انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل اضافه شدن ubuntu ,with Linux 4.4.0-45-generic در گراب  (دفعات بازدید: 761 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین RezaOptic

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
    • دانلود آموزش های ویدپویی
دوستان از اوبونتو گنوم 16.04 استفاده میکنم و یه پیغامی در ارتباط با بروز رسانی ظاهر شد تائید که کردم هی مقداری دانلود انجام داد بعد که ری استارت کردم گراب به این شکل در اومده مشکل از چیه ؟ و چطور میتونم رفع کنم ؟
تنها کلماتی که از بروزرسانیه یادم مونده flash plugin بود  ;D ;D ;D
ارور به شکل زیره :)
http://uupload.ir/files/ydy3_photo_2016-11-06_22-17-37.jpg
« آخرین ویرایش: 16 آبان 1395، 10:24 ب‌ظ توسط RezaOptic »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام.
اون ۴تای آخری رو که می بینی، داخل منوی دومی باید باشن. اگه دیدی منوی دومی، خالیه! پس پیداشون کردی  ;D
ولی اگه توی منوی دوم هم این ۴ خط آخر بودن، پس گراب قاطی کرده
وجود این ۴ تای آخر ضروریه! یعنی کرنل موجود و نسخه‌ی قبلی در صورتی که حذفش نکرده باشی، موجوده تا اگه یه زمان کرنل جدید بعد از آپدیت ترکید، بتونی با کرنل قبلی که بدون مشکل بوده، بیایی بالا!
اگه توی اوبونتو بزنی
sudo apt-get autoremoveکرنل سه تا مونده به آخری حذف میشه. فقط کرنلی که الان داری و کرنل قبلیش باقی می مونن
برای گراب هم یه بار آپدیتش کن ببین درست میشه یا نه:
sudo update-grubبعد ریبوت کن ببین حل میشه یا نه.  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
انگار بنا به دلایلی grub.cfg کمی شلخته شده. عموما فایل grub.cfg در مسیر /boot/grub2 برای ورودی ها به این صورت هستش (توجه کنین این تمامی دستورات نیست فقط مربوط میشه به قسمتی که مربوط به ورودی ها هستند):

menuentry 'menuname1' --parameters
{
.
.
.
}
submenu 'submenuname' --parameters
{
    menuentry 'menuname2' --parameters
    {
    .
    .
    .
    }
.
.
.
}

مثلا اینچوری مرتبه! که یک ورودی رو که با نام menuentry1 ( شما در اونجا اسم رو میبینین) داشته باشیم، سایر گزینه ها در زیرمنویی با نام submenuname (اسمش مثلا advanced options) ببینیم.

خوب مال شما ظاهرا زیاد مرتب نیست و آنچنان هم مهم نیست. فقط بدونین برای هر ایمیج کرنل دو ورودی عادی و recovery ساخته میشه. کرنلها به تعداد محدودی باقی میمونن و پس از رسیدن به حد معینشون، قدیمیتر ها به ترتیب حذف میشن. این کار برای اطمینان از اینکه در صورتی که ایرادی در کرنل جدید باشه، بتونین با کرنل قدیمی کار کنین، در نظر گرفته شده.

با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32