انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

به چه طریقی به اینترنت متصل میشی؟؟؟

Dial-up
9 (11.8%)
ADSL
65 (85.5%)
WiMax
0 (0%)
توی شرکت یا اداره دسترسی دارم
2 (2.6%)

مجموع آرای اعضا: 76

نویسنده موضوع: حتما نظر بده: نوع کانکت شدنت به اینترنت چیطوریه؟  (دفعات بازدید: 7394 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
  • LINUX is My life
سلام عزیزان
خوبین؟
این نظر سنجیه رو گذاشتم ببینم آیا نحوه دسترسی به اینترنت میتونه روی استفاده ما از اوبونتو (به طور کلی ، انتخاب اوبونتو ) به عنوان سیستم عامل عمل کنه؟؟؟

دوستان این بحث رو کاملترش کنین ;D ;D
من خودم تا زمانی که ADSL نداشتم فقط از ویندوز استفاده میکردم (به هزار و یک دلیل) اما حالا که ADSL دارم دیگه فقط اوبونتو استفاده میکنم. ;D ;D

ممنون ;D ;D ;D ;D
وطنم پاره ی تنم..... ای زاد گاه و میهنم ..... بر خاک تو بوسه میزنم .... ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران

آفلاین amin-init

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 64
من از adsl استفاده می کنم .   :popcorn:

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
پاسخ به: حتما نظر بده: نوع کانکت شدنت به اینتž
« پاسخ #2 : 20 خرداد 1389، 01:05 ق‌ظ »
به نظر بنده دیگه اینترنت های دایال آپی اصلا نمی صرفه
و به همه دوستان پیشنهاد میکنم دست از این دایال آپ بکشند
واقعا با این کیفیت افتضاح قیمتش از ADSL هم بالا تر در میاد
بماند که ADSL ها هم چندان تعریفی نداره
در ضمن محمد جان ممنون
این نظر سنجی هوشمندانه ای بود
خوشمان آمد

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
همین ADSL زپرتی که صدها برابر قیمت جهانی به ما عرضه میکنن هم بازم جای شکر داره!
Wimax و WiFI و BroadBand و سایر این مزخرفات بخوره تو سرشون!
عقب ماندگی بد دردیه!
چند روز پیش شنیدم تو پاکستان سرویس 1 مگابیت رو میدن ماهی به پول ما 12000 تومن !  :-X
 ](*,)

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • LINUX is My life
چاکر eman جان هم هستیم
من برای پدر گرامی برای راضی کردنش برای اینکه از ADSL استفاده کنم نشستم براش یه محاسبه سر انگشتی کردم:
اینجایی که ما زندگی میکنیم شرکتای ISP درآمد دارن در حد تیم ملی(از اولی که اینترنت اومد توی شهرمون یه کارت 10 ساعته 2500 تومن بود ، الانم شده 3000 تومن!!!!!!!)
بعد من برای استفاده ماهیانه حساب کردم ، فقط ماهی ۸۰ هزار تومن بابت کارت اینترنت میدم(حالا جدای از کافی نت و دانشگاه) تازه پول تلفن هم همیشه بالای 20 تومن بود
بهش گفتم بابا این ۱۰۰ تومن رو بذار جیبت فقط ماهی 40 تومن به ما بده برا اینترنت!! که الانم شده ۲۵ تومن!!! ;D ;D ;D ;D
با وجود اینکه ۶۴KB رو من اینجا با 25000 تومن ماهیانه میگیرم ولی بازم میسرفه چون تقریبا با روزی 866 تومن(تک تومن) میتونم 24 ساعته وصل باشم.

از اون موقعی هم که من ADSL دارم(تقریبا شهریور سال قبل تا الان) نزدیک 70 گیگ دانلود داشتم که تحت هیچ شرایطی با Dial-Up نمیشد.
دوما من رو با دنیای Ubuntu آشنا کرد (از شهریور تا تقریبا آبان ریویو و مطلب میخوندم در مورد اوبونتو ! از آبان تا اواخر بهمن با Live CD کار میکردم ! از بهمن تا اواخر اردیبهشت امسال با Inside Windows و از اردیبهشت تا الانم که با Fresh install بابای ویندوز(عمو گیتس) رو گا.....(خودتون میدونید چی گفتم این قسمته رو).....
الانم واقعا راضیم از اینکه از Ubuntu  استفاده میکنم
پیشنهاد میکنم دوستانی که دارن Live کار میکنن بنصبنش. یه حال دیگه ای داره.....
ضمنا اونایی که انگلیسی بلدن هم کمک کنن تا این اوبونتو رو فارسیش کنیم ، کاربرای بیشتری جذب میکنه ها(مخصوصا توی استفاده های خونگی)

دم همتون گرم ;D ;D ;D ;D ;D ;) ;) ;)
وطنم پاره ی تنم..... ای زاد گاه و میهنم ..... بر خاک تو بوسه میزنم .... ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • LINUX is My life
به نظر اون چیزی که توی پست اول گفتم داره درست از آب در میآد
چون تا حالا 14 تا ADSLی داشتیم!!!!

میدونید ! شاید مشکل برای نصب درایور مودمها(که اکثرشون کانکزانت هستن!) باشه. نه؟

برای Intel & Motorolla که درایورش کم و بیش پیدا میشه ولی برا Connexant که هیچی!!!!!

به هر حال دوستان نظراشون رو بگن! مستفیض(امیدوارم درست نوشته باشم!!!) بشیم. ;D ;D ;D ;D

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
کسایی که ADSL دارن چون بیشتر کانکت هستن بیشتر می‌دونن دنیا چه خبره و بیشتر با لینوکس آشنا می‌شن. از این لحاظ تاثیر داره ولی برای کسی که با لینوکس آشنا باشه مودم دیال‌آپ نمی‌تونه مانعی براش باشه. من اون اول‌ها که با لینوکس آشنا شدم و کنار ویندوز نصب کرده بودم بخاطر کانکت شدن تو لینوکس با برادرام تقریبا به همه مغازه‌ی قطعات کامپیوتری تو شهر سر زدیم. دنباله مودمی بودیم که روش نوشته باشه سازگار با لینوکس. تا اینکه یه بار که گذرم به تهران افتاد اونجا گشتم و تونستم مودم اکسترنال با پورت سریال بخرم و تو لینوکس کانکت بشم.

مهمترین عامل شناخته.

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • LINUX is My life
هرش عزیز منون نظر دادی!!!
منم منظورم همون آشنایی هست. من فقط تا زمانی که Dial Up داشتم ، فقط لایو CD کار میکردم و بس(اوبونتو 8.04 رو هنوز CD ش رو دارم ;D ;D)

بعد از 9.04 رو خودم دانلودیدم و استفاده کردم پس تهش به این نتیجه میرسیم که:

سرعت ارتباط و مدت ارتباط به اینترنت ، میتونه روی استفاده ما از رایانه(نه فقط لینوکس!!!) تاثیر قابل توجهی بگذاره)
همونطور که میشه فهمید، علم اکثر اونایی که با ADSL یا کلا اینترنت پر سرعت ، دسترسی دارن بیشتره(در کل میگما. حالا نگین آقا ما Dial-up ایم ولی علممونم خوبه ، همیشه استثناء وجود داره!)

بازم ممنون از همه ;D ;D

آفلاین اکبر خان

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 72
    • حسابداری
درود.من وایرلس دارم دو تا اکانت یکی ۶۴ یکی ۵۱۲.من نمیدونم چرا الکی این ملت از adsl تعریف میکنن.کجاش سرعتش بالاست؟به وایرلس هم پهنا باند ۵۱۲ بدی سرعتش میره بالا مثل ای دی اس ال.فکر نکنید چون به ای دی اس ال دسترسی ندارم دارم میزنم تو سرش.نه.اینجوری نیست.من به هیچ وجه من الوجوه حاضر به تغییر نوع اتصالم از وایرلس به ای دی اس ال نیستم و نخواهم بود. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,).میشه مزایای ای دی اس ال رو بگین؟؟؟

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
قیمت مناسب
الان من با یه اکانت 8000 تومانی سرعتی معادل 1 مگا بیت دارم و شبها هم ترافیک نامحدود دارم
حالا شما بگو تعرفه های  وایر لس چطوریه ؟

آفلاین اکبر خان

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 72
    • حسابداری
اکانت ۶۴ هر ساعت میدم ۱۵۰ تومن به صورت نامحدود.و اکانت ۵۱۲ هر ساعت میدم ۳۳۰ تومن.با چه پهنا باندی؟البته میشه هر ماه ۲۰ تومن بدی شب و روز وصل باش. همه بستگی به انتخاب خودت داره.ازین بهتر هم میشه؟؟؟؟
« آخرین ویرایش: 21 خرداد 1389، 12:37 ب‌ظ توسط اکبر خان »

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
eman جان ! شما از چه شرکتی سرویس میگیرید؟؟!!

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
من هم adsl دارم ( اصلا دلیل اینکه به اوبونتو آمدم هم این بود که نتوانستم به adsl ام در ویندوز سر و سامان بدهم )‌
من هم چند سال پیش یکی دو بار لینوکس را بصورت زنده و یک بار هم به گمانم نصب کردم ولی گیج گیج بودم .

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
من از شرکت پارس آنلاین
البته منطقه تا منطقه فرق میکنه
سرعت من 128 کیلو بیت بر ثانیه هست ولی چون پارس برای بعضی مناطق برث رو باز گذاشته سرعت دانلودمون تا 200 کیلو بایت هم میره ( بله کیلو بایت یعنی معادل 1.6 مگا بیت بر ثانیه )

آفلاین xoma

• Full Member
  • *
  • ارسال: 151
پاسخ به: حتما نظر بده: نوع کانکت شدنت به اینتž
« پاسخ #14 : 23 خرداد 1389، 10:00 ب‌ظ »
با سلام

بنده هم از Adsl استفاده میکنم  . سرویس ۵۱۲ کیلو بایت . سرعت دانلودم روزها ۵۵ تا ۶۰ و شب ها که مجانیه به ۲۸ میرسه !!! خیییییییییییییییییییییییییییلی داغونه ؛ ولی خوب کارمو راه میندازه  . تازه عربستان !!!!!!! که نگو . از همه جلوتره . باور نمیکنید ؟ لینکو ببینید.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8901220447

« آخرین ویرایش: 23 خرداد 1389، 10:01 ب‌ظ توسط xoma »
من  ا و بو نــــــــــــــــــــــــتو ر ا  دوست  دارم  و  پدرم  دبیــــــــــــــــــــــــــان  ر ا .