انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

قرار دادن نرم افزارهای کپی رایت دار مانند محصولات ادوبی کاربری لینوکس را برای شما؟

بسیار راحت تر می کند!
راحت تر می کند!
ای بدک نیست!
خوب نیست!

نویسنده موضوع: نظر سنجی: با مخلوط متن باز و بسته موافقید؟  (دفعات بازدید: 24760 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
سلام
باز هم من: لطفا بحث رو به اینکه ویندوز بهتره یا لینوکس نکشید! می خوام بدونم به نظر شما اگر توزیعی تهیه بشه که روش بطور پیشفرض نرم افزارهای کرک شده نصب باشند:
فتوشاپ
دریمویور
مایا
مدیاپلیر
و یا اصلا هر آنچه که شما فکر کنی بهتره باشه! فرمت های کپی رایت دار و خلاصه هر آنچه که در ایران قانونی است را روی خودش داشته باشه. شما اونو برای شروع به پسر عموی ویندوز کارتون معرفی می کنید تا بعدا یاد بگیره وارد محصولات آزاد بشه یا نه؟
خداوکیلی تعصباتتون رو بذارید واسه این تاپیک:

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,13837.0.html

من نظر منطقی شما رو نیاز دارم نه شعارها رو ;)
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
من نظر نمی‌دم، چون نظرم توی گزینه‌ها نیست!
اما به نظرم هر کسی می‌تونه توزیع دلخواهش رو منتشر کنه( البته این توزیعو فقط توی ایران می‌شه منتشر کرد!). اما من که شخصا دیسکش رو نمی‌ذازم از در اتاقم تو بیاد!

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
  • ارسال: 116
  • شهید پرفسور مجید شهریاری
با سلام
من واقعا نمیتونم درک کنم که چرا بعضی از دوستان اصرار دارند که دیگران رو با هر وسیله ای و به هر قیمتی به گنو/لینوکس متمایل کنند.
گاها دیده می شه که برای جذب کاربر بیشتر از اهداف اصلی باز می مانیم.
اشتباه برداشت نکنید من با معرفی ویژگیها (محاسن ومعایب) گنو/لینوکس و بررسی و مقایسه آن با دیگر سیستم عاملها کاملا موافقم.
ولی نظر بنده این است که وقتی برای یک نفر محاسن و معایب یک چیزی توضیح دادی (آن طور که واقعا هست نه اغراق و غلو) دیگر اختیار انتخاب آن با خود اوست.
این یعنی آزادی انتخاب. نباید اهداف اصلی نرم افزارهای آزاد رو قربانی جذب کاربر جدید کرد.
در هیچ کجای نهضت نرم افزار آزاد (که گنو/لینوکس شاید قسمت کوچکی از آن باشد) نیامده که هدف آن صرفا جذب کاربر است به هر قیمتی.
البته جذب کاربر جدید احتمالا باعث رشد بیشتر خواهد شد (به شرطی که کاربر جدید در جهت اهداف اصلی باشد)
برای رسیدن به اهداف گنو باید نرم افزار و سیستم قوی تر و خلاقانه تر و کلا بهتر داشته باشیم نه صرفا کاربر بیشتر.

ببخشید یک کم تند حرف زدم. :-X

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
+1
Aref

اگر توزیعی بیاد نرم افزارهای کپی رایت دارو کرک شده بذاره واقعا کار ابلهانه ای انجام داده. این کار مستقیما ضربه بر پیکره لینوکس هست. اصالت لینوکس زیر سوال میره. :-X

من خودم چندین مجموعه نرم افزاری LORD و King و از این قبیل دارم. ولی همشون رو گذاشتم کنار.
بدون نرم افزارهای تجاری و کپی رایت دار که زندگی غیر ممکن نمیشه.

ضمنا این برای صدمین بار : هیچ لزومی نداره که لینوکس ، کاربران ویندوزی رو به هر نحوی بیاره تو فضای خودش.

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
اگر همچین کاری بشه بایذ از لینوکس خدا حافظی کرد
البته بعضی از ایرانی ها علاقه دارند که به همه چیز گند بزنند واقعا اگر کسی بگه سی دی اول ذهن بعضی ها جای دیگه می ره

خدا عاقبت ما رو به خیر کنه

خیلی خودم رو سانسور کردم ؟!؟!؟
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
من در کل چیزی به نام نرم‌افزار غیرقابل استفاده برای دیگران نمی‌شناسم . مثل این می‌مونه که بگیم فلان کتاب رو فقط افراد خاصی حق دارن بخونن .
کپی‌رایت رو هم در حد کپی‌لفت قبول دارم نه بیشتر .
اما با عارف موافقم که اصلا نباید هر کسی رو به هر صورتی به سمت آزادی کشوند .
نقل‌قول
وقتی برای یک نفر محاسن و معایب یک چیزی توضیح دادی (آن طور که واقعا هست نه اغراق و غلو) دیگر اختیار انتخاب آن با خود اوست.
این کار برای جامعه آزاد هم بهتره
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
البته اشتباه نشه! به دست آوردن کاربر به هیچ وجه اصل نیست!(طبق مقاله‌ی «گنو/لینوکس ویندوز نیست») اما اگر کسی بخواد کار تجاری انجام بداه اصل می‌شه!

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
نرم‌افزار متن‌بسته با کرک شده خیلی فرق داره.
تو نظر سنجی گفتی متن‌بسته مثل محصولات ادوبی ولی پایین مثال کرک شده گفتی، منظور نظرسنجی رو واضح‌تر بگو.

کرک شده هرگز!

• High Sr. Member
  • *
دقیقا منظورم کرک شدست! و نه احترام به قوانین و اصولی که خودم تعیینشون نکردم! حتی اگر قوانین مربوط به آزادی باشن!
لطفا احساسی برخورد نکنید:
من دنبال تکون دادن رکود کاربری لینوکس هستم و میشه اینطور برداشت کرد که احتمالا ازش منافع شخصی دارم ;)
این سئوال بر اساس جمع بندی نظرات نظر سنجی قبلی پرسیده می شه (البته با دیدگاه شخصی من) و هدف ازش هم - خوب یا بد - دقیقا اضافه کردن کاربران لینوکس به هر قیمتی هست ;) زیاد که شدن بعد دوستان علاقمند براه راست هدایتشون کنن تا نرم افزارهای قدیمیشون رو بذارن کنار.
حالا فقط در حد یک نظرسنجی هستیم ;D
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
گنو/لینوکس پایه و اساسش برمبنای آزادی و روحیه انسانیت بنا شده، هر کس هم قراره کاربرش بشه باید طرز فکرش این باشه. اگه قراره فتوشاپ یا مایا یا ... استفاده کنه اون هم کرک شده، چه‌کاریه بیاد لینوکس؟! خب همون ویندوز می‌مونه

شما می‌گید همون گند قضیه کرک ویندوز رو بیاریم لینوکس تا کاربراش زیاد بشه؟ اینجوری به گنو/لینوکس هم گند بزنیم!

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 279
همیشه ایده های جدید با مخالفت همراهِ و کسی حمایت نمی کنه!

به نظر من آدم اگر بخواد تو زندگیش موفق باشه نباید در حد زیاد به نظرات مردم توجه کنه.
بنظر من اون چیزی که واسه شما لازمه اینه که باکسی که سرمایه داره شریک شید(البته اگه سرمایه اولیه نیازه) بعد تو مطبوعات کامپیوتری آگهی بدید نه فقط یکبار بلکه چندین بار تا اسم محصول شما تو ذهن کامپیوتری ها حک بشه!
و اون  چیزی که لازمه ، سطح آگاهی مردم راجع به خود لینوکسه ، وقتی فرد ندونه که چه مزیت کاربردی ای داره چطور میتونه درک کنه که پیش فرض فتوشاپ داشتن یعنی چی؟!
البته اینا فقط نظر خاص منه!

موفق باشید
امیدوارم همیشه بروز باشید!

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
  • ارسال: 116
  • شهید پرفسور مجید شهریاری
نقل‌قول
من دنبال تکون دادن رکود کاربری لینوکس هستم و میشه اینطور برداشت کرد که احتمالا ازش منافع شخصی دارم
با سلام
اولا من آماری برای اثبات رکود یا عدم رکود کاربران گنو/لینوکس سراغ ندارم ولی احساس کلی من رکودی رو حس نمیکنه (دلیل اجمالی آن سیل کاربران تازه به همین سایت است!)
با فرض درست بودن این فرض و حتی پذیرش منفعت شخصی که مانعی هم نداره، باید عرض کنم که این راهی که شما پیشنها میدهید
راه درست و اصولی برای افزایش کاربران جدید نیست.:o
فکر کنم قبلا بحث شده باشد ولی اگر لازم دونستید در مورد راه هایی که می توان کاربران جدید را جذب کرد و در عین حال نه تنها به اهداف گنو/لینوکس صدمه نزد بلکه توان کاربران را برای این اهداف بکار گرفت؛ فکر و صحبت میکنیم. ::)
نقل‌قول
زیاد که شدن بعد دوستان علاقمند براه راست هدایتشون کنن تا نرم افزارهای قدیمیشون رو بذارن کنار.
متاسفانه این بدترین نوع برخورد با این شرایط است. چون گنو/لینوکس تنها یک محصول کاربردی صرف جهت استفاده نیست و با خود یک فرهنگ استفاده و شاید یک فرهنگ زندگی (علمی و ...) رو به همراه داره.
نمیشه ما از یک طرف مردم رو از مضرات و خطرات (وابستگی و انحصاری و گران بودن و ...) محصولات انحصاری آگاه کنیم و از طرف دیگر اون محصولات رو در نمونه ی آزاد سیستم عامل (که به هدف الگو شدن) ساخته شده قرار بدهیم.
این یک جور کج فهمی و شاید خیانت به فلسفه وجودی گنو/لینوکس باشد. این کار فلسفه وجودی گنو/لینوکس و یا شاید بالاترین مزیت برتری آن نسبت به دیگر سیستم عامل های انحصاری رو از بین می برد. یعنی همون مزیتی که گنو/لینوکس به واسطه اون خلاق، پیشرو و برای مخاطب جذاب بوده است.

بهتره که نیازمندی های کاربر رو با توجه به مصالح اون در نظر بگیرید و به یک طرح خلاقانه (که شاید روح آزادی در گنو/لینوکس باشد) به نوآوری جدیدی دست بزنید و همه رقبا را جا بگذارید.

این رمز جذب کاربر جدید و فعال است که خود ادامه کار رو به عهده خواهد گرفت و به نتیجه خواهد رساند. \\:D/

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
به نظر من اگه این کار صورت بگیره دیگه دلیلی نمی مونه کسی بیاد دنبال لینوکس. فلسفش که از بین میره، امنیتش که از بین میره، یادگیری که از بین میره و ... .اگه کسی این نرم افزار ها رو بخواد اونم به صورت کرک شده که ویندوز خیلی بهتر براش جواب میده.
حالا به غیر از این، اصلا این کار شدنیه؟ چجوری میشه یه توزیع درست کرد که توش فتوشاپ کرک شده داشته باشه؟ حالا بر فرض فتوشاپ رو با wine بشه اجرا کرد بقیه نرم افزار ها رو می خواین چی کار کنید؟ باید یه تیم مخصوی کرک نرم افزار ها برای اجرا به وسیله wine درست کنید (من نرم افزاری داشتم که خودش با wine اجرا شد ولی کرکش کار نکرد  :-X)

یه پیشنهاد: می تونید به جای این کار  برای ویندوز یه تم شبیه به اوبونتو درست کنین :D اینجوری دیگه احتیاج به wine هم نیست. ملت با اوبونتو هم آشنا میشن :o یا مثلا یه توزیع درست کنین که تو مخازنش فیلم و آهنگ هم داشته باشه. اینجوری مثلا می تونیم بزنیم:
sudo apt-get install ekhrajiha2 :D :D

چند تا طرح دیگه هم دارم ولی فعلا رو همینا کار کنین ببینیم نتیجش چی میشه!

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
تمام نرم‌افزارهای متن‌باز و آزاد دارای کپی‌رایت هستند!
اگر منظور شما نرم‌افزارهای انحصاری است خوب می‌تونید به شرکت‌هایی نظیر ادوبی یا مایکروسافت ایمیل بزنید و بگید نسخهٔ گنو/لینوکستون کو؟
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

• High Sr. Member
  • *
پاسخ به: نظر سنجی: با مخلوط متن باز و بسته موا
« پاسخ #14 : 20 خرداد 1389، 01:05 ق‌ظ »
دوستان عزیزم
از نظرات گران سنگ همه دوستان سپاسگزارم. بی شک این نظرات شما به من خیلی کمک خواهد نمود.
ولی به چند بخش از نظرات شما ایراد دارم:

اول:
نقل‌قول
اگه قراره فتوشاپ یا مایا یا ... استفاده کنه اون هم کرک شده، چه‌کاریه بیاد لینوکس؟! خب همون ویندوز می‌مونه

و دقیقا به همین دلیل نمیاد! و بدنبال راهی هستم که بیاد! سخته یکجا هم محیط سیستم عامل رو عوض کنی و هم تمام نرم افزارهائی رو که استفاده می کردی. بسیاری از دوستان تجربه کار با Wine رو در ابتدا داشتند و این رو ایراد خودشون نمی دونن! پس چرا اگر ما بخواهیم کار این دوستان رو در ابتدای کار راحت تر کنیم باید ناراضی باشن: همون کاری رو که شما در ابتدا انجام دادید رو ما براشون آماده می کنیم ;D

دوم:
نقل‌قول
(دلیل اجمالی آن سیل کاربران تازه به همین سایت است!)

در پایین صفحه اول همین فروم این مطلب رو خواهید دید:
بیشترین کاربران حاضر امروز: 64. بیشترین کاربران حاضر: 365 (29 مهر 1386,ساعت 16:40:54)

مهر ماه 1386  ??? اون هم 365 نفر ؟ وقتی رسما اعلام می شه بیش از ده میلیون رایانه در کشور فعال هستند و روزی 7 میلیون بازدید از اینترنت صورت می گیره؟

من به این نمی گم سیل کاربران تازه وارد!  :(

اطلاعات این فروم رو در این تاپیک بررسی کنید لطفا:
http://forum.ubuntu.ir/index.php?action=stats

سوم:

نقل‌قول
راه هایی که می توان کاربران جدید را جذب کرد و در عین حال نه تنها به اهداف گنو/لینوکس صدمه نزد بلکه توان کاربران را برای این اهداف بکار گرفت

در تجارت این یک اصل هست که بعضی چیزها قربانی بعض چیزهای دیگر می شود!

چهارم:

نقل‌قول
گنو/لینوکس تنها یک محصول کاربردی صرف جهت استفاده نیست و با خود یک فرهنگ استفاده و شاید یک فرهنگ زندگی (علمی و ...) رو به همراه داره

من منظورم اصلا ترویج فرهنگ گنو نیست! منظورم جذب بیشتر کاربر هست! فقط همین بدون در نظر گرفتن مابقی مسائل ;)
دقیقا منظورتون اینه که کاربر با ورود به این حیطه باید زندگیشو از روال عادی دربیاره و بیفته دنبال یک فرهنگ و فلسفه ائی که یک گوشه دیگه دنیا و با شرایط اونجا ساخته شده؟ اگه بخواد لینوکس استفاده کنه باید آسایش زندگیش رو هم بیاره وسط؟ واقعا نمی فهمم!  ???
اونجا یا شما 400 دلار بابت ویندوز می دی یا می ری لینوکس نصب می کنی! یا 1000 دلار ( دقت کنید لطفا یعنی یک میلیون تومان معادل یک میلیارد ریال تمام!) می دی یا می ری گیمپ کار می کنی! نکنی می ری زندان  :o ولی اینجا هزینه بروزرسانی گیمپ با اینترنت از قیمت فتوشاپ بیشتره ;D
لطفا واقعیت ها رو ندیده نگیرید! بده؟ اینجوریه!  ;)

پنجم:

نقل‌قول
نمیشه ما از یک طرف مردم رو از مضرات و خطرات (وابستگی و انحصاری و گران بودن و ...) محصولات انحصاری آگاه کنیم و از طرف دیگر اون محصولات رو در نمونه ی آزاد سیستم عامل (که به هدف الگو شدن) ساخته شده قرار بدهیم.
این یک جور کج فهمی و شاید خیانت به فلسفه وجودی گنو/لینوکس باشد. این کار فلسفه وجودی گنو/لینوکس و یا شاید بالاترین مزیت برتری آن نسبت به دیگر سیستم عامل های انحصاری رو از بین می برد. یعنی همون مزیتی که گنو/لینوکس به واسطه اون خلاق، پیشرو و برای مخاطب جذاب بوده است.

این ها شعاره! شعارها همیشه قشنگ هستند ولی لزوما کاربردی نیستند!

ششم:

نقل‌قول
امنیتش که از بین میره، یادگیری که از بین میره

و دقیقا خیر! هم امنیت خواهد ماند و هم فضا برای یادگیری مناسبتر خواهد شد! یک تازه کار با چندین تن اطلاعات جدید به ناگهان درگیر نخواهد شد که بره پشت سرشم نگاه نکنه >:( کم کم و در طول زمان به محیط عادت خواهد کرد و بعد اگر دلخواهش بود میتونه بره با فرهنگ گنو زندگی کنه ولی اگر به گنو علاقه مند نبود از امنیت و پایداری محیط جدید استفاده می کنه و میره پی زندگیش!

هفتم:

نقل‌قول
چجوری میشه یه توزیع درست کرد که توش فتوشاپ کرک شده داشته باشه؟ حالا بر فرض فتوشاپ رو با wine بشه اجرا کرد بقیه نرم افزار ها رو می خواین چی کار کنید؟ باید یه تیم مخصوی کرک نرم افزار ها برای اجرا به وسیله wine درست کنید

سورس کد هست و روش برنامه های لازم رو کاملا بهینه سازی شده پیاده می کنیم. اون بحث خیلی کار شاقی نیست و فعلا مرکز تمرکز نیست!

نقل‌قول
می تونید به جای این کار  برای ویندوز یه تم شبیه به اوبونتو درست کنین

در اینصورت:
نقل‌قول
امنیتش که از بین میره، یادگیری که از بین میره

نقل‌قول
اگر منظور شما نرم‌افزارهای انحصاری است خوب می‌تونید به شرکت‌هایی نظیر ادوبی یا مایکروسافت ایمیل بزنید و بگید نسخهٔ گنو/لینوکستون کو؟
خداییش این دیگه قابل توجه راهبران محترم هست: ببینید من رو فقط محکوم به جوک نگفتن می کنید!  ;)

اون کلمات گند و خیانت رو هم البته کاملا به نظرتان احترام می ذارم 8) ولی فقط به عنوان نظر شما

باور کنید این فقط یک نظر سنجی ساده هست که من به نتایج آماریش نیاز دارم! همین ;D
« آخرین ویرایش: 20 خرداد 1389، 03:00 ق‌ظ توسط ریچارد استالمن بزرگ! »
----