سلام. در جریان هستم که سوالم کاملا به انجمن بی ربط هست. اما جای مناسبتری رو پیدا کردم
در جایی خوندم که بهتر هست قبل از روشن کردن سیستم، مانیتور رو روشن کنیم!
دوستان کسی در این مورد اطلاعی داره که چرا به این شکل باید باشه؟
بله، بهتر هست اول مانیتور رو روشن کنید بعد سیستم؛ موقع خاموشی هم بهتره اول سیستم کامل خاموش بشه بعد مانیتور رو خاموش کنین
دلایل مختلفی هم داره، البته شاید برای بعضیا اهمیتی نداشته باشه این دلایل، مثلا یکیش اینه که موقع خاموش/روشن کردن مراحل رو ببینین که آیا خطایی نمیده، شاید یک متن خطا نمایش داده شد و بعد چند ثانیه رفت، اگه مانیتور خاموش باشه اون پیام رو ازدست میدین و ممکنه بعدا دردسر ساز بشه، فکر کنین یه مشکل سخت افزاری واسه سیستم پیدا شده، خب من شخصا دوست دارم همون اولی که مورد پیدا شده مشاهدش کنم تا اینکه دیر بشه و...
البته از نظر امنیتی هم این کار توضیه میشه، ممکنه موقع روشن شدن سیستم یک برنامه اجرا بشه که نباید! اگه مانیتور روشن باشه شاید ردی ازش دیده شد یهو!
فکر کنین سیستم رو روشن میکنین بعد چند تا کار دیگه بعد میایین سراغ سیستم و مانیتور رو روشن میکنین و با صحنه ای عجیب روبرو میشین! و با خودتون میگین اینا دیگه از کجا اومد!؟ چیشد یهو! خب اگه مانیتور روشن میبود شاید چشمتون میوفتاد بهش و میدیدین جریان چیه.
و...