انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: رم اوبونتو همیشه پره !  (دفعات بازدید: 8134 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sasan-pink

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
پاسخ به: رم اوبونتو همیشه پره !
« پاسخ #15 : 26 خرداد 1389، 02:07 ق‌ظ »
با سلام خدمت همگی :

من هم این مشکل رو دارم ولی با یک مقدار تفاوت. من الان 4 گیگابایت رم روی سیستم دارم. سیستم که بالا میاد زیر 300 مگ از رم رو مصرف کرده بعد اگه برنامه ای رو هم باز نکنی بازهم نشون میده که مقدار رم استفاده شده داره اضافه میشه و بطور آهسته میره تا میرسه به نزدیک های 900 مگ بعد دوباره شروع میشه کم شدن تا برگرده بیاد روی 300 تا. خلاصه این برنامه همینطور بصورت یک موج سینوسی ادامه داره. من هم پروسس ها را با مقدار رم مصرفیشون یک حساب سرانگشتی کردم دیدم همون نزدیک های 300 تای اولیه میشه ولی نمیدونم چرا بیخودی سیستم رم رو پروخالی میکنه.

من هم به این نتیجه رسیدم که این باید یک باگ باشه چون توی مندریوا 2010 این مشکل وجود نداره. بهرحال آقای استالمن زحمت بکشید و یک مقاله ای ( فارسی یا انگلیسیش فرق نداره ) معرفی کنید که کامپایل کرنل رو آموزش داده باشه. و یک سئوال همون سورس کرنلی که توی مخازن Lucid هست رو باید کامپایل کرد یا نسخه دیگه ای رو. و اگه قراره همون نسخه کامپایل بشه پس چه تفاوتی با کرنلی که در حال حاضر روی سیستم مشغول فعالیته میکنه ؟

راستی اگه هم یک برنامه میشناسید ترجیحا از نوع گرافیکی که یک سری امکانات در اختیار بزاره که بشه باهاش یک کرنل اختصاصی کامپایل کرد مثلا ماژول های که کمتر کاربردی هست رو حذف کرد و کارهایی از این دست ممنون میشم. در کل فکر کنم اگه هرکسی کرنل رو با توجه به مشخصات سیستم خودش کامپایل کنه ( نوع CUP ) به کارآیی بالاتری دست پیدا کنه. نظر شما چیه ؟
هیچ حیوان درنده خویی را ندیدم که بویی از مهربانی و شفقت نبرده باشد و من بویی از شفقت نبرده ام پس حیوان نیستم. (قطار فراری - آندره کونچالفسکی - به جرات میتونم بگم هرکسی باید توی عمرش یکبار این فیلم رو ببینه - درسته که مال 25 سال پیشه اما این فیملیه که میتونه به راحتی احساساتت رو به بازی بگیره ).

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #16 : 26 خرداد 1389، 11:54 ق‌ظ »
من هم این مشکلو داشتم ودارم.البته همون طورکه لومیون گفت رم من بیشتر بصورت کش پرمیشه تا با استفاده مستیم یه برنامه.در مورد رم من هیچ توزیعی رودر کم استفاده کردن ازش مثل pclinuxos ندیدم.واقعا حیرت میکنین.تو اوبونتو هم نمیدونم حالا اگه نخوای اون کش رو و بخوای یه مقداریش روپاک کنی باید چکارکرد؟؟!
در مورداون کامپایلم اگر از درایورکارت گرافیک انویدیا استفاده میکنین از 2.6.33 بالاتر نرین که نمیتونین روش درایور غیر آزاد خود انویدیا رو بنصبین.
پ.ن:ریچارد استالمن بزرگ چرا مر بر آمریکاوصدام و اینکه الان صاحب فروم پستشو پاک میکنه رو اینجا نزده؟؟
« آخرین ویرایش: 26 خرداد 1389، 12:07 ب‌ظ توسط mrmrn »
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
« پاسخ #17 : 26 خرداد 1389، 02:00 ب‌ظ »
منم یه همچین مشکلی دارم!
یه سری از برنامه ها رو وقتی باز میکنم مقدار رم شروع به افزایش میکنه...
یعنی وقتی سیستم بالا میاد رم حدود 300 مگه اما مثلا وقتی totem رو باز میکنم ظرف 4 تا 5 دقیقه رم به 1.2 گیگ میرسه!!!
این مورد در رابطه با pidgin - gimp - oo.o هم صدق میکنه...
مشکل من با آپدیت هم حل نشد!!
با فایر فاکس هم مشکل چندانی ندارم... در ضمن xorg حدود 26% رم رو اشغال می کنه....!!!!

آفلاین sasan-pink

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
« پاسخ #18 : 27 خرداد 1389، 11:44 ب‌ظ »
همه کسانی که مشکل بلعیده شدن رمشون رو دارن این لینک رو بخونن. در حقیقت این یک مشکل نشت حافظه است که بعد از پچی که برای xorg ساخته شده توی سیستم اتفاق میفته. حالا باز هم میگردیم ببینیم حالا بالاخره تکلیف چیه .

« آخرین ویرایش: 27 خرداد 1389، 11:54 ب‌ظ توسط sasan-pink »
هیچ حیوان درنده خویی را ندیدم که بویی از مهربانی و شفقت نبرده باشد و من بویی از شفقت نبرده ام پس حیوان نیستم. (قطار فراری - آندره کونچالفسکی - به جرات میتونم بگم هرکسی باید توی عمرش یکبار این فیلم رو ببینه - درسته که مال 25 سال پیشه اما این فیملیه که میتونه به راحتی احساساتت رو به بازی بگیره ).

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
« پاسخ #19 : 28 خرداد 1389، 11:40 ق‌ظ »
شما گرافیکتون نصبه ؟ در اکثر مواقع وقتی  گرافیک نیست چنین وضعیتی به وجود میاد.

آفلاین Ali.M

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
« پاسخ #20 : 05 مهر 1389، 05:49 ب‌ظ »
سلام
من توی کوبونتو این مشکل رو دارم

اولش که کوبونتو بالا میاد رم حدود ۶۰۰ مگش مصرف شده ولی بعد از یک ساعت رم ۱.۲ گیگش مصرف میشه

وقتی بررسی کردم متوجه شدم که همش زیر سر xorg ه :( اولش حدود ۱۰۰ مگ رم رو مصرف میکنه بعدش یواش یواش میرسه به ۵۰۰ مگ.یه خوردش هم مال مرورگر کرومیومه

گرافیکم هم نصبه (ATI) .

یه مشکل دیگه اینکه وقتی یه برنامه رو مثلا kate اجرا میکنم ۵-۶ ثانیه طول میکشه تا باز بشه. در حالی که توی ویندوز ، مایکروسافت ورد رو توی ۲ ثانیه باز میکنه با اینکه برنامه ی سنگین تریه.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #21 : 06 مهر 1389، 12:31 ق‌ظ »
درایور رو چطوری نصب کردی ؟
درایور اختصاصی خود شرکت ATI رو نصب کن
البته من ATI نداشتم و زیاد به حرفهام مطمئن نیستم ندارم
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Ali.M

• Full Member
  • *
« پاسخ #22 : 06 مهر 1389، 09:24 ق‌ظ »
درایور رو چطوری نصب کردی ؟
درایور اختصاصی خود شرکت ATI رو نصب کن
البته من ATI نداشتم و زیاد به حرفهام مطمئن نیستم ندارم

سلام

همون درایور اختصاصی ATI رو از سایتش دانلود کردم و نصب کردم. البته مطمئن نیستم که درست دانلود کرده باشم ، چون مدل کارت گرافیکم 4330 ه، ولی توی منوال اون درایوری که دانلود کردم این مدل کارت گرافیک رو دربارش چیزی ننوشته.فقط موقع دانلود، من اون درایوری که مربوط به مدل های 4xxx بود رو دانلود کردم.

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
« پاسخ #23 : 06 مهر 1389، 10:28 ق‌ظ »
اگر نوشته 4xxx پس درست دانلود کردی، مشکلی نداره. نصب بودن درایور رو هم میتونی از فعال شدن یا نشدن ویژوال افکت های KDE ببینی، گرچه 4330 گرافیک ضعیفیه و نمیدونم همه افکت ها رو ساپورت میکنه یا نه.

ویرایش: حواسم نبود؛ 4330 فقط موبایله، حواست باشه که توی کشوی اولی notebook رو انتخاب کنی و نه دستکتاپ.
« آخرین ویرایش: 06 مهر 1389، 10:40 ق‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین Ali.M

• Full Member
  • *
« پاسخ #24 : 06 مهر 1389، 10:40 ق‌ظ »
البته نگفتی این 4330 نسخه دستکتاپ یا موبایلش (لپ تاپ) رو داری شما؟ اگه موبایله حواست باشه که توی کشوی اولی notebook رو انتخاب کنی و نه دستکتاپ.
سلام، ممنون از توجهتون ;D
نسخه موبایله. مدل لپتاپ هم dell 1464 ه که اصلا توی سایتش درایوری برای لینوکس ارائه نشده .

در ضمن ویژوال افکت ها هم فعاله. اگه اونها رو غیر فعال کنم دیگه این مشکل پیش نمیاد. در ضمن من با همین گرافیک بازیهای سنگینی رو توی ویندوز خیلی راحت اجرا کردم فکر نمیکنم دیگه اینقدرها هم ضعیف باشه... ;)

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
« پاسخ #25 : 06 مهر 1389، 10:49 ق‌ظ »
البته نگفتی این 4330 نسخه دستکتاپ یا موبایلش (لپ تاپ) رو داری شما؟ اگه موبایله حواست باشه که توی کشوی اولی notebook رو انتخاب کنی و نه دستکتاپ.
سلام، ممنون از توجهتون ;D
نسخه موبایله. مدل لپتاپ هم dell 1464 ه که اصلا توی سایتش درایوری برای لینوکس ارائه نشده .

در ضمن ویژوال افکت ها هم فعاله. اگه اونها رو غیر فعال کنم دیگه این مشکل پیش نمیاد. در ضمن من با همین گرافیک بازیهای سنگینی رو توی ویندوز خیلی راحت اجرا کردم فکر نمیکنم دیگه اینقدرها هم ضعیف باشه... ;)
بله نسخه موبایله، بنده یه لحظه فراموش کردم وگرنه کارت گرافیک 4330 شما نمیبینی اصلا برای دستکتاپ. در مورد قدرتش هم عرض کنم که بستگی داره با چه رزولوشن و چه سطحی از جزییات (details) بازی رو اجرا کنی، و اینکه کلا چه بازی ای باشه. شما اگر تونستی مثلا Battlefield Bad Company 2 رو با رزولوشن 1280x960 بازی کنی، اونوقت میتونی بگی اونقدرا هم ضعیف نیست ;)

و اگه ویژوال افکت ها کار میکنن که دیگه اصلا احتیاجی نبود شک کنی گرافیگت نصبه یا نه. البته اوبونتو و کوبونتو (در اینجا 10.04) بعد از نصب باید کامل گرافیگتو بشناسن و احتیاجی به نصب درایور جداگانه نداره.

آفلاین Ali.M

• Full Member
  • *
« پاسخ #26 : 06 مهر 1389، 11:22 ق‌ظ »
و اگه ویژوال افکت ها کار میکنن که دیگه اصلا احتیاجی نبود شک کنی گرافیگت نصبه یا نه. البته اوبونتو و کوبونتو (در اینجا 10.04) بعد از نصب باید کامل گرافیگتو بشناسن و احتیاجی به نصب درایور جداگانه نداره.

بله نصبه ولی خب اوبونتو و کوبونتو هیچ کدوم بعد از نصب گرافیک رو نشناختند و خودم نصبش کردم

به نظرتون اگه از یه توزیع دیگه ای مثلا آرچ استفاده کنم باز هم این مشکل رو خواهم داشت؟ مشکل میتونه مربوط باشه به کوبونتو و یه باگ توی این توزیع باشه؟؟؟

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #27 : 06 مهر 1389، 11:33 ق‌ظ »
این مشکل تا اونجایی که من میدونم یکیم هم گستردس و گریبان گیر خیلی ها بوده

والا هر وقت حرف نصب آرچ پیش میاد من موافقم  ;)
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Ali.M

• Full Member
  • *
« پاسخ #28 : 06 مهر 1389، 11:53 ق‌ظ »

پس معلوم نیست با نصب آرچ هم مشکلم حل بشه :(
مثل اینکه باید بیخیال کی دی ای شد ولی چجوری؟!! :'(

از یه طرف نمیتونم از محیط زیبا و قدرتمند کی دی ای دل بکنم از یه طرف از مدیر نصب APT دبیان  :( 
تازه نصب آرچ هم که به این سادگیا نیست که من تازه کار بتونم از عهده اش بر بیام. اگه میشد توی ویرچوال بکس نصبش بکنم بعد همون رو منتقلش کنم به هارد میرفتم سراغش ;D

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #29 : 06 مهر 1389، 01:11 ب‌ظ »

پس معلوم نیست با نصب آرچ هم مشکلم حل بشه :(
مثل اینکه باید بیخیال کی دی ای شد ولی چجوری؟!! :'(

از یه طرف نمیتونم از محیط زیبا و قدرتمند کی دی ای دل بکنم از یه طرف از مدیر نصب APT دبیان  :( 
تازه نصب آرچ هم که به این سادگیا نیست که من تازه کار بتونم از عهده اش بر بیام. اگه میشد توی ویرچوال بکس نصبش بکنم بعد همون رو منتقلش کنم به هارد میرفتم سراغش ;D
نصب آرج راحته ، خواستی بگو راهنماییت کنم
اونجا مدیر بسته پک من داری که بعدش دیگه حاضر نیستی با هیچی عوضش کنی