کلاً انجمن رو هواس. من که بعد از چند وقت برگشتم، هیچکدوم از ناظرها رو ندیدم.
علی (رزمدیده) خیلی فعاله و سلمان هم مدتی پشت سر هم فعالیت میکرد ولی قبول دارم، بیشتر انتظار میره.
اما همینه دیگه، پادگان که نیست!
ممنون بهنام جان. البته من ناظر نیستم؛ عضو گروه کاربرانم و دسترسی من مثل بقیه ی کاربراست.
رسول جان، از بین ناظرا معین و همون طور که بهنام گفتن سلمان فعالیت خوبی دارن. احتمالاً دلیل اینکه هیچ کدومشون رو ندیدین، این باشه که ساعت فعالیتشون باهاتون فرق داره. مثلاً معین معمولاً شب ها فعالیت می کنه (البته شب ما، نمی دونم آلمان ساعت چند می شه)
در کل اگه مواردی مثل بی احترامی، توهین، اسپم و ... رو دیدین از طریق دکمه ی گزارش به مدیر انجمن اقدام کنین. معمولاً به سرعت مشکل حل می شه.
به هر حال ماه هم، ماه زیاد خوبی نیستش. تو خرداد معمولاً سر اکثر مشاغل خیلی شلوغ می شه.
دوستان مدرسه ای مون فصل امتحاناتشون هستش. بچه های دانشگاه فرجه هستن و مشغول خوندن درسا.
از طرفی بعضی ها، کنکوری و پشت کنکوری هستن و دارن برای کنکور سراسری می خونن.
یا بعضی ها هم (مثل خود من) ده روز دیگه کنکور ارشد دارن و مشغول خوندن اون هستن. (امسال که درگیر خوندن ارشد بودم، فعالیت خودمم توی انجمن کم شده بود. حالا امیدوارم بعد کنکور بتونم بیشتر در کنار دوستان باشم)
در کل می خوام بگم شاید مشکل از ماه هم باشه که فعالیت همه رو تحت شعاع قرار داده. احتمالاً اگه تابستون بیاد، فعالیت انجمن بهتر هم می شه.
البته به لطف خیلی از دوستان مثل بهنام، خودت، مهران، میلاد و ... تاپیک ها به خوبی و درست و بدون حاشیه (که یه مدت خیلی زیاد شده بود) جلو می رن و این خودش، خیلی ارزشمنده.