دوستان عزیزم
از نظرات گران سنگ همه دوستان سپاسگزارم. بی شک این نظرات شما به من خیلی کمک خواهد نمود.
ولی به چند بخش از نظرات شما ایراد دارم:
اول:
اگه قراره فتوشاپ یا مایا یا ... استفاده کنه اون هم کرک شده، چهکاریه بیاد لینوکس؟! خب همون ویندوز میمونه
و دقیقا به همین دلیل نمیاد! و بدنبال راهی هستم که بیاد! سخته یکجا هم محیط سیستم عامل رو عوض کنی و هم تمام نرم افزارهائی رو که استفاده می کردی. بسیاری از دوستان تجربه کار با Wine رو در ابتدا داشتند و این رو ایراد خودشون نمی دونن! پس چرا اگر ما بخواهیم کار این دوستان رو در ابتدای کار راحت تر کنیم باید ناراضی باشن: همون کاری رو که شما در ابتدا انجام دادید رو ما براشون آماده می کنیم
دوم:
(دلیل اجمالی آن سیل کاربران تازه به همین سایت است!)
در پایین صفحه اول همین فروم این مطلب رو خواهید دید:
بیشترین کاربران حاضر امروز: 64. بیشترین کاربران حاضر: 365 (29 مهر 1386,ساعت 16:40:54)
مهر ماه 1386
اون هم 365 نفر ؟ وقتی رسما اعلام می شه بیش از ده میلیون رایانه در کشور فعال هستند و روزی 7 میلیون بازدید از اینترنت صورت می گیره؟
من به این نمی گم سیل کاربران تازه وارد!
اطلاعات این فروم رو در این تاپیک بررسی کنید لطفا:
http://forum.ubuntu.ir/index.php?action=statsسوم:
راه هایی که می توان کاربران جدید را جذب کرد و در عین حال نه تنها به اهداف گنو/لینوکس صدمه نزد بلکه توان کاربران را برای این اهداف بکار گرفت
در تجارت این یک اصل هست که بعضی چیزها قربانی بعض چیزهای دیگر می شود!
چهارم:
گنو/لینوکس تنها یک محصول کاربردی صرف جهت استفاده نیست و با خود یک فرهنگ استفاده و شاید یک فرهنگ زندگی (علمی و ...) رو به همراه داره
من منظورم اصلا ترویج فرهنگ گنو نیست! منظورم جذب بیشتر کاربر هست! فقط همین بدون در نظر گرفتن مابقی مسائل
دقیقا منظورتون اینه که کاربر با ورود به این حیطه باید زندگیشو از روال عادی دربیاره و بیفته دنبال یک فرهنگ و فلسفه ائی که یک گوشه دیگه دنیا و با شرایط اونجا ساخته شده؟ اگه بخواد لینوکس استفاده کنه باید آسایش زندگیش رو هم بیاره وسط؟ واقعا نمی فهمم!
اونجا یا شما 400 دلار بابت ویندوز می دی یا می ری لینوکس نصب می کنی! یا 1000 دلار ( دقت کنید لطفا یعنی یک میلیون تومان معادل یک میلیارد ریال تمام!) می دی یا می ری گیمپ کار می کنی! نکنی می ری زندان
ولی اینجا هزینه بروزرسانی گیمپ با اینترنت از قیمت فتوشاپ بیشتره
لطفا واقعیت ها رو ندیده نگیرید! بده؟ اینجوریه!
پنجم:
نمیشه ما از یک طرف مردم رو از مضرات و خطرات (وابستگی و انحصاری و گران بودن و ...) محصولات انحصاری آگاه کنیم و از طرف دیگر اون محصولات رو در نمونه ی آزاد سیستم عامل (که به هدف الگو شدن) ساخته شده قرار بدهیم.
این یک جور کج فهمی و شاید خیانت به فلسفه وجودی گنو/لینوکس باشد. این کار فلسفه وجودی گنو/لینوکس و یا شاید بالاترین مزیت برتری آن نسبت به دیگر سیستم عامل های انحصاری رو از بین می برد. یعنی همون مزیتی که گنو/لینوکس به واسطه اون خلاق، پیشرو و برای مخاطب جذاب بوده است.
این ها شعاره! شعارها همیشه قشنگ هستند ولی لزوما کاربردی نیستند!
ششم:
امنیتش که از بین میره، یادگیری که از بین میره
و دقیقا خیر! هم امنیت خواهد ماند و هم فضا برای یادگیری مناسبتر خواهد شد! یک تازه کار با چندین تن اطلاعات جدید به ناگهان درگیر نخواهد شد که بره پشت سرشم نگاه نکنه
کم کم و در طول زمان به محیط عادت خواهد کرد و بعد اگر دلخواهش بود میتونه بره با فرهنگ گنو زندگی کنه ولی اگر به گنو علاقه مند نبود از امنیت و پایداری محیط جدید استفاده می کنه و میره پی زندگیش!
هفتم:
چجوری میشه یه توزیع درست کرد که توش فتوشاپ کرک شده داشته باشه؟ حالا بر فرض فتوشاپ رو با wine بشه اجرا کرد بقیه نرم افزار ها رو می خواین چی کار کنید؟ باید یه تیم مخصوی کرک نرم افزار ها برای اجرا به وسیله wine درست کنید
سورس کد هست و روش برنامه های لازم رو کاملا بهینه سازی شده پیاده می کنیم. اون بحث خیلی کار شاقی نیست و فعلا مرکز تمرکز نیست!
می تونید به جای این کار برای ویندوز یه تم شبیه به اوبونتو درست کنین
در اینصورت:
امنیتش که از بین میره، یادگیری که از بین میره
اگر منظور شما نرمافزارهای انحصاری است خوب میتونید به شرکتهایی نظیر ادوبی یا مایکروسافت ایمیل بزنید و بگید نسخهٔ گنو/لینوکستون کو؟
خداییش این دیگه قابل توجه راهبران محترم هست: ببینید من رو فقط محکوم به جوک نگفتن می کنید!
اون کلمات گند و خیانت رو هم البته کاملا به نظرتان احترام می ذارم
ولی فقط به عنوان نظر شما
باور کنید این فقط یک نظر سنجی ساده هست که من به نتایج آماریش نیاز دارم! همین