انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در لود نشدن برخی libraryها موقع اجرای دستورات در خط فرمان لینوکس  (دفعات بازدید: 1893 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jeremy28

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
سلام

من تازه برنامه نویسی توی لینوکس رو شروع کردم، در حال حاضر از اوبونتو نسخه 9.04 استفاده می¬کنم و اون روی Virtual Machine نصب کردم ولی ویندوز هاستم اکس پی هست.
توی محیط خط فرمانی کار می کنم، یعنی روی لینوکس SSH رو نصب کردم و توی ویندوز با PuTTY به لینوکسِ روی VM وصل می¬شم و دستورات رو توی پوتی می¬نویسم. یعنی توی پوتی با استفاده از vim برنامه نویسی می¬کنم.
حالا یه مشکلی دارم:
وقتی توی پوتی با کاربر root وارد می¬شم، هر دستوری رو که می¬خوام اجرا کنم یه ارور عدم لود library بهم می¬ده مثل موارد زیر:
vim:  error while loading shared libraries: libm.so.6: cannot open shared object file: No such file or directory
ls:  error while loading shared libraries: librt.so.1: cannot open shared object file: No such file or directory
./shmop:  error while loading shared libraries: libc.so.6: cannot open shared object file: No such file or directory

در صورتی که وقتی با یوزر یه کاربری که توی سیستم تعریف کردم، وارد می¬شم این مشکل رو ندارم!
لطفا بفرمایید چه طوری می¬تونم این مشکل لود نشدن library ها رو توی لینوکس حل کنم؟

با تشکر