انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نمایش، حذف کردن و ... دانلود‌های wget  (دفعات بازدید: 2295 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sina Deuxshiri

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
سلام. دوستان من از wget استفاده می‌کنم. اما لینک تمام دانلود‌هامو در یک فایل متنی ذخیره می‌کنم تا موقع‌ای که بعدا خواستم دانلود و ادامه بدم، از اون لینک استفاده کنم. می‌خواستم بدونم چطور میشه که کلا لیست فایل‌های دانلودی که در wget است و دید و دانلود‌ها را حذف کرد. ممنون اگر راهنماییم کنید.

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
پاسخ : نمایش، حذف کردن و ... دانلود‌های wget
« پاسخ #1 : 16 مهر 1395، 12:55 ق‌ظ »
سلام. دوستان من از wget استفاده می‌کنم. اما لینک تمام دانلود‌هامو در یک فایل متنی ذخیره می‌کنم تا موقع‌ای که بعدا خواستم دانلود و ادامه بدم، از اون لینک استفاده کنم. می‌خواستم بدونم چطور میشه که کلا لیست فایل‌های دانلودی که در wget است و دید و دانلود‌ها را حذف کرد. ممنون اگر راهنماییم کنید.

ینی چی؟
خب لینکا توی اون فایل هست دیگه نگا کنید حذف کنید و ... ;D

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 16 مهر 1395، 01:12 ق‌ظ »
متوجه نشدم. یعنی می‌خوای اون‌هایی که تو لیست هستن و قبلاً بارگیری شدن، دوباره بارگیری نشن؟ خیلی ساده‌است:
$ wget -c -i LIST
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Sina Deuxshiri

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 17 مهر 1395، 10:34 ب‌ظ »
ابتدا اینکه اگر سوالم واضح نیست، بگین تا دوباره دقیق‌تر سوال و مطرح کنم. با مسخره کردن شخصیت خودتون و نشون میدید.

جناب دانیال، ابتدا سپاس گذارم برای کدی که قرار دادین. منظور من این هست که مثل اپ IDM که وقتی یک لینک دانلودی و توسطش دانلود می‌کنید، اون لینک دانلود داخل نرم افزار می‌مونه و دفعه‌ی بعدی برای ادامه‌ی دانلود فقط کافیه که لینک دانلود و انتخاب کنی و بعد بر روی دکمه‌ی Resume کلیک کنید تا دانلود ادامه پیدا کنه. از اونجایی که wget رابط گرافیکی نداره، من تمام لینک‌های دانلود و در یک فایل متنی ذخیره می‌کنم تا دفعه‌ی بعدی که خواستم ادامه‌ی دانلود و بزنم، اون لینک و کپی می‌کنم داخل ترمینال تا دانلود ادامه پیدا کنه.
wget -c download link
اما سوال من این است که آیا کدی است که با وارد کردن در ترمینال، تمام لینک‌های دانلودی که توسط wget دریافت کردیم و نمایش بده تا دیگه مجبور نشم لینم‌های دانلود در یک فایل متنی به صورت جداگانه ذخیره کنم. از طریق خود برنامه لینک‌ها را اجرا کنم. کدی که شما قرار دادین نوشت: No URLs found in LIST. ممنون برای پاسخ گوییتون.

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 18 مهر 1395، 04:07 ب‌ظ »
ابتدا اینکه اگر سوالم واضح نیست، بگین تا دوباره دقیق‌تر سوال و مطرح کنم. با مسخره کردن شخصیت خودتون و نشون میدید.

جناب دانیال، ابتدا سپاس گذارم برای کدی که قرار دادین. منظور من این هست که مثل اپ IDM که وقتی یک لینک دانلودی و توسطش دانلود می‌کنید، اون لینک دانلود داخل نرم افزار می‌مونه و دفعه‌ی بعدی برای ادامه‌ی دانلود فقط کافیه که لینک دانلود و انتخاب کنی و بعد بر روی دکمه‌ی Resume کلیک کنید تا دانلود ادامه پیدا کنه. از اونجایی که wget رابط گرافیکی نداره، من تمام لینک‌های دانلود و در یک فایل متنی ذخیره می‌کنم تا دفعه‌ی بعدی که خواستم ادامه‌ی دانلود و بزنم، اون لینک و کپی می‌کنم داخل ترمینال تا دانلود ادامه پیدا کنه.
wget -c download link
اما سوال من این است که آیا کدی است که با وارد کردن در ترمینال، تمام لینک‌های دانلودی که توسط wget دریافت کردیم و نمایش بده تا دیگه مجبور نشم لینم‌های دانلود در یک فایل متنی به صورت جداگانه ذخیره کنم. از طریق خود برنامه لینک‌ها را اجرا کنم. کدی که شما قرار دادین نوشت: No URLs found in LIST. ممنون برای پاسخ گوییتون.

اگه با من بودید من قصد توهین و مسخره کردن نداشتم  :)
فقط سوال رو نفهمیدم

الانم تا جایی که فهمیدم اینجوری میشه:

من از wget برای دانلود استفاده نکردم، از aria2 استفاده می کنم، مثلا می خوام ۲۰ تا فیلم دانلود کنم، لینک همه رو میریزم تو ی فایل، بعد به aria با سوییچ -i معرفی می کنم: aria2c -i /path/to/links.txt
بعد دانلود رو متوقف می کنم تا بعدا ادامه بدم
برای ادامه دانلود از  aria2c -c -i /path/to/links.txtاستفاده می کنم.

• wget رو نمی دونم ولی آریا در صورت ادامه دانلود دوباره فایل هارو دانلود نمی کنه فقط ادامه می ده تا ۲۰ تا لینک دانلودشون تموم شه
  • آریا موقع دانلود کنار فایل اصلی ی فایل دیگه بوجود میاره که اطلاعاتی راجع به اینکه چقد از فایل دانلود و .. رو تو اون میریزه و تا زمانی که اون فایل وجود داشته باشه پس حتما دانلود هم تموم نشده
  • میشه log آریا رو بریزی تو ی فایل تا ببینی هر فایل چقدر دانلود شده، کدوما دانلود شدن، کدوما دانلود نشدن ...
  • بنظرم این سوییچ ها در wget هم یکسان باشن و wget همین عملکرد رو داشته باشه

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 18 مهر 1395، 05:01 ب‌ظ »
کدی که دادم همین‌کار رو می‌کنه. فقط باید به جای LIST نام پرونده‌ای که نشانی‌های موردنظر برای بارگیری در هرخطهش نوشته شده رو وارد کنی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Sina Deuxshiri

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 19 مهر 1395، 07:24 ب‌ظ »
نقل‌قول
اگه با من بودید من قصد توهین و مسخره کردن نداشتم  :)
فقط سوال رو نفهمیدم
سلام. شاید اشتباه از من بوده. به هر حال من هم عذرخواهی می‌کنم.

درضمن سپاس گذارم از تمام دوستانی که راهنماییم کردن. می‌خواستم بدونم آیا حتما باید لینک‌های دانلود و در یک فایل متنی ذخیره کنیم؟ یعنی خود برنامه قابلیتی برای ذخیره لینک‌ها نداره؟ ممنون.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #7 : 19 مهر 1395، 08:08 ب‌ظ »
سینا جان یه اسکریپت بنویسید براش که قبل از اجرای wget لینک ها رو در یک فایل ذخیره کنه و بعد wget رو برای دانلود فراخوانی کنه و به اسکریپت قابلیت اجرایی بدید و  بعد اسکریپت رو در یه جایی مثل
/usr/binذخیره کنید که راحت بتونید با ترمینال فراخوانیش کنید

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 20 مهر 1395، 10:46 ق‌ظ »
سینا جان یه اسکریپت بنویسید براش که قبل از اجرای wget لینک ها رو در یک فایل ذخیره کنه و بعد wget رو برای دانلود فراخوانی کنه و به اسکریپت قابلیت اجرایی بدید و  بعد اسکریپت رو در یه جایی مثل
مثل این  :): #!/bin/bash
file="Download.link"
if [ -f "$file" ] ;then
    echo "$1" >> "$file"
    wget "$1"
else
    echo "$1" > "$file"
    wget "$1"
fi

آفلاین Sina Deuxshiri

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 22 مهر 1395، 10:49 ب‌ظ »
سلام. لطفا در این زمینه راهنماییم کنید.

آفلاین مهوش

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #10 : 23 مهر 1395، 10:50 ق‌ظ »
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید.
من از بین برنامه هایی ک کنار دسکتاپم بود خودم کلیک راست کردم و یک گزینه ای را زدم و هومم حذف شد :'( :'( :'(. حالا دیگه نمیدونم چجوری برم داخل هومم؟ :'(میشه هومم برگردونم ب کنار دسکتاپم؟توی ترمینال باید کدی بنویسم?

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #11 : 23 مهر 1395، 03:16 ب‌ظ »
یه مثال ساده میزنم سینا جان
مثلا شما یه همچین اسکریپتی مینویسید به اسم sinaget  و بهش قابلیت اجرایی میدید و داخل اون مسیری که گفتم ذخیرش میکنید
#!/bin/bash
echo '$@' >> ~/my_links.txt
wget '$@'
وقتی توی مسیر /usr/bin ذخیرش کنید (مثلا به اسم sinaget ) میتونی اینجوری فراخوانیش کنی
sinaget https://www.google.com/images/branding/googlelogo/1x/googlelogo_color_272x92dp.png
اینجوری با هر بار فراخوانی برنامه دستور رو توی my_links ذخیره میکنه و بعد با wget دانلودش میکنه . البته این خیلی خیلی سادست و میشه کارهای زیباتر و مفصل تری باهاش انجام داد

من قدیم یه اسکریپت بش برای aria2 نوشتم که پوشه دانلود رو دسته بندی میکرد و خلاصه ای از دانلود ها رو (لینک دانلود و ساعت شروع و پایان و ...) رو داخل پوشه دانلود ذخیره میکرد و ... . میتونی برای خودت فورکش کنی و برای wget تغییرش بدی :)
http://amirsamimi.ir/persepolisdm/

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید.
من از بین برنامه هایی ک کنار دسکتاپم بود خودم کلیک راست کردم و یک گزینه ای را زدم و هومم حذف شد :'( :'( :'(. حالا دیگه نمیدونم چجوری برم داخل هومم؟ :'(میشه هومم برگردونم ب کنار دسکتاپم؟توی ترمینال باید کدی بنویسم?

سلام
لطفا برای هر سوال یه موضوع جدید باز کنید (از قوانین انجمن اوبونتو)
« آخرین ویرایش: 23 مهر 1395، 03:18 ب‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »