انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در اتصال ترمینال به اینترنت  (دفعات بازدید: 1129 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tmp

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
مشکل در اتصال ترمینال به اینترنت
« : 09 مهر 1395، 09:41 ب‌ظ »
سلام دوستان.

اینکه می‌توان با استفاده از مرورگر به اینترنت وصل شد ولی از طریق ترمینال و ubuntu software center خیر، چه دلیلی دارد و چگونه می‌توان این مشکل را حل کرد؟
متأسفانه می‌توان با کمک مرورگر هر صفحه ای را باز کرد، ترمینال هم مشکلی در اتصال به اینترنت نشان نمی دهد، ولی وقتی از دستوراتی مثل apt-get install یا apt-get update استفاده می‌کنم، و یا قصد نصب برنامه‌ای از طریق ubuntu software center را دارم، در اتصال به اینترنت دچار مشکل می‌شود.

با تشکر از شما

آفلاین alipg

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
پاسخ : مشکل در اتصال ترمینال به اینترنت
« پاسخ #1 : 09 مهر 1395، 11:12 ب‌ظ »
سلام دوستان.

اینکه می‌توان با استفاده از مرورگر به اینترنت وصل شد ولی از طریق ترمینال و ubuntu software center خیر، چه دلیلی دارد و چگونه می‌توان این مشکل را حل کرد؟
متأسفانه می‌توان با کمک مرورگر هر صفحه ای را باز کرد، ترمینال هم مشکلی در اتصال به اینترنت نشان نمی دهد، ولی وقتی از دستوراتی مثل apt-get install یا apt-get update استفاده می‌کنم، و یا قصد نصب برنامه‌ای از طریق ubuntu software center را دارم، در اتصال به اینترنت دچار مشکل می‌شود.

با تشکر از شما
تا وقتی ارور نزاری نمی شه با قطعیت گفت ارور رو بزار
از main server استفاده می کنی ؟؟

آفلاین tmp

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
پاسخ : مشکل در اتصال ترمینال به اینترنت
« پاسخ #2 : 10 مهر 1395، 06:28 ق‌ظ »
تا وقتی ارور نزاری نمی شه با قطعیت گفت ارور رو بزار
از main server استفاده می کنی ؟؟

ارور خاصی نمی‌داد، همین که به اینترنت وصل نمیشد تا پکیج را دانلود کنه و unable to locate package را می‌داد، و خطای مربوط به ubuntu software center هم این بود که اتصال اینترنتتون را چک کنید.

دوستان مشکل حل شده  :). آخرین کاری که یادم هست پیش از خاموش کردن لپ تاپ انجام دادم این بود که در Software & Updates تیک مربوط به دانلود از گوگل را در تب دوم برداشتم. سپس آپدیت انجام شد. تا زمانی که لپ تاپ خاموش نشده بود همچنان ترمینال و سنتر مشکل داشتند. اما الان الحمدلله حل شده.

دوستان موفق باشید.