چاکر eman جان هم هستیم
من برای پدر گرامی برای راضی کردنش برای اینکه از ADSL استفاده کنم نشستم براش یه محاسبه سر انگشتی کردم:
اینجایی که ما زندگی میکنیم شرکتای ISP درآمد دارن در حد تیم ملی(از اولی که اینترنت اومد توی شهرمون یه کارت 10 ساعته 2500 تومن بود ، الانم شده 3000 تومن!!!!!!!)
بعد من برای استفاده ماهیانه حساب کردم ، فقط ماهی ۸۰ هزار تومن بابت کارت اینترنت میدم(حالا جدای از کافی نت و دانشگاه) تازه پول تلفن هم همیشه بالای 20 تومن بود
بهش گفتم بابا این ۱۰۰ تومن رو بذار جیبت فقط ماهی 40 تومن به ما بده برا اینترنت!! که الانم شده ۲۵ تومن!!!
با وجود اینکه ۶۴KB رو من اینجا با 25000 تومن ماهیانه میگیرم ولی بازم میسرفه چون تقریبا با روزی 866 تومن(تک تومن) میتونم 24 ساعته وصل باشم.
از اون موقعی هم که من ADSL دارم(تقریبا شهریور سال قبل تا الان) نزدیک 70 گیگ دانلود داشتم که تحت هیچ شرایطی با Dial-Up نمیشد.
دوما من رو با دنیای Ubuntu آشنا کرد (از شهریور تا تقریبا آبان ریویو و مطلب میخوندم در مورد اوبونتو ! از آبان تا اواخر بهمن با Live CD کار میکردم ! از بهمن تا اواخر اردیبهشت امسال با Inside Windows و از اردیبهشت تا الانم که با Fresh install بابای ویندوز(عمو گیتس) رو گا.....(خودتون میدونید چی گفتم این قسمته رو).....
الانم واقعا راضیم از اینکه از Ubuntu استفاده میکنم
پیشنهاد میکنم دوستانی که دارن Live کار میکنن بنصبنش. یه حال دیگه ای داره.....
ضمنا اونایی که انگلیسی بلدن هم کمک کنن تا این اوبونتو رو فارسیش کنیم ، کاربرای بیشتری جذب میکنه ها(مخصوصا توی استفاده های خونگی)
دم همتون گرم