انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

به چه طریقی به اینترنت متصل میشی؟؟؟

Dial-up
9 (11.8%)
ADSL
65 (85.5%)
WiMax
0 (0%)
توی شرکت یا اداره دسترسی دارم
2 (2.6%)

مجموع آرای اعضا: 76

نویسنده موضوع: حتما نظر بده: نوع کانکت شدنت به اینترنت چیطوریه؟  (دفعات بازدید: 7393 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین xoma

• Full Member
  • *
  • ارسال: 151
یه عکس جالب هم دارم که نمیدونم چطور بزارم ببینید . دکمه درج عکس هم میزنم و عکسو اونجا میزارم ولی نمی یاد .
من  ا و بو نــــــــــــــــــــــــتو ر ا  دوست  دارم  و  پدرم  دبیــــــــــــــــــــــــــان  ر ا .

آفلاین EMoshiri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 127
بنده در منزل ADSL کلنگی مخابرات دارم با سرعت باور نکردنی 128 که بنظرم بیشتر به ۶۴ میخوره تا 128  ](*,)
گاهی که نیاز به دریافت اطلاعات با سرعت بیشتر دارم، با عرض شرمندگی برای مخابرات از وایرلسهای اطراف استفاده نامشروع میکنم.   :rolleyes:  >:D
در محل کار هم فعلا از سرعت ۴ مگ بهره میبریم.  ;)  :biggrin:

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
بنده هم در منزل از ADSL استفاده می‌کنم.
اصلاً فکر استفاده از Dial-up را هم نمی‌کنم!!
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
من شنیدم توی بعضی از کشورها از اینترنت به عنوان فضای کامپوترشون استفاده می کنند
مثلا فیلم رو دانلود نمیکنند و ببینند ، همینطور آن لاین می بینند و مثل ما نیاز به هاردهای ترابایتی برای ذخیره اطلاعات ندارند
اونوقت ما توی سرعت 200 کیلوبایت برای دانلود موندیم  ](*,)

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
نوع اینترنت واقعا تو استفاده از لینوکس موثره. منم زمانی که دایل آپ داشتم چند بار به طرف لینوکس اومدم ولی باز به ویندوز برگشتم :oops:
(البته فقط اینترنت نبود دلایل دیگه هم داشت).

نقل‌قول
اونوقت ما توی سرعت 200 کیلوبایت برای دانلود موندیم
200 کیلو بایت؟ :o در رویاهای منم همچین چیزی نمی گنجه.  من اگه همچین سرعتی داشتم همه توزیع ها رو یه بار امتحان می کردم! :D

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
  • LINUX is My life
بالا ترین سرعت متوسط دسترسی به اینترنت مربوط به کره جنوبی با 17 مگابیت بر ثانیه هست

تا آخرین کشور که اسمش یادم نیست متوسط دسترسی زیر 100 کیلو بیت بر ثانیه رو داشت(ایران سرعت دسترسی متوسط حدودا 600 کیلو بیت بر ثانیه رو داره)
(اینو توی یه خبر خوندم دقیق نیست)

علل میتونه اینا باشه
۱) محدودیت ایجادی برای کاربران ایرانی (عادی) از سوی شوارای عالی انقلاب فرهنگی
۲) گران بودن نرخ تبادل داده در ایران(به دلیل اجاره ای بودن خطوط STM1  که از امارات ، ترکیه ، کویت ، آذر بایجان و... تهیه میشه)
۳) انحصاری کردن مدیریت بر پهنای باند کشور برای سازمان تنظیم مقررات و همچنین سازمان زیرساخت

راه کارها:
۱) تبدیل ایران به هاب منطقه ای که ان شا الله به زودی انجام میشود( و اکنون که امارات هاب منطقه ای هست کنار میرود)
۲) ورود بخش خصوصی به حوزه تامین اینترنت (خطوط STM1 تا STM64 ) که الان مذاکرات مبین تلکام  با شرکای روسیش انجام شده برای رینگ خزر(همینو سرچ کنید توی اخبار متوجه میشید)
۳) ورود بخش خصوصی به حوزه مدیریت پهنای باند ( به صورت موازی با زیر ساخت نه در طول آن) گشور.
۴) سرمایه گذاری بخش خصوصی در ارائه سرویسها و همچنین توسعه مراکز مخابراتی و به روز کردن تکنولوژی های مورد استفاده در مراکز مخابراتی برای پایین آوردن هزینه طرف استفاده کننده!

من کلا نظرم بود توی این نظر سنجی در مورد همین چیزایی که گفتم بحث کنیم که بحث به قیمتها کشیده شد!!!  :( :( :(

ضمنا اینم بگم که شما مراکز استانی ها که خوب حال میکنین با این ISP ها. شرکت ....(خود سانسوری ;D ;D) با قیمت 7700 تومن اینترنت 256 میده برید حال کنین بابا کجا گرونه
ما برای همین حجم دانلود و سرعت توی شهرمون ماهیانه 55 هزار تومن باید هزینه کنیم( ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,))
یکی منو نجات بده از این شهر......(بازم خود سانسوری) ;D ;D ;D
فعلا بای
وطنم پاره ی تنم..... ای زاد گاه و میهنم ..... بر خاک تو بوسه میزنم .... ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • LINUX is My life
ضمنا پوریا جان ممنون که نظر منو تایید کردی

من بالاترین سرعت اینترنتی که تا حالا دیدم(خودم استفاده کردم ) توی دانشگاه و .... 512 کیلو بیت یعنی 64 کیلو بایت بیشتر نیوده!!! ](*,) ](*,)
وطنم پاره ی تنم..... ای زاد گاه و میهنم ..... بر خاک تو بوسه میزنم .... ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
پاسخ به: حتما نظر بده: نوع کانکت شدنت به اینتž
« پاسخ #22 : 24 خرداد 1389، 01:30 ق‌ظ »
منم ADSL دارم.

استفاده از DialUp برام یه کابوس هست !

در ادامه ی صحبت های mohamad123sh بگم که در مورد پائین بودن سرعتها و عدم پیگیری مسعولین(!) دلایل س|ی|ا|س|ی رو هم نباید فراموش کرد !‌
« آخرین ویرایش: 24 خرداد 1389، 01:33 ق‌ظ توسط امیـر وارسـته »

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
همین ADSL زپرتی که صدها برابر قیمت جهانی به ما عرضه میکنن هم بازم جای شکر داره!
Wimax و WiFI و BroadBand و سایر این مزخرفات بخوره تو سرشون!
عقب ماندگی بد دردیه!
چند روز پیش شنیدم تو پاکستان سرویس 1 مگابیت رو میدن ماهی به پول ما 12000 تومن !  :-X
 ](*,)
رفیق کجای کاری من در سوئد و در شهر مالمو در تمام سطح شهر از اینترنت رایگان استفاده می کنم! پاکستان که خیلی عقبه!!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
به این لینک زیر یه نگاه بندازید بد نیست  ;)
داستان ناصرالدین شاه و اینترنت پرسرعت
« آخرین ویرایش: 24 خرداد 1389، 02:18 ق‌ظ توسط eMan »

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • LINUX is My life
نقل‌قول
دلایل س|ی|ا|س|ی رو هم نباید فراموش کرد

بله از زمانی که این تامین اینترنت(به خاطر اجرای طرح فیبر نوری ملی) منحصرا برای سازمان زیرساخت شد ، این مشکلات پیش اومد(تقریبا سالهای 80 تا 83)......

در جواب تهمورث جان بگم که این جاهایی که شما میرید(سطح شهر) چون بعضی شرکتها برای تبلیغ خودشون(حتی کافه ها یا رستورانها) اینترنت رایگان میدن ، شما دسترسی رایگان داری، البته نا گفته نمونه که خود دولت سوئد ، برای اجرای طرح های دولت الکترونیکش باید هم در همه جای شهرهاش و حتی قطارهاش ، اینترنت رایگان بده....

در جواب eMan جان. ۱) خوشمان آمد(کلی جالب بود)
۲) بالاترین سرعت دسترسی به اینترنت در دنیا سرعت ۱ گیگابیت بر ثانیه در شهر سیدنی استرالیا است که طی پروژه Fiber To Home اجرا شده
۳) شرکت گوگل در آمریکا قصد دارد اینترنت با حد اقل سرعت ۱ گیگابیت بر ثانیه(نزدیک ۱۰۰ مگابایت یعنی این ایمیج DVD اوبونتو که ۴/۳ گیگا بایت هست رو توی زیر یک دیقه برات دانلود میکنه) اینترنت عرضه کند که در پی آن شهر کوچکی در ایالت(یادم نیست به خدا!!! ;D) نام خود را به گوگل تغییر دادن تا نظر شرکت گوگل را برای این کار جلب کنن.

۴) شرکت Turktelecom که در ترکیه فعال هست به مشترکاش میتونه با سرعت ۳۲ مگابیت بر ثانیه ارائه خدمت کنه!!!!!!
۵) شرکت کانونیکال با توجه به همین سرعت دسترسی به اینترنت بود که اومد سرویس Ubuntu one رو راه انداخت.... و همچنین است Sky drive شرکت  ماکروسافت(۲۵ گیگ فضای رایگان برای هرچی که داشته باشی(البته تا حجم ۵۰ مگابایت برای هر فایل) ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین EMoshiri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 127
آقا اینارو ننویسین. آدم افسردگی میگیره.  :'(  ](*,)
بجاش بنویسین. اینترنت ما پرسرعته ، ما ادعای این رو داریم که قطب دیجیتال در منطقه هستیم و از نظر وزیر مخابرات کاربرا نیازی به استفاده از سرعت بیشتر ندارن، اصولا خود کاربرا نمیخوان.
همه چی آرومه، من چقدر خوشحالم.  :^o

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
اصلا سرعت بالا به چه دردی می خوره؟ مگه نمیبینی ما سالانه 25000 کشته داریم تو تصادفات!! :o همشم بخاطر سرعت بالاست...  :D :D

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • LINUX is My life
آقا اینارو ننویسین. آدم افسردگی میگیره.  :'(  ](*,)
بجاش بنویسین. اینترنت ما پرسرعته ، ما ادعای این رو داریم که قطب دیجیتال در منطقه هستیم و از نظر وزیر مخابرات کاربرا نیازی به استفاده از سرعت بیشتر ندارن، اصولا خود کاربرا نمیخوان.
همه چی آرومه، من چقدر خوشحالم.  :^o

دلایلی که باعث میشه شورای عالی انقلاب فرهنگی و همچنین وزیر ارتباطات ، یه همچین نظراتی رو بگن اینه که : اولا اونا با علم روز نبودم(حالا این وزیر جدید ارتباطات خوبه ، جناب اقای سلیمانی که  فکر کنم دکترای مهندسی کامپیوتر رو داشتن)،یعنی چون فکر میکنن که مسائل مانند همون دوران تحصیلشون هست ، در نتیجه ما بالاترین سرعت رو داریم(!!!!) و در نتیجه همین کافیه(!!!!)(این یک)

چون مثل من مهندس IT با مسائل و امکانات روز دنیا مثل Cloud computing و Cloud storage و شبکه های NGN و یه سری چیز دیگه آشنا نیستن ، در نتیجه  این حرف رو میگن.(اینم ۲).
مهدی جان شمام اینو مسخره نکن( ;D ;D ;D ;D) بابا بذار این چیزا گفته شه شاید بعدا (مثلا برا ۲۰ یا ۳۰ سال دیگه )نتیجه بده!!!!!

حالا خدا رو شکر همینم که هست خوبه!!! جای شکرش باقیه
 ;D ;D ;D ;D ;D
اگه مثل اولاش که اینترنت اومده بود ساعتی ۵۰۰۰ تومن میدادی و اونم توی کافی نت میتونستی بری ، خوب بود( ;D ;D ;D ;D)

lomion

• مهمان
دوستان، لطفا از مطرح کردن مباحث خارج از گنو، خود داری کنید تا تاپیک به حاشیه نره و مساله ای ایجاد نشه :)