انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

تازه واردها با این سوالات موافقید یا نه؟

بلی
3 (30%)
خیر
7 (70%)

مجموع آرای اعضا: 10

نویسنده موضوع: چند سوال ابتدایی  (دفعات بازدید: 4271 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
چند سوال ابتدایی
« : 30 آبان 1395، 08:20 ب‌ظ »
سلام و ممنون از اینکه وقت میذارید
اول بگم نمیخوام جبهه بگیرم پس کسی با جانبداری جواب نده لطفا.
 شاید اینکه چند سوال رو یکجا مطرح میکنم درست نباشه ولی میخواستم مثل دایرت المعارف جواب این چند سوال اصلی که سوال اکثر تازه وارد ها هستش یک جا باشه منظورم از لینوکس همه نسخه هاش هست از رد هت و کالی گرفته تا همین اوبونتو
چرا لینوکس یک رابط گرافیکی کامل نداره که بشه همونطور که توی ویندوز میشه همه کارها رو هم توی خط فرمان انجام داد هم توی رابط گرافیکیش بشه همه کارها رو بدون نیاز به خط فرمان هم انجام داد چون یکی از دلایلی که اشخاص کمتر سراغ لینوکس میان اینه که مجبورن بشینن مثل یک برنامه نویس کدنویسی کنن تا مثلا درایور نصب کنن؟
چرا توی لینوکس پلیرهایی که امکانت کاملی مثل کدک های کا لایت مگا کدک یا حتی پات پلیر که توی ویندوز به پادشاه پلیر ها هست ( البته سلیه ها متفاوته ) وجود نداره؟ همه جا نوشته vlc ولی توی آپشنهای نسخه لینوکسیش میشه ازش به عنوان یک پلیر که تازه یک برنامه نویس برنامه نویسی یاد گرفته و یک برنامه بیرون داده یاد کرد
یا چرا یه نرم افزار گرافیکی مثل فوتوشاپ وجود نداره برای لینوکس؟ که برای اون هم گیمپ و از این دست گذاشته شده که میشه گفت مثل نسخه پیشرفته پینت ویندوز هست
از این ها ساده تر یک تقویم شمسی خوب که مثل باد صبا توی اندرواید باشه نداره که اذان بگه توی تقویم شمسی که داره لینوکس فقط زمان اوقات شرعی هست که اون هم حتی زمان اذان ظهر رو ننوشته
یا نسخه های آفیسش هنوز با فارسی سازگاری کاملی نداره البته گوگل هست که متاسفانه آنلاینه
در کل اینجوری که من فهمیدم دلیل اینکه مخصوصا توی ایران کمتر کسی سراغ لینوکس میاد وجود مشکلاتی از این دست هستش مخصوصا قسمت کامند لاین اجباریش من خودم بارها بخاطر اینکه ویندوز و نرم افزارهاش اکثر به دلیل تحریم یا فروش با دلار و نبودن مرجعی که بشه بخریم نرم افزار رو و مشکل دارم با اینکه حلال نیست چون اکثر نرم افزارهاش کرک شدست سراغ لینوکس اومدم ولی به دلیل این مشکلات باز مجبور شدم برم سراغ ویندوز با اینکه اصلا دلم نمیخواسته
اکه راه حلی واسه سوالاتی که پرسیدم دارین که راحتی کار با لینوکس رو مثل ویندوز کنه ( حذف محیط کامند منظورمه ) امکاناتش عالیه ولی امکاناتش مثل پلیرو ... مثل برنامه هایی که گفتم باشه لطفا راهنماییم کنید
« آخرین ویرایش: 30 آبان 1395، 08:22 ب‌ظ توسط cnmeysam »
تعصّب، زمانى مفید و مثبت است كه پافشارى بر اهداف و آرمان هاى مقدس و مستدل باشد، ولى اكثر تعصبات، ریشه ملى و قومى و حزبى و نژادى و شغلى و ... دارد و بر پایه موهومات و رسومات و پندارهاى فردى و اجتماعى است. تعصب، دودى است كه جلو دید چشم را مى‏ گیرد و فرد هیچ حقیقتى جز راه و رسم خود نمى‏ پذیرد.

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
پاسخ : چند سوال ابتدایی
« پاسخ #1 : 30 آبان 1395، 08:52 ب‌ظ »
پلیر هایی زیادی هست  شما  بسته  به نیازتون پلیر رو نصب کنید !
vlc از تمام کدک ها پشتیبانی می کنه ( یه سری بی مزه بازی هایی داره ولی کاملا کاربردیه )‌

درمورد  نرم  افزار گرافیکی : شما دارید قیاس معل الفارغ می کنید ! پینت کجا  گیمپ کجا :| 
   قبول دارم گیمپ یکم که نه زیاد دردسره ولی اگه  علاقه به یاد گیری داشته باشید خیلی باهاش کیف می کنید

فرق لینوکس و ویندوز مثل ۲ تا  هواپیماست یکی با  راننده ی خودکار و دیگری با کلی دکمه  و اپشن !
یه سری ها عاشق اون دکمه هان و اون هواپیماهایی راننده خودکار رو معضل می دونن !

شما مثل خلبانی هستی که با اون هواپیمایی راننده خودکار پرواز کردی و حالا اومدی می خوایی بشینی پشت یه  هواپیمایی پر از دکمه و گیج کننده !
شما برایی اینکه از این  دکمه  ها سر در بیاری باید وقت زیادی بزاری و در این حین خیلی جذب این دکمه ها میشی ولی خب یه سری ها بر مبنایی تنبلی نمی خوان از این  دکمه  ها  سر در بیارن و بر می گردن سراغ همون هواپیمایی قبلی و هر جا که میشه از لینوکس بد می گن :D

در مورد افیس شما تویه کدوم قسمتش نا هماهنگی با utf-8 و فارسی دیدی ؟ شاید مشکل از دکمه ی اشتباهیه که شما زدی ! :D

کامند لاین هم یکی از اون  دکمه  هاست شما  بری تو بحر ش عاشقش میشی:D

راستی لازم نیست همه کار رو خودت  توی لینوکس انجام بدی اگه از هر چیزی سر در نیاوردی کلی سایت و انجمن و گروه تلگرام و... هست سوالتو بپرس !

یا  مثله خیلیایی دیگه  برگرد به  همون  هواپیمایی قبلیت و از کاری که می کنی لذت ببر :)

اینکه محیط کاربری یه جوری نداره
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #2 : 30 آبان 1395، 09:20 ب‌ظ »
اینجوری که از اطلاعات شما برداشت میشه، جوابتون اینه:
"استفاده نکن!  :)"
یا نهایت کمک به شما اینه:
http://s7.picofile.com/file/8245314850/Linux_Not_Windows.pdf.html

البته من آدمی‌ام که جواب سؤالات کاربران رو با حوصله میدم. حالا نمیدونم چرا جواب شمارو اینجوری دادم!  ;D
احتمالا به خاطر اینه که چندتا سؤال رو که باید توی تاپیک های جداگونه بپرسی رو توی یه تاپیک پرسیدی اونم چه سؤالاتی! همه‌ش رو راحت میتونم اینجا برات نقض کنم!
ولی خب از اونجایی که گفتی جبهه نمیگیری ولی گرفتی! منم جوابم در همون ۲ سطر بالای پیام که نوشتم، خلاصه کردم.  :)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 30 آبان 1395، 10:16 ب‌ظ »
سلام و ممنون از اینکه وقت میذارید
اول بگم نمیخوام جبهه بگیرم پس کسی با جانبداری جواب نده لطفا.
 شاید اینکه چند سوال رو یکجا مطرح میکنم درست نباشه ولی میخواستم مثل دایرت المعارف جواب این چند سوال اصلی که سوال اکثر تازه وارد ها هستش یک جا باشه منظورم از لینوکس همه نسخه هاش هست از رد هت و کالی گرفته تا همین اوبونتو
لینوکس نسخه نداره. منظور شما احتمالاً‌ گنو/لینوکسه. پیشنهاد می‌کنم پیش از شروع هرکاری، تعاریف ویکی اوبونتوی فارسی رو بخونی: https://wiki.ubuntu.ir/wiki/%D8%B1%D8%AF%D9%87:%D8%AA%D8%B9%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%81

چرا لینوکس یک رابط گرافیکی کامل نداره که بشه همونطور که توی ویندوز میشه همه کارها رو هم توی خط فرمان انجام داد هم توی رابط گرافیکیش بشه همه کارها رو بدون نیاز به خط فرمان هم انجام داد چون یکی از دلایلی که اشخاص کمتر سراغ لینوکس میان اینه که مجبورن بشینن مثل یک برنامه نویس کدنویسی کنن تا مثلا درایور نصب کنن؟
هر کاری که توی ویندوز با محیط گرافیکی می‌کنی رو توی محیط‌های گرافیکی پیشروی گنو/لینوکس مثل یونیتی، گنوم‌شل، کی‌دی‌ای و… هم می‌تونی انجام بدی. محیط متنی فق برای کارهایی لازمه که توی ویندوز هم بدون محیط متنی توان انجامشون رو نداری. مادر من یک کلمه هم از خط فرمان بلد نیست و چهار پنج ساله داره بدون نیاز به خط فرمان، تمام کارهاش رو در محیط گرافیکی گنوم‌شل در توزیع دبیان گنو/لینوکس انجام می‌ده.

چرا توی لینوکس پلیرهایی که امکانت کاملی مثل کدک های کا لایت مگا کدک یا حتی پات پلیر که توی ویندوز به پادشاه پلیر ها هست ( البته سلیه ها متفاوته ) وجود نداره؟ همه جا نوشته vlc ولی توی آپشنهای نسخه لینوکسیش میشه ازش به عنوان یک پلیر که تازه یک برنامه نویس برنامه نویسی یاد گرفته و یک برنامه بیرون داده یاد کرد.
اون برنامه‌ای که شما اشاره‌کردی، یه پورت از مجموعه رمزینه‌های گنو/لینوکس برای ویندوزه ;D این که شما بلد نیستی نصبش کنی، راه‌حلش اینه که یاد بگیری، نه که تئوری‌های عجیب و غریب بدی. برای شروع می‌تونی از این مطلب ویکی فارسی اوبونتو استفاده کنی: https://wiki.ubuntu.ir/wiki/%D9%BE%D8%B3_%D8%A7%D8%B2_%D9%86%D8%B5%D8%A8_%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88_%DA%86%D9%87_%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85%D8%9F

یا چرا یه نرم افزار گرافیکی مثل فوتوشاپ وجود نداره برای لینوکس؟ که برای اون هم گیمپ و از این دست گذاشته شده که میشه گفت مثل نسخه پیشرفته پینت ویندوز هست
گیمپ، اینک‌اسکیپ، کریتا و بلندر، یک مجموعهٔ گرافیکی بسیار خوب و حرفه‌ای هستند. اگه نمی‌تونی باهاش کار کنی، یک راه خوب، دیدن دوره‌های آموزشی اون‌هاست ;)

از این ها ساده تر یک تقویم شمسی خوب که مثل باد صبا توی اندرواید باشه نداره که اذان بگه توی تقویم شمسی که داره لینوکس فقط زمان اوقات شرعی هست که اون هم حتی زمان اذان ظهر رو ننوشته
باز هم حرف از روی بی‌اطّلاعی! از starcal استفاده کن که همهٔ این امکانات رو به اضافهٔ ده‌ها امکان بسیار عالی دیگه داره. توی همون پیوند بالایی که از ویکی فارسی اوبونتو دادم، توضیحش هست.

یا نسخه های آفیسش هنوز با فارسی سازگاری کاملی نداره البته گوگل هست که متاسفانه آنلاینه
داداش داری اشتباه می‌زنی! لیبره‌آفیس صددرصد استاندارده و در کنار اوپن‌آفیس تنها مجموعهٔ اداری دارای ایزو و مورد تأیید بنیاد مستندات هستند. آفیس مایکروسافت در این زمینه خیلی عقبه و مشکلات ناسازگاری داره که باعث شده شما باهاش به مشکل بخوری.

در کل اینجوری که من فهمیدم دلیل اینکه مخصوصا توی ایران کمتر کسی سراغ لینوکس میاد وجود مشکلاتی از این دست هستش مخصوصا قسمت کامند لاین اجباریش من خودم بارها بخاطر اینکه ویندوز و نرم افزارهاش اکثر به دلیل تحریم یا فروش با دلار و نبودن مرجعی که بشه بخریم نرم افزار رو و مشکل دارم با اینکه حلال نیست چون اکثر نرم افزارهاش کرک شدست سراغ لینوکس اومدم ولی به دلیل این مشکلات باز مجبور شدم برم سراغ ویندوز با اینکه اصلا دلم نمیخواسته
اکه راه حلی واسه سوالاتی که پرسیدم دارین که راحتی کار با لینوکس رو مثل ویندوز کنه ( حذف محیط کامند منظورمه ) امکاناتش عالیه ولی امکاناتش مثل پلیرو ... مثل برنامه هایی که گفتم باشه لطفا راهنماییم کنید
شما این رو بخون قبل از شروع به کار با گنو/لینوکس: http://linuxbook.ir/chapters/linux_is_not_windows.html
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 30 آبان 1395، 10:32 ب‌ظ »
متاسفم بد برداشت کردید من نگفتم لینوکس بد هستش یا ویندوز بهتر هستش هر احمقی میدونه که مثلا با ‍تکش موچه نمیکشن و با دم‍ایی فیل رو شکار نمیکنن هر چیزی جایگاه خودش رو داره هتی آدمها با هم تفاوت دارند و هرکدوم برای کاری ساخته شدن کاش بجای جبهه گیری که بنظرم دلیلش این بوده که فکر کردین میگم چرا ویندوز داره لینوکس نداره فقط جواب سوالاتم رو میدادین و برنامه هایی که سوال کرده بودم رو جایگزین لینوکسیش رو معرفی میکردید ببینید من میدونم که انتخاب نرم افزاری مثل آنتی ویروس یا پلیر یک چیز کاملا سلیقه ای اگه به کسی که با ناد ۳۲ کار میکنه بگی کسپر ۱۰۰۰۱ دلیل میاره که ناد بهتره و برعکس در مورد پلیر هم اگه به یکی بگیم توی ویندوز vlc بهتره ۱۰۰۰۱ دلیل میاره که نه مثلا km بهترینه و باز هم برعکس برای مثال برای آپدیت یا استفاده از کتابخونه ها توی لینوکس میشه از کامند استفاده کرد همچنین میشه از synaptic package manager استفاده کرد برای یک تازه کار مثل خود من اینکه یک روزه بیام چند ۱۰ تا دستور رو یاد بگیرم و با کارایی و محل استفاده مناسب از دستورات رو بشناسم خب عقل سلیم میگه زمان بره و وقت گیر ولی چون نمیخوام حروم خور باشم و با ویندوز کار کنم و متاسفانه از اول این همه علم راجع به مشکلات ویندوز و نرم افزارهاش نداشتم موقع شروع کار و یادگیریش منظورم مسایل شرعی و تحریم و ... هستش و الان که اومدم سراغ لینوکس انتظار دارم بتونم حداقل دست و پا شکسته یک سری از مشکلات اولیم که به صورت حرفه ای با کامپیوتر کار میکنم حل بشه و دچار دردسر نباشم برای مثال برای اینکه بتونم دانلود مننجر پیدا کنم مجبور نباشم چند ۱۰ ساعت وقت بذارم که دانلود مننجر معقولی مثل idm پیدا کنم این درحالیه که اگه توی هر سرچری برای ویندوز بزنم دانلود مننجر حداقل ۴ یا ۵ تای اولین دانلودرهایی که معرفی میشه واقعا معقول هستن یا حتی تقویم شمسی درستی موجود هست ولی برای لینوکس از سلیقه ای بودن گذشته همه با هم مخالف هستن یک جورایی به سختی میشه توی صفحه اول گوگل مثلا راجع به پلیر ۳تا سایت رو پیدا کرد که هم عقیده باشن
در کل من جبهه نگرفتم سوالم این بود بهترین جایگزین ها برای نرم افزارهای ابتدایی که گفتم چی هست و منظورم از آفیس هم این بود توی مثلا ورد خودش تشخیص میده کشورت رو گذاشتی ایران پس باید راست چین باشه که مثلا وقتی میای جاستی فای میذاری متنت رو اگه خط نصفه ای داری نره سمت چپ در حالی که توی لایبر آفیس من حداقل پیدا نکردم چیکار کنم که درست عمل کنه
باز هم میگم من جبهه نگرفتم حرفهام سوالی بود که جایگزین اون نرم افزارها توی لینوکس چی هستش همین و واقعا نمیشه نرم افزاری مثل کرل یا فتوشاپ رو با گیمپ مقایسه کرد یا حتی پات پلیر رو با ولیرهای معروف لینوکس مقایسه کرد منظورم از لحاظ کدک نیست منظورم امکانات و آپشنهاشونه باز ممنون میشم جای جبهه گرفتن بهم نرم افزار معرفی کنین سوال اولمم اصلا جواب ندادید که آیا امکان این هست که مثل ویندوز که همه کارها رو هم با کامند هم با محیط گرافیکی میشه انجام داد توی لینوکس هم همه کارهایی که توی کامند هست توی محیط گرافیکیش هم انجام داد ( قاعدتا منظورم همه همه همه کارها نیست ( همونطور که ویندوز محدودیت هایی برای جابجایی توی کامند و گرافیکش داره لینوکس هم داره )
تعصّب، زمانى مفید و مثبت است كه پافشارى بر اهداف و آرمان هاى مقدس و مستدل باشد، ولى اكثر تعصبات، ریشه ملى و قومى و حزبى و نژادى و شغلى و ... دارد و بر پایه موهومات و رسومات و پندارهاى فردى و اجتماعى است. تعصب، دودى است كه جلو دید چشم را مى‏ گیرد و فرد هیچ حقیقتى جز راه و رسم خود نمى‏ پذیرد.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 30 آبان 1395، 10:45 ب‌ظ »
ما هم نگفتیم شما جبهه گرفتی. گفتیم یه سری چیزها رو نمی‌دونی و فکر می‌کنی نمی‌شه که می‌شه و راه‌حلش اینه که بپرسی.

اون قسمتی که در مورد کرل و vlc هم گفتی، همون‌طور که گفتی سلیقه‌است. من هزار سال حاضر نیستم کودی رو ول کنم و با پلیرهای ناقص ویندوزی کار کنم.

در مورد این که می‌گه هرکاری کرد هم که کامل پاسخ دادم.. فکر کنم مشکل اصلیت اینه که حاضر نیستی متن‌ها رو کامل بخونی و با تمام احترام، اگه نتونی عادت خوندن کامل متن رو در خودت به وجود بیاری، هرگز در گنو/لینوکس هیچی نمی‌شی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 30 آبان 1395، 10:56 ب‌ظ »
دانیال بهزادی عزیز
شما اصل مشکل رو ول کردی داری از من غلط املایی میگیری؟ گفتم بدون جبهه گیری جواب میخوام خب فهمیدم لینوکس نسحه نداره چه مشکلی از سوالات من حل کرد؟

دانیال بهزادی عزیز
راجع به پلیر درسته توی سایتشون زده متن باز هستن ولی شما دستوری دارید که بدون wine من کالایت یا پات رو نصب کنم؟

دانیال بهزادی عزیز
ما الان توی انجمن اوبونتو هستیم سوال منم این بود توی اوبونتو میشه کارهای ابتدایی مثل نصب درایور نرم افزار و .. آنیستالشون آپدیت و غیره رو گرافیکی انجام داد؟ البته بگم فرق (  یونیتی، گنوم‌شل، کی‌دی‌ای و… ) رو نمیدونم اینجوری در نظر بگیرید اولین باری که  از سیستم عامل استفاده کردید رفتین تحقیق کردین و تمام استلاحات رو حفظ کردین؟ قطعا نه یه سیستم عامل نصب کردن گفتن کار کنید کم کم آشنا شدین با اصطلاحات و امکانات قرار نیست بشینیم کل نت رو بچرخیم ببینیم که کلا هر نسخه از لینوکس چه امکاناتی داره بعد بشینیم مقایسه کنیم ببینیم کدوم بدرد ما میخوره تو نت نوشتن برای شروع اوبونتو بهتره ۱۰ تا دلیل هم اورده شده یک کاربر ناشی مثل منم برای شروع ازش استفاده میکنه متاسفانه مشل اینجاست همه جا سوالی میپرسم فوری ۴تا کد میذارن میگن این راهشه حرف من اینه چرا کسی تو محیط گرافیکی توضیح نمیده یا حداقل ۲تاشو باهم نمیگه فقط کامند میگن؟ نه اینکه با کامند مشکل داشته باشم من خودم برنامه نویسم ولی همه که برنامه نویس نیستن و برای شروع حفظ کردن کلی کد اون هم برای اینکه میخوام بتونم از سیستمم استفاده کنم نه مثل مادر شما که شما نصب کردی براش تنظیم کردی حالا میگی کد نمیزنه کار میکنه نه اونطوری چون من و امثال من مثل شمایی نداریم که تنظیم کنه بگه بفرما کار کن که از صفر تا صدش پای خودمونه

یعنی منظور شما اینه گیمپ، اینک‌اسکیپ، کریتا و بلندر، میتونن با فوتوشاپ یاکرل برابری کنن؟

اتفاقا من StarCalendar نصب کردم اما همونطور که گفتم اولا اذان گو نیست ثانیا اذان ظهر رو هم توش ننوشته

منظورم از آفیس هم این بود توی مثلا ورد خودش تشخیص میده کشورت رو گذاشتی ایران پس باید راست چین باشه که مثلا وقتی میای جاستی فای میذاری متنت رو اگه خط نصفه ای داری نره سمت چپ در حالی که توی لایبر آفیس من حداقل پیدا نکردم چیکار کنم که درست عمل کنه

در ضمن هر احمقی میدونه که مثلا با ‍تکش موچه نمیکشن و با دم‍ایی فیل رو شکار نمیکنن هر چیزی جایگاه خودش رو داره هتی آدمها با هم تفاوت دارند و هرکدوم برای کاری ساخته شدن منم متنهاو مقاله هایی که راجع به تفاوت و امکانات لینوکس و ویندوز هست رو خوندم نخواستم سیتم عاملم ویندوز بشه از اولم گفتم جبهه نگرفتم بدون اینکه تحقیرم کنید نرمافزار جایگزین معرفی کنید لطفا

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 30 آبان 1395، 11:09 ب‌ظ »
دانیال بهزادی عزیز
راجع به پلیر درسته توی سایتشون زده متن باز هستن ولی شما دستوری دارید که بدون wine من کالایت یا پات رو نصب کنم؟
عزیزم اون K-lite که شما می‌گی، دقیقاً نسخهٔ پورت شده به ویندوز رمزینه‌های گنو/لینوکسی (gstreamer) است. به‌جای راه‌حل‌های علمی-تخیّلی، بگو دقیقاً می‌خوای چه‌کار کنی که vlc یا kodi نمی‌کنن؟

ما الان توی انجمن اوبونتو هستیم سوال منم این بود توی اوبونتو میشه کارهای ابتدایی مثل نصب درایور نرم افزار و .. آنیستالشون آپدیت و غیره رو گرافیکی انجام داد؟ البته بگم فرق (  یونیتی، گنوم‌شل، کی‌دی‌ای و… ) رو نمیدونم اینجوری در نظر بگیرید اولین باری که  از سیستم عامل استفاده کردید رفتین تحقیق کردین و تمام استلاحات رو حفظ کردین؟ قطعا نه یه سیستم عامل نصب کردن گفتن کار کنید کم کم آشنا شدین با اصطلاحات و امکانات قرار نیست بشینیم کل نت رو بچرخیم ببینیم که کلا هر نسخه از لینوکس چه امکاناتی داره بعد بشینیم مقایسه کنیم ببینیم کدوم بدرد ما میخوره تو نت نوشتن برای شروع اوبونتو بهتره ۱۰ تا دلیل هم اورده شده یک کاربر ناشی مثل منم برای شروع ازش استفاده میکنه متاسفانه مشل اینجاست همه جا سوالی میپرسم فوری ۴تا کد میذارن میگن این راهشه حرف من اینه چرا کسی تو محیط گرافیکی توضیح نمیده یا حداقل ۲تاشو باهم نمیگه فقط کامند میگن؟ نه اینکه با کامند مشکل داشته باشم من خودم برنامه نویسم ولی همه که برنامه نویس نیستن و برای شروع حفظ کردن کلی کد اون هم برای اینکه میخوام بتونم از سیستمم استفاده کنم نه مثل مادر شما که شما نصب کردی براش تنظیم کردی حالا میگی کد نمیزنه کار میکنه نه اونطوری چون من و امثال من مثل شمایی نداریم که تنظیم کنه بگه بفرما کار کن که از صفر تا صدش پای خودمونه
نمی‌دونم به چه زبانی باید گفت دیگه. بله. هرکاری تو ویندوز با محیط گرافیکی می‌کنی (و بیش‌ترش) رو می‌شه تو محیط گرافیکی اوبونتو هم انجام داد. دلیل این که به شما کد می‌دن هم اینه که استفاده از کد راحت‌تر و سریع‌تر از اینه که بخوای ده دقیقه راهنمایی کنی که اول برو اون‌جا، رو این کلیک کن، بعد برو اون‌جا، فلان دکمه رو بزن.

یعنی منظور شما اینه گیمپ، اینک‌اسکیپ، کریتا و بلندر، میتونن با فوتوشاپ یاکرل برابری کنن؟
نه، منظورم این نیست که برابری می‌کنن، منظورم اینه که بهترن!

اتفاقا من StarCalendar نصب کردم اما همونطور که گفتم اولا اذان گو نیست ثانیا اذان ظهر رو هم توش ننوشته
هم اذان می‌گه، هم اذان ظهر رو نشون می‌ده ;) اگه واقعاً نتونستی پیداش کنی، یه موضوع جدید در بخش مربوط بهش ایجاد کن و بپرس!

منظورم از آفیس هم این بود توی مثلا ورد خودش تشخیص میده کشورت رو گذاشتی ایران پس باید راست چین باشه که مثلا وقتی میای جاستی فای میذاری متنت رو اگه خط نصفه ای داری نره سمت چپ در حالی که توی لایبر آفیس من حداقل پیدا نکردم چیکار کنم که درست عمل کنه
این که پیدا نکردی چه‌کار کنی، راحش اینه که جست‌وجو کنی و اگه هنوز هم نتونستی راه‌حلش رو بیابی، در بخش مربوطه یه موضوع ایجاد کنی و بپرسی!

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 01 آذر 1395، 03:14 ب‌ظ »
دوست عزیز شما داری میگی حرفه‌ای هستی، ولی سؤالاتت کاملا ابتدایی هست (دقیقا همون اسمی که برای تاپیک گذاشتی!)
کسی که میاد سمت گنولینوکس، لااقل چندماهی رو تحقیق میکنه! کی گفته ماها همین جوری یهو یه چراغ بالا سرمون روشن شد و گفتیم بیایم گنو نصب کنیم؟ اکثر ماها ماه‌ها وقت گذاشتیم و یادش گرفتیم.
شما نمیخوای تغییر رو بپذیری در صورتی که اومدی دنبال یه چیزی که تغییر کرده‌ی قبلی هست! مقاله‌ی لینوکس ویندوز نیست رو بخون کاملا! لینوکس ویندوز نیست! لینوکس متفاوت از ویندوزه. وقتی میایی اینجا پس باید تغییر کنی! و وقتی نمیخوای تغییر کنی، اصولا مهاجرتش هم وقت تلف کردنه!
میخوای لینوکسی بشی ولی نمیخوای کامندلاین استفاده کنی! این یعنی خودتم نمیدونی میخوای چکار کنی!
و مشکل بعدی شما اینه که ابزارت رو هدف قرار دادی! هیچ کاربر حرفه‌ای‌ای توی دنیا، ابزار رو واسه خودش هدف قرار نمیده! تو این زمینه خودتو محدود کنی، پیشرفت نمی کنی! حرفه‌ای اونیه که بتونه با همه چی کار کنه! نه فقط چیزایی که بهشون عادت کرده.
منم مثل شما قبلا ویندوز داشتم. نه یکی دو سال! ۸ سال! الانم گنولینوکس دارم. بازم نه یکی دو سال. ۴ سال!
قبلا برای دانلود از چی استفاده می کردم توی ویندوز؟ از IDM. الان ۴ ساله توی گنو از Aria2 استفاده میکنم. که یه دانلود منیجر (نه مننجر!) متنی و کامندلاین هست.
قبلا توی ویندوز از MPC برای پلیر استفاده می کردم. الان توی گنولینوکس از Mplayer که اونم کامندلاین هست!
قبلا کلی بنر و لوگو و عکس و ... با فتوشاپ درست می کردم، الان همونکارارو با Gimp میکنم. یا با Imagemagic که کامندلاین هست!
قبلا توی ویندوز برای تایپ مقاله از آفیس میکی ماوس استفاده می کردم! الان چند ساله که با لیبرآفیس حتی پایان‌نامه می نویسم! بهترین آفیس توی دنیاس! شده حتی می نویسی سلام علیکم و اون خودش تنوین -ُ رو میذاره روی "م" سلام! آفیس مایکروسافت که پشتیبانیش از فارسی خیلی داغونه!
هیچ وخ نباید خودتو محدود کنی به یه برنامه. حالا چون توی ویندوز pot player داشتی پس اینجا هم باید باشه و اگه نیست پس اخه اوفه!! پات پلیر کیلو چنده! mplayer نصب کن ببین پلیر یعنی چی!
حرفه‌ای بودن یعنی اینکه به شما هرچی بدن، بتونی نیازهات رو برآورده کنی! نه اینکه خودتو محدود کنی به یک ابزار خاص و فکر کنی نیازهات رو فقط همون برآورده میکنن!
میگی من برنامه نویسم! بعد میگی محیط گرافیکی؟
والا من برنامه نویس نیستم ولی تمام نیازهام رو با Bash (شل اسکریپت) خودم میشینم می نویسم!
سعی نکن گنو رو شبیه به ویندوز کنی! سعی کن گنو رو همون جور که هست قبول کنی!
اینکه یاد بگیری چارتا کامند توی ترمینال بزنی، تو عمرت بیشتر صرفه جویی کردی، نسبت به زمانی که همون کار رو با محیط گرافیکی انجام میدی!
لازمه‌ی همه‌ی این چیزا، تحقیق و آگاهیه. ویندوز رو ندونسته و نشناخته نصب کردی، قبول! ولی آدم عاقل یه کار اشتباهی رو دوبار انجام نمیده! پس دستِ‌کم گنو رو سعی کن یاد بگیری و بعد تصمیم بگیر واسه آینده‌ت!
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #9 : 01 آذر 1395، 03:39 ب‌ظ »
دانلود منیجر اقای صمیمی رو دانلود  کن  ( دانلود  منیجر  پرسپولیس  )

با  Aria2 کار می کنه  محیط  گرافیکی داره  - قابلیت   زمان بندی و... هم  داره ! 

در ضمن  شما  اوله  تاپیک  اومدی با حالت تهاجمی وارد  بحث شدی که اینا رو گنو/ لینوکس نداره !

و تویه  بست  بعدی اومدی گفتی که من  فقط معادلاشونو می خوام  :)

این  تناقض رفتاریه آشکاره :D

در کله  توی هر چیزی مشکل داشتی لازم  نیست  انگ ئه مزخرف بودن بزنی روش  بپرس ! تویه گروه هایی تلگرام - انجمن - پیام خصوصی - سرچ کردن و.....

اگر هم به خاطر استفاده کرکی از ویندوز و نرم  افزار هاش عضاب وجدان  داری !

شما بروو استفاده کن تمام  گناه و عضابشم  پایه  من  :) 
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #10 : 01 آذر 1395، 03:55 ب‌ظ »
به صورت ساده برات می‌گم! گنو/لینوکس کامل نیست اما کمبود هم نداره, البته منظورم از کمبود اینه که چیزی در ویندوز باشه که هیچ معادلی یا ابزار مشابهی توی گنو/لینوکس براش نباشه!

اگه می‌خوای گنو/لینوکس داشته باشی باید با قانون‌های گنو/لینوکس بازی کنی, نمی‌تونی بیای اینجا کامند attrib بزنی و یا توی ویندوز apt install بزنی, ویندوز قوانین خودش و گنو/لینوکس هم قوانین خودش را داره,  به هیچ عنوان قرار نیست شبیه هم باشند, اگر نمی‌تونی با قانون‌های گنو/لینوکس پیش بری ویندوز و اگه نمی‌تونی با فلسفه‌ها و قانون‌های ویندوز پیش بری گنو/لینوکس نصب کن, می‌تونی هم جفتش را داشته باشی اگه به جفتش نیاز داری!

اما نمی‌تونی بگی چرا اینجا IDM نیست, چرا توی ویندوز زی شل نیست, چرا فتوشاپ نیست و ... :)

پ.ن: تمام اون چیزی که یک کاربر نیاز داره را گنو/لینوکس داره فقط ممکن شکلش با ویندوز فرق داشته باشه :)
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 01 آذر 1395، 07:23 ب‌ظ »
نمیدونم یا من از مریخ اومدم یا شاید هم باز من از مریخ اومدم واسم خیلی جالبه تا لینوکسی ها میفهمن یک کاربر تا امروز ویندوزی بوده تو جواب دادن هم باهاش دعوا دارن قبل زدن لین تاپیک کلی مشکل داشتم تو همین انجمن جوابشون رو پیدا کردم ولی لحن هیچ کدوم از سوالا تند نبود چون کسی نگفته بود از ویندوز تازه ۲روزه اومده باز شاید من اشتباه میکنم برای آخرین بار میگم قصدم جبهه گرفتن نبوده نیست و نخواهد بود ولی تحمل این نو برخورد رو هم ندارم اگه دعوا دارین جواب ندین یک نفر باید خیلی احمق باشه که فکر کنه یکی که چندین ساله داره به صورت حرفه ای کار میکنه و با اینکه اشاره هم کردم برنامه نویسی هم میکنم فکر کنه من چشم بسته اومدم سراغ لینوکس من نیومدم بگم این بهتره اون بدتره همه حرفام سوالی بود بخدا سوالی بود من نگفتم این کامل نیست اون هست همینطور نگفتم میخوام از یک برنامه خاص استفاده کنم اولا دوباره میگم تک تک اون مقایسه ها سوالی بود مثلا این سوال بود که گفتم پات پلیر جلوش چی داره لینوکس نه اینکه بخوام تحقی کنم بگم آره ویندوز اینو داره لینوک هیچی نداره خب اینقدر دیگه گاو نیستم که میفهمم وقای از یک سیستم عامل استفاده میشه نرم افزار های شاخ خودش رو داره حالا چه پولی چه رایگان میخواد از خانواده مک باشه لینوکس باشه یا حالا هر چیز دیگه دوباره پست اول رو بخونید خواهشن ولی اینبار فکر کنید یک بچه که تاره میخواد به قول مقالات خودتون دوچرخه سواری یاد بگیره لول کمکش میکنن نمیبرنش روی طناب بگن بیا رو طناب با یک چرخ رکاب بزن وقتی نمیخوام با ویندوز کار کنم پس باید مثلا یک پلیر داشته باشم که فعلا تا یاد میگیرم بتونه کارمو حل کنه اگه قرار باشه از زیر صفر بشینم تک تک نرم افزارها رو یاد بگیرم اون هم بدون چیز کمکی خب رک بگین چند سال از سیستم استفاده کردن رو بیخیال شو بشین یاد بگیر مشکل من خط فرمان یا پلیر نیست مشکل اینه تا دارم یاد میگیرم یک نرم افزار کمکی میخوام که نیازهای اولیه رو بتونه برطرف کنه مثال میزن من هرجا سرچ کردم راجع به پلیر گفتن vlc در حالی که کل آپشن هاش ۵تا نبود یعنی یک سینک صدا تصویر انجام نمیداد تازه به قول ویندوزی ها آخرین ورژنش رو هم نصب کرده بودم صجبتم این بود راهنمایی اشتباه و سلیقه ای زیاده توی وب اومدو اینجا از شما مثلا حرفه ها که متاسفانه برخورد حرفه ای رو فراموش کردن ۴تا سوال پرسیدم که جایگزین اون اپ ها که توی ویندوز بود تا یاد میگیرم کامند رو نسخه گرافیکی چی هست همین
درضمن معذرت تند حرف زدم چون همه جای راهنمایی اول باهام دعوا دارن
متوجه هم هستم کسی نوکر پدرم نیست و همه دارن وقت میذارن و رایگن بهم راهنمایی میدن
ولی این دلیل نمیشه به خودتون حق بدین هرجور دوست دارین توهین و تحقیرم کنید
خوشتون نمیاد از سوالام فکر میکنید سوالم توهین یا تحقیره حرف زدن بلد نیستین حرف نزدن که بلد بودن از بدو تلولو جواب ندین نظر سنجی رو واسه شما گذاشتم جای توهین و تحقیر نظر مخالفتون رو بدین کافیه
در آخر از اون سوالا که پرسیدم تا این لحظه چند تا جواب هم گرفتم مثل تقویم که فهمیدم اون گزینه ها که میخوام داره یا مدیا سنتری که معرفی شده بود عالی بود دانلود منیجر رو هم معرفی کردن خوبه با اینکه هنوز نفهمیدم چطوری به موزیلا لینکش کنم ( راجع به دانلود منیجر هم همه جا چه فارسی چه انگلیسی همه یو گت معرفی کردن متاسفانه که بعد از متوقف کردن دانلود مجبور میشدم کلا دوباره لینک رو از سایت مبدا بگیرم ) در هر صورت من از سیستم عامل توقع ندارم پیشفرضش کامل باشه همونطور که باقی سیستم عاملا نیستن میرین برای کار باهاشون اپ های مختلف میسازیم یا نصب میکنیم یا حتی حق دسترسی رو تغییر میدیم اگه خیلی ابتدایی پرسیدم یا حرف میزنم دلیل نمیشه نمیدونم عمدا اینجوری میگم تا اگه یکی دیگه اومد آشنایی نداشت متوجه بحث بشه گیج نخوره که مثلا فرق توضیع با نسخه چیه و چرا اینو گفتن و ... به حاشیه کشیده نشه ان شاالله وقتی همه سوالایی که پرسیدم جواب کامل گرفتم یه مقاله کامل راجع بهش درست میکنم یک پارچه آخر همین تاپیک میذارم
ولی جدا یکم به موضو دقت کنید نوشتم که سوال ابتدایی نه راهنمایی نه دبیرستان نه دکترا  اااااببببتتتددددااااییییی در ضمن نوشتم سوال ننوشتم مقایسه ننوشتم جنگ جبهه گیری دعوا چرا همه دعوا دارین؟؟؟؟ باز هم معذرت تند حرف زدم قدر دان وقت و زحمتی که میکشید جواب زیر دیپلمی بهم میدین هستم و ممنونم
« آخرین ویرایش: 01 آذر 1395، 07:34 ب‌ظ توسط cnmeysam »

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #12 : 01 آذر 1395، 07:38 ب‌ظ »
ما که همه توی جواب دادنمون داریم لبخند می‌زنیم :) دعوا هم که نداریم :) شما اینطوری حس می‌کنید :)
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 01 آذر 1395، 07:55 ب‌ظ »
بازم که همون رفتار قبلی ازت سر زد!
میگی حرفه‌ای هستی ولی فکر میکنی باید از 0 شروع کنی!
تکلیفت رو با خودت مشخص کن!
کسی که حرفه‌ایه، دیگه نمیاد اینجا و صبح تا شب سؤال بپرسه واسه فلان نرم افزار چی توی گنو هست و ...
و کسی که اینارو میپرسه و نمیدونه این چیزارو! لااقل وقتی یکی جوابشو میده، بگه چشم!
اینم که توی بحث به خودت فحش میدی، نشون دهنده‌ی اخلاق یه حرفه‌ای نیست!
البته من مشکلی با حرفه‌ای بودن یا نبودن شما ندارم! موضوع اینه که به قول جواد، تناقض رفتاری داری! چرا؟ چون بازم میگی حرفه‌ای هستی و برنامه نویس  ??? هم هستی و اونوخ در مورد vlc و pot player بحث میکنی!
اون متن اول تاپیکت هم مشخص می کرد با یه کله‌ی پر از غُر پا شدی اومدی گنولینوکس و حالا یهویی راه صد ساله رو میخوای بری و 0تا 100شم میخوای یه شبه اوکی بشی و ...
این رفتار دقیقا جوری بود که باعث شد من اولین جوابم بهت این باشه:
"استفاده نکن  :)"
چرا؟ چون هیچ تلاشی واسه موندن توی گنولینوکس نمی کنی! نه میخوای وقت بذای، نه میخوای قبول کنی جوابایی که بهت میدن رو و سر حرف خودتم هنوز هستی! خب این راهش نیست برادر من!
من موندم پس واسه چی اصلا اومدی سمتِ گنولینوکس!
اول تکلیفت رو با خودت مشخص کن! بعد من چاکر شما هم هستم. توی گروه اوبونتو هم همیشه تا جایی که تونستم و سوادشو داشتم، راهنمایی کردم! بیا اونجا تا با هم گپ بزنیم!

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
« پاسخ #14 : 01 آذر 1395، 08:19 ب‌ظ »
نمیدونم یا من از مریخ اومدم یا شاید هم باز من از مریخ اومدم واسم خیلی جالبه تا لینوکسی ها میفهمن یک کاربر تا امروز ویندوزی بوده تو جواب دادن هم باهاش دعوا دارن قبل زدن لین تاپیک کلی مشکل داشتم تو همین انجمن جوابشون رو پیدا کردم ولی لحن هیچ کدوم از سوالا تند نبود چون کسی نگفته بود از ویندوز تازه ۲روزه اومده باز شاید من اشتباه میکنم برای آخرین بار میگم قصدم جبهه گرفتن نبوده نیست و نخواهد بود ولی تحمل این نو برخورد رو هم ندارم اگه دعوا دارین جواب ندین یک نفر باید خیلی احمق باشه که فکر کنه یکی که چندین ساله داره به صورت حرفه ای کار میکنه و با اینکه اشاره هم کردم برنامه نویسی هم میکنم فکر کنه من چشم بسته اومدم سراغ لینوکس من نیومدم بگم این بهتره اون بدتره همه حرفام سوالی بود بخدا سوالی بود من نگفتم این کامل نیست اون هست همینطور نگفتم میخوام از یک برنامه خاص استفاده کنم اولا دوباره میگم تک تک اون مقایسه ها سوالی بود مثلا این سوال بود که گفتم پات پلیر جلوش چی داره لینوکس نه اینکه بخوام تحقی کنم بگم آره ویندوز اینو داره لینوک هیچی نداره خب اینقدر دیگه گاو نیستم که میفهمم وقای از یک سیستم عامل استفاده میشه نرم افزار های شاخ خودش رو داره حالا چه پولی چه رایگان میخواد از خانواده مک باشه لینوکس باشه یا حالا هر چیز دیگه دوباره پست اول رو بخونید خواهشن ولی اینبار فکر کنید یک بچه که تاره میخواد به قول مقالات خودتون دوچرخه سواری یاد بگیره لول کمکش میکنن نمیبرنش روی طناب بگن بیا رو طناب با یک چرخ رکاب بزن وقتی نمیخوام با ویندوز کار کنم پس باید مثلا یک پلیر داشته باشم که فعلا تا یاد میگیرم بتونه کارمو حل کنه اگه قرار باشه از زیر صفر بشینم تک تک نرم افزارها رو یاد بگیرم اون هم بدون چیز کمکی خب رک بگین چند سال از سیستم استفاده کردن رو بیخیال شو بشین یاد بگیر مشکل من خط فرمان یا پلیر نیست مشکل اینه تا دارم یاد میگیرم یک نرم افزار کمکی میخوام که نیازهای اولیه رو بتونه برطرف کنه مثال میزن من هرجا سرچ کردم راجع به پلیر گفتن vlc در حالی که کل آپشن هاش ۵تا نبود یعنی یک سینک صدا تصویر انجام نمیداد تازه به قول ویندوزی ها آخرین ورژنش رو هم نصب کرده بودم صجبتم این بود راهنمایی اشتباه و سلیقه ای زیاده توی وب اومدو اینجا از شما مثلا حرفه ها که متاسفانه برخورد حرفه ای رو فراموش کردن ۴تا سوال پرسیدم که جایگزین اون اپ ها که توی ویندوز بود تا یاد میگیرم کامند رو نسخه گرافیکی چی هست همین
درضمن معذرت تند حرف زدم چون همه جای راهنمایی اول باهام دعوا دارن
متوجه هم هستم کسی نوکر پدرم نیست و همه دارن وقت میذارن و رایگن بهم راهنمایی میدن
ولی این دلیل نمیشه به خودتون حق بدین هرجور دوست دارین توهین و تحقیرم کنید
خوشتون نمیاد از سوالام فکر میکنید سوالم توهین یا تحقیره حرف زدن بلد نیستین حرف نزدن که بلد بودن از بدو تلولو جواب ندین نظر سنجی رو واسه شما گذاشتم جای توهین و تحقیر نظر مخالفتون رو بدین کافیه
در آخر از اون سوالا که پرسیدم تا این لحظه چند تا جواب هم گرفتم مثل تقویم که فهمیدم اون گزینه ها که میخوام داره یا مدیا سنتری که معرفی شده بود عالی بود دانلود منیجر رو هم معرفی کردن خوبه با اینکه هنوز نفهمیدم چطوری به موزیلا لینکش کنم ( راجع به دانلود منیجر هم همه جا چه فارسی چه انگلیسی همه یو گت معرفی کردن متاسفانه که بعد از متوقف کردن دانلود مجبور میشدم کلا دوباره لینک رو از سایت مبدا بگیرم ) در هر صورت من از سیستم عامل توقع ندارم پیشفرضش کامل باشه همونطور که باقی سیستم عاملا نیستن میرین برای کار باهاشون اپ های مختلف میسازیم یا نصب میکنیم یا حتی حق دسترسی رو تغییر میدیم اگه خیلی ابتدایی پرسیدم یا حرف میزنم دلیل نمیشه نمیدونم عمدا اینجوری میگم تا اگه یکی دیگه اومد آشنایی نداشت متوجه بحث بشه گیج نخوره که مثلا فرق توضیع با نسخه چیه و چرا اینو گفتن و ... به حاشیه کشیده نشه ان شاالله وقتی همه سوالایی که پرسیدم جواب کامل گرفتم یه مقاله کامل راجع بهش درست میکنم یک پارچه آخر همین تاپیک میذارم
ولی جدا یکم به موضو دقت کنید نوشتم که سوال ابتدایی نه راهنمایی نه دبیرستان نه دکترا  اااااببببتتتددددااااییییی در ضمن نوشتم سوال ننوشتم مقایسه ننوشتم جنگ جبهه گیری دعوا چرا همه دعوا دارین؟؟؟؟ باز هم معذرت تند حرف زدم قدر دان وقت و زحمتی که میکشید جواب زیر دیپلمی بهم میدین هستم و ممنونم

درود دوست عزیز. ممنون میشم با پاراگراف بندی، جمله هاتون رو کوچکتر کنید، همچنین با نقطه گذاری جملات خودتون رو کوتاهتر کنید تا میزان خوانایی و درک جمله ها بالا بره.(اشاره به پاراگراف اول که به شدت ناخواناست)

نکته ی دوم اینکه این تاپیک مکان مناسبی جهت نصیحت کردن نیست، و عموما نصیحت کردن در مورد جوون های امروزی نتیجه ی عکس میده...

یکم میزان تشنج در تاپیک بالا رفته، سعی میکنیم به کمک هم میزان تشنج رو بیاریم پایین، اگر شما هم همکاری کنین واقعا ممنون میشم.

-----------------------------

نکته ای که توجه باید داشته باشید اینکه هدف ترویج و تشویق فرهنگ استفاده از نرم افزارهای آزاد هستش... بله ممکنه فلان نرم افزار X و Y و Z به صورت غیر آزاد برای لینوکس وجود داشته باشند، اما توصیه نمیشوند. مسلما زمانیکه به دنبال جایگزین یا معادل هستید، برخی عملکردهای نرم افزار جایگزین کاملا مشابه نرم افزار قبلی نخواهد بود. فرضا شما به دنبال پلیر هستید، VLC با امکانات فوق العاده خوب هم در ویندوز و هم در لینوکس هست... ظاهرا از VLC خوشتان نیامد، SMplayer نیز موجود است، و کلی نرم افزارهای دیگه. میتونید اینها رو تست کنید...

اما کاملا بستگی داره به دید شما. شما در صحبت هاتون دارین میگین انتظار ندارین سیستم عامل کامل باشه، بعد میگین VLC جمعا 5 تا آپشن نداره... بهتره سعی در کاهش این تضاد داشته باشید.

سوالاتتون رو کوتاهتر کنید و جمله بندی هارو کوتاهتر و نقطه گذاری کنید تا قابلیت خوانایی اونها بالا بره، کمی که سطح تشنج تاپیک پایین اومد آروم آروم بنده و دوستان به سوالات پاسخ مناسبتری خواهیم داد.
موفق باشید
« آخرین ویرایش: 01 آذر 1395، 08:41 ب‌ظ توسط s1mpleworld »
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32