انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: در ubuntu 10.04 چطور بايد VPN Connection را راه اندازي كرد ؟ (حل شد)  (دفعات بازدید: 3058 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین samy3333

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
سلام، دوستان من ubuntu 10.04 را روي لپ تاپم نصب كرده ام نكته جالب اينجا بود كه زماني كه از روي CD و به عنوان تست سيستم عامل را اجرا كردم به راحتي تونستم از طريق VPN خود سيستم به اينترنت وصل بشم ولي بعد از نصب هر كاري كه انجام مي دهم ارتباط برقرار نمي شود!!! و دائما پيام ارتباط ناموفق را مي دهد ممنون ميشم اگر راهنماييم كنيد.
« آخرین ویرایش: 31 خرداد 1389، 12:26 ب‌ظ توسط samy3333 »

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
اگه سرورت ویندوزه، حتما وقت ساختن VPN دکمه Advanced رو بزن، بعد گزینه Use Point To Point encryption (MPPE)  رو بزن.

آفلاین samy3333

• Newbie
  • *
اگه سرورت ویندوزه، حتما وقت ساختن VPN دکمه Advanced رو بزن، بعد گزینه Use Point To Point encryption (MPPE)  رو بزن.

رفتم و اين كار رو انجام دادم ولي بازم جواب نداد اين پيغام رو نمايش ميده :
VPN connection faild because the VPN service faild to start

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
این عجیبه، ببین وقتی که ADD رو میزنی یه دیالوگ نمایش داده میشه، اونجا PPTP رو انتخاب کردی؟ (البته PPTP فقط آخرشه، خود متن طولانی تره)

آفلاین samy3333

• Newbie
  • *
بله، بخاطر اينكه فقط همين گزينه وجود داره !!!

آفلاین samy3333

• Newbie
  • *
با تشكر از fzerorubigd كه خيلي راهنمايي كردند،
مشكل حل شد و من الان به راحتي با VPN وصل شدم. براي اينكه بقيه دوستان هم دچار مشكل من نشن روشي كه براي من جواب داد رو توضيح مي دم.

نكته: سرور VPN من ويندوز است.

1- براي ساختن VPN Connection روي دكمه ADD كليك كنيد و گزينه PPTP را انتخاب كنيد.
2- در پنجره بعدي نام كاربري و رمز عبور را وارد كنيد.
3- گزينه Automaticly Connection را مي توانيد انتخاب كنيد ولي ترجيحا انتخاب نشود چون در چند مورد براي جواب نداد.
4- گزينه Avialable for all رو انتخاب نكنيد.
5- اگر دكمه Advance Setting را باز كرديد هيچكدام از گزينه ها را تغيير يا select و deselect نكنيد.
كانكشن شما الان ساخته شده و براحتي مي تونيد از طريق VPN به اينترنت متصل بشيد.

موفق باشيد.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
 =D> خوشمان آمد
کارت عالی بود به امید روزی که همه وقتی مشکلشون رفع شد بگند که چطوری رفع شده
در ضمن اوضاع انجمن خیلی عالی شده و وقتی مشکل بچه ها حل میشه اکثرا یه توضیحی میدن
دستت درد نکنه و یه ( حل شد ) هم به عنوان اولین پستت اضافه کن  ;)
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
مشکل من دقیقا برعکس بود. در مورد VPN من اگه اون تیک رو نزنم اتصال برقرار نمیشه. به نظر میاد که تنظیمات سرور متفاوته.(سرور من یه ویندوز سرور ۲۰۰۳ هستش که روش RRAS رو تنظیم کردم. البته Authenticate هم با خود ویندوز انجام میشه،‌ احتمالا برای شما از Radius برای Authenticate استفاده میکنه.)

آفلاین aliiiiiii

• Full Member
  • *
  • ارسال: 238
    • Iranian RoboCuppers
مشکل من دقیقا برعکس بود. در مورد VPN من اگه اون تیک رو نزنم اتصال برقرار نمیشه. به نظر میاد که تنظیمات سرور متفاوته.(سرور من یه ویندوز سرور ۲۰۰۳ هستش که روش RRAS رو تنظیم کردم. البته Authenticate هم با خود ویندوز انجام میشه،‌ احتمالا برای شما از Radius برای Authenticate استفاده میکنه.)

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,14311.msg108463.html#new

دقیقا
منم برعکسه
اگه تیک را بردارم کانکت میشه
ولی کانکنت که میشه، هیچ صفحه ای باز نمیکنه!