انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در بالا نیامدن سیستم پس از نصب اوبوتنو  (دفعات بازدید: 6226 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین msasan1367

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
سلام
من روی سیستم یک ویندوز xp دارم و حالا اوبونتو 8.04 را هم نصب کردم اما پیغام خطای لود گراب را می دهد و هیچ سیستمی عاملی بالا نمی آید حالا باید چه کار کنم؟
لطفاً کمک کنید

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
سلام به شما
خوب شما روی 8.04 گراب قدیمی رو داری و از نسخه 9.10 گراب به نسخه 2 ارتقا یافته.
برای آشنائی بهتر با گراب قدیمی لطف آدرس زیر را بررسی نمایید:

http://wiki.ubuntu.ir/GrubHowto?highlight=%28grub%29

اما کاری که باید برای حل مشکل خودتان انجام دهید:
اول - بصورت لایو از روی سی دی سیستم عامل را بالا بیاورید (اوبونتو)

برای این کار باید بوت اول سیستم عامل خودتان را به سی دی منتقل کنید ( در سیستم های قدیمی با دگمه دیلت وارد منوی
           ستاپ می شوید و در بخش تنظیمات بوت بوت اول را به روی سی دی منتقل می کنید و در سیستم های جدید و لپ تاپ ها
           کلید F8  یا F12 این امکان را به شما می دهد.

دوم - درایو های مربوط به نسخه نصب شده اوبونتو را مانت کنید
          آموزش مانت نمودن را در آموزش جناب ROSHA ببینید و عینا استفاده نمایید:
          http://wiki.ubuntu.ir/Grub2Howto/Recover

فقط بخاطر داشته باشید که این آدرس مربوط به گراب 2 هست و شما از گراب 1 استفاده می کنید! اما دستورات تغییری 
          نکرده اند!

سوم - گراب را بروزرسانی نمایید

در محیط ترمینال وارد نمایید:
          sudo update-grub 
           این دستور گراب را مجددا وادار به بروزرسانی خواهد نمود.

بعد از برگشت به محیط نصب شده بروی سیستم عامل باید مشکل حل شده باشه.
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اون که برای دوسال پیشه. اگه می‌خوای تازه نصب کنی اوبونتو۱۰.۰۴ رو نصب کن که دو سالی بیش‌تر پشتیبانی داشته باشی و خوب از اون‌جایی که اصولا نسخه‌ی جدید  هر برنامه‌ای بهتر از نسخه‌ی قدیمیشه احتمالا با گراب ۲ مشکلت حل می‌شه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین msasan1367

• Newbie
  • *
من اوبونتو 10.04 را هم نصب کردم اما باز هم مشکل داره و هیچ سیستم عاملی بالا نمیاد حالا چیکار کنم

آفلاین msasan1367

• Newbie
  • *
پاسخ به: مشکل در بالا نیامدن سیستم پس از نصب 
« پاسخ #4 : 29 خرداد 1389، 07:18 ب‌ظ »
مشکل اینه که با نصب اوبونتو 10.04 < grub rescue می آید و سیستم عاملی برای انتخاب و ورود به آن نمایش داده نمی شود
« آخرین ویرایش: 30 خرداد 1389، 07:35 ق‌ظ توسط msasan1367 »

آفلاین msasan1367

• Newbie
  • *
کسی نیست کمکم کنه

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
آقا شما یه تیر توی ترکش داری اونم بزن
آقا شما یه هارد داری یا بیشتر ؟
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
    • پشت یک لحظه سکوت
شما دیسک اوبونتو رو بزارید و توی بوت گزینه  repair رو بزنید و توی گزینه ها دنبال گزینه grub بگردید . امیدوارم مشکلتون حل بشه .
« هرگونه انتقاد سازنده ای را با کمال میل قبول میکنم »

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
دیسک Super Grub رو امتحان کردی ؟

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
هیچ پیام خطایی نمی‌ده؟
مستقیم می‌ره grub rescue؟

آفلاین saeghe3000

• Newbie
  • *
سلام
من قبلا به این مشکل خوردم یک کار کردم
شاید یه خورده حرکت عجیب و به قول بچه ها داریوشی ای باشه ولی تضمینی جواب میده . من خودم n+1 باز تست کردم .
آقا cd ی XP  رو بزار و روی XP ات upgrade کن . این کار رو مطمینم بلدی ، اگر بلد نیستی بگو تا یه موقع ایکس پی ات نپره .
بعد یه برنامه هست برای ویندوز به نام EasyBCD که من به شخصه اونو به گراب ترجیح میدم . اینکه چرا شاید به دلیل اینه که خیلی به گراب اعتماد ندارم یا اینکه کار باهاشو بلد نیستم .
برنامه رو از اینجا بگیر که نزدیک 1.5 مگه :
http://neosmart.net/forums/showthread.php?t=642اینجا تمام بیلد هاشو لینک داده
من build 97 رو استفاده کردم ولی الان ظاهرا build 100 رسیده (باید خودمو آپدیت کنم)
برنامه رایگان هم هست . بعد اونجا هرکدوم از سیستم عامل هاتو شناخت که فبها المراد . هرکدوم نشناخت اضافه کن . برای 9.10 یا 10.04 که از گراب 2 استفاده میکنه باید از گزینه گراب 2 استفاده کنی که فکر میکنم دکمه Auto Configure داره . اگر نداشت خوب اون پارتیشن لینوکستو اضافه کن .
بعد از Save کردن یادت باشه Write MBR رو بزنی وگرنه هیچ اتفاقی نمیافته .
کلا برنامه شاخیه . سعی کن ازش سر در بیاری سوال هم داشتی در خدمتم .
من با همین برنامه یه موقعی XP و Vista و WIN7 و ubuntu رو با هم تو یه بوت لودر داشتم !!!

اگر اینکارو کردی دیدی لینوکست بالا نیومد و حس کردی گیر از گراب هست . اون برنامه یه قسمتی داره برای نصب گراب که من ازش استفاده نکردم چون تا حالا به این مشکل نخوردم ولی میتونی تستش کنی .

این روش من بود . شاید دوستان و اساتید روش های بهتری ارایه کنند .
« آخرین ویرایش: 01 تیر 1389، 09:40 ب‌ظ توسط saeghe3000 »

آفلاین Emadsmart

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
پاسخ : مشکل در بالا نیامدن سیستم پس از نصب اوبوتنو
« پاسخ #11 : 17 اردیبهشت 1392، 07:15 ق‌ظ »
سلام من مدل لپتاپم LenovoZ580 هستش اولا این ک من غیر اوبونتو نتونستم هیچ نسخه ی دیگه ای از لینوکس رو نصب کنم ینی واقعا واسه خودم جای تعجی داره که چرا مثلا مینت ریختم بعد از گراب رو نمیشناخت پیغام grub rescue میداد که با لایو تونستم درستش کنم بعدش ک درست شد میزدم رو مینت ی صفحه سیاه میومد یه کرسر هم اون گوشه به شکل دش هی چشمک میزد و هیچی نمی شد....بعد از 5و6 بار ریست کردن سیستم ی بارش بالا اومد صفحه لاگین و وارد شد بعدشم دیگه باز پارد نشد و همون صفحه سیاه...حالا واسه اوبونتو هم همین مشکل پیش اومده هر یکی دو بار این اتفاق میوفته و بعضی اوقات مجبور میشم تا 4و5 بار سیستم رو هی خاموش کنم دوباره روشن کنم میخواستم بدونم چرا اینجوریه راه خلش چیه آخه مگه میشه IBM مشکلی داشته باشه با لینوکس اونم در این حد؟؟؟؟؟؟؟ی وقت ممکنه مثلا سخت افزاریش مشکل داشته باشه؟؟؟؟؟
در ضمن من الآن نسخه اوبونتوم 13.04 64 بیتی هستش با ی ویندوز 8
با تشکر از این انجمن خوبتون عماد