها رو هم خیلی جدی نگیر ولی توی اصفهان حداقل 1 میلیون رو که قبول داری که با کامپیوتر کار میکنن؟؟

۳) مسعود جان شمام ببخشید من هم باید سرم به کارم باشه هم باید ایجا پست بدم(در مورد پست اجباری نیستها) ببخشید درست متوجه نشدم
نقل‌قول
چرا میزنی؟
;D ;D ;D ;D
من غلط بکنم!!!! ;D ;D ;D ;D

کل پست قبلم رو میتونم بگم آقا جان باید برای ترویج لینوکس(ودر کل نرم افزار آزاد) ، باید خیلی زحمت بکشیم!!!!!!
که کار یه روز و دو روز نیست که!! باید بشینیم دور همی یه برنامه جامع بریزیم (کل کاربرای اوبونتویی و لینوکسی) که ترویجش آسون بشه!!!!!!!

کل مطلبم همین بود!
فقط این سفارشه که دیدم(دوستان میگن، یه 5 یا ۶ روزی طول میکشه!!!) که اینم خودش خوبه ولی اگه وقتی بری در هر بانک CD بگی میخوام اینو (نه برای فروش) یارو هنگ نکنه.

ضمنا منم این رو میدونستم
ممنون

به هر حال بابت پست قبلیم ببخشید. شرمنده آقا :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
راست میگه این بنده خدا آقا مسعود گل!
حرفش دقیقا در حمایت از لینوکسه ( برخلاف من) اونکه داره میگه کرک سوار کردن خوبه منم ;D . آقا مسعود هم البته بهیچ بی احترامی نکرد! شاید شما جمله بندی ها رو درست نخوندی.
حاج مسعود حرف شما البته یکمی درسته:
 دیگه اسمش گنو لینوکی نخواهد بود و فقط لینوکس خواهد بود ( به دلیل استفاده از هسته و پوسته لینوکس).
دلیل اینکه میاد با لینوکس کار میکنه زیاده ولی دوتاش مهمه : امنیت و پایداری ;D  این اون چیزهائیست که الان نیاز بازاره و ما میتونیم به بازار تزریق کنیم.
عرض کردم اصلا در این مورد فکر ادامه حیات گنو یا استالمن یا تروالدز نباشین! پول توش باشه من خودم ..... می برم ;)
در ضمن: اینجا فقط یک جبهه یک طرفه وجود داره که اون هم از اقلیت ناشی شده: هیچ ویندوزی لینوکس رو مسخره نمی کنه (حتی وقتی ضعف هاش زیاده) اما برعکسش چرا ! کسی نمی گه:
نقل‌قول
ببین لینوکسی ها چون میدونستن لینوکس سیستم عامل بیخود و مزخرفیه سعی کردن دقیقا بکننش مثل ویندوز ما...!

مردم دنبال راحتی و انجام کارهاشون هستن و بابت این دو چیز هزینه می کنن! کسی دنبال حرف دراوردن دنبال من و شما نیست!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
درود

به دین و مذهب و اعتقادتون کاری ندارم

ولی می فهمید تبلیغ دزدی یعنی چی؟
شما می فهمید قانون یعنی چی؟
دنیا ایران نیست که هر کاری خواستید بکنید

نمی خوایم گنو/ لینوکس رو همگانی کنید
این شکلی ؟

بس کنید