انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال در مورد استفاده از ctags  (دفعات بازدید: 1484 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jeremy28

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
سوال در مورد استفاده از ctags
« : 02 تیر 1389، 10:05 ق‌ظ »
من می خوام از ctags استفاده کنم. یه پروژه دارم که کل هدر فایل ها و سورس فایل های متناظرشون در newfolder1 قرار دارن و داخل این فولدر، یه فولدر دیگه هست با نام newfolder2 که فایل اصلی یعنی main.cpp در اون قرار داره. حالا من می خوام تعریف یه structure ای رو که در main هست ببینم:

اول اومدم cd کردم به newfolder2 و بعد دستور "ctags -R *" رو اجرا کردم که tags ساخته بشه.
راستش نمی دونم تعریفش کجاست؟ توی فایل های فولدر newfolder1 یا توی /usr/include خود لینوکس یا ...؟!

اینه که یه بار اومدم دستور ln -s /home/Desktop/newfolder1/ رو اجرا کردم که جوابش این شد:
ln: creating symbolic link `./ newfolder1': File existsبعد رفتم روی structure توی فایل main و ctrl+] رو زدم که جوابش این شد:
E433: No tags file
E426: tag not found: CRITICAL_SECTION

به نظرتون مشکل کجاست؟
ممکنه که تعریف CRITICAL_SECTION در یه فولدر دیگه باشه یا اینکه من جایی دستورات رو اشتباه زدم؟
من تا حالا از ctags استفاده نکردم و دستی فایل ها رو باز می کردم و نگاه می کردم، ولی دیگه خسته شدم!!!

لطفا کمک کنید
مرسی

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
پاسخ به: سوال در مورد استفاده از ctags
« پاسخ #1 : 02 تیر 1389، 12:24 ب‌ظ »
اونوقت یان فایلها رو با چی میخوای استفاده کنی؟ vi?  من از Geany استفاده میکنم. خودش قابلیت ساختن تگ هم داره. البته شبیه ctag نیست ولی دقیقا همون کار رو انجام میده. علاوه بر این، catags رو که اجرا کنی یه فایل میسازه به اسم tags تو پوشه ای که دستور اجرا شده. اونوقت مثلا vi خودش اونو میشناسه و استفاده میکنه. (اگه دقیقا تو پوشه سورس برنامه باشه)

به هر حال یه نگاه هم بنداز به این : http://www.geany.org/manual/current/#id74

البته تا ۳۰- یا ۴۰ خط بعد رو هم باید بخونی.