ریچارد جان من محمدرضا شاکر هستم نه محمد۱۲۳ش!!!!
بعدشم ممنون
مسعود جان شما که نباید با توهین جلو بری
وقتتی نمیدونی نزدیک 80 درصد سرور های دنیا اومدن از خانواده لینوکس استفاده میکنن اونوقت به نظر شما سیستم عامل مزخرفیه؟
توی ایران هم که گفته شد تا زمانی که ایران به WTo نپیونده ملت همون ویندوز دزدی نزدیک 300 دلاری رو استفاده خواهند کرد!!!!!!!!!!(این نظر من بود)
ویندوز میدونستی یه سری باگها داره که حتی خود ماکروسافتم خبر داره و اونو در اختیار سازمانهای CIA و اینتلیجنت سرویس و موساد میگذاره تا از عکسات بگیر تا اطلاعات رمز شدت رو به راحتی کپی اطلاعات میتونن بخونن؟؟؟؟؟؟؟
ضمنا لازم نیست شما از لینوکس تعریف کنی یا اونو مزخرف بشمری
لینوکس اون یوزرهای پرو پا قرص خودش رو داره
نیاز به شمایی که صد درصد ویندوزی هستی نیست مسعود!!!!
یه مطلبی رو چند وقت پیش داشتم میخوندم اینکه توی ویندوز وقتی چیزی پیرینت میگیری! تمام اطلاعاتت از جمله شماره سریال قطعاتت هم چاپ میشه!!!!(دقیق نمیدونم ولی مظمونش این بود)
شما آقا جان نیا استفاده کن زور که نیست!
وقتی که پلیس اومد دم خونت و گفت یا یکسال برو زندان یا 10 میلیون یا بیشتر جریمه بده، اون موقع میای میگی بهبه عجب سیستم عامل توپیه این لینوکس!!!!!!!
به هر حال شما خوشت نمیآد از یه سیستم عامل رایگان استفاده کنی که هم باگ نداره(۱) هم میتونی شخصی سازیش کنی (۲) هم اینترفیسش فارسیه (۳) و......
تو واقعا الله وکیل با فارسی راحت تری یا با انگلیسی؟
الان که اومدی اینجا فارسی نوشتی یا انگلیسی؟؟؟
خواهشا توهین رو بگذاریم کنار OK?
علیرضا شما شاید توی این اصفهان 3.5 میلیون نفری توی عکسهایی که دیدم نزدیک 100 نفر باشین(حالا ضربدر 20 هم بکن) پس معلوم میشه که یوزر لینوکس خیلی کم داریم!!!!!!
به همون دلایلی که توی پست قبلی گفتم!!!!!
من توی شهر 80 هزار نفری خودمون میبینم فقط منم و یه چند تای دیگه(به 5 نمیرسیم) که از لینوکس استفاده میکنن(فقطم منم که دارم کامل استفاده میکنم ! بقیه با Inside Windows هستن)
آیا به نظر شما این کار بسه؟؟؟؟
من بچه شهرستانی که نمیتونم واسه هر جشن بکوبم بیام اصفهان یا تهران به خاطر CD یا DVD شخصی سازی شده!
اگه که سیستمتون تولید شده که چرا یه اسپانسر گیر نمیآرین؟ که اونو براتون توی سطح کشور پخش کنه؟؟؟
مثلا فک کنم دریا خوب باشه(دریا کامپیوتر!!!)
بازم بگین ببینیم به کجا میرسیم
ضمنا مسعود خان ببخشید که تند حرف زدم!!!!