انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: معرفی یک توزیع برای برنامه نویسی  (دفعات بازدید: 2967 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sudo1395

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
معرفی یک توزیع برای برنامه نویسی
« : 25 آبان 1395، 02:14 ق‌ظ »
راستش دنبال یک توزیع لینوکس هستم که بشه همه ابزارهای برنامه نویسی رو خودش اماده نصب شده داشته باشه
که دیگه مشکل نصب نداشته باشم
مثلا کیوت GTK ‎ و wxWidget t لازاروس و چیزایی که برای برنامه نویسی وب لازمه

وقتی تصمیم گرفتم به لینوکس کوچ کنم فکر نمیکردم نصب برنامه اینقدر دردسر داشته باشه
در هر صورت میخواستم ببینم همچین چیزی که همه ابزاررهای برنامه نویسی رو داشته باشه هست یا نه

البته برای بعدا فرصت کنم مشکلاتم رو حل خواهم کرد

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : معرفی یک توزیع برای برنامه نویسی
« پاسخ #1 : 25 آبان 1395، 05:57 ق‌ظ »
سلام اگر اوبونتو دارید یا توزیع های معروف لینوکسی اکثر ابزار مورد نیاز شما در مخازن موجود هست و فقط کافی هست که نصب کنید! مشکلی نیست

فقط کافی هست سرچ کنید! همه ابزار مورد نیاز برای  کیوت GTK ‎ و wxWidget توی مخازن رسمی اوبونتو و ... موجود هست و کافی هست بر اساس ورژن اوبونتو و زبان برنامه نویسی اسمشون رو سرچ کنید! مثلا برای پایتون۳ و کیوت۵ اسم بسته python3-pyqt5 هست . نیازی نیست چیزی رو کامپایل کنید! حتی از ویندوز هم ساده تره چون نیازی نیست چیزی رو از جای دیگه دانلود کنید! فقط اسم بسته رو پیدا کنید و دستور نصب رو در ترمینال بزنید و بعد از نصب همه چیز آماده استفاده هست. مثلا برای مثالی که گفتم
sudo apt-get install python3-pyqt5

آفلاین sudo1395

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
« پاسخ #2 : 26 آبان 1395، 01:18 ق‌ظ »
سلام اگر اوبونتو دارید یا توزیع های معروف لینوکسی اکثر ابزار مورد نیاز شما در مخازن موجود هست و فقط کافی هست که نصب کنید! مشکلی نیست

فقط کافی هست سرچ کنید! همه ابزار مورد نیاز برای  کیوت GTK ‎ و wxWidget توی مخازن رسمی اوبونتو و ... موجود هست و کافی هست بر اساس ورژن اوبونتو و زبان برنامه نویسی اسمشون رو سرچ کنید! مثلا برای پایتون۳ و کیوت۵ اسم بسته python3-pyqt5 هست . نیازی نیست چیزی رو کامپایل کنید! حتی از ویندوز هم ساده تره چون نیازی نیست چیزی رو از جای دیگه دانلود کنید! فقط اسم بسته رو پیدا کنید و دستور نصب رو در ترمینال بزنید و بعد از نصب همه چیز آماده استفاده هست. مثلا برای مثالی که گفتم
sudo apt-get install python3-pyqt5

از راهنمایی تون ممنونم
میرم برا نصب
امیدوارم به همین سادگی باشه که گفتید

آفلاین حامد مصافی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
« پاسخ #3 : 02 آذر 1395، 09:07 ب‌ظ »
جواب «هر توزیعی هست»

البته در بیان نظر شخصی باید بگم «دبیان» دلیلم نداره سوال نکنید لطفاً ;D

آفلاین Borderliner

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • macOS Sierra 10.12.6
    • Borderliner | GitHub
« پاسخ #4 : 10 دی 1395، 03:53 ب‌ظ »
راستش دنبال یک توزیع لینوکس هستم که بشه همه ابزارهای برنامه نویسی رو خودش اماده نصب شده داشته باشه

وقتی تصمیم گرفتم به لینوکس کوچ کنم فکر نمیکردم نصب برنامه اینقدر دردسر داشته باشه
در هر صورت میخواستم ببینم همچین چیزی که همه ابزاررهای برنامه نویسی رو داشته باشه هست یا نه

بله، هر توزیعی جوابگو هست، ولی وقت رو هم باید بسنجید. واضحه که تمام برنامه هارو میشه در نهایت دستی کامپایل کرد، ولی کی حوصله‌شو داره؟
پیشنهاد من به شما Arch Linux یا Manjaro هست. تقریبن هر برنامه ای که بخواید توی مخازنش موجوده (اگه تو مخزن اصلی نباشه، قطعن توی AUR پیدا میشه). با یک دستور میتونید هر محیط برنامه نویسی یا هر کتابخونه یا SDK ای رو دانلود و نصب کنید. بله، دبیان بسته های زیادی داره، ولی AUR نداره. :)
..::Borderliner::..

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #5 : 10 دی 1395، 05:45 ب‌ظ »

بله، هر توزیعی جوابگو هست، ولی وقت رو هم باید بسنجید. واضحه که تمام برنامه هارو میشه در نهایت دستی کامپایل کرد، ولی کی حوصله‌شو داره؟
پیشنهاد من به شما Arch Linux یا Manjaro هست. تقریبن هر برنامه ای که بخواید توی مخازنش موجوده (اگه تو مخزن اصلی نباشه، قطعن توی AUR پیدا میشه). با یک دستور میتونید هر محیط برنامه نویسی یا هر کتابخونه یا SDK ای رو دانلود و نصب کنید. بله، دبیان بسته های زیادی داره، ولی AUR نداره. :)

موافقم! قدیما که توی کار اسکرپ صفحه‌های وب با نوکوگیری توی روبی بودم کل کتابخونه‌هاش توی AUR بود!

هنوزم هست   ;)

aur/ruby-blankslate-2 2.1.2.4-1 (9) (0.00)
    BlankSlate extracted from Builder.
aur/ruby-bootstrap-sass 3.3.7-1 (1) (0.00)
    Official Sass port of Bootstrap
aur/ruby-breakpoint 2.7.0-1 (1) (0.00)
    An easy to use system for writing and managing media queries.
aur/ruby-buftok 0.2.0-3 (0) (0.00)
    BufferedTokenizer extracts token delimited entities from a sequence of arbitrary inputs.
aur/ruby-build 20161225-1 (64) (3.07)
    Compile and install Ruby
........

البته با هر توزیعی یا بهتر بگم با هر سیستم عاملی میشه برنامه نویسی کرد!
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین Borderliner

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • macOS Sierra 10.12.6
    • Borderliner | GitHub
« پاسخ #6 : 11 دی 1395، 12:37 ب‌ظ »

موافقم! قدیما که توی کار اسکرپ صفحه‌های وب با نوکوگیری توی روبی بودم کل کتابخونه‌هاش توی AUR بود!

هنوزم هست   ;)

aur/ruby-blankslate-2 2.1.2.4-1 (9) (0.00)
    BlankSlate extracted from Builder.
aur/ruby-bootstrap-sass 3.3.7-1 (1) (0.00)
    Official Sass port of Bootstrap
aur/ruby-breakpoint 2.7.0-1 (1) (0.00)
    An easy to use system for writing and managing media queries.
aur/ruby-buftok 0.2.0-3 (0) (0.00)
    BufferedTokenizer extracts token delimited entities from a sequence of arbitrary inputs.
aur/ruby-build 20161225-1 (64) (3.07)
    Compile and install Ruby
........

البته با هر توزیعی یا بهتر بگم با هر سیستم عاملی میشه برنامه نویسی کرد!

هرچند برای اینکار توصیه میکنم از خود rubygems دانلود کنید gem هارو. اونجا همیشه آپدیت تره و نیاز به کثیف کاری File System اتون نیست. همه چی توی $HOME/.gem نصب میشه.
..::Borderliner::..

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #7 : 11 دی 1395، 01:04 ب‌ظ »

آرچ لینوکس قادر به ساخت برنامه استاتیک نیست.
برنامه AUR مثل ppa است باید مراقب بود.

آفلاین yahya.musavi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
  • بهترین موسیقی دنیا=شنیدن صوت قرآن
« پاسخ #8 : 11 دی 1395، 01:16 ب‌ظ »
نقل‌قول
کاملا موافقم.
نپرسید کشورتان چه کاری می‌تواند برای شما انجام دهد. بپرسید شما چه کاری می‌توانید برای کشورتان انجام دهید.   جان اف. کندی

آزادی در پرتو قانون. همانند هوایی است که ما تنفس می کنیم. دوایت آیزنهاور

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
« پاسخ #9 : 14 دی 1395، 10:58 ق‌ظ »
کاملا درسته =D>