انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: معرفی برنامه KNEMO معادل چراغهای چشمک زن شبکه در ویندوز!  (دفعات بازدید: 1960 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین geramia

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
مدت مدیدی من از کمبود یه نشانه عملکرد شبکه در سیستمم عذاب میکشیدم. در ویندوز با این موضوع خیلی راحت بودم و هروقت اون دو تا علامت پایین صفحه چشمک میزد من میفهمیدم که شبکه ام داره نقل و انتقال اطلاعات انجام میده و وقتی هم خاموش بودن میفهمیدم چیزی منتقل نمیشه. در محیط لینوکس از این کمبود خیلی عذاب میکشیدم و هر برنامه ای هم نصب میکردم بی فایده بود چون اغلب خیلی بد هیکل بودن و قسمت زیادی از دسکتاپم رو اشغال میکردن. تا اینکه امروز به طور اتفاقی برنامه ای رو پیدا کردم که دقیقا همون دو تا مانیتور معروف شبکه ویندوز رو در قسمت پنل بالای دسکتاپ نمایش میده.

برای داشتن این قابلیت کافیه که برنامه KNEMO رو از مخازن اوبونتو نصب و اجرا کنین. البته این برنامه بصورت پیشفرض برای دسکتاپ KDE طراحی شده ولی روی جنوم هم به خوبی جواب میده.

با توجه به اینکه این موضوع مدت مدیدی برای من تبدیل به یه معضل شده بود پیش خودم فکر کردم که شاید خیلی های دیگه هم همین مشکل من رو داشته باشن. شاید هم چیز خیلی واضحی بوده و فقط من نمیدونستم!!!!!

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
آقا دستت درد نکنه.

نصبش کردم.مرسی

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
منم نصب کردم
آقا دمت گرم خیلی باحاله مخصوصا این که با kde  جور در میاد
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
بسیار جالب بود و مفید. ممنون

** بهتر است اینگونه مطالب را در انجمن مربوطه (معرفی نرم افزار یا نرم افزارهای اینترنتی) عنوان کنید.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین geramia

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
واللا حقيقتش بخش نرم افزارهاي اينترنتي ممكن بود ملت رو به اشتباه بندازه چون اين برنامه براي شبكه بطور عام هست نه اينترنت تنها.
ولي واقعيت امر اينه كه من دقيقا از ديشب احساس كردم كه ما يه بخش يا يه تاپيك براي معرفي نرم افزارهاي نقلي نياز داريم. الان برنامه هاي لينوكس خيلي خيلي زياد شدن و اسمهاشون هم هيچ ربطي به اسامي معادل اونها در ويندوز نداره. اينه كه خيلي عالي ميشه اگه جايي باشه كه دوستان تجربياتشون رو در رابطه با نرم افزارهاي مختلف و غير معروف لينوكس بيان كنن تا بقيه هم بتونن فيض ببرن.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
واللا حقيقتش بخش نرم افزارهاي اينترنتي ممكن بود ملت رو به اشتباه بندازه چون اين برنامه براي شبكه بطور عام هست نه اينترنت تنها.
ولي واقعيت امر اينه كه من دقيقا از ديشب احساس كردم كه ما يه بخش يا يه تاپيك براي معرفي نرم افزارهاي نقلي نياز داريم. الان برنامه هاي لينوكس خيلي خيلي زياد شدن و اسمهاشون هم هيچ ربطي به اسامي معادل اونها در ويندوز نداره. اينه كه خيلي عالي ميشه اگه جايي باشه كه دوستان تجربياتشون رو در رابطه با نرم افزارهاي مختلف و غير معروف لينوكس بيان كنن تا بقيه هم بتونن فيض ببرن.
پیشنهاد جالبی بود که فکر می کنم بهتر است با مدیران سایت درمیان بگذارید. در حال حاضر بخش شبیه مورد مدنظر شما همان معرفی نرم افزار است

http://forum.ubuntu.ir/index.php/board,26.0.html

خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین amin-init

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 64
geramia عزیز خیلی باحال بود دستت درد نکنه  =D>

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
پاسخ به: معرفی برنامه KNEMO معادل چراغهای چشمک ز&#
« پاسخ #7 : 31 خرداد 1389، 12:28 ق‌ظ »
موافقم.

خیلی جالب و مفید خواهد بود !

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پیشنهاد جالبی بود که فکر می کنم بهتر است با مدیران سایت درمیان بگذارید. در حال حاضر بخش شبیه مورد مدنظر شما همان معرفی نرم افزار است

http://forum.ubuntu.ir/index.php/board,26.0.html

+1
این درست ولی مدیر ها اصلا بهت جواب نمیدند مطمئن باش
از دست من ناراحت نشید ولی یه پیشنهادی که میکنم و با مدیرا در میان میگذارم اصلا بنده رو قابل نمی دونن که یه جواب خشک و خالیه " نه " هم بهم بدند
خدا رو چه دید شاید به شما جواب دادند
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید