انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: عدم تعریف پارتیشن swap  (دفعات بازدید: 1942 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sonic69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 376
عدم تعریف پارتیشن swap
« : 17 مهر 1395، 01:29 ق‌ظ »
سلام دوستان. من یک ماهی هست که ابونتو نصب کردم و کم کم دارم باهاش کنار میام.
من اول روی سیستم ویندوز ۱۰ رو نصب کرده بودم و برای ابونتو یک پارتیشن ۵۰ گیگی کنار گذاشته بودم. بعد از دانلود ابونتو  ... شروع به خوندن آموزش ها کردم.

تو همه آموزش ها امده بود که رو \ارتشن کلیک کند و حدودا ۲ گلیگ رو برای swap اختصاص بدید با نوع خاص خودش و ...

حال مشکلی که بود. این بود که وقتی من اینکار رو می کردم ۴۸ گیگ مابقی رو میزد غیر قابل استفاده و نمیشد توش ابونتو نصب کرد. به همین دلیل مجبورا بی خیال swap شدم :)

۱− چرا چنین اتفاقی برای من افتاد؟
۲− الان که من swap تعیین نکردم چه اتفاقی می افته؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : عدم تعریف پارتیشن swap
« پاسخ #1 : 17 مهر 1395، 02:09 ق‌ظ »
۱. چون به کران ایجاد افراز اصلی جدید در دیسکت رسیدی.

۲. بستگی داره چه‌قدر رم داشته باشی و مصرفت چی باشه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sonic69

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 17 مهر 1395، 04:51 ق‌ظ »
از مورد اول هیچی متوجه نشدم :( الان میشه کاری کرد؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 17 مهر 1395، 08:24 ق‌ظ »
کاری که می‌شه کرد اینه که یه افراز اصلی رو از دیسک پاک کنی، یا به جای ایجاد افراز اصلی، یه افراز گسترده ایجاد کنی و توی اون، به تعداد دلخواه افراز منطقی تعریف کنی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #4 : 17 مهر 1395، 08:46 ق‌ظ »
منظور دانیال جان اینه که شما پارتیشن هات احتمالا primary هستن و هاردی که پرایمری داشته باشه کلا ۴ تا پارتیشن بیشتر نمی تونه بسازه. بعد بهتره یکی از اون پرایمری هارو پاک کنی و اونو اکستندد فرمت کنی. بعد میتونی داخلش به تعداد زیاد پارتیشن لاجیکال بسازی و اون موقع راحت میتونی پارتیشن های روت و بوت و هوم و سوپ و ... گنولینوکس رو داشته باشی.  :)
اینکه سوپ نداشته باشی، برای زمانی که رم سیستمت خوبه، مشکلی ایجاد نمی کنه. مثلا اگه ۸ گیگ رم داری، سوپ نیاز نیست. سوپ یه حافظه‌ی مجازی روی هارده که اگه برنامه‌ای رم کم آورد میاد ازش استفاده میکنه. پس اگه رم قوی داری نیازی به سوپ نیست.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1322
« پاسخ #5 : 17 مهر 1395، 09:09 ق‌ظ »
منظور دانیال جان اینه که شما پارتیشن هات احتمالا primary هستن و هاردی که پرایمری داشته باشه کلا ۴ تا پارتیشن بیشتر نمی تونه بسازه. بعد بهتره یکی از اون پرایمری هارو پاک کنی و اونو اکستندد فرمت کنی. بعد میتونی داخلش به تعداد زیاد پارتیشن لاجیکال بسازی و اون موقع راحت میتونی پارتیشن های روت و بوت و هوم و سوپ و ... گنولینوکس رو داشته باشی.  :)
اینکه سوپ نداشته باشی، برای زمانی که رم سیستمت خوبه، مشکلی ایجاد نمی کنه. مثلا اگه ۸ گیگ رم داری، سوپ نیاز نیست. سوپ یه حافظه‌ی مجازی روی هارده که اگه برنامه‌ای رم کم آورد میاد ازش استفاده میکنه. پس اگه رم قوی داری نیازی به سوپ نیست.
این اولین باری که می بینم یکی پارسی رو به انگلیسی ترجمه می کند که یک فارسی زبان متوجه شه  :).

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
« پاسخ #6 : 17 مهر 1395، 07:06 ب‌ظ »
پس اگه رم قوی داری نیازی به سوپ نیست.
حتی برای هایبرنت؟

آفلاین sonic69

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 17 مهر 1395، 10:22 ب‌ظ »
ممنونم جناب بهزادی از راهنماییتون. البته باز متوجه نشدم منظورتون دقیقا چی بود تا زمانی که برادر عزیزم آقا رسول زحمت کشیدند و توضیح دادند :)

من رم ۴ گیگ دارم. الان دقیقا باید چه کنم

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #8 : 18 مهر 1395، 06:02 ق‌ظ »
:o ;D ;D ;D ;D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #9 : 18 مهر 1395، 06:03 ق‌ظ »
ممنونم جناب بهزادی از راهنماییتون. البته باز متوجه نشدم منظورتون دقیقا چی بود تا زمانی که برادر عزیزم آقا رسول زحمت کشیدند و توضیح دادند :)

من رم ۴ گیگ دارم. الان دقیقا باید چه کنم
شما که الان فهمیدی مشکل اصلی کجاست، خوب حلش کن دیگه. رسول کامل توضیح داد که.
اگر نفهمیدی باز بگو ساده تر توضیح بدیم :)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین sonic69

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 18 مهر 1395، 02:31 ب‌ظ »
نقل‌قول
شما که الان فهمیدی مشکل اصلی کجاست، خوب حلش کن دیگه. رسول کامل توضیح داد که.

متوجه شدن موضوع یک طرف هست. بله متوجه شدم مشکل چی بوده و چرا این اجازه رو دیگه نمیداد از مابقی حجم یک پارتیشن دیگه بسازم :) اما مهم این هس که الان می تونم چی کار کنم. الان آیا باید بشینم یکی از پارتیشن ها رو فمت کنم و از نو پارتیشن رو ایجاد کنم و دقت کنم از نوع primary نباشه . یا اینکه میشه بدون حذف پارتیشن خاصی صرفا نوعش رو تغییر داد

نقل‌قول
اگر نفهمیدی باز بگو ساده تر توضیح بدیم
اولا که من واقعا از شما سپاسگذارم. چرا که اگر شما دوستان نبودید شاید من و یا دوستانی امثال من اصلا سمت لینوکس نمی مدند. اما برادرانه با شما یه صحبتب دارم.

روی صحبتم صرفا با شما نیست، اما خوب چون تو این تاپیگ این رو احساس کردم مطلب رو عرض می کنم.

من تاپیک های زیادی رو تو همین انجمن مطالعه کردم که دوستان واقع بی هیچ چشم داشتی به سایر کاربران کمک می کنند. اما خیلی چیزی که من رو اذیت می کرد پاسخ تحقیرگونه برخی از دوستان هست.

نمی دونم چرا، اما از این متن شما من احساس کردم که شم دید از بالا به پایین دارید :( برادر من، عزیز من، استاد من :) درسته شما دانشت از من بالا هست. اما نباید اینطور صحبت کنید که من رو خرد کنید. من یکم روی این موضوعات حساس هستم. شاید شما بگید مطلب خاصی رو نگفتید اما این نوع صحبت کردن خوش آیند نیست :)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #11 : 18 مهر 1395، 05:40 ب‌ظ »
ببین شاید روش هایی باشه برای تغییر تیبل هارد بدون نیاز به فرمت! ولی خب اکثرا پیچیده و دنگ و فنگ دارن. در کل اگه هاردت رو با ویندوز پارتیشن بندی کردی، بدون که زده روزگارش رو سیاه کرده! اگه روی سیستم ویندوز هم داری، پس بنابراین باید دست کم ۲ تا پارتیشن پرایمری براش داشته باشی. که اولیش یه پارتیشن ۱۰۰ مگی به اسم رزرو هست و دومی همون پارتیشن ویندوزت (اگه به ترتیب و در پارتیشنی که اون سوراخ شده اسمش رو گذاشته درایور  :o ) هست. حالا باقی پارتیشن هات اگه دو تا بیشتر نیستن، پس همه از نوع Primary هستن که به جز دوتای اول (که توضیح دادم) بقیه واقعا لازم نیستن که primary باشن. پس میشه بقیه رو کلا فرمت و دیلیت کرد و پارتیشن سوم رو از نوع اکستندد ساخت که بشه داخلش تا ۴۰ تا پارتیشن دیگه هم ساخت!
البته اینایی که گفتم، مربوط به پارتیشن تیبل MBR‌ هست. شاید واسه GPT فرق کنه (چون تا حالا تست نکردم)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 556
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
« پاسخ #12 : 18 مهر 1395، 05:58 ب‌ظ »
آره یه سری فک می کنن بقیه نفهمن.

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
« پاسخ #13 : 18 مهر 1395، 06:49 ب‌ظ »
این اولین باری که می بینم یکی پارسی رو به انگلیسی ترجمه می کند که یک فارسی زبان متوجه شه  :).

آخه همچینم فارسی نبود..
برای مثال:
چرا به جای partition که انگلیسی هست و تقریبا همه می دونن چیه از افراز که عربی هست استفاده کنیم؟
(افراز به معنی partition فارسی نیست اما به معنی بلندی و این حرفا فارسیه..)
Void Linux + XFCE

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #14 : 19 مهر 1395، 09:55 ق‌ظ »
چرا به جای partition که انگلیسی هست و تقریبا همه می دونن چیه از افراز که عربی هست استفاده کنیم؟
(افراز به معنی partition فارسی نیست اما به معنی بلندی و این حرفا فارسیه..)
اِفراز فارسیه. در عربی، واژهٔ افراز به معنی تراوش , ترشّح، دفع، پنهان‌سازی و اختفاست.
http://www.vajehyab.com/dictionary/%D8%A7%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%B2

اون بلندی که شما می‌گی، اَفرازه، نه اِفراز! ;)
مثل سرافراز که یعنی سربلند.