انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا اوبونتو درایو D را مثل درایو اکسترنال می‌شناسد؟  (دفعات بازدید: 1142 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sinac

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
ویندوز را پاک کردم و اوبونتو 16.04 نصب کردم، درایوهای D , E و غیره NTFS هستند
زمانی که میخوام بازشون کنم میگه Mount and Open
هیچ پیغام خطایی نمیده فقط میخوام بدونم:
۱. چرا درایوی که توی همون هارد هست باید mount و unmountبشه؟
۲. نیاز هست درایوها رو فرمت کنم؟ Fat32 ؟
یه مجموعه سایت هست به نام stackExchange، هر سوالی داشته باشی میری تو بخش مربوطش و سوالت رو به انگلیسی می‌پرسی. جالبه که اگر ابتدای سوالت سلام و احوال‌پرسی کنی ادیتورها متن اضافه رو پاک میکنند. واقعا چرا بعضی از ماها تالار گفتگو رو با چت اشتباه میگیریم؟!

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309

درود

درایو هایی که جهت ماونت در هنگام بوت سیستم عامل تعریف شده اند بوت خواهند شد و سایر درایو ها به صورت پیشفرض ماونت نمیشوند. اگر قصد ماونت درایو ها به صورت اتوماتیک در هربار اجرای رایانه را دارید، باید آنهارا در فایل fstab تعریف کنید.

ویندوز به صورت پیش فرض پس از ماونت درایو از اتخاذ letter برای هر پارتیشن، تنظیمات ماونت اتوماتیک را در رجیستری ذخیره مینماید تا در دفعات بعدی نیاز به تعریف mount point و letter نباشد. برای کنترل نحوه ی عملکرد این قضیه در ویندوز میتوان از دستور automount استفاده کرد و تعیین کرد چه درایو هایی به صورت اتوماتیک ماونت شوند یا خیر

موفق باشید
« آخرین ویرایش: 27 مهر 1395، 10:56 ق‌ظ توسط s1mpleworld »
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه

جواب۱)
ما یه پارتیشن داریم به اسم / که ریشه هست و باقی پارتیشن های ضروری مثل شاخه ازش منشعب میشن. مثلا پارتیشن هوم، بوت، etc، var و ...
لینوکس به این پارتیشنا نیاز داره و اگه موقع نصب تعیینشون کرده باشی، اینارو استفاده میکنه
باقی پارتیشن هارو دیگه لینوکس نیاز نداره. شمایی که نیاز داری! پس اونارو شما باید ماونت و استفاده کنی
خوبیش اینه این پارتیشن ها (حالا فرقی نداره NTFS باشن یا FAT32 یا حتی EXT4) الکی ماونت نیستن و در صورت بروز مشکل از سمت کاربر، خطری تهدیدشون نمی کنه.

جواب۲)
نه نیازی به فرمت نیست. شما حتی اگه EXT4 هم فرمت کنی بازم باید خودت اونارو ماونت کنی
مگه اینکه همون طور که دوستمون گفت، بذاریشون توی fstab (فایل تنظیمات ماونت پارتیشن ها) یا از disks (gnome-utility-disk) برای اتوماونت کردن پارتیشن هات استفاده کنی.
اگه می بینی موقع بوت شدن، کاری انجام نمیدی که نیاز به اون پارتیشن ها باشه، پس نیازی به اتوماونت کردنشون نیست. بوتت هم سریع تر میشه.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت