انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دانشگاه برم یا برنامه نویس بشم ؟  (دفعات بازدید: 2955 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین majidchamran

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
    • www.darabweb.ir
دانشگاه برم یا برنامه نویس بشم ؟
« : 08 آبان 1395، 07:38 ب‌ظ »
به نام خدا

سلام دوستان

من تقریبا یه هفته هست که دارم برای کنکور ارشد می خونم . اما با دیدن چند فیلم آموزشی که در مورد بازار کار آنلاین و ... بود ،  من یه مقدار توی دوگانگی قرار گرفتم .

نمیدونم راه صحیح کدومه !

تقریبا 6 ماه تا برگزاری کنکور ارشد مونده و اگه دقیقا متمرکز بشم روی درس احتمالا دانشگاه قبول بشم . اما چیزی که هست اینه که من میخوام برم دانشگاه واسه چی ؟ واسه اینکه در نهایت یه شغل داشته باشم ، کسب درامد کنم ، کد بزنم احتمالا ، طراحی وب کنم ، تدریس کنم و ...

حالا اگه همین 6 ماه رو بذارم و دقیقا متمرکز بشم مثلا روی اندروید ، افزونه نویسی واسه جوملا و ... آیا در نهایت به این میرسم که با کد زدن خودمو ارضا کنم ، کسب درامد متوسطی داشته باشم و تدریس کنم ؟

به صورت کلی نمیدونم دانشگاه رو انتخاب کنم یا برنامه نویسی رو ؟؟؟

البته اینم بگم از کار عملی به هیچ عنوان خسته نمیشم مگر اینکه توان جسمانیم دیگه بعد از چندین ساعت جواب نده که اونم با ریکاوری حل میشه .

اما واسه درس خوندن یه کم تنبلی میکنم و درس هایی که کمتر به برنامه نویسی مرتبط هست رو سخت تر می خونم . مثلا کتاب برنامه نویسی فلان رو از ساختمان داده یا ریاضی مهندسی بیشتر دوس دارم.

ممنون میشم یه کم توضیح بدید بهم و اونایی که این مسیر رو طی کردن من رو راهنمایی کنند

با تشکر از همه دوستانی که نظر میدن

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 556
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
پاسخ : دانشگاه برم یا برنامه نویس بشم ؟
« پاسخ #1 : 08 آبان 1395، 07:46 ب‌ظ »
با یه دست میشه دوتا هندونه ورداشت

آفلاین majidchamran

• Full Member
  • *
    • www.darabweb.ir
« پاسخ #2 : 08 آبان 1395، 07:51 ب‌ظ »
با یه دست میشه دوتا هندونه ورداشت

همین دیگه (چون نمیشه تاپیک زدم ک کدوم رو انتخاب کنم)
دانشگاه برم یا برنامه نویسی کار کنم ؟

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
« پاسخ #3 : 08 آبان 1395، 08:18 ب‌ظ »
دانشگاه بحثش جداست برنامه‌نویسی هم جدا
الآن توی مملکت ما همه دارن ارشد میخونن، مثل گواهینامه و بعضا مثل داشتن لیسانس شده یه چیزی که واجبه و همه باید بگیرن
توی دانشگاه کار (چه برنامه‌نویسی چه طراحی مدار و چه و چه) یاد نمیگیری توی ایران خودت حتما دوره لیسانست درک کردی این جریانو، اما الآن داتشن ارشد واجب شده، شرکت‌های خصوصی که برای جذب تخصص میخوان و کمتر پارتی (خودم تجربه کردم)
اما ادارات دولتی و رسمی اول پارتی میخوان بعد ارشد و معدل خوب و ...
برای برنامه‌نویس شدن شب بیداری لازمه برای استخدام مدرک
شما در کنار ارشدت هم میتونی کار کنی، حالا دوسال کمتر
من خودم هیچ اعتقادی به ارشد نداشتم و از قضا شغلم توسعهٔ وب‌سایت بود، بعد که وردپرس اومد و ریز و درشت ادعای طراح بودن کردن و گفتن با ۱۰۰ تومن برات انواع سایت‌هارو طراحی میکنیم، بازار یه کم (خیلـــــی) خراب شد و من هم رفتم سراغ یه کار دولتی و درکنارش (شبا) برنامه‌نویسی، اما مجبور شدم ارشدم رو بگیرم که بتونم جایی استخدام شم و بیمه و ...
روی هم رفته شما میتونی یه رشتهٔ سبک رو برای ارشدت بخونی (اگه نیازی به استخدام مرتبط با مدرکت نداری) و برنامه‌نویسیتم انجام بدی :)

آفلاین majidchamran

• Full Member
  • *
    • www.darabweb.ir
« پاسخ #4 : 08 آبان 1395، 08:26 ب‌ظ »
دانشگاه بحثش جداست برنامه‌نویسی هم جدا
الآن توی مملکت ما همه دارن ارشد میخونن، مثل گواهینامه و بعضا مثل داشتن لیسانس شده یه چیزی که واجبه و همه باید بگیرن
توی دانشگاه کار (چه برنامه‌نویسی چه طراحی مدار و چه و چه) یاد نمیگیری توی ایران خودت حتما دوره لیسانست درک کردی این جریانو، اما الآن داتشن ارشد واجب شده، شرکت‌های خصوصی که برای جذب تخصص میخوان و کمتر پارتی (خودم تجربه کردم)
اما ادارات دولتی و رسمی اول پارتی میخوان بعد ارشد و معدل خوب و ...
برای برنامه‌نویس شدن شب بیداری لازمه برای استخدام مدرک
شما در کنار ارشدت هم میتونی کار کنی، حالا دوسال کمتر
من خودم هیچ اعتقادی به ارشد نداشتم و از قضا شغلم توسعهٔ وب‌سایت بود، بعد که وردپرس اومد و ریز و درشت ادعای طراح بودن کردن و گفتن با ۱۰۰ تومن برات انواع سایت‌هارو طراحی میکنیم، بازار یه کم (خیلـــــی) خراب شد و من هم رفتم سراغ یه کار دولتی و درکنارش (شبا) برنامه‌نویسی، اما مجبور شدم ارشدم رو بگیرم که بتونم جایی استخدام شم و بیمه و ...
روی هم رفته شما میتونی یه رشتهٔ سبک رو برای ارشدت بخونی (اگه نیازی به استخدام مرتبط با مدرکت نداری) و برنامه‌نویسیتم انجام بدی :)

ممنونم از نظرت امیر جان
بقییه دوستان هم اگر نظری داشتن بنده استفاده میکنم

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #5 : 08 آبان 1395، 09:54 ب‌ظ »
اقای جعفری گفتن با یک دست میشه ۲ تا  هندونه برداشت!

یعنی شما هم دانشگاهتو بخون هم یه تیم از بچه های دانشگاه جمع کن باهم کار کنید !

درصد موفقیتتونم میره بالا !‌ :)
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین majidchamran

• Full Member
  • *
    • www.darabweb.ir
« پاسخ #6 : 08 آبان 1395، 10:35 ب‌ظ »
اقای جعفری گفتن با یک دست میشه ۲ تا  هندونه برداشت!

یعنی شما هم دانشگاهتو بخون هم یه تیم از بچه های دانشگاه جمع کن باهم کار کنید !

درصد موفقیتتونم میره بالا !‌ :)

آخه یه سری چیزا محیا نیست .
مثلا من خودم سطح خیلی پایینی دارم . الانم دانشجو نیستم که بخوام هم درس بخونم هم با بچه ها کار گروهی کنم .
توی یه دانشگاه ازاد شهرستانی لیسانس گرفتم که به سختی می تونم یه خط کد بنویسم.
اگه بخوام با یه دست دو تا هندونه بردارم فکر نکنم به هیچ کدومش برسم .
نمیگم نمیشه و ذهن منفی ندارم اما خب منطقی نیس من که توی هر دو (دانشگاه قبول شدن ، برنامه نویس شدن) ضعیفم روی هر د کار کنم و در نهایت هم واسه هر دو نتیجه مثبت بگیرم.

یه کم بد تایپ کردم امیدوارم متوجه منظورم شده باشید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 09 آبان 1395، 08:38 ق‌ظ »
تجربهٔ من از خوندن ارشد. ارشد فقط وقتی خوبه که هدفت خوندن دکترا و استاد شدن در دانشگاه باشه. در غیر این صورن فقط وقت و هزینهٔ خودت رو طلف می‌کنی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین majidchamran

• Full Member
  • *
    • www.darabweb.ir
« پاسخ #8 : 09 آبان 1395، 03:03 ب‌ظ »
تجربهٔ من از خوندن ارشد. ارشد فقط وقتی خوبه که هدفت خوندن دکترا و استاد شدن در دانشگاه باشه. در غیر این صورن فقط وقت و هزینهٔ خودت رو طلف می‌کنی.

مرسی دانیال
با ارشد می تونم توی دانشگاه شهر خودمون تدریس کنم چون اساتید خودمم همین ارشد داشتن غالبا
اتفاقا فوق العاده به تدریس علاقه دارم و حتی توی دوران کاردانی و کارشناسی واسه بچه ها کلاس برگزار می کردم اوخر ترم
خیلی هم راضی بودن همگی

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1322
« پاسخ #9 : 10 آبان 1395، 02:38 ق‌ظ »

مرسی دانیال
با ارشد می تونم توی دانشگاه شهر خودمون تدریس کنم چون اساتید خودمم همین ارشد داشتن غالبا
اتفاقا فوق العاده به تدریس علاقه دارم و حتی توی دوران کاردانی و کارشناسی واسه بچه ها کلاس برگزار می کردم اوخر ترم
خیلی هم راضی بودن همگی

بستگی دارد ارشد را کدوم دانشگاه و کدوم کشور بخونی. به خودت هم یستگی دارد چقدر وقت روش بزاری.