انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: انتخاب پایگاه داده مناسب برای پروژه  (دفعات بازدید: 1330 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Janyar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
با سلام خدمت همه شما
 امیدوارم که تاپیک تکراری نباشه و همگی دوستان متخصص و با تجربه جوابم رو بدن

من روی لینوکس با نرم افزار mono develop برنامه نویسی سی شارپ انجام میدهم ، الان برای اینکه پایگاه داده ای تشکیل بدم نمیدونم که چطور باید اینکار رو انجام بدهم به  سایت mono  رجوع کردم در این خصوص مطالب زیادی هست که همگی در مورد افزودن add-in صحبت کردن ،با مطالعه مطالب با نحوه نصب هم آشنا شدم   اما هیچ کدام آدرس دقیقی برای دانلود افزونه قرار ندادن ،از طرفی برای من سوال دیگه ای بوجود اومده که زبانی که با اون بشه در sql server  برنامه نویسی کرد با زبانی که در mysql برنامه نویسی میکنیم یکی هست؟ آیا هر دو sql هستند؟این سوال رو برای این میپرسم که روی سیستمم mysql هست ،بنظر شما میتونم پایگاه داده رو mysql پیاده سازی کنم؟یا mysql مختص وب هست؟ با تشکر از همه \\:D/

آفلاین Janyar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
پاسخ : انتخاب پایگاه داده مناسب برای پروژه
« پاسخ #1 : 09 آبان 1395، 10:45 ب‌ظ »
در این چند ساعتی که گذشت بیکار نبودم و دنبال راه حلی میگشتم ،جواب رو از این طریق یافتم :

باید به مرکز نرم افزاری رفته و از قسمت Addon ها تیک گزینه monodevelop - database رو زده و بعد از نصب سیستم را ری استارت میکنیم

اینبار وقتی نرم افزار رو باز میکنیم از قسمت Tool میتونیم گزینه ای تحت نام :Database رو انتخاب کنیم و از بین چهارتا پایگاه داده هرکدام رو که میخواهیم انتخاب کنیم
potgre
mysql
sql server
sqlite

یه گله ای از مدیران دارم و اون هم اینکه الان نزدیک به ۲-۳ هفته از انتشار نسخه ۱۶.۱۰ میگذره ،چرا هنوز در صفحه اصلی سایت نوشته شده دانلود نسخه ۱۶.۰۴؟؟
« آخرین ویرایش: 09 آبان 1395، 10:51 ب‌ظ توسط Janyar »

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
« پاسخ #2 : 09 آبان 1395، 11:12 ب‌ظ »
دوست عزیز، اینجا کسی در مورد برنامه‌نویسی به زبان C# نظری نخواهد داد جز اینکه بگن داری راه رو اشتباه میری :)
در مورد انتقاد هم این بخش جاش نیست و تاپیکت رو توی بخش مربوطه بزن

آفلاین Borderliner

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • macOS Sierra 10.12.6
    • Borderliner | GitHub
« پاسخ #3 : 16 آبان 1395، 04:20 ب‌ظ »
دوست عزیز، اینجا کسی در مورد برنامه‌نویسی به زبان C# نظری نخواهد داد جز اینکه بگن داری راه رو اشتباه میری :)
در مورد انتقاد هم این بخش جاش نیست و تاپیکت رو توی بخش مربوطه بزن

Mono یکی از پکیج‌های سیستم‌عامل اوبونتوئه، و هر کسی حق این رو داره که در موردش سوال کنه و انتظار جواب داشته باشه. اینکه شما فکر میکنید #C روی لینوکس اشتباهه، نظر شخصی خودتونه. هرچند نظر من هم درمورد #C منفیه، ولی نمیتونید کاربرای دیگه رو با نظرات شخصی خودتون بمباران کنید. Mono کاربران زیادی روی لینوکس داره، به جای ignore کردن، سعی کنید جواب بدید. جوابی هم ندارید، نظرات شخصی خودتون رو تحمیل نکنید و کاربرها رو بیخودی ناامید نکنید.
..::Borderliner::..

آفلاین حامد مصافی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
« پاسخ #4 : 02 آذر 1395، 08:17 ب‌ظ »
در این چند ساعتی که گذشت بیکار نبودم و دنبال راه حلی میگشتم ،جواب رو از این طریق یافتم :

باید به مرکز نرم افزاری رفته و از قسمت Addon ها تیک گزینه monodevelop - database رو زده و بعد از نصب سیستم را ری استارت میکنیم

اینبار وقتی نرم افزار رو باز میکنیم از قسمت Tool میتونیم گزینه ای تحت نام :Database رو انتخاب کنیم و از بین چهارتا پایگاه داده هرکدام رو که میخواهیم انتخاب کنیم
potgre
mysql
sql server
sqlite

یه گله ای از مدیران دارم و اون هم اینکه الان نزدیک به ۲-۳ هفته از انتشار نسخه ۱۶.۱۰ میگذره ،چرا هنوز در صفحه اصلی سایت نوشته شده دانلود نسخه ۱۶.۰۴؟؟

من کاری با بقیه مسائل ندارم، فقط اینکه potgre چیه دیگه؟ خدای نکرده منظورت postgresql که نبود؟ بود؟