انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ایجاد مکرر فایل‌های ناخواسته بر روی دسکتاپ  (دفعات بازدید: 5941 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
شاید بهتر باشه با دیسک لایو بالا بیای. اونجا دیگه واین و این جور چیزا هم نیست. بعد هر چیزی که مشکوکه رو پاک کنی.  و اگرم بتونی با آنتی ویروس چک کنیش.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
نقل‌قول
در مورد پسوندها سمانه خانم درست می‌گه!
بله درست می‌گن ولی چه ربطی به موضوع داره؟!

سمانه خانوم شما فقط از روی پرمیشن فهمیدید فرم فایل‌های exe. ویندوزی نیست؟
من فایل‌های exe.ای دارم که پرمیشن شون هیچ کدوم از اینها نیست. خودم هم عوضش نکردم  ;D
گویا این بنده خدا هم از مشکلی مشابه رنج می‌بره: http://www.bleepingcomputer.com/forums/lofiversion/index.php/t312734.html

در ضمن نکته‌ی مهمی که الآن یادم اومد و فکرکنم ربطی به موضوع داشته باشه اینه که دایرکتوری دسکتاپ من نوی شبکه share هست(samba). ولی خب چند وقته که اون یکی سیستم شبکه کاملا خاموشه و سیستمم فقط به روتر وصله ولی باز هم این فایل‌ها رو می‌سازه
اون فرد هم تو درایو share شده اون فایل‌ها میاد

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 279
قضیه پسوند درسته که به موضوع ربطی نداره ولی لازم بود واسه یکی از بچه ها توضیح بدم . اگه تو پستها نگاه کنید متوجه می شید!
راجع به پرمیشن من از روی تنها یه فایل exe حرف نزدم.
امیدوارم همیشه بروز باشید!

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
وای پسرا! اصلا به نابغه بودن تون شک نکنید! :o
این .exe که زده کنار اسمش, دکوره و الان چیزی که واقعا جلوی چشممونه یک اسکیریپته! چون فرم exe های  ویندوز  بصورت زیره:
-rwx------ 1 samane root  8354440 2010-05-13 22:02 Firefox Setup 3.6.3.exe
خب این هم از این! :rolleyes:
حالا شما پنجره های اضافی رو ببند و یه jobs بگیر. شاید توی پس زمینه داره ران می شه!
و این دو تا اسکریپت رو بفرست تو پوشه null. راستی بچه ها پوشه null کجاست من پیداش نمیکنم! :(
اینی که میگید رو از کجا فهمیدید خانوم ؟؟؟ پس این چیه؟؟اون فایل یه اسکریپت هم باشه فعلا پسوندش exe هست.حالا چه توی ویندوز درست شده باشه چه توی لینوکس کامپایل شده باشه!
-rwxrwxrwx 1 alireza alireza 522875098 2006-11-28 10:47 Setup.exeاونی هم که گذاشتید exe هست!!یعنی فایل نصب ویندوز.
آهان مثل اینکه شما قضیه پسوندا تو لینوکس رو نمیدونید! تو لینوکس پسوندی وجود نداره و  همونطور که همه می دونند پسوند فقط دکوره وجزیی از اسمه و هیچ تاثیری تو نوع کارکرد فایل نداره می تونی خیلی راحت پسوند رو عوض کنی و اون وقت راحتتر این موضوع رو می فهمی! لینوکس فقط از روی header فایل می فهمه که چه جوری باید باز کنه نه از روی اسم.
راجع به نمونه ای که فرستادی خیلی ضایع است که خودت دسترسیش رو تغییر دادی. منکه ندیدم لینوکس بخواد تمام دسترسی ها(rwx) رو به owner بده آخه اینطوری امنیتش رو از دست می ده! اگه اینطور نیست یه مسیر بگو که این شرایط رو داشته باشه تا منم چک کنم!
بنده خیلی وقته به این موضوع واقف هستم  و فکر کنم که چند وقته دارم با لینوکس کار میکنم  :D .و موضوع دسترسی که گفتید این یه فایل ویندوزیه و من فقط ازش استفاده کردم برای مثال.  :-X
درضمن بهتره به جای بحثهای حاشیه ای به اصل موضوع بپردازید.  :-X

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
jobs گرفتی...جوابش چی شد؟
1. تو خط اول exe
<°^DÀt^K^@<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>^Myes رو بکن no

وتو خط:
uiAccess="false"/>^Mfalse رو بکن true

2. تو پرمیشن هردو کل دسترسی ها رو بردار
3.پاکشون کن!

برو تو
system>administration>remote desktop> General
allow other user to view ur  Desktop نباید انتخاب شده باشه!

بعد برو
system>administration>login window> General

باید tabهات اینطوری باشه.
پسوردت هم عوض کن.

موفق باشی!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19743
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
ممنون از زحمتی که برای عکس گرفتن از صفحه و آپ‌لود اون‌ها کشیدید. ولی خوب وقتی من دارم دایرکتوری دسکتاپ رو شیر می‌کنم یعنی می‌خوام بقیه‌ی دستگاه‌ها بهش دسترسی داشته باشن دیگه. در ضمن با تجربه‌ای که دارم بهتون اطمینان می‌دم که اون فایل exe یه فایل اجرایی ویندوزه و خب از طریق شبکه منتقل شده به دسکتاپ و در ضمن روی سیستم اجرا هم نمی‌شه که بخواد در پس‌زمینه کار انجام بده. تنها چیزی که من ازش تعجب کردم این بود که چه‌طور بعد از خاموش شدن سیستم ویندوزی که با شبکه به این سیستم وصل بود، باز هم این فایل تونست ایجاد بشه، چون سیستم‌عامل روتر هم لینوکسه و طبیعتا نباید این فایل بتونه از روی روتر خودش رو روی این سیتم کپی کنه. به هر حال من دسترسی نوشتن از شبکه رو از دسکتاپ برداشتم و دیگه این فایل‌ها ایجاد نشدن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
قضیه پسوند درسته که به موضوع ربطی نداره ولی لازم بود واسه یکی از بچه ها توضیح بدم . اگه تو پستها نگاه کنید متوجه می شید!
راجع به پرمیشن من از روی تنها یه فایل exe حرف نزدم.
طوری نیس...   :D  :D  
ممنون از زحمتی که برای عکس گرفتن از صفحه و آپ‌لود اون‌ها کشیدید. ولی خوب وقتی من دارم دایرکتوری دسکتاپ رو شیر می‌کنم یعنی می‌خوام بقیه‌ی دستگاه‌ها بهش دسترسی داشته باشن دیگه. در ضمن با تجربه‌ای که دارم بهتون اطمینان می‌دم که اون فایل exe یه فایل اجرایی ویندوزه و خب از طریق شبکه منتقل شده به دسکتاپ و در ضمن روی سیستم اجرا هم نمی‌شه که بخواد در پس‌زمینه کار انجام بده. تنها چیزی که من ازش تعجب کردم این بود که چه‌طور بعد از خاموش شدن سیستم ویندوزی که با شبکه به این سیستم وصل بود، باز هم این فایل تونست ایجاد بشه، چون سیستم‌عامل روتر هم لینوکسه و طبیعتا نباید این فایل بتونه از روی روتر خودش رو روی این سیتم کپی کنه. به هر حال من دسترسی نوشتن از شبکه رو از دسکتاپ برداشتم و دیگه این فایل‌ها ایجاد نشدن.
آقا شما بازم پیگیره این قضیه باش ببین چی بودن اینا.البته بنده یه پیشنهاد برای پیگیری میدم شما با avira rescue cd یه اسکن بکن سیستم رو البته وقتی از شبکه کامل و سخت افزاری قطع هستید تا از روی شبکه اگر هستن لود نشن دوباره و ببینید اینا رو میشناسه به عنوان ویروس.
« آخرین ویرایش: 24 خرداد 1389، 08:21 ب‌ظ توسط AliReza.iMi »

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 346
  • شهید عماد مغنیه-استاد آموزش عملیات استشهادی
روتر هم لینوکسه و طبیعتا نباید این فایل بتونه از روی روتر خودش رو روی این سیتم کپی کنه

روتر یونیکس بیسهunix base!

ضمنا ios روت کیتی داشت که بعد از ۱۲ سال پابلیک شد

اگه فضولی کردم ببخشید(چون این بحث برام جالب شده )
آغاز علم آن است که بفهمی(تاکید میکنم بفهمی!) خدا مخلوق دیگه هم غیر از تو داره! با سلیقه های دیگه. و  آغاز ادب نیز آن است که به نظرات بقیه مخلوقات احترام بذاری

در این دو حالت علم و ادب با هم خوب است

شما مجاز به استفاده از آواتاری نیستید که نذاره شب بچه مردم بخوابه

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
خوشحالم از اینکه تونستید مشکلتون رو حل کنید!