سلام!
من چیز زیادی از لینوکس بلد نیستم، ولی خیلی دوست دارم چیزای زیادی درموردش یاد بگیرم و به دیگران یاد بدم!!!
اونقدر فلسفه گنو/لینوکس برام جالبه که با اینکه توی لینوکس بیسوادم ولی چند روزی هست که فقط لینوکس رو لپتاپمه و خبری از ویندوز نیست و سعی میکنم با صبر و جستجو و تلاش مشکلاتمو حل کنم.
این اولین سؤالمه توی انجمنهای لینوکسی. امیدوارم منم یه روزی بتونم مثل شما جواب سؤالات بقیه رو بدم و مشکل کسی رو حل کنم
چند روزیه مینت 18 با میزکار سینامون رو نصب کردم توی تحقیقم تو نت به این نتیجه رسیدم که مینت برای شروع بهتره ولی برای میزکار نمیدونم چرا سینامون رو انتخاب کردم و فایل ایزوی گنوم یا kde رو نگرفتم.
حالا میرسیم به مشکل
من میخوام این دوتا میزکار رو به مینت اضافه کنم، اما به مشکلاتی برمیخورم که سر درنمیارم
برای نصب kde این کارها رو کردم:
توی ترمینال دستور sudo apt-get install kubuntu-full رو زدم، ولی این پیغام رو میداد:
sudo apt-get install kubuntu-full
[sudo] password for amanat:
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
kubuntu-full is already the newest version (1.338).
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 421 not upgraded.
1 not fully installed or removed.
After this operation, 0 B of additional disk space will be used.
Do you want to continue? [Y/n] y
Setting up virtualbox-ext-pack (5.0.24-0ubuntu1.16.04.1) ...
virtualbox-ext-pack: downloading:
http://download.virtualbox.org/virtu...4.vbox-extpackThe file will be downloaded into /usr/share/virtualbox-ext-pack
dpkg: error processing package virtualbox-ext-pack (--configure):
subprocess installed post-installation script returned error exit status 8
Errors were encountered while processing:
virtualbox-ext-pack
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)
وقتی نتوستم kubuntu full رو نصب کنم اومدم kubuntu-desktop رو نصب کنم، جواب دستور sudo apt-get install kubuntu-desktop این بود که با موفقیت نصب به اتمام رسیده، ولی من چیزی توی صفحه لاگین نمیبینم-یعنی اصلا نیست-
توی مدیریت نرمافزارها plasma رو جستجو کردم که از اونجا نصب کنم ولی الآن تیک سبز kubuntu-full و kubuntu-desktop توی software center خورده-یعنی نصب شده-( البته فکر میکنم یه بار از توی مدیریت نرمافزارها kubuntu-full رو نصب کردم( چون نیمههای شب بود و گیج خواب بودم، چیزی یادم نیست
)
بعدش توی همون مدیریت نرمافزارها gnome-shell رو هم نصب کردم که اونم با موفقیت همراه بود ولی تو صفحه لاگین اثری ازش نیست
توی synaptic هم (kubuntu-full(version 1.338 و (gnome-shell(version 3.18.5-0ubuntu0.2 تیک نصب خورده و گزینههای حذف یا نصب دوباره رو فقط میتونم انتخاب کنم
جالبه که توی پوشه usr/share/ و پوشه var/cache/apt/archives/ پوشههای plasma و gnome-shell و خیلی پوشههای دیگهی این دو میزکار وجود داره ولی بازم من نمیدونم اشکال کارم کجا بوده؟
ممنون بابت تحمل اینهمه پرت و بلاهایی که نوشتم و ممنونتر بابت راهنماییهای بی دریغتون
دست حق نگهدارتون