خوب کرگدن عزیز که همیشه به من لطف داره و یار و مشوق من هست و همیشه از من دفاع می کنه.
باور کنید یه گنجشک نمی تونه شمس العماره رو به ..... بکشه! آنچه در ایران درباره نرم افزارهای کپی رایت دار اتفاق افتاد ( و همینطور توی 5 کشور دیگه که در اونها چین با جمعیت زیادش از همه مهمتر هست) نشون میده که تغییرات در اینجا خیلی روی اتفاقات جاهای دیگه تاثیر گذار نیست.
ما توی یه جزیره متروکه زندگی می کنیم
وقتی دید اکثر استفاده کننده ها از نرم افزار ها به سمت کرک کردن و.... استفاده های کم هزینه بره توسعه نرم افزار در اون کشور غیر منطقی و اشتباه میشه.
همینطور که الان شده و شرکت ها نمی دونن تولید نرم افزار چقدر هزینه داره و وقتی می خوان هزینه کنن در دنیای دیگه ای هستن
برای مثال محصولاتی که نمونه خارجیش بیشتر از ۵۰۰ میلیون تا میلیارد ها قیمت داره رو حاضر نیستن با ۱۰۰ میلیون انجام بدن ( و معمولاً چند بار با قیمت ۲۰ میلیون با شکست انجام می دن و در کل همون حدود میشه
)
در مورد نرم افزار های کپی رایت دار
حتی ماکروسافت و شرکت های بزرگ برای کمک به مصرف کننده قیمت محصولاتش رو خیلی پایین تر میاره (برای کشور هایی که سرانه درآمدشون پایین هست )
حالا اگر شما به جای اینکه با استفاده از محصولات کرک شده بیاید لینوکس رو فراگیر کنید به توسعه نرم افزار های آزاد کمک کنید بسیار بهتر هست
من در مورد اینکه شما یا فرد دیگه ای کرک استفاده کنه یا نکنه هیچ صحبتی ندارم و به من مربوط نمیشه
ولی وقتی این رو مطرح کنید و به طور محصول هم بخواید بدید
این مشکلات رو داره:
-شما طبق قوانین نمی تونید محصول شرکت دیگه رو بدون اجازه و یا خرید لایسنس در محصول خودتون بذارید ( این حتی در مورد بعضی از محصولات آزاد هم صادق هست )
-شما دارید از محصولات کرک شده استفاده می کنید که یعنی دزدی و مطمئن باشید با این گونه گسترش دادن یک محصول به قول شما نمیشه زمانی کاربرانش رو به راه راست دعوت کرد
چون فلسفه جذبتون درست نبوده
بحث قوانین انجمن هم چیز دیگه ای هست
که باید رعایت بشه
در مورد wine هم
wine استفاده های بسیار زیادی داره
۱- برای برنامه نویس هایی که برای چند پلتفرم محصول تولید می کنن و می خوان یه تست سریعی از محصولشون بکنن ( در حالی که در لینوکس دارن تولیدش می کنن )
۲- استفاده از برنامه هایی که معادل لینوکسی ندارن یا به هر دلیلی می خواید ازش استفاده کنید که نسخه لینوکسی نداره
۳- برای شرکت هایی که می خوان محصولاتشون تو لینوکس اجرا بشه و ایجاد نسخه لینوکسی مستقل براشون فعلاً زمانبر هست ( حتی ممکنه محصولشون هم آزاد باشه )
در همه این موارد شخص استفاده کننده هست که قوانین رو رعایت می کنه و از محصولات قانونی ویا غیر قانونی استفاده می کنه و مسئولیتش با شخص هست
اینکه از این ابزار برای برنامه های کرک شده استفاده بشه مشکل این ابزار نیست
شما می تونید فقط از محصولات آزاد- مجانی - و یا با پرداخت هزینه از wine استفاده کنید