به کار بردن واژه ی "مزخرف" برای "هر پدیده ای که قادر به توضیح آن نیستیم" روش جالبی نیست
شما که معتقدی نیست، یه ویدیو ضبط کن و نشون بده که توش واقعاً میشه کوچکترین دسترسیای به اطّلاعات روی دیسک رمز شده داشت، من از همینجا استعفا میدم و مدیریت فروم رو به شما واگذار میکنم (:
مسلما دلیل صحبت های بنده، استعفای شما نبود. این صحبت ناشیانه نشانگر به حاشیه کشاندن بحث و کلیشه ای کردن آن است.
زمانیکه صحبت از شناسه ی CVE شد، به این معناست که کاربر بتواند به راحتی در اینترنت به کمک شناسه، آسیب پذیری را شناسایی و اطلاعاتی را راجع به آن کسب کند. بنده تصورم این بود که با دادن شناسه ی CVE، حداقل کاری که میکنید یک جستجوی ساده در ارتباط با نحوه ی عملکرد آن است. اما این جمله:
نشون بده که توش واقعاً میشه کوچکترین دسترسیای به اطّلاعات روی دیسک رمز شده داشت
نشانگر این است که بنده اشتباه کرده ام و اصلا حتی قصد مطالعه در مورد آسیب پذیری مربوطه ندارید.
در هر صورت، طبق درخواست شما، بنده ویدیویی از نحوه ی کارکرد این آسیب پذیری ضبط کرده ام. در این فیلم، بنده بدون وارد کردن پسورد، به کمک این آسیب پذیری فایلی را در درایو بوت ریخته ام.
http://s9.picofile.com/file/8275463292/video1_2016_11_20_22_39_15.mp4.html
مسلما اقدامات بیشتری میتوان انجام داد. طبق توضیحات این لینک:
http://hmarco.org/bugs/CVE-2016-4484/CVE-2016-4484_cryptsetup_initrd_shell.html
به عنوان مثال میتوان فایلی اجرایی را درون درایو بوت ریخت و با تعیین setuid برای فایل مربوطه، بعدا به کاربر با دسترسی محلی، اختیارات بیشتری داد، و یا فعالیتهای دیگر مانند حذف کامل اطلاعات و یا رونوشت از کل درایو در جهت بروت فورس آفلاین داده ها.
-----------------------
به هر حال، فیلم گویای همه چیز هست. اما به عنوان نکته ی آخر:
همیشه صحبت ها و رفتارهای کلیشه ای و حاشیه ای متضاد رفتار حرفه ایست. به کار بردن عبارات ناشایست در مکانهای عمومی، و یا عباراتی مانند "اگر بتونی اینکارو کنی من انصراف میدم" رفتارهایی کاملا مبتدیانه و زننده و کودکانه است. تصمیم اینکه انصراف دهید یا بمانید با شماست، بنده و هیچیک از کاربران دخالتی در این تصمیم نداریم. به هر حال، میتوانید قبول کنید که اشتباه بچه گانه ای را انجام داده اید، و یا میتوانید همچنان انکار کنید و باز هم با رفتار های به دور از رفتار های حرفه ای کارهای خود را توجیه کنید...
موفق باشید.