انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل فن - مشکل cursor - مشکل با drag & drop  (دفعات بازدید: 692 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sinac

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
مشکل فن - مشکل cursor - مشکل با drag & drop
« : 01 آبان 1395، 10:03 ب‌ظ »
تازه از ویندوز به اوبونتو اومدم

مشکل فن
بنظرم میاد صدای فن توی ویندوز کمتر از اوبونتو بود،
اگر فن سه حالت کار داشته باشه (خاموش-متوسط-سریع) تو ویندوز اگر هیچ کاری با سیستم نکنم انگار خاموش بود ولی تو اوبونتو با دور متوسط کار میکنه.
Psensor رو نصب کردم ولی مشکلی نمی‌بینم (عکس پیوست شده)
کارت گرافیک هم GeForce 840M هست و درایور 367 رو نصب کردم (آخرین نسخه 370 هست - ولی چون بتا بود 367 رو نصب کردم).

ویرایش: فکر میکنم دلیلش این باشه که ویندوز حد بالای دمای کارت گرافیک رو 85 درجه میدونه ولی اوبونتو 50 درجه ، درسته؟

مشکل cursor
یه مشکل دیگه هم با unity tweak tools دارم:
در قسمت cursor یه تیک داره که کرسر رو بزرگ میکنه ، این تیک رو میزنم ، درست میشه ولی وقتی ری‌استارت میکنم دوباره تیک برداشته میشه!

مشکل با drag & drop
چندتا مشکل توی drag & drop ‌می‌بینم ، برخی از این مشکلات رو لیست کردم:
۱. در بوکمارک گوگل کروم drag & drop خوب کار نمیکنه و بعد از یه مدت drag رو ول میکنه!
۲. در atom editor در هنگام جابجا کردن تب‌ها خود بخود تب رو بزرگ میکنه!
خودم فکر میکنم این دوتا نرم افزار با اوبونتور سازگار نباشند ، مثلا atom با nodejs نوشته شده.
« آخرین ویرایش: 02 آبان 1395، 07:05 ق‌ظ توسط sinac »
یه مجموعه سایت هست به نام stackExchange، هر سوالی داشته باشی میری تو بخش مربوطش و سوالت رو به انگلیسی می‌پرسی. جالبه که اگر ابتدای سوالت سلام و احوال‌پرسی کنی ادیتورها متن اضافه رو پاک میکنند. واقعا چرا بعضی از ماها تالار گفتگو رو با چت اشتباه میگیریم؟!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل فن - مشکل cursor - مشکل با drag & drop
« پاسخ #1 : 02 آبان 1395، 10:56 ق‌ظ »
تازه از ویندوز به اوبونتو اومدم
خوش اومدی

مشکل فن
ویرایش: فکر میکنم دلیلش این باشه که ویندوز حد بالای دمای کارت گرافیک رو 85 درجه میدونه ولی اوبونتو 50 درجه ، درسته؟
بله.

مشکل با drag & drop
خودم فکر میکنم این دوتا نرم افزار با اوبونتور سازگار نباشند ، مثلا atom با nodejs نوشته شده.
درسته. ما در اوبونتو برنامه‌ها رو از مخازن اوبونتو نصب می‌کنیم و سعی می‌کنیم هرکز چیزی رو خارج از مخازن نصب نکنیم. چون اون برنامه‌ها لزوماً با اوبونتو سازگار نیستن و استفاده ازشون ممکنه مشکلات سازگاری و امنیتی به بار بیاره.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sinac

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #2 : 05 آبان 1395، 11:52 ب‌ظ »
مشکل دمای بالای تمام سیستم نسبت به ویندوز
ویندوز رو مجدد نصب کردم تا یه تست از فن بگیرم ، خیلی تفاوت دما بین ویندوز و اوبونتو وجود داره. هر دو تست در شرایط یکسان صورت گرفته ، مرورگر کروم با یک تب باز بوده. در اوبونتو برنامه unity tweak tools و درایور nvidia هم نصب بوده و در ویندوز هم تمام درایورهای ارائه شده توسط شرکت سازنده نصب هست.
با این شرایط که هیچ برنامه ای باز نیست اینقدر دما بالا باشه اگر چندتا برنامه atom و chrome برنامه های گرافیکی دیگه رو باز کنم یا بخوام از مجازی ساز eclips استفاده کنم که خیلی دما میره بالا.
حتی گرافیک bumblebee رو هم نصب کردم ولی چرا ورژن قدیمی 304 رو برام نصب کرد و صفحه سیاه بالا اومد یعنی با کارت گرافیکم سازگار نبود و مجبور شدم حذفش کنم و از x استفاده کنم.
درضمن گاهی اوقات در هنگام کلیک صفحه پرش داره که البته خیلی کم اتفاق میافته.
راه حلش چیه؟ تو askubuntu که بامبلبی رو گفته بودند و نصب درایور nvidia که انجام دادم ولی تغییری نکرد.

کلا مشکل از کجاست؟
گرافیک هایبرید؟
درایور گرافیک nvidia؟
درایور گرافیک intel؟
unity tweak tools؟
به عکس دقت کنید ، در اوبونتو میانگین دما 50 هست ولی تو ویندوز 30 درجه سانتی گراد.
یه مجموعه سایت هست به نام stackExchange، هر سوالی داشته باشی میری تو بخش مربوطش و سوالت رو به انگلیسی می‌پرسی. جالبه که اگر ابتدای سوالت سلام و احوال‌پرسی کنی ادیتورها متن اضافه رو پاک میکنند. واقعا چرا بعضی از ماها تالار گفتگو رو با چت اشتباه میگیریم؟!

آفلاین ®️ Mostafa Asadi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 91
  • اللهم عجل لولیک الفرج
    • صفحه شخصی
« پاسخ #3 : 06 آبان 1395، 01:13 ق‌ظ »
این راه حلی که میگم لزوما برای شما هم جوابگو شاید نباشه ولی برای خود من و چند لپتاپ ایسوس دیگر ، خوب بوده :
درایور انویدیا و اینتل رو نصب کن ، و مواقعی که نیاز به پردازش گرافیکی نداری (مثلا بازی) از تنظیمات انویدیا قسمت پرایم گزینه gpu رو بزار سر اینتل (بعدش ی راه اندازی سرور گرافیکی لازمه ) ، تجربه به من میگه گرما و سرعت فن لپتاپ و مصرف باطری به مراتب بهتر و بهینه تر از ویندوز خواهد بود
بازهم میگم این مسئله لزوما برای شما هم شاید مناسب نباشد
Ubuntu 16.10

www.ma73.ir